Αγορά κατάλληλων ηχείων

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.763
Μια κάρτα 5.1 πάλι θα έπαιζε μόνο δικαναλο?
Δεν θα μπορείς να κανεις αποκωδικοποίηση σε PCM των Dolby, dts κτλ, πρέπει να βρεις player που να κάνει.
Χ3σε της κάρτες.

Reaction score
7.890
Υπάρχει περίπτωση με 2 παθητικά ηχεία (οποιαδήποτε) ή με κάποιο σετ 5.1 παθητικών ηχείων αξίας 1000€ με τον δικό μου ενισχυτή να παίξω καλύτερα (ποιοτικά, ένταση ,καθαρότητα ,μπάσο) από αυτό που θέλω εγώ να στήσω με τα ενεργά ηχεία???
Ναι υπάρχει.

Ας βγάλουμε έξω τον παράγοντα χώρου για να μην μπερδέψουμε πάλι τα πράγματα

Δεν μπορείς αυτόν ακούς, εκτός και αν είσαι nearfield

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.416
πατριώτ.....άσε τα hdmi...αυτά τα κάνουν και οι αμίγκες:gotcha:

εκεί που είναι το ηχειάκι κοίτα.
μπιλτιν αουτπουτ 2 :fuckyou::p:lol:
εφόσον ο ενισχυτής δεν του κάνει...ενεργά θέλει....
ας τον σουτάρει και ας βολευτεί με ένα pc που θα του δώσει 5.1 σε preout

έτσι κ αλλιώς μέχρι 5.1 έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει...δεν υπάρχει λόγος για ενισχυτές

και το τυράκι....:tongue:
άσε που μπορεί να κοτσάρει και μια άδεια dirac στο pc και να γίνει άρχοντας...οικονομικότατα:geek:

Last edited:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.946
πατριώτ.....άσε τα hdmi...αυτά τα κάνουν και οι αμίγκες:gotcha:

εκεί που είναι το ηχειάκι κοίτα.
μπιλτιν αουτπουτ 2 :fuckyou::p:lol:
Γιατί ποιό PC βγάζει multichannel από μαμά χωρίς κάρτα; Μόνο HDMI. Μια από τα ίδια.

Τα Mac βγάζουν και 5.1 από Jack.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Να ξέρεις εγώ νιώθω λίγο άσχημα τώρα που έγραψες τόσα πράγματα στο thread μου και εγώ δε κατάλαβα Χριστό.....
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι θα κάνω αυτό που ήθελα από την αρχή και με την βοήθεια όλων σας θα το διορθώσω με παρεμβάσεις στο χώρο ( που όπως είπα πιο πάνω δεν ήξερα καν τι υπήρχε σε αυτό τον τομέα) και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό....!

Με τον ενισχυτή μου δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω πάντως σίγουρα δε θα επενδύσω τίποτα πάνω σε αυτόν! Για αρχή όπως τα είπες!

Αν είχα ένα χώρο δικό μου για να κάνω την κ@υλ@ μου πίστεψε με κάπου εκεί θα πήγαινα και μπορεί και χειρότερα... αλλά όταν μιλάμε για σαλόνι σπιτιού με γυναίκα και παιδί λίγο χοντρό κομμένα μου έρχονται!!!;)
Μην ανησυχείς,υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να νιώσεις...πιο άσχημα.Περνάμε για παράδειγμα στα παρακάτω τεχνικά χαρακτηριστικά ως προς την προδιαγεγραμμένη ισχύ :
1578159157402.png

Υπό τις συνθήκες που δηλώνεται η αποδιδόμενη ισχύς,συμπεραίνω ότι οι οδηγικές ικανότητες στα τελικά στάδια δεν είναι και τόσο σπουδαίες.Ιδίως άμα θεωρήσουμε τις στοιχειώδεις απαιτήσεις για στάθμες που έχουν ήδη κατατεθεί και ακόμα περισσότερο εφόσον θα εμπλέκονταν πολλαπλά κανάλια.

Υπόψιν ότι ακόμα και τα θεωρούμενα ΄΄ευαίσθητα ηχεία που θα έδιναν στάθμες και γκάζια΄΄ όπως τα Klipsch δεν είναι τόσο εύκολα φορτία όσο αφήνεται να εννοηθεί.

Το θέμα δεν είναι να ταρακουνάς απλώς τα τσιμέντα,αλλά να επιτυγχανόταν κάτι τέτοιο χωρίς παραμορφώσεις και φαινόμενα αποκοπής.
Για να διευκρινιστεί λιγάκι,η διαχείριση κι εξασθένηση προενισχυτικής στάθμης θα επιτελείτο πάντα σε ψηφιακό πεδίο; :Α

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.416
Για να διευκρινιστεί λιγάκι,η διαχείριση στάθμης θα επιτελείται πάντα σε ψηφιακό πεδίο; :Α
:rolleyes:προβοκάτορ... :gotcha:

Υ.Γ. Το ασύρματο μάους το χρεώνω για τηλεκοντρόλ :roflmao:

A

amoustakas

Guest
:rolleyes:προβοκάτορ... :gotcha:

Υ.Γ. Το ασύρματο μάους το χρεώνω για τηλεκοντρόλ :roflmao:
Από το support της Ifi.

Detailed explanation:

The iDSD micro uses an analogue volume control, specifically a dual-track potentiometer. Being analogue differentiates it from the digital volume control built into DAC chips as it ensures ‘bit perfect’ signal integrity.

Digital volume controls alter the original music information (digital data), and often loose effective resolution (bits) even at moderate attenuation; analogue volume controls are free from this defect.

Γιάνννη θέλω Like!!!!!!

Reaction score
6.236
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Από ότι βλέπω τώρα ξεκινάς το άθλημα και για αυτό θα ήθελα να σε προειδοποίσω ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο. Η δική μου γνώμη είναι να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία να σε κατατοπίσει από την αρχή που θα κινηθείς.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.530
Θα επροτεινα το νημα να μετονομαστει σε "αγορα ακαταλληλων ηχειων" και ε επισης
ν' αφιερωσω ενα ντραγουδακι στα κενουργια ζευγαρια του φορουμ
εφχαριστω.
Oh, please...

Blind Guardian - Barbara Ann (The Beach Boys cover)

Reaction score
3.167
Το νέο pc που αγόρασα ή motherboard έχει 5 εξόδους ηχου συν μια για μικροφωνο.Μια για τα 2 μπροστά,μια για τα 2 rear,μια για τα 2 side,μια για κεντρικό και μια για sub.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.763
Ενας απο τους βασικούς κανόνες για να έχετε την συγκατάθεση της παντόφλας στα του ήχου/εικόνας είναι η ευκολία χρήσης. Πρέπει οπωσδήποτε να μπορει να χρησιμοποιήσει το σύστημα μόνη της για να δει καποια ταινία ή να ακούσει μουσική. Πρέπει οπωσδήποτε να είναι το σύστημά “μας” και όχι το σύστημά “σου”.

Ας πούμε πως δεν ενδιαφέρομαστε για Atmos (τελικά θα ενδιαφερθούμε και θα αρχίσουμε τις πωλήσεις, αλλά ας πούμε)...Τα συστήματα που ειναι βασισμένα σε υπολογιστή, με κάρτες ήχου, software για player, software για ισοσταθμιση κτλ κτλ, έιναι συνήθως αποτρεπτικά στην χρήση απο το έτερο ήμισυ.

Και αυτό θα το βρείτε μπροστά σας. Χ3στε τις κάρτες ήχου. 50€.

(και κυρίως χ3στε τα Windows :fuckyou::lolsign:)

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.922
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv