Μπόχα, βρώμα και δυσωδία...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
250
Απάντηση: Μπόχα, βρώμα και δυσωδία...

3) Θεωρώ ότι επιθέσεις με τον πανάθλιο τρόπο σαν αυτές που υπέστησαν

οι ανωτέρω από τον γνωστό διαδικτυακό τόπο ξεπερνούν κάθε λογική,

κάθε δεοντολογία και δεν δικαιολογούνται από καμία οργή δίκαιη ή μη!

Τέτοιου είδους κείμενα είναι προφανές ότι χαρακτηρίζουν τελικά τον

ανώνυμο συντάκτη και όχι τους αποδέκτες!

Reaction score
250

4) Παρακαλώ τον “Ramius” καλό Φίλο από τα παλιά να συμβάλλει

στην αποκατάσταση ενός κλίματος υγιούς αντιπαράθεσης μέσα

από επιχειρήματα και αξιοπρεπή διάλογο !

Τέτοιου είδους άθλιες γραπτές επιθέσεις μόνο εμετικές αντιδράσεις

μπορούν να προκαλέσουν!

Οι ύβρεις και ο οχετός-συρφετός ακατάσχετων παραληρηματικών

διαδικτυακών επιθέσεων υποβαθμίζει απίστευτα τον κύκλο του hobby

μας άσχετα από την πλευρά που το προσεγγίζει και το απολαμβάνει ο

καθένας….

Reaction score
1
Ρε Βασιλάρα. Που πας και χάνεσαι τις κρίσιμες ώρες;;;:happy_9: Κατ' αρχήν βγάλε την συγκεκριμένη φωτογραφία που χρησιμοποιείς ως avatar, γιατί κοντεύω να τρελαθώ.wall_1:crazy_1:

Τώρα, όσον αφορά την υπόθεση μας, συμφωνώ μαζί σου και μπορώ να πω και εγώ από την πλευρά μου ότι θλίβομαι για την τροπή που έχει πάρει η ιστορία.

Έχω γράψει επανειλημμένως, τόσο στο audiopoint όσο και εδώ, ότι δεν ωφελεί κανέναν η ενασχόληση με τέτοια θέματα, όταν οι αληθινοί πρωταγωνιστές παραμένουν άπραγοι.

Παιδιά, δεν είναι δικό μας θέμα. Ας αφήσουμε τους άμεσα εμπλεκόμενους να βγάλουν τα μάτια τους. Εμείς εδώ είμαστε για να συζητάμε, να συμφωνούμε και να διαφωνούμε, για θέματα μηχανών, ηχείων και matchαρισμάτων.

Τώρα, αν κάποιος θέλει να κάνει μια καταγγελία και έχει αποδεικτικά στοιχεία, των οποίων η κατάθεση θα ωφελήσει την κοινότητα του High End... ας κινηθεί ανάλογα για να τελειώνουμε. Αν δεν έχει και στηρίζεται σε απλές υποθέσεις... ας παρακαλέσει τον Αντρέα να του φτιάξει μια καινούρια κατηγορία με όνομα "τα παρατράγουδα" ή "τα κλεφτόπουλα" ή τέλος πάντων όπως γουστάρει και ας μπει να γράψει ότι λαλακία θέλει.

Ας τελειώνουμε λοιπόν με αυτή την ιστορία, γιατί το πράγμα έχει κουράσει. Περιμένω πως και τι να γίνουμε όπως παλιά (ο Αναμουρλίδης και μερικοί άλλοι ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ).

Πριν από δύο ημέρες ανέβασα ένα thread με κεφαλές και μόνο ο Δημήτρης Θ. έγραψε κάτι σχετικό και άλλοι 5 ασχολήθηκαν απλά με την υπόθεση. Που είναι ρε η τρέλα μας για τις μηχανές;;; Που είναι το ενδιαφέρον μας για να δούμε ποια μηχανή ταιριάζει με την άλλη;;; Που είναι η αγάπη μας για την μουσική;;; «Που είναι ο Βάγκνερ, που είναι ο Πουτσίνι… που έχουν πάει όλοι εκείνοι;;;»:crazy_2: που λέει και η γιαγιά στην εκπομπή της Πάνιας της σεξουάλας.

Άντε λοιπόν να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία.

Υ.Γ.: Βασίλη, αύριο θα πάω από ηχοέκφραση για καμία ακρόαση και μετά για κανένα μπυρόνι.:beer: Κανόνισε να έρθεις.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.167

Διεκδικούν και το copyright στην υβρεολογία. Υπάρχει κανείς που θέλει να τους το πάρει;

Attachments

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ποιος ειναι Βασιλη ο RAMIUS ;; Αν ξερει και καποιος αλλος ας μας το πει. Ας αρχισουν να πεφτουν και μερικα ονοματα .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Επισης απ οτι καταλαβα προκειται περι ενος φορουμ το οποιο ειναι τμημα ενος εμπορικου ηλεκτρονικου καταστηματος .

Σε ποιον ανηκει ;; Αντε ρε παιδια !! Ολοι μισολογα ;;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.167

Εδώ συλλαμβάνεται να απαντά στον εαυτό του. Ξέχασε να κάνει "λογκάουτ" και μετά "λογκίν" με το "άλλο" username. Άτιμη αφηρημάδα...

Καλέ, πώς γίνεται να γράφω και ως έτσι, και ως αλλιώς, χωρίς να κάνω "λογκάουτ" και "λογκίν"; Έλα μου ντε... :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Attachments

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Το ότι παρακολουθεί κάποιος ένα site (του οποίου ευτυχώς για όλους μας :happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5: υπάρχει συνεχής αναμετάδοση) δεν σημαίνει κάτι, οπότε νομίζω κακώς αναφέρεται και μάλιστα με ...

Γι' αυτό και η παραπάνω φωτογραφία δεν συμβάλει σε τίποτα και πιστεύω ότι είναι περιττή...

Reaction score
250

Καταθέτω και την δική μου άποψη που λόγω της εβδομαδιαίας παραμονής μου

στον τόπο καταγωγής μου μακριά από υπολογιστές και διαδίκτυο

ήταν αδύνατον να καταγραφεί νωρίτερα .

1) Όταν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται βάναυσα ο ίδιος ή η φιλοσοφία

προσέγγισης του αντικειμένου-hobby (που έχει υιοθετήσει αυτός και

αρκετοί άλλοι) τότε επωνύμως και αξιοπρεπώς αντικρούει τις

ενοχλητικές απόψεις και τα πρόσωπα που τις εκφέρουν .

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι τα ανωτέρω είναι ασαφή και διφορούμενα !

Τους προτρέπω να διαβάζουν πιο προσεκτικά!

Από την στιγμή που αναφέρομαι σε επιβαλλόμενη επώνυμη

απάντηση είναι προφανές ότι δεν εννοώ τους Τσαρουχά, Κόγια,

Μπλάτσιο, Καφάτο (οι οποίοι γράφουν επώνυμα).

Και για να τα κάνω τελείως κατανοητά αναφέρομαι στους

αυτόκλητους υποστηρικτές του Κου Παναγόπουλου !

Υποστηρικτές που θεώρησαν ότι η επαγγελματική αξιοπιστία

και η προσωπικότητα του Κου Παναγόπουλου εθίγη από

τις αρνητικές κριτικές σημείων των κειμένων του στο περιοδικό hi fidelity

που έγιναν

εδώ μέσα (κάτι που είναι απόλυτα φυσικό αφού η θεματολογία

του avsite ταυτίζεται με την θεματολογία του hi fidelity)
.

Αντί όμως να μπουν και να αντικρούσουν σημείο προς σημείο

τα επικριτικά κείμενα και να κάνουν φύλλο και φτερό τις αρνητικές

κριτικές
προτίμησαν να ανοίξουν πόλεμο με όπλα τις αισχρές βωμολοχίες

και τις βρώμικες-άθλιες αναφορές σε αμφιλεγόμενα και ανυπόστατα

προσωπικά δεδομένα
που δεν αφορούν-ενδιαφέρουν κανένα !

Κε Παναγόπουλε στην θέση σας θα αισθανόμουν πολύ άσχημα

να με υποστηρίζει κάποιος με αυτόν τον τρόπο !

Νομίζω ότι τελικά εσείς εισπράττετε ένα δυσβάστακτο κόστος

το οποίο αναπόφευκτα εισπράττει και το ενδιαφέρον περιοδικό

στο οποίο έχετε υψηλόβαθμη θέση....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.167
Το ότι παρακολουθεί κάποιος ένα site (του οποίου ευτυχώς για όλους μας :happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5: υπάρχει συνεχής αναμετάδοση) δεν σημαίνει κάτι, οπότε νομίζω κακώς αναφέρεται και μάλιστα με ...

Γι' αυτό και η παραπάνω φωτογραφία δεν συμβάλει σε τίποτα και πιστεύω ότι είναι περιττή...
Χρήστο, δεν μπορεί κάποιος να βγαίνει και να το παίζει άσχετος με το όλο θέμα, λέγοντας, "Επισης απ οτι καταλαβα προκειται περι ενος φορουμ μπλα μπλα ." Τί θα πει "απ' ότι κατάλαβα". Βλέπει τόσα screenshots ανεβασμέβα και αποκλείει το ενδεχόμενο να έχει συλληφθεί και αυτός να διαβάζει αυτά τα μηνύματα; Ε, να που ήταν άτυχος και συνελήφθη αναγιγνώσκων.

Ο πρώτος κανόνας ήθους, είναι να μην προσβάλλεις τη νοημοσύνη των άλλων. Σωστά;

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Χρήστο, δεν μπορεί κάποιος να βγαίνει και να το παίζει άσχετος με το όλο θέμα, λέγοντας, "Επισης απ οτι καταλαβα προκειται περι ενος φορουμ μπλα μπλα ." Τί θα πει "απ' ότι κατάλαβα". Βλέπει τόσα screenshots ανεβασμέβα και αποκλείει το ενδεχόμενο να έχει συλληφθεί και αυτός να διαβάζει αυτά τα μηνύματα; Ε, να που ήταν άτυχος και συνελήφθη αναγιγνώσκων.

Ο πρώτος κανόνας ήθους, είναι να μην προσβάλλεις τη νοημοσύνη των άλλων. Σωστά;

Βρε υβριστη της αιχιστης υποσταθμης , νομιζεις οτι ολη την ωρα ασχολουμαι με τις ηλιθιοτητες που "ανεβαζεις" εδω μεσα ;;; Νομιζεις οτι δεν δουλευω η οτι ολος ο κοσμος μου περιοριζεται σ ενα δωματιο και ενα πληκτρολογιο ;;; Ανοιξε τα ματια σου καλυτερα .

Βρε Σερλοκ Χολμς της πενταρας απο χτες παρακολουθω το εν λογω θεμα στο audiopoint και εκει εχω εγγραφει εδω και πολλες βδομαδες .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Σε μια ωριτσα δε , θα μεταφερθω στις παραλιες του Αργοσαρωνικου με 4 - 5 αιθεριες υπαρξεις τις οποιες μονο σε φωτογραφιες μπορεις να πετυχεις εσυ μαζεμενες . Εσυ μπορεις να βραζεις στο ζουμι σου παρεα με το πληκτρολογιο και το pstn .

Οπως καταλαβαινεις θα συνδεθεις σε λιγη ωρα ...καταλληλως !!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Μπόχα, βρώμα και δυσωδία...

Αντί όμως να μπουν και να αντικρούσουν σημείο προς σημείο

τα επικριτικά κείμενα και να κάνουν φύλλο και φτερό τις αρνητικές

κριτικές
προτίμησαν να ανοίξουν πόλεμο με όπλα τις αισχρές βωμολοχίες

και τις βρώμικες-άθλιες αναφορές σε αμφιλεγόμενα και ανυπόστατα

προσωπικά δεδομένα
που δεν αφορούν-ενδιαφέρουν κανένα !

Προφανώς αστειεύεστε κ. Τσαντουλή ή προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις.

Όταν εγώ πρίν από μερικούς μήνες ανακάλυψα τα αίσχη που λέγονται εδώ μέσα και εξέθεσα τις απόψεις μου σχετικά με τον επώνυμο διασυρμό ανθρώπων που στην τελική αυτό είναι το επάγγελμά τους και πως δεν μπορεί ο καθένας να τους γελοιοποιεί, μήπως θυμάστε τι επίθεση δέχθηκα;;;;

Μήπως θυμάστε ότι κατέληξα να γίνω και εγώ αντικείμενο χλευασμού;;;;

Έχετε πολύ αδύνατη μνήμη κ. Τσαντουλή. Μαζέψτε πρώτα τα σκουπίδια σας που τα βάζουν με οποιονδήποτε τυγχάνει να μην έχει την ίδια άποψη με αυτούς ή απλώς να μην ανήκει στην κλίκα τους και να μην εξυπηρετεί τα συμφεροντά τους και μετά μιλήστε για άλλους.

Είναι ξέρετε εύκολο να κρίνουμε τους άλλους. Η αυτοκριτική όμως είναι δυστυχώς μια δύσκολη υπόθεση που χρειάζεται φιλότιμο, αξιοπρέπεια και ανδρισμό.

Στο κάτω κάτω αν οι φίλοι σας είχαν την οποιαδήποτε αντίρρηση για την ορθότητα των κειμένων οποιουδήποτε συντάκτη θα έπρεπε να απευθυνούν στο ίδιο το περιοδικό.

Τα χτυπήματα κάτω από την μέση δεν δείχνουν την σοβαρότητά σας. Λυπάμαι πολύ που σας το λέω αλλά αυτή είναι η αλήθεια και αν έχετε λίγο φιλότιμο, τουλάχιστον εσείς, θα πρέπει να το παραδεχθείτε.

Τα στοιχεία μου υπάρχουν στην διάθεση του High Fidelity καθώς και όλη η αναφορά. Φτύστε επιτέλους αυτή την καραμέλα της δημόσιας επωνυμίας και πιπιλίστε κάποια άλλη. Όπως αυτή της αξιοπρέπειας για παράδειγμα.

Χωρίς καμία αιχμή για το άτομό σας καθώς δεν σας γνωρίζω και δεν έχω τίποτα εναντίον σας.

Αυτά και ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναεπισκεφθώ αυτόν τον ιστοχώρο γιατί, ειλικρινά σας μιλάω, αηδιάζω.

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.194
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe