Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Πιθανόν ο aris και ο xetasa να μιλάνε για τα μοντέλα της σειράς Β και όχι της C.

Reaction score
32

Πιθανόν ο aris και ο xetasa να μιλάνε για τα μοντέλα της σειράς Β και όχι της C.
ακριβως φιλε μου.....

Reaction score
0

Ακριβώς! Για τη σειρά B μιλάω. Με τη λογική της samsung θα πρέπει κάθε χρόνο να αλλάζω μοντέλο δυστυχώς:101:.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Όλες οι εταιρίες το ίδιο κάνουν.
Και το κάνουν για να αλλάζουμε μοντέλα κάθε χρόνο.
Αλλά πίσω έχουν τα media player την ουρά:116:

Reaction score
0

Αυτό έκανα κι εγώ αγοράζοντας τον crystal audio hd. Αλλά πρόσθεσα ακόμα ένα μηχανάκι κάτω απο τη τηλεόρασή μου:104:! By the way, μήπως ξέρει κανείς τι προσθέτει το νεό firmware στη samsung b7000?

Reaction score
0

για τα μοντέλα sony BX4/32 και Panasonic TX-L32u10E USB και SD Card αντίστοιχα έχουν media player; (να παίζουν βίντεο avi κλπ;)

Reaction score
0
LG 47LE5500, στη usb βαζω δισκο και παιζω mkv (αλλα και .avi .wmv κλπ) με .srt ελληνικους υποτιτλους και ηχο ΑC3 5.1 που παει pass through με οπτικη στον AV ενισχυτη.

Η εικονα ειναι τελεια, ουτε για αστειο δεν συγκρινεται με την ξενερα που εφαγα οταν προσπαθησα να βαλω να τα παιξω απο HTPC.

To μονο σπαστικο ειναι οτι πρεπει να καθομαι με το PopCorn Audio Converter να μετατρεπω το DTS σε Dolby Digital.

Και καλα να μην το παιζει η tv για τον εαυτο της (δηλ downmix για τα ηχειακια της),
αλλα γιατι μωρη LG αφου κανεις pass through με την οπτικη, να μην το περνας και το DTS να το παιξει ο ενισχυτακος μου?

Moνο και μονο για αυτο σκεφτομαι την αγορα ξεχωριστου media player, αλλα παλι ενταξει να δωσω λεφτα, να παρω και να παιζει το DTS, αλλα τρεμω μην η εικονα ειναι χειροτερη απο οτι του ενσωματωμενου player που παιζει κρυσταλλινα, πιθανον και με 100Hz
(φαντασου λεει να παρω player, να το συνδεσω με HDMI και να παιζει 60Ηz και να μου φαινεται η εικονα ξεπλυμενη...)

Αχ ρε LG, μια ολοκληρωμενη δουλεια δεν μπορουσες να κανεις?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.451
Μετά από σχεδόν 2 μήνες, σύνδεσα στην Samsung UE37C6620 δύο σκληρούς 2ΤΒ για να δοκιμάσω τι πσάρια πιάνει.

Ομολογώ ότι δεν είχα διαβάσει καθόλου το thread, οπότε με παραξένεψαν 2 πράγματα.
Το πρώτο, και ευχάριστο, ήταν ότι κάνει downmix στον ήχο DTS, άρα γλύτωσα τις μετατροπές.
Το δεύτερο, και δυσάρεστο, ήταν ότι οι υπότιτλοι ήταν... ιερογλυφικοί...

Στρώθηκα στο διάβασμα λοιπόν και βρήκα τη λύση του post 177, που θα την δοκιμάσω απόψε (thanks kok8!!).
Πέρασα και το τελευταίο firm (19/9/2010), όπως και το pc share στον υπολογιστή.

Δυστυχώς, ακόμα δεν την έχω συνδέσει με το pc, γιατί πρέπει να περαστούν καλώδια. Κάποια στιγμή, ελπίζω σύντομα, να το κάνω, οπότε και θα δούμε πώς συνεργάζεται με τα windows 7.

Αποδείχτηκε, για μια ακόμα φορά, πόσο πολύτιμες είναι οι εμπειρίες που μοιράζονται τα μέλη του avsite!!:126:

Reaction score
0

Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς στο εξής?
Έχω την Samsung UE37C6600 που έχει και PVR που δουλεύει κανινικά σε ένα partition 20 gb από τα 80 ενός usb-slim hdd. Το έιχα κάνει δοκιμαστικά (μέσα από τον mplayer της TV), έχοντας άλλα πράγματα στα υπόλοιπα partitions.
Τώρα που δεν τα χρειάζομαι, θέλω να μεγαλώσω το partition των 20 gb, ώστε να καταλάβει και τον υπόλοιπο, ελεύθερο πλέον χώρο ώστεί να μην χάσω αυτά που ήδη έχω γράψει με το PVR. Κάποιο partition manager πρόγραμμα που να μπορεί να δεί αυτό το partition και να το μεγαλώσει??

Reaction score
0
Γεια σας.Εχω ενα προβλημα με την εξοδο του ψηφιακου ηχου της samsung 55c650.Οταν παιζω mkv hd
με ηχο dts και επιλεγω εξοδο dts απο το spdif ο ηχος διακοπτεται στο home
cinema που εχω.Οταν βαζω pcm παιζει.Η ρυθμιση στο home cinema ειναι να παιζει
ο ηχος οπως ερχεται απο την tv.Υπαρχει περιπτωση να δεχεται η ψηφιακη εισοδος του home cinema μονο pcm και dolby digital?Το home cinema ειναι το
panasonic sc-bt735

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

To Panasonic αποκωδικοποιεί dts απ ότι βλέπω.Αυτό που δεν ξέρω είναι αν η τηλεόραση μπορεί να στείλει πολυκάναλο dts απ την ψηφιακή της έξοδο ή αν το κάνει δικάναλο.

Reaction score
32

παιδια καλησπερα.χρειαζομαι την βοηθεια σας για μια αγορα που σκεφτομαι να κανω.η τηλεοραση μου ειναι η samsoung b7000 led 40' .οπως γνωριζουμε παιζει κανονικοτατα blue ray movies και απο φλασακι και απο σκληρο δισκο 3,5.ομως θα ηθελα να προχωρησω στην αγορα ενος σκληρου δισκου 2,5 λογω του οτι δεν εχει παροχη ρευματος με σκοπο να τον κρεμασω πισω απο την τηλεοραση(την εχω σε βραχιονα)και να γλυτωσω απο το σβησε γραψε καθε λιγο στο φλασακι.....ομως θελω να ειμαι σιγουρος διοτι στο εγχειριδιο της tv αναφερει οτι μπορει να παρουσιαστουν προβληματα οταν ενας δισκος δεν εχει δικη του τροφοδοσια ρευματος.προφατα δοκιμασα εναν verbatim 500gb (χρυσο εξωτερικα)που αγορασε ο ανηψιος μου αλλα τον ειχε σχεδον γεματο με ταινιες και διαμορφωμενο σε fat32. δοκιμασα τα 3 transporter σε 720p και τα επαιξε χωρις κανενα προβλημα(μπρος,πισω,παυση,παιξιμο)αλλα δεν μπορεσα να δοκιμασω μεγαλυτερα εργα πχ 8, 10 ,η 12 gb διοτι δεν τα παιρνει ο δισκος λογω διαμορφωσης.τονιζω οτι με ενδιαφερουν μονο οι blue ray ταινιες.βοηθηστε λοιπον αν γνωριζεται κατι για να μην κανω λαθος αγορα(γιατι τον δισκο τον θελω μονο για την tv και οχι για το pc:121:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Απ την στιγμή που ο κατασκευαστής αναφέρει ότι δίσκοι χωρίς τροφοδοσία μπορεί να εμφανίσουν προβλήματα τότε γιατί να πάρεις τέτοιον;Δεν είναι και τέρατα βάρους οι 3,5άρηδες και το καλωδίο της τροφοδοσίας μπορεί να εξαφανιστεί άνετα καθότι είναι πολύ λεπτό.
Για τους τύπους των ερχείων που μπορεί να αναπαράγει κράτα μικρό καλάθι όσον αφορά τα μεγέθη.Λογικά μέχρι 12giga δεν θα έχει πρόβλημα αλλά παίζει μεγάλο ρόλο και το πόσα reframes έχει το αρχείο.
Α,κάτι ακόμα.12giga δεν είναι ταινία(δλδ iso) αλλά mkv αρχειο.Δλδ συμπιεσμένο.
Όχι ότι βλέπει κανείς καμιά τρομερή διαφορά σε τηλεόραση αλλά για να ξέρεις..

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.451
Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Εγώ χρησιμοποίησα το PC Share manager που υπάρχει στο site της Samsung.
Έχω επίσης ενσύρματο κατοστάρι δίκτυο. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στην αναπαραγωγή, ενώ υποστηρίζονται όλα τα αρχεία (εκτός φυσικά από AVCHD). Το PC share φαίνεται να λειτουργεί λίγο διαφορετικά από τον αντίστοιχο μηχανισμό των Windows 7, αφού δεν χρησιμοποιεί τον media player των windows. Όλες οι ρυθμίσεις (όσες χρειάζονται) γίνονται στη πλευρά της τηλεόρασης (π.χ. υπότιτλοι). Στο PC ορίζω απλώς τα folders που θέλω να είναι shared. Επίσης κατα την αναπαραγωγή ενός αρχείου στην τηλεόραση, δεν φάινεται να μεταβάλλεται ο φόρτος του επεξεργαστή στο PC.
Κατάφερα επιτέλους να δικτυώσω τη δική μου Samsung UE37C6620. H Samsung βλέπει μεν τους φακέλους που έχω ορίσει με το pc share manager, αλλά δεν μπορεί να κανει αναπαραγωγή σε mkv, ούτε να δει τους υπότιτλους σε avi.
Επίσης το pc βλέπει την Pioneer, αλλά όχι τη Samsung.
Καμμιά ιδέα?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Μήπως έχει τίποτα ρυθμίσεις για το είδος των αρχείων;
Το μάνιουαλ λέει κάτι σχετικό;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Να είχα τηλεόραση με μιντια πλέυερ να σε βοήθαγα.Δεν έχω όμως ..

Reaction score
32

Απ την στιγμή που ο κατασκευαστής αναφέρει ότι δίσκοι χωρίς τροφοδοσία μπορεί να εμφανίσουν προβλήματα τότε γιατί να πάρεις τέτοιον;Δεν είναι και τέρατα βάρους οι 3,5άρηδες και το καλωδίο της τροφοδοσίας μπορεί να εξαφανιστεί άνετα καθότι είναι πολύ λεπτό.
Για τους τύπους των ερχείων που μπορεί να αναπαράγει κράτα μικρό καλάθι όσον αφορά τα μεγέθη.Λογικά μέχρι 12giga δεν θα έχει πρόβλημα αλλά παίζει μεγάλο ρόλο και το πόσα reframes έχει το αρχείο.
Α,κάτι ακόμα.12giga δεν είναι ταινία(δλδ iso) αλλά mkv αρχειο.Δλδ συμπιεσμένο.
Όχι ότι βλέπει κανείς καμιά τρομερή διαφορά σε τηλεόραση αλλά για να ξέρεις..
ευχαριστω φιλε μου για την αμεση απαντηση.το ξερω οτι προκειται για mkv αλλα τετοια εργα κατεβαζω.παντως στον 3,5 που δοκιμασα δεν εχει κανενα προβλημα και εχει παιξει οτι και να ειχα μεσα (πανω απο 40 mkv απο 4,5 εως 14,5gb)παντως ελεγα για τον 2,5 επειδη θα χανοταν τελειως απο τον χωρο,αλλα αμα τα βρω σκουρα θα παρω 3,5........

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.451
Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Να είχα τηλεόραση με μιντια πλέυερ να σε βοήθαγα.Δεν έχω όμως ..
To ξέρω, και σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια. Διαβάσματος τέλος. Φαίνεται πως όσα καλά κι αν λέγονται για τη δικτύωση των Windows 7, υπάρχει θέμα με αυτά. Όπως είδα και στο Dune, μπορείς να δεις τα αρχεία του pc σου, αλλά ούτε οι υπότιτλοι εμφανίζονται σαν αρχεία, ούτε και αρχεία .mkv μπορούν να αναπαραχθούν από άλλη συσκευή.
Για παράδειγμα στη δική μου tv, αρχεία που παίζουν κανονικά από εξωτερικό σκληρό, δεν υποστηρίζονται όταν πας να τα παίξεις από το pc σου. Δηλ. η tv τα βλέπει, αλλά δεν τα παίζει.
Τέλος πάντων, μικρό το κακό, αφού χωρίς την ανάγκη media player, μια tv μπορεί να παίξει τις ταινίες σου, έστω κι από εξωτερικό σκληρό:126:

Reaction score
0

παιδια καλησπερα.χρειαζομαι την βοηθεια σας για μια αγορα που σκεφτομαι να κανω.η τηλεοραση μου ειναι η samsoung b7000 led 40' .οπως γνωριζουμε παιζει κανονικοτατα blue ray movies και απο φλασακι και απο σκληρο δισκο 3,5.ομως θα ηθελα να προχωρησω στην αγορα ενος σκληρου δισκου 2,5 λογω του οτι δεν εχει παροχη ρευματος με σκοπο να τον κρεμασω πισω απο την τηλεοραση(την εχω σε βραχιονα)και να γλυτωσω απο το σβησε γραψε καθε λιγο στο φλασακι.....ομως θελω να ειμαι σιγουρος διοτι στο εγχειριδιο της tv αναφερει οτι μπορει να παρουσιαστουν προβληματα οταν ενας δισκος δεν εχει δικη του τροφοδοσια ρευματος.προφατα δοκιμασα εναν verbatim 500gb (χρυσο εξωτερικα)που αγορασε ο ανηψιος μου αλλα τον ειχε σχεδον γεματο με ταινιες και διαμορφωμενο σε fat32. δοκιμασα τα 3 transporter σε 720p και τα επαιξε χωρις κανενα προβλημα(μπρος,πισω,παυση,παιξιμο)αλλα δεν μπορεσα να δοκιμασω μεγαλυτερα εργα πχ 8, 10 ,η 12 gb διοτι δεν τα παιρνει ο δισκος λογω διαμορφωσης.τονιζω οτι με ενδιαφερουν μονο οι blue ray ταινιες.βοηθηστε λοιπον αν γνωριζεται κατι για να μην κανω λαθος αγορα(γιατι τον δισκο τον θελω μονο για την tv και οχι για το pc:121:
Φίλε μου έχω την ίδια τηλεόραση και πριν από μερικές μέρες αγόρασα έναν σκληρό WD 2,5 με 320gb για τον ίδιο ακριβώς λόγο που αναφέρεις και εσύ. Μέχρι τώρα έχω δει μόνο μία ταινία, μικρού όμως μεγέθους, όχι mkv, μέσω του σκληρού και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Απλά συνδέω τον σκληρό στη θύρα usb που γράφει (hdd). Αυτό που δεν ξέρω είναι αν δημιουργείται πρόβλημα στην τηλεόραση όταν ο σκληρός έχει μέσα πολλά αρχεία αποθηκευμένα με πολλά giga.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.845
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo