ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Ποση και τι δουλεια!
Χιλια ευχαριστω Νικο!:cool_4:
Χιλια ευχαριστω Νικο!:cool_4:
Ας εκπληρωθεί και αυτή η οφειλή.Καλό είναι μία και τώρα είναι αρχή στο θέμα να αναφερθούν συνοπτικά λίγα λόγια για το κάθε είδος σύνθεσης στην κλασική μουσική. Δηλαδή τι είναι κονσέρτο, σουίτα, συμφωνία κλπ.
Επίσης ποιοι είναι οι διάφοροι τύποι φωνών στην όπερα και στο λυρικό τραγούδι στους άντρες και στις γυναίκες.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣΆρα, να ετοιμάσω μερικά κομμάτια.
Λέω να τα παραδώσω στον Καφάτο το Σάββατο, μετά την εκπομπή, αφού περνάω από την Ηχοέκφραση επιστρέφοντας.
Θερμά ευχαριστώ!!!Ας εκπληρωθεί και αυτή η οφειλή.
Όλα στο πρόγραμμα είναι Αντρέα μου!Καλε μου Νικο, το οτι εγραψες ολο αυτο το κατεβατο...Το οτι θα χωρισεις στο τελος ομως, δεν το σκεφτεσαι?:crazy_3:
:cool_4:
Αγαπητέ RDoherty εγώ ως γνωστόν δεν γνωρίζω ανάγνωση και γραφή, έτσι δεν ξέρω τις οπερέτες για σόλο πιάνο... Μόνο οι αγαπημένοι σου ριβιούερς τις ξέρουν. Μήπως υπάρχουν και οπερέτες για βιολί; Ίσως...Συγχαρητήρια και από μένα: και συνοπτικό και πλήρες :cool_4: Μόνη παράλειψη οι οπερέτες για σόλο πιάνο :happy_5:
Για να μην προκαλέσουμε σύγχυση στους αναγνώστες του θέματος, διευκρινίζω ότι σχετικά με τα 2 μηνήματα που προηγήθηκαν, από τον RDoherty και εμένα ήταν ένα αστείο για πολλούς "μουσικοκριτικούς" -υποτίθεται- που δεν ξέρουν τι γράφουν!Αγαπητέ RDoherty εγώ ως γνωστόν δεν γνωρίζω ανάγνωση και γραφή, έτσι δεν ξέρω τις οπερέτες για σόλο πιάνο... Μόνο οι αγαπημένοι σου ριβιούερς τις ξέρουν. Μήπως υπάρχουν και οπερέτες για βιολί; Ίσως...
...αρα κ.Κανελοπουλε συμπεριλαμβανομαι και εγω για το Cd???Αφορά πιτσιρικάδες της προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας
΄Η έγω??...αρα κ.Κανελοπουλε συμπεριλαμβανομαι και εγω για το Cd???![]()
Kαι παλι ,μπραβο που μοιραζεστε με τοση ζεστασια τις γνωσεις σας με εμας !!! :happy_6:
Τιμη μας!!! :rei: