Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
7
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Αφού το είπες εσύ και συμφώνησε ο υποκώδικας, ποιός είμαι εγώ που θ αμφιβάλω.
Ο άνθρωπος όπως και να το κάνουμε έχει χιούμορ... τώρα αν σε χαλάει το thanks, συγνώμη αλλά δεν ήξερα να δικαιολογούμαι κάθε φορά που πατάω το αντίστοιχο κουμπάκι.
Πάντως γεγονός είναι ότι το χιούμορ του είναι συγχρόνως και εύστοχο και φαίνεται από τις αντιδράσεις σας... όποιος έχει τη μύγα που λέμε...

Οπότε ναι... Nick τα πάς περίφημα! :116:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ο άνθρωπος όπως και να το κάνουμε έχει χιούμορ... τώρα αν σε χαλάει το thanks, συγνώμη αλλά δεν ήξερα να δικαιολογούμαι κάθε φορά που πατάω το αντίστοιχο κουμπάκι.
Πάντως γεγονός είναι ότι το χιούμορ του είναι συγχρόνως και εύστοχο και φαίνεται από τις αντιδράσεις σας... όποιος έχει τη μύγα που λέμε...

Οπότε ναι... Nick τα πάς περίφημα! :116:
Χιούμορ το λες εσύ αυτό?

Τέλος πάντων , ευχαριστώ για το ειρωνικό σχόλιο Τάσο.

Reaction score
1

...έλα ρε ξερ@λες ….χαλαρώστε ....θα σας έχουμε και αύριο ......λίγος προβληματισμός χρειάζεται .....να είμαστε πιο ταπεινοί.....:116:
Προβληματισμός για ποιο πράγμα;

Το θέμα είναι απλό:

Πριν χρόνια ο ιδιοκτήτης και ο αρχηγός θεώρησαν ότι ο Τζιοβάνι τους κάνει για διαχειριστής.

Τώρα ο ιδιοκτήτης και ο αρχηγός θεώρησαν ότι ο Τζιοβάνι δεν τους κάνει για διαχειριστής και τον έβγαλαν.

Όλοι οι χρήστες έχουν δικαίωμα παρουσίας στο site μόνο αν το επιτρέπει ο ιδιοκτήτης.

Y

Yiannis_B

Guest

Μην ξαναβάλεις smilies, γιατί έτσι νομίζω μας κοροϊδεύεις!
Εσύ τώρα βρήκες να πατήσεις για να με μπανάρεις?

...βρε abcd ΔΕΝ σε ξέρω...μπορεί να πίνουμε τσικουδιές σε κανα χρόνο.....

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Πρέπει να ομολογήσω ότι έχω στενοχωρηθεί πολύ από την όλη εξέλιξη, δεν θέλω να μπω στην διαδικασία για το ποιος φταίει γιατί πολλές φορές δεν έχει να προσφέρει τίποτα, παρά μόνο ανούσιες κόντρες μελών, ξέρουν δεν ξέρουν τις καταστάσεις που οδήγησαν σε αυτές τις αποφάσεις και τις δυο πλευρές.

Γιάννη να είσαι καλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και καλή επιτυχία σε ότι θα επιλέξεις να κάνεις στο μέλλον.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Giovanni, θα 'θελα με μείνεις εδω.:126:

Όλοι θέλουμε να μείνεις εδώ. Κι ας μην στο λέμε ευθέως.:126:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Δεν είμαστε όλοι μαγκάκια πατρινά σαν εσένα, να τα λέμε τα πράγματα με τ' όνομα τους. Όμως το ρεζουμέ είναι πως ΌΛΟΙ σε θέλουμε εδώ, μαζί μας. Και θα τα βρούμε....

Και οι καλύτεροι φίλοι μαλώνουν καμιά φορά αλλά τα ξαναβρίσκουν...

Reaction score
2.051

Δεν θα πάρω θέση καθώς δεν γνωρίζω τίποτα.

Από κει και πέρα αισθάνομαι μεγάλη χαρά για άλλη μια φορά που είμαι σε ένα site που επιτρέπει να συζητείται ένα τέτοιο θέμα στον "αέρα".

Καλή συνέχεια στο Γιάννη.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σκέφτηκα πολύ πριν απαντήσω σε αυτό το θέμα.

Το πρώτο που σκέφτηκα είναι ότι έχω μία λογική εδώ και 8 χρόνια από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το avsite.gr και είμαι Διαχειριστής. Την λογική που έχω πει προσωπικά πάρα πολλές φορές και στον ίδιο τον Γιάννη: Ψυχραιμία.

Το αμέσως επόμενο που σκέφτηκα είναι το δικό μου παράπονο. Ο δικός μου εγωισμός. Τον έχει ο Γιάννης τον εγωισμό. Τον έχουν τόσοι άλλοι εδώ μέσα. Εγώ δηλαδή γιατί να μην έχω εγωισμό; Γιατί να μην απαντήσω ευθέως σε όσα άδικα - όπως θεωρώ - μου προσάπτει ο Γιάννης τον οποίο έχω στηρίξει πολλά χρόνια και δεν του έχω ζητήσει τίποτα. Τίποτα επί 8 χρόνια. Ούτε ένα τηλέφωνο δεν τον έχω πάρει να του ζητήσω βοήθεια προσωπική, να του ζητήσω να γράψει κάτι για να με στηρίξει ως Γενικό Διαχειριστή παλαιότερα. Και τώρα διαβάζω όλα αυτά...

Το τρίτο που σκέφτηκα είναι πόσο οργισμένος αισθάνθηκα όταν διάβασα ονόματα παλαιότερων μελών που και εγώ και ο Γιάννης ξέρουμε τον λόγο που κάποια στιγμή αποχώρησαν. Δεν είναι ρε Γιάννη το ίδιο αυτοί - οι πολλοί - που απλά μειώθηκε ο χρόνος που διέθεταν και σιγά σιγά σταμάτησαν να γράφουν με αυτούς - τους ελάχιστους - που απλά δεν τους σήκωσε το κλίμα γιατί δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το forum για καθαρά δικό τους όφελος. Ξέρουμε και οι δύο ότι δεν γράφονται όλα τα ονόματα μαζί σε μία σειρά κάτω από το ίδιο επιχείρημα. Τους ξέρουμε έναν - έναν. Δεν μπαίνουν στον ίδιο τσουβάλι... δεν μπαίνουν!
Όσο για την ιστορία με τον Zoglair... εγώ Γιάννη τότε δεν το πήρα προσωπικά και φάνηκε τα επόμενα χρόνια. Γιατί μου την ξαναθυμίζεις; Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ.

Το επόμενο ήταν λύπη προσωπική. Δεν χρειάζεται η συγκεκριμένη φωτογραφία για να μου "μιλήσεις". Εγώ σου μιλάω ανοιχτά 8 χρόνια.

Ευτυχώς διάβασα το καλύτερο στο τέλος. Από το μέλος Tidal. Τον οποίο δεν γνωρίζω. Είναι μεγάλη του χαρά να συζητείται ένα τέτοιο θέμα στον "αέρα". Αυτό είναι και καλό και κακό. Πολλές φορές τα συναισθήματα ξεφεύγουν όμως... Ψυχραιμία λοιπόν. Ας επανέλθουμε στην βασική λογική. Ψυχραιμία.

Ο καθένας στο avsite.gr έχει την δική του ιστορία. Όπως και να την μετρήσει κανείς. Ναι ξεκινήσαμε λίγοι. Ναι δουλέψαμε πολύ. Ναι κάναμε λάθη. Ναι δώσαμε πολλά στο Forum. Και ο Γιάννης είναι ένας από αυτούς που έχουν μεγάλη ιστορία στο Forum. Μεγαλύτερη και από μένα ίσως. Μην ξεχνάμε όμως ότι το avsite.gr είναι forum. Forum.

Καταλαβαίνω και την πικρία του Γιάννη και την στεναχώρια του και όλα τα συναισθήματα που νιώθει. Πριν 2 μέρες τον αποκάλεσα φίλο μου σε ένα άλλο θέμα. Και μόνο το ότι έκανα ένα φίλο μέσα από το avsite.gr είναι πολύ σημαντικό.

Δεν χρειάζεται να γράψω περισσότερα. Πιστεύω ότι το κείμενο του Γιάννη γράφτηκε συναισθηματικά και όχι λογικά. Δεν θα το πάρω ούτε αυτό προσωπικά. Θα συνεχίσω να τον θεωρώ φίλο μου. Είχαμε πει κάτι τον Σεπτέμβριο του 2004. Ας είμαστε εδώ μόνο και μόνο επειδή έχουμε ένα κοινό χόμπυ. Ούτε προσωπικά ζητήματα, ούτε εγωισμοί, ούτε θέλω, θα μπουν ποτέ πάνω από αυτό που μας ενώνει. Ένα απλό χόμπυ και η διάθεση να το γνωρίσουμε καλύτερα παρέα με άλλους "τρελούς" σαν και εμάς. 8 χρόνια μετά δεν έχει αλλάξει κάτι από το 2004. Ούτε προσωπικά ζητήματα, ούτε εγωισμοί, ούτε θέλω, θα μπουν ποτέ πάνω από αυτό που μας ενώνει.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.686

Με τον Γιάννη έχουμε γνωριστεί και από κοντά, τον θεωρώ φίλο μου και θα εξακολουθήσει να είναι.
Ο Γιάννης έχει μεγάλη ιστορία στο φόρουμ αυτό και τεράστια προσφορά, αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας.
Λυπάμαι πολύ που αποχωρεί από το φόρουμ μας και δεν θα πάρω θέση για το δίκαιο ή άδικο, για τον έναν ή τον άλλον.
Ο καθένας κάνει ότι θεωρεί σωστό για τον εαυτό του.

Όμως είδα ότι πολλοί έγραψαν μηνύματα και έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα, χωρίς να ξέρουν όσα θα έπρεπε.
Διότι όπως λέει και ο γνωστός Μογγόλος ποιητής: "Μηδενί δίκην δικάσεις πρίν αμφοίν μύθον ακούσεις".
Υπάρχουν πράγματα που δεν φαίνονται στην επιφάνεια και πράγματα που δεν συζητιούνται ούτε στην κρυφή κατηγορία παρά μόνο διά ζώσης.
Τα συμπεράσματα που βγήκαν από μερικά μέλη ήταν πολύ πρώϊμα και χωρίς να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα.

Εύχομαι στον Γιάννη το καλύτερο από δω και πέρα, τον θεωρώ φίλο μου και θα τα λέμε έστω και τηλεφωνικά.

Reaction score
3.513

Κατάφερα και το διάβασα:116:
Γιάννη:415:
Να πω σε κάποιους ότι κανένας δεν φοβάται κανέναν
Όλοι χρειάζονται εδω!
Κάποιοι εχουν δωρίσει πράγματα!άρα ειναι αναγκαίοι σε μια τέτοια παρέα
Γιάννη μην στεναχωριέσαι υπάρχουν και χειρότερα:415:
Παιδιά η ΦΑΓΩΜΑΡΑ δεν κάνει καλό
ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΆΖΕΙ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΌ ΜΑΓΑΖΊ
Εμείς είμαστε ΕΔΩ! στο av site