- Reaction score
- 37.465
Εγω θα εβαζα και μια μικρη ψησταρια γκαζιου ,να μου ειχε ετοιμη μπριζολα οταν εφτανα 

Νέα στοιχεία για την τραγωδία με την Πόρσε – Σε γνωστό ποδοσφαιριστή ανήκει το R8- απορία : . . . στο #166 και ειδικά . . . http://www.newsit.gr/ellada/Troxaio...kontres-me-tin-moiraia-Porsce-pics-vid/703437 . . . αναφέρεται το εξής : . . .
Σημειώνεται ότι ο 41χρονος τραγικός πατέρας και σύζυγος Υπάτιος Πατμάνογλου, μιλώντας στην εκπομπή La Biri Biri μίλησε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αφού επεσήμανε την ύπαρξη ενός άλλου αυτοκινήτου, ενός Audi R8, με το οποίο πιθανώς ο οδηγός της Porsche να έκανε κόντρες. «Ήταν ένα R8 από πίσω του και πρέπει να "πατιόντουσαν" (σ.σ. να έκαναν κόντρες) γιατί με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στην μεριά μου, με ρώτησε "χρειάζεσαι βοήθεια"… Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε».
. . . . έκτοτε ουδεμία αναφορά στο εν λόγω R8 ! . . . - καταλαβαίνετε κάτι ;
Γιατι στη Γερμανια που πανε καθε μερα με 320 δεν εχουν αυτοκινηστικη παιδεια?Με 320 είναι προφανής η έλλειψη αυτοκινητιστικής παιδείας...
Με καθε σεβασμο φιλε dimpas λες μαλακιες.Στην Γερμανία έχουν Δρόμους με 5 λωρίδες, έχουν την αριστερή μόνο για 200+ χάω έχουν το TUV έχουν νόμους που αν σε πιάσουν δεν σε αφήνουν και ας είσαι βολευτής, δεν έχουν διόδια, δέν έχουν λακούβες και κακοτεχνίες.
Ακόμα και ο τρόπος που σε σταματάει η τροχαία είναι Υποδειγματικός.
Το ατύχημα( και το αποτέλεσμά του ) ήταν αποτέλεσμα συνδυασμένων παραγόντων και όχι μόνο της Ταχύτητας
Τελικη 350...- λογικά 320 πρέπει να είναι η τελική της
310km/h είναι η τελική.Τελικη 350...
Αν πάνε 320 με λάστιχα δεκαετίας , όχι δεν έχουν.Γιατι στη Γερμανια που πανε καθε μερα με 320 δεν εχουν αυτοκινηστικη παιδεια?