ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ

Reaction score
23
Απάντηση: ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ

@ n_olympios

Δεν χρειάζεται να διαβάσω προηγούμενες συζητήσεις περί σοβαρότητας και διακωμώδησης μου φτάνει το συγκεκριμένο θέμα όσο για των τρόπο γραφής των περισσοτέρων εδώ μέσα τον γνωρίζω πριν καν αποφασίσεις να εγγραφείς στα φόρουμ, εσύ μάλλον θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις το θέμα τις απαντήσεις όλων και την δική σου.

Την συμβουλή μου στην έδωσα για να την ακούσει εκτός από εσένα και το αφεντικό του μαγαζιού γιατί θα με ρωτήσει στην έκθεση για την κατηγορία και τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε, έμειναν πάλι οι συντονιστές να μιλάνε μεταξύ τους και για ακόμη μια φορά την έκαναν οι θαμώνες του μαγαζιού.

Αυτοί είναι και η απάντηση μου στο φίλο Γιώργο [G. Kar] για το που πήγαν οι χαι- τενταδες οι όπως αλλιώς του λέει ο καθένας.
Στη Μύκονο Γιώργο μου στη Μύκονο, εκεί που έχεις πάει και εσύ πολλές φορές όταν βγαίνεις από τα ρούχα σου, αλλά ας οψεται που έχεις χιούμορ και τα ξεπερνάς εύκολα.

Αν εσύ κυκλοφορείς με SEIKO και Citroen δεν με ενδιαφέρει καθόλου αλλά πάλι θα όφειλες γράφοντας σε αυτή την κατηγορία να διαβάσεις την ταμπέλα απεξω ότι η πτέρυγα είναι ΛΟΥΞ και η χλιδή επιτρέπεται για να μην πω ψιλοεπιβάλετε γιατί αυτό το χόμπι κοστίζει ακριβά.

Όσο για μένα χρησιμοποιώ ακριβά μηχανήματα και ρολόγια με την διαφορά ότι δεν τα μοστράρω και ξέρω να τα χρησιμοποιώ τόσο καλά όσο δεν φαντάζεσαι.
Δεν διακωμωδώ όμως αυτούς που τους κάνει κέφι να τα χώνουν για το χόμπι τους σε ακριβά μηχανάκια ακόμα και αν τα μοστράρουν, αλίμονο τώρα αν πρέπει να ζητήσουν την άδεια του καθένα για το τι θα κάνουν τα χρήματα τους.

Εγώ όμως θα ακούσω την συμβουλή σου γιατί πρώτον είμαι μικρός σε ηλικία, δεύτερον με τις συμβουλές γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, τρίτον θα απαντήσω στην κατά την γνώμη σου εύστοχη ερώτηση του DIMITRIS αφού με τόση χαρά με προτρέπεις και επειδή εσύ δεν έχεις να με ρωτήσεις κάτι επί του θέματος και διευκρινίστηκαν τα πράγματα και από τους δυο πάμε παρακάτω για να τελειώνουμε καμιά φορά.

Reaction score
23

@ Νίκος Τσαρουχάς

Σιγά μην χρειαστεί να πας και στο σχολείο βρε. Μήπως για πυρηνική φυσική μιλάμε? Η πληροφορία αυτού του είδους υπάρχει παντού, μέχρι και στο AVSite.

Νίκο έχω χάσει τη μπάλα εδώ μέσα οπότε λάου λάου στου Παπανικολάου δεν το γλιτώνω το μάθημα η το τρελάδικο.

Αλλά έχουν γνώσει οι φύλακες η φωτογραφία με το κουστουμάκι στο Avatar είναι σαφείς γιατί στο δεύτερο θα πάω στο τέλος.

Συμφωνώ ότι η πληροφορία μπορεί να υπάρχει σε πολλά μέρη όμως να την κατανοήσουν και να την χρησιμοποιήσουν οι περισσότεροι είναι το δύσκολο.

Reaction score
23

DIMITRIS θα παραβώ για τελευταία φορά την υπόσχεση μου και να σου απαντήσω μήπως και το τελειώσουμε διότι δεν έχω άλλα χρήματα τα ξόδεψα στην οικοδομή και θα μου κόψουν το ιντερνετ.

Φυσικά και θα έχουν διαφορετικό ήχο αν διάβαζες προσεκτικά το παράδειγμα μου το λέει σαφώς αυτό θα συμβεί είτε πρόκειται για δωμάτια είτε για μουσικά όργανα είτε για μηχανήματα είτε διαφορετικούς χώρους είτε τον ίδιο χώρο, αλλά πριν τα κάνουν κάποιοι όλα ίσα βάρκα ίσα γιαλό θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρώτα βρίσκεις αυτοκίνητο και μετά αγοράζεις αξεσουαρ.

Όσο για το θέμα του χώρου το έγγραψα εκατό φορές παίζει ρόλο στο μέτρο που μπορεί να επιτευχθεί στο σαλόνι του καθένα.

Εγώ αναφέρθηκα εκτός από το κυρίως θέμα σε αυτά που διάβασα εκτός από το χώρο για το αν ένα ακριβό μηχάνημα σε μέτριο χώρο θα παίζει τουλάχιστον το 50%.

Μην χρειάζεται να απαντάω τώρα φράση – φράση υποτίθεται οτι έχουμε διαβάσει τις προηγούμενες απαντήσεις και απαντάμε εφ΄ όλης της ύλης για να κάνουμε και παιχνίδι.

Ας απαντήσω σε όλα να τελειώνουμε.

Αφού το αντικείμενο σου είναι ο πολυκάναλος ήχος σου απαντώ και εγώ ο πολυκάναλος ήχος έχει σχέση με τον στερεοφωνικό όσο το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ και ας είναι και τα δυο αθλήματα.
Αφού μιλάμε για στερεοφωνία μιλάμε για σωστή θέση ακρόασης και δεν με ενδιαφέρουν αυτοί που κάθονται τέρμα τοίχο και όσοι παίζουν εξτρέμ.

Τώρα βελτιώνοντας το δωμάτιο σίγουρα θα έχουν διαφορετικό ήχο η πιο ευχάριστο αν το θες αλλά για το δραματικές βελτιώσεις άσε να βαστάω μικρό καλάθι, γιατί να μην ξεχνιόμαστε μιλάμε για οικιακό χώρο με δεκάδες προβλήματα και συνεχείς «ανακατατάξεις».

Όσο για το «δραματικές αλλαγές» υπάρχει στην ορολογία της μουσικής η έννοια πάθος και δράμα αλλά θα έπρεπε εσύ τουλάχιστον αφού ασχολείσαι με τον ήχο να καταλάβεις το παράδειγμα μου διότι μέρος αυτού αναφέρεται στην συγκεκριμένη έννοια.

Για να υπάρχει το πάθος και δράμα λοιπόν βασική προϋπόθεση είναι το μηχάνημα να μπορεί να αποδώσει αυτό που υπάρχει καταγεγραμμένο πχ στο Cd η όσο πιο κοντά γίνεται, διότι διαφορετικά τι να βελτίωσης σε ένα μηχάνημα που σκούζει από κούνια μέσα σε ένα σαλόνι, δηλ. θέλεις να δεχτώ ότι πρώτα θα αγοράσω ράσα και μετά θα γίνω παπάς η δε παροιμία γνωστή.

Διότι αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και φύγει το πάθος μένει δυστυχώς μόνο το δράμα.

Για το χώρο θέλει μεγάλη συζήτηση αν μπορεί να επιτευχθεί στο σαλόνι του καθένα οπότε εμμένω στη προηγούμενη απάντηση μου, θα προτιμήσω το ακριβό στις μέτριες συνθήκες του σαλονιού με τα ψιλοχονδροπροβληματάκια του.

Γιατί μη μου πείτε ότι υπάρχει γάτος που θα δώσει πέντε χιλιάδες ευρώ για σύστημα και ένα καράβι χρήματα για το σαλόνι του η ειδικό χώρο και μετρήσεις, διότι λυπάμαι κατά την γνώμη μου πάντα ας πρόσεχε διότι είναι ψυμάρι.

Αυτή ήταν και η τελευταία μου διευκρίνηση και άποψη επί του θέματος.

Άλλωστε τα είπαμε και τα ξαναείπαμε την προσωπική μου γνώμη αποτυπώνω, ας διαβάζει ο καθένας τις απαντήσεις και ας κρατήσει οποία άποψη του κάνει.

GAME OVER τελείωσα και την τελευταία πίστα και ξαναγυρνάω στα οικοδομικά

Γιατί θα βγει ο Βλάσης και θα μου γράψει το γνωστό «δεν γα..ς που δεν γα..ς δεν πας για ψάρεμα».
Με τα κατεβατά που γράφεις πως θα βρεις χρόνο να βρεις γυναίκα και όχι τίποτε άλλο θα έχει και δίκιο και τι να του πω μετά.

Γειάς και χαρά σας και αέρα στα πανιά σας.

Reaction score
23

Επειδή ζήλεψα σαν αγόρι τις υπογραφές όλων είπα να βάλω και εγώ μια τζίφρα, για να πω και εγώ ότι τόχω.

Η Ζωή είναι ωραία αλλά τα έχει με άλλον
Η Αγάπη όμως είναι μόνη της
και κάποιος πρέπει να της δείξει
τι σημαίνει πραγματικό ταξίδι.

Τι έγραψα πάλι ο ποιητής μη φοβάστε και τρομάζετε ότι θα σας ραίνω με στιχάκια.
Το τετράστροφο είναι απόσπασμα από βιβλίο γνωστής εκδοτικής εταιρείας, που έχει έδρα Πανόρμου και κάτι γωνία.
Για όσους ενδιαφέρονται θα το βρούνε αποκλειστικά στο βιβλιοπωλείο της πλατείας Εξαρχείων το γνωστό σε όλους ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ.

Το στόρι του βιβλίου αναφέρεται στο αγαπημένο μου θέμα - ανάθεμα οι ανθρώπινες σχέσεις.

Κάθε ομοιότητα με γνωστά πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία.

Ας με συγχωρήσουν οι διαχειρισταράδες για το off topic αλλά θέλω πριν την κάνω να υπογράψω και σαν σωστός νέος ήθελα να το αιτιολογήσω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ

...και για ακόμη μια φορά την έκαναν οι θαμώνες του μαγαζιού...
Άσχετο αλλά μιας και η μπάλα πήγε στα μνήματα, ποιοί είναι τούτοι οι... θαμώνες Μιχάλη?

Έχουν καταντήσει φαντάσματα. Από τότε που ξέρω τα ελληνικά ιντερνετικά, όλο και κάποιοι παραπονιούνται (κάποιοι μέχρι μουτσοκλαίνε) γιατί η κακιά η μοίρα τους έσπρωξε στην... φυγή (όχι από εδώ αλλά από όλα τα φόρα). Έχει καταντήσει φαρσοκωμωδία αυτή η υπόθεση, "θαμώνες" ακούω και "θαμώνες" δεν βλέπω. Δεν ξέρω τι σε ρωτάει ο Ανδρέας στις εκθέσεις αλλά μέχρι στιγμής εκτός από τους ίδιους, δεν έχω δει κανέναν άλλον να παραπονιέται γιατί έφυγαν αυτοί που έφυγαν, που δεν ξέρω και ποιούς εννοείς γιατί μάλλον δεν έγινε και τόσο αισθητή η απουσία τους. Αν παραπονιόταν ο Ανδρέας θα το ήξερα πάντως. Σκάω να μάθω τι είχαμε και τι χάσαμε αλλά δεν μου λέει κανένας ρε γμτ...

Συντονιστής από γεννησιμιού της κατηγορίας να 'ξερες πόσες φορές έχω ακούσει το περιβόητο, δεν γράφω γιατί "είναι εκείνος εκεί" ή "θα μου την πει ο άλλος" ή άλλες μπαρούφες προκειμένου να μου πούνε ότι απλά... δεν μπορούν. Μάλιστα είναι και αναποφάσιστοι, κατά καιρούς φταίνε και διαφορετικά άτομα, εγώ ο Κόγιας, ο Ντόχερτης, ο Τσαντουλής, ο ανάδρομος Ερμής, οι γραμματοσειρές του vbulletin... :cool_11:

Κουράγιο... :cool_4:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Στο θέμα μας τώρα.
Νομίζω ότι με το παρόν thread ο Τσαντουλής θίγει ένα πολύ σοβαρό θέμα και αυτό δεν είναι δυνατόν αν το πάρουμε στην πλάκα, είτε έχουμε ακριβές μηχανές είτε έχουμε φθηνές. Το καλό με την ακουστική είναι ότι δεν αφορά σε λεφτά (αν και οι επεμβάσεις κοστίζουν πολύ), αλλά σε πράγματα που μπορείς να τα αποκτήσεις αλλιώς... Ο βαθμός της σημασίας που θα δώσουμε στον χώρο, είναι ανάλογος με τον βαθμό της γνώσης που έχουμε επί του θέματος και της σοβαρότητάς του. Δεν μπορεί κανείς να πείσει την γιαγιά μου ότι η τρύπα του όζοντος είναι πιο σοβαρή από τα γεμιστά διότι δεν ξέρει αν η πρώτη τρώγεται...

Φυσικά δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικοί.
Πουθενά δεν είπε ο Βασίλης ή κανένας άλλος αυτό για το οποίο διάφοροι μας κατηγορούν, δηλαδή την παραίνεση να αγοράζει ο κόσμος ντε και καλά φθηνές συσκευές. Κανένας χώρος, κανένας μπεριγκέρης ή κανένας κοπλάντης ή δεν ξέρω 'γω ποιός άλλος, δεν μπορεί να κάνει μια μάπα συσκευή να παίζει σαν μια καλή. Αυτά τα έχουμε πει εκατοντάδες φορές...

...

Reaction score
384
Eγω παντως πιστευω, οτι κανεις δεν ασχολειται με πραγματα που δεν καταλαβαινει πληρως, και υπαρχει μια ταση να τα "προσπερναμε".

Η ακουστικη μικρων χωρων ειναι και ενας απο αυτους τους τομεις.

Δεν αναφερομαι σε κανεναν συγκεκριμενα, απλα κανω μια πολυ γενικη παρατηρηση.

Επισης, στο οτι ασχολουμαι με τα πολυκαναλα συστηματα, δεν σημαινει και τιποτα. Εαν δε μπορεις να στησεις 2 ηχεια,
δεν στηνεις ουτε 13, που εχουνα τα 9.4 Home Cinema. Το 2.1 ειναι σχολειο.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Aν κάποιος καταλαβαίνει το "χώρος-ηχείο-ενισχυτής-πηγή" σαν "με μάπα ηχείο μπορείς να πάρεις καλό ήχο αρκεί ο χώρος να είναι καλός", μάλλον πρέπει να γυρίσουμε τη συζήτηση σε άλλη γλώσσα γιατί με τα ελληνικά δε βγάζουμε άκρη.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Αυτά τα τρία μηνύματα τα εγγραψα γιατί είχα υποσχεθεί στο ιδιοκτήτη του μαγαζιού σε ένα σκυλάδικο που είχαμε βρεθεί, να μπω να γράψω δυο τρία μηνύματα και το έκανα για να μην λέει ότι αθέτησα την υπόσχεση μου.
Εγω δεν παω σε σκυλαδικα"happy_1"

Την συμβουλή μου στην έδωσα για να την ακούσει εκτός από εσένα και το αφεντικό του μαγαζιού γιατί θα με ρωτήσει στην έκθεση για την κατηγορία και τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε, έμειναν πάλι οι συντονιστές να μιλάνε μεταξύ τους και για ακόμη μια φορά την έκαναν οι θαμώνες του μαγαζιού.
Οπως παντα, εξω απο τα δοντια, ετσι?
Τετοιους τυπους γουσταρω:cool_4:

Υ.Γ. ποτε θα παμε στον Κουνελα?(για δικη μου υποθεση αυτη την φορα)

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Προς Δημ.Δολοφονακη

δεν γα..ς που δεν γα..ς δεν πας για ψάρεμα?

Reaction score
23

Γεια σου ρε Ανδρέα σου είπα να κάνουμε την κατηγορία Doberman Club αλλά δεν με ακουσες εκει να δεις σκυλοκαβγάδες και θεάσεις.

Reaction score
23

@ DIMITRIS

Δημήτρη για να λύσω την παρεξήγηση επειδή νομίζεις ότι έχω κάτι μαζί σου εγώ πουθενά δεν ανέφερα ότι αν κάποιος ασχολειται με πολυκαναλο ήχο δεν ξέρει τίποτα..
Η ένσταση μου είναι ότι ένας που δηλώνει γνώστης ήχου αδυνατεί να καταλάβει ένα απλό παράδειγμα που τι λέει, ότι αν δεν υπάρχει «ήχος» σε ένα χώρο με δεκάδες προβλήματα μπορείς να πετύχεις ελάχιστα πράγματα.
Δεν σε γνωρίζω προσωπικά και πιστεύω τους πάντες σε αυτό που δηλώνουν σε ένα φόρουμ.
Απλώς απαντώ σε αυτά που γράφονται, αυτό που σου λέω λοιπόν ειναι ότι το 2.1 είναι σχολείο όπως γράφεις αλλά παραμένει ο βασιλιάς των αθλημάτων.
Για να γίνω όμως σαφέστερος και ίσως πιο κατανοητός στην αρμονία τις μουσικής πρώτα μαθαίνεις τους κανόνες και μετά του παραβιάζεις.
Ο πολυκάναλος ήχος αν και δεν είναι η σωστή κατηγορία, για μένα προσωπικά δεν έχει καμία σχέση με την στερεοφωνία και με την αναπαραγωγή του φυσικού ήχου μέσω μηχανημάτων, απλά είναι ένα ωραίο ευχαριστο εφφε.
Και για να λυθεί πλήρως η υποτιθεμένη παρεξηγήσει προτιμώ να διαφωνώ με ανθρώπους που καταθέτουν την άποψη τους, που ίσως να γραφούν κάτι ακομα και λάθος, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, από το να διαβάζω χαριτωμενιες χωρίς ουσία του στυλ:

Κώστας Φ. vbmenu_register("postmenu_570382", true);
Aν κάποιος καταλαβαίνει το "χώρος-ηχείο-ενισχυτής-πηγή" σαν "με μάπα ηχείο μπορείς να πάρεις καλό ήχο αρκεί ο χώρος να είναι καλός", μάλλον πρέπει να γυρίσουμε τη συζήτηση σε άλλη γλώσσα γιατί με τα ελληνικά δε βγάζουμε άκρη.

Δεν θα απαντούσα σε αυτό το μήνυμα αλλά επειδή θα χάλαγα το image μου και πουθενά δεν έχω δηλώσει καλό παιδί, πριν γυρίσουμε την συζήτηση σε άλλη γλώσσα και επειδή η υπογραφεί σου αναφέρεται φίλτατε σε τραγούδι, θα στο θέσω στα πλαίσια σου για να το καταλάβεις.
Το τραγουδάκι για να γίνει σουξέ δεν φτάνει το κουπλε χωρίς πιασαρικο ρεφραίν δεν έχει καμία τύχη.

Νίκο πιστεύω ότι δεν θες να σου απαντήσω για το που πήγαν οι θαμώνες γιατί θα γίνει το θέμα πραγματικά κώλος .
Πάντως ένας από τους λόγους είναι ο παραπάνω όχι πως από την αντιπερα όχθη έχει αγγέλους και τους σκόνισαν τα φτερά για να μην τρελαθούμε κιόλας.
Θέλει ανοχή να ακούς και την διαφορετική άποψη, να υπάρχει χιούμορ ψιλοχαβαλες αλλά μην πηγαίνουν τα πράγματα στην διακωμωδησει και τον ξερολισμο, διότι δεν πρόκειται να δείτε ποτέ φως σε αυτή την κατηγορία.
Οι υπόλοιπες απορίες στην έκθεση.

Η διαφωνία και οι διαφορετικές απόψεις, στα πλαίσια του να ακούς την φωνή του αλλού, μπορεί και να αφήσει κάτι τελικά στο τραπέζι.

Αυτό είναι και το τελευταίο μήνυμα γιατί θα καταντήσω σαν την γνωστή Ρούλα Βροχοπούλου που την άφησε ο Αλβανός σύζυγος της και όλο λέει είναι η τελευταία φορά που μιλάω στα κανάλια και κοντεύω να τελειώσω την οικοδομή αλλά ακόμα εμφανίζεται σαν τον μαϊντανό.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Και για να λυθεί πλήρως η υποτιθεμένη παρεξηγήσει προτιμώ να διαφωνώ με ανθρώπους που καταθέτουν την άποψη τους, που ίσως να γραφούν κάτι ακομα και λάθος, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, από το να διαβάζω χαριτωμενιες χωρίς ουσία του στυλ:

Κώστας Φ. vbmenu_register("postmenu_570382", true);

Δεν θα απαντούσα σε αυτό το μήνυμα αλλά επειδή θα χάλαγα το image μου και πουθενά δεν έχω δηλώσει καλό παιδί, πριν γυρίσουμε την συζήτηση σε άλλη γλώσσα και επειδή η υπογραφεί σου αναφέρεται φίλτατε σε τραγούδι, θα στο θέσω στα πλαίσια σου για να το καταλάβεις.
Το τραγουδάκι για να γίνει σουξέ δεν φτάνει το κουπλε χωρίς πιασαρικο ρεφραίν δεν έχει καμία τύχη.
Κι εσύ χαριτωμένα τα λες, δεν μπορώ να πω. :happy_4:

Αυτό με τα πιασάρικα ρεφραίν να το κοιτάξεις γιατί κάπως έτσι ξεκίνησε κι ο Φοίβος και κατέληξε να γράφει τραγουδάκια που έχουν μόνο πιασάρικα ρεφραίν και τίποτ'άλλο.
Θα γράφεις πιασάρικά βέβαια (βλ. χαριτωμένα) αλλά από ουσία (που βλέπω είναι σημαντική και για εσένα - θεωρητικά τουλάχιστον) μηδέν.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ηρεμία κορίτσια...
Προς Δημ.Δολοφονακη
δεν γα..ς που δεν γα..ς δεν πας για ψάρεμα?
Σε πληροφορώ, εκ πείρας, ότι το ένα σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί το άλλο... :cool_11:
...προτιμώ να διαφωνώ με ανθρώπους που καταθέτουν την άποψη τους...
Δύο σοβαρές παρατηρήσεις...
Πρώτον, ο σύντροφος Κώστας Φ. μας συνηθίζει να καταθέτει την άποψή του συχνά πυκνά εδώ μέσα. Επιπροσθέτως, αυτή είναι πάντα τεκμηριωμένη, άρα νομίζω ότι είσαι λίγο, έως πολύ, άδικος μαζί του.
Δεύτερον, μακάρι να άρεσε σε όλους αυτό που αρέσει και σε σένα. Εγώ ξέρω πολλούς που αρκούνται στο να κρίνουν τις απόψεις των άλλων, ή αν δεν έχουν οι ίδιοι άποψη, απλά κατηγορούν αυτούς που έχουν ως... πολύξερους.
Νίκο πιστεύω ότι δεν θες να σου απαντήσω για το που πήγαν οι θαμώνες γιατί θα γίνει το θέμα πραγματικά κώλος .
Αυτό δεν είναι απειλή, είναι ευχή... :happy_9:

Αλλά πέρα από την πλάκα και κώλος ξέκωλος, το είπες και πριν και σε ξαναρώτησα, σε προ(σ)κάλεσα αλλά ουδεμία απάντηση έλαβα. ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί ρε Μιχάλη? Έτσι για να ξέρουμε τι χάνουμε δηλαδή, να δούμε τι προσέφεραν, να δούμε τι θα κερδίσει το σύνολο αν κάνουμε την κατηγορία κάπως αλλιώς (αν μάθουμε ποτέ πως την θέλουν...), να δούμε δηλαδή το φως το αληθινό, να δούμε και τι είναι αυτό που σε κάνει να απαξιώνεις όσους είναι εδώ (γιατί δυστυχώς, εμμέσως ή αμέσως αυτό κάνεις). Άλλωστε εσύ τα λες όλα έξω από τα δόντια, ε πες τα... ;-)

Ομολογώ πάντως, ότι για μέλος με παρουσία στο AVSite λίγων μόνο ημερών, έχεις άποψη (ασχέτως αν συμφωνούμε ή όχι), για θέματα για τα οποία δεν έχουν άποψη πολύ παλιότερα μέλη. Χωρίς παρεξήγηση όμως, αν σε ενδιαφέρει τόσο το καλό της κατηγορίας γιατί δεν πάτησες σε αυτήν τόσα χρόνια, ακόμη κι αν διαφωνείς ή διαφωνούσες με τα δρώμενα? Ποτέ δεν είναι αργά πάντως και ξέρεις ότι πάντα ήσουν και είσαι ευπρόσδεκτος, όπως άλλωστε και όλος ο κόσμος. Αν μη τι άλλο, όταν κάτσεις σε μια ταβέρνα ξέρεις να παραγγέλνεις και αυτό είναι πλύ σοβαρό προσόν για μένα. :cool_4:

Τα λέμε.

...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ

Οπως παντα, εξω απο τα δοντια, ετσι?
Τώρα είδα πως υπήρχε αναφορά sτον Καρβέλα!
Άδικα έπιασα στο στόμα μου το όνομα του Φοίβου και δε μου λέτε τίποτα?
Κάναμε δουλειά και με τον Νικολάκη... Και οι δύο dolfόνοι της ελληνικής μουσικής είναι οπότε either will do.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Επίτηδες το κάνουν αυτοί οι παλιοχαρακτήρες του Stereophile...
Δείτε τώρα τι άρθρο ανέβασαν για να παρασύρουν τον κόσμο...

The Listening Room: the Forgotten Factor

....Δημοσιευμένο το 1983 από κάποιον J. Gordon Holt (founder of Stereophile ofc ). Πως ξεκινάει?

Question: What is it that almost every audiophile takes for granted, yet has more effect on the sound of his system than does any single component in that system?
Answer: His listening room.

Ευτυχώς τώρα έχουμε 2007 κι έχει προχωρήσει πολύ το hobby οπότε όλα αυτά δεν ισχύουν.

Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι: Click

Reaction score
384

Επίτηδες το κάνουν αυτοί οι παλιοχαρακτήρες του Stereophile...
Δείτε τώρα τι άρθρο ανέβασαν για να παρασύρουν τον κόσμο...

The Listening Room: the Forgotten Factor

....Δημοσιευμένο το 1983 από κάποιον J. Gordon Holt (founder of Stereophile ofc ). Πως ξεκινάει?

Question: What is it that almost every audiophile takes for granted, yet has more effect on the sound of his system than does any single component in that system?
Answer: His listening room.

Ευτυχώς τώρα έχουμε 2007 κι έχει προχωρήσει πολύ το hobby οπότε όλα αυτά δεν ισχύουν.

Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι: Click
Ετσι ειναι Κωστα.
Ελπιζω καποια στιγμη να βρεθουμε σε ενα δωματιο μερικα μελη, και να ρυθμισουμε ενα συστημα.
Ακομα καλυτερα, δυο ιδια συστηματα σε δυο δωματια και δυο ομαδες μελων του φορουμ.
Στη μια ομαδα οι λιγο "δυσπιστοι", και στην αλλη ομαδα οι υπολοιποι.
Για κατι τετοια, παιρνω το αεροπλανο κι ερχομαι!:happy_6:

Reaction score
3.491

Ετσι ειναι Κωστα.
Ελπιζω καποια στιγμη να βρεθουμε σε ενα δωματιο μερικα μελη, και να ρυθμισουμε ενα συστημα.
Ακομα καλυτερα, δυο ιδια συστηματα σε δυο δωματια και δυο ομαδες μελων του φορουμ.
Στη μια ομαδα οι λιγο "δυσπιστοι", και στην αλλη ομαδα οι υπολοιποι.
Για κατι τετοια, παιρνω το αεροπλανο κι ερχομαι!:happy_6:
Για το πως θα γίνει η σωστή ρύθμιση δεν αναφέρεται κανένας. Επι της ουσίας ουδείς προσφέρει ουσιαστική γνώση που πιάνει τόπο και κυρίως για να βοηθήσουμε τους νέους στο χόμπι μας.

Εχουν γίνει ορισμένες προτάσεις κατά το περελθόν για ειδικές παρουσιάσεις τεχνικού περιεχομένου.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Εχουν γίνει ορισμένες προτάσεις κατά το περελθόν για ειδικές παρουσιάσεις τεχνικού περιεχομένου.
Μια εκδήλωση αφιερωμένη αποκλειστικά σε θέματα ακουστικης χώρου, κατά την οποία θα δούμε επί τόπου την αξία κάποιων παρεμβάσεων, είναι μέσα στα σχέδιά μας. :cool_4:

...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101

θα ώφειλες γράφοντας σε αυτή την κατηγορία να διαβάσεις την ταμπέλα απεξω ότι η πτέρυγα είναι ΛΟΥΞ και η χλιδή επιτρέπεται για να μην πω ψιλοεπιβάλεται γιατί αυτό το χόμπι κοστίζει ακριβά.

Παρακαλώ από τους "θαμώνες" της κατηγορίας να δεχτούν την ταπεινή μου συγνώμη. Ομως μέχρι πρότινος δεν ήταν απαραίτητη η επίδειξη του Εκκαθαριστικού της Εφορίας για τη συμμετοχή σε θέματα της κατηγορίας. Αυτά είναι αλλουνών παπάδων ευαγγέλια. :happy_4:

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς, συνεχίστε!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss