- Reaction score
- 690
Μια κάρτα 5.1 πάλι θα έπαιζε μόνο δικαναλο?Η κάρτα ήχου θα παίζει μόνο δικάναλο.
Μια κάρτα 5.1 πάλι θα έπαιζε μόνο δικαναλο?Η κάρτα ήχου θα παίζει μόνο δικάναλο.
Δεν θα μπορείς να κανεις αποκωδικοποίηση σε PCM των Dolby, dts κτλ, πρέπει να βρεις player που να κάνει.Μια κάρτα 5.1 πάλι θα έπαιζε μόνο δικαναλο?
έτσι σας τα μαθαν στα Μac...?Η κάρτα ήχου θα παίζει μόνο δικάναλο.
Ναι υπάρχει.Υπάρχει περίπτωση με 2 παθητικά ηχεία (οποιαδήποτε) ή με κάποιο σετ 5.1 παθητικών ηχείων αξίας 1000€ με τον δικό μου ενισχυτή να παίξω καλύτερα (ποιοτικά, ένταση ,καθαρότητα ,μπάσο) από αυτό που θέλω εγώ να στήσω με τα ενεργά ηχεία???
Ας βγάλουμε έξω τον παράγοντα χώρου για να μην μπερδέψουμε πάλι τα πράγματα
έτσι σας τα μαθαν στα Μac...?![]()
Χ3σε της κάρτες.
πατριώτ.....άσε τα hdmi...αυτά τα κάνουν και οι αμίγκες
Γιατί ποιό PC βγάζει multichannel από μαμά χωρίς κάρτα; Μόνο HDMI. Μια από τα ίδια.πατριώτ.....άσε τα hdmi...αυτά τα κάνουν και οι αμίγκες
εκεί που είναι το ηχειάκι κοίτα.
μπιλτιν αουτπουτ 2![]()
ΌλαΓιατί ποιό PC βγάζει multichannel από μαμά χωρίς κάρτα
Άλεξ πόσο καιρό έχεις να δεις pc ?Γιατί ποιό PC βγάζει multichannel από μαμά χωρίς κάρτα;
Μην ανησυχείς,υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να νιώσεις...πιο άσχημα.Περνάμε για παράδειγμα στα παρακάτω τεχνικά χαρακτηριστικά ως προς την προδιαγεγραμμένη ισχύ :Να ξέρεις εγώ νιώθω λίγο άσχημα τώρα που έγραψες τόσα πράγματα στο thread μου και εγώ δε κατάλαβα Χριστό.....
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι θα κάνω αυτό που ήθελα από την αρχή και με την βοήθεια όλων σας θα το διορθώσω με παρεμβάσεις στο χώρο ( που όπως είπα πιο πάνω δεν ήξερα καν τι υπήρχε σε αυτό τον τομέα) και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό....!
Με τον ενισχυτή μου δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω πάντως σίγουρα δε θα επενδύσω τίποτα πάνω σε αυτόν! Για αρχή όπως τα είπες!
Αν είχα ένα χώρο δικό μου για να κάνω την κ@υλ@ μου πίστεψε με κάπου εκεί θα πήγαινα και μπορεί και χειρότερα... αλλά όταν μιλάμε για σαλόνι σπιτιού με γυναίκα και παιδί λίγο χοντρό κομμένα μου έρχονται!!!![]()
Για να διευκρινιστεί λιγάκι,η διαχείριση κι εξασθένηση προενισχυτικής στάθμης θα επιτελείτο πάντα σε ψηφιακό πεδίο; :Α
Για να διευκρινιστεί λιγάκι,η διαχείριση στάθμης θα επιτελείται πάντα σε ψηφιακό πεδίο; :Α
Από το support της Ifi.προβοκάτορ...
Υ.Γ. Το ασύρματο μάους το χρεώνω για τηλεκοντρόλ![]()
Oh, please...Θα επροτεινα το νημα να μετονομαστει σε "αγορα ακαταλληλων ηχειων" και ε επισης
ν' αφιερωσω ενα ντραγουδακι στα κενουργια ζευγαρια του φορουμ
εφχαριστω.
Δεν ασχολούμαι με παράθυρα. Βγάζω σπυριά. Το HTPC το έφτιαξε άλλος. Εγώ open-play-close κάνω.Άλεξ πόσο καιρό έχεις να δεις pc ?![]()