Γελοίοι vs. σοβαροί

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλα εσυ ακομα στα μπουνιδια εχεις μεινει?
Εμεις εκει κατω...οπλοφορουμε βρε..:mad_3:
Εμείς είμαστε παραδοσιακοί τύποι. Καθαρίζουμε χειροποίητα. High End που λέμε. :cool_4:
Εγώ νομίζω ότι θα γίνετε οι καλύτεροι φίλοι στο τέλος. :crazy_3:
Δεν γίνεται αυτό. Δεν τα πάμε καλά με τους κατ' απ' τ' αυλάκ. :cool_11::cool_11:

...

Reaction score
1
Συνεχιστε! συνεχιστε! αυτα γραφονται..και θα βγουν σε βιβλιο με εργα και κατορθωματα μουσικοφιλων χαιενταδων.. μνημειο για τις επομενες γενιες!

Reaction score
0
Παιδια εμενα μην με παρεξηγειτε που....μαλακωσα καπως, καθ'οτι εχω πιει κανα δυο special ουισκακια...

Με στεναχωρησε ο Νικολακης βλεπετε σημερα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Συνεχιστε! συνεχιστε! αυτα γραφονται..και θα βγουν σε βιβλιο με εργα και κατορθωματα μουσικοφιλων χαιενταδων.. μνημειο για τις επομενες γενιες!
Είναι αργά. Είμαστε ήδη στην 18η έκδοση. :happy_9:

Άσχετο: Ρε συ Γιάννη να σε ρωτήσω κάτι? Αφού είσαι 47 χρονών γιατί το έβγαλες gianis39? Έτσι από περιέργεια δηλαδή. "happy_1"

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παιδια εμενα μην με παρεξηγειτε που....μαλακωσα καπως, καθ'οτι εχω πιει κανα δυο special ουισκακια...
Μην πίνεις. Το αλκοόλ σταματάει την ανάπτυξη και δεν θα ψηλώσεις άλλο. Άσε που κάνει κακό και στην ακοή. :happy_9:

...

Reaction score
0

Με στεναχωρησε ο Νικολακης βλεπετε σημερα...
Με τον δε Μπλατσιο αλληλοκατατροπωθηκαμε...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Γελοίοι vs. σοβαροί

Πίσω και σας έφαγα, 1,72 και 102 ολάκερα κιλά...

Όσο για τα περί μαγκιάς κλπ κλπ δεν είναι κληρονομική, άρα δεν έχει να κάνει με την καταγωγή. Ο μάγκας φαίνεται στην συμπεριφορά του και όχι στο τι λέει η ταυτότητά του. Από που κρατάει η σκούφια του καθενός έχει να κάνει με αυτόν και μόνο. Σε μια απρόσωπη επικοινωνία όπως ένα forum δημιουργούνται δυστυχώς εικονικές περσόνες που διαφέρουν πολύ από την πραγματικότητα. Αν συναντιόμασταν στην πράξη, έξω από τα εικονικά όρια του forum, μπορεί αντί να μαλώνουμε εδώ για ηχεία και π@π@ριές να είχαμε καταλήξει να πίνουμε ρετσίνες και να πλακώνουμε κανένα γουρουνόπουλο (Σ.Σ. η ΕΒΕΕ να ετοιμάζεται διότι μέσα στο ΣΚ ετοιμάζω εξόρμηση στην Θεσ/νίκη).

Αυτό που λέω πάντα είναι ότι πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι σε μία τέτοια διαδικτυακή κοινότητα συμμετέχει με την θέλησή του για το χόμπι του. Κανένας δεν συμμετέχει για να μαλώνει με τον οιονδήποτε, ούτε για να εκνευρίζει τους υπόλοιπους. Ο καθένας θα πρέπει να είναι σεβαστός από τους υπόλοιπους, και η γνώμη του όσο και αν μας φαίνεται άχρηστη, θα πρέπει να είναι εξίσου σεβαστή. Θυμηθείτε ότι ισχύει ότι ισχύει και στην καθημερινή μας ζωή: "Τα όρια της ελευθερίας μας σταματάν εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου". Αν δεν μπορεί κάποιος να το καταλάβει αυτό τότε δεν μπορεί να καταλάβει το πως λειτουργεί αυτός ο χώρος.

Τέλος για να μην μακρηγορώ (πω ρε πούστη σαν δικηγόρος μιλάω), ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας και ας πράξουμε αναλόγως. Τέρμα οι "κουφοί", οι "τυφλοί", οι "άσχετοι" και τα συναφή. Ελπίζω να μην σας κούρασα βραδιάτικα....

ΥΓ.
Δυστυχώς ζούμε σε μη ιδανικό κόσμο, οπότε θα πρέπει να προφυλάξουμε όλοι μας την κοινότητα μας από κάθε λογής troll που απλά βγάζει το κόμπλεξ της μίζερης ζωής του πάνω στον χώρο που έιμαστε όλοι φιλοξενούμενοι...

Reaction score
25.589
προσπαθησε να δεις το θεμα απο την πλευρα της λογικης:
τι πιθανοτητες εχει ενα συστημα 65000 να παιξει την αξια του κλεισμενο σε 10 τετραγωνικα γυψοσανιδα , ψευδοροφη, διφυλλη τζαμαρια και ανυπαρκτο ρευμα ενος δωματιου μερος ενος οροφου του οποιου η μελετη προεβλεπε να καταναλωνονται ταυτοχρονα το πολυ 300w σε καθε δωματιο (φωτα ανοικτα) ενω εκεινη τη μερα στο καθε δωματιο ειχαμε καταναλωσεις απο 500w και πανω (μονο τα δωματια που ειχαν αναμενους λαμπατους ταξη Α ακομα και idling ηταν ηδη αρκετα).
σου ειπα ειμαι μηχανικος τα βλεπω ψυχρα τα θεματα αυτα και στο λεω εξισου ευθεως.

αλλωστε ο ανθρωπος που πηρε 65000 συστημα θα επρεπε να γνωριζει απο πρωτο χερι οτι η γνωμη που μετραει περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο για αυτα τα 65000 εινια Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ για το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 65000 ΕΥΡΩ.

το οτι εγω πιστευω οτι τα 65Κ στην εκθεση επαιζαν το ιδιο η χειροτερα απο τα 5.5Κ σε ενα πιο προσεγμενο χωρο θα επρεπε να του ειναι παγερα αδιαφορο (α πο τη στιγμη που τα 65Κ εινια ηδη σπιτι και οχι στο ξενοδοχειο)

και ειλικρυνα μη μου πεις οτι δεν ειχες την ατυχια να ακουσεις συστηματα οχι 65Κ αλλα 100 και 120Κ (δικα σου μηχανιματα η αλλουνου - ΑΔΙΑΦΟΡΟ) να παιζουν σαν tivoli επειδη απλα αυτος που τα εβαλε σε εκεινο το χωρο ηξερε τοσο απο στησιμο οσο εγω απο νευροχειρουργικη.
πες μου οτι δεν εχεις δεν ουτε μια φορα ηχεια 20Κ ευρω να ειναι το ενα σε γωνια και το αλλο μπροστα απο τζακι (πχ) η πες μου οτι δεν εχεις δει ενισχυταρες να χαραμιζονται οδηγοντας αναισθητα η απαιτητικα ηχεια με καλωδια καρε 0.75.

το συστηματακι μου δεν εχει να αποδειξει τιποτα . παιζει οσο αξιζει να παιξει και οταν το ξανασυνδεσω στον καινουριο χωρο μπορεις να το ακουσεις (και οποιοσδηποτε αλλος). αλλωστε δεν φιλοδοξω το συστημα μου να αποτελει προεκταση του ανδρισμου μου.

Reaction score
1
Άσχετο: Ρε συ Γιάννη να σε ρωτήσω κάτι? Αφού είσαι 47 χρονών γιατί το έβγαλες gianis39? Έτσι από περιέργεια δηλαδή. "happy_1"

Κυριε Τσαρουχα ,,αυτο ειναι το προβλημα σας? ...συνεχιστε με το πληκτρολογιον, πειτε και αλλα..

Reaction score
0
προσπαθησε να δεις το θεμα απο την πλευρα της λογικης:
τι πιθανοτητες εχει ενα συστημα 65000 να παιξει την αξια του κλεισμενο σε 10 τετραγωνικα γυψοσανιδα , ψευδοροφη, διφυλλη τζαμαρια και ανυπαρκτο ρευμα ενος δωματιου μερος ενος οροφου του οποιου η μελετη προεβλεπε να καταναλωνονται ταυτοχρονα το πολυ 300w σε καθε δωματιο (φωτα ανοικτα) ενω εκεινη τη μερα στο καθε δωματιο ειχαμε καταναλωσεις απο 500w και πανω (μονο τα δωματια που ειχαν αναμενους λαμπατους ταξη Α ακομα και idling ηταν ηδη αρκετα).
σου ειπα ειμαι μηχανικος τα βλεπω ψυχρα τα θεματα αυτα και στο λεω εξισου ευθεως.

αλλωστε ο ανθρωπος που πηρε 65000 συστημα θα επρεπε να γνωριζει απο πρωτο χερι οτι η γνωμη που μετραει περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο για αυτα τα 65000 εινια Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ για το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 65000 ΕΥΡΩ.

το οτι εγω πιστευω οτι τα 65Κ στην εκθεση επαιζαν το ιδιο η χειροτερα απο τα 5.5Κ σε ενα πιο προσεγμενο χωρο θα επρεπε να του ειναι παγερα αδιαφορο (α πο τη στιγμη που τα 65Κ εινια ηδη σπιτι και οχι στο ξενοδοχειο)

και ειλικρυνα μη μου πεις οτι δεν ειχες την ατυχια να ακουσεις συστηματα οχι 65Κ αλλα 100 και 120Κ (δικα σου μηχανιματα η αλλουνου - ΑΔΙΑΦΟΡΟ) να παιζουν σαν tivoli επειδη απλα αυτος που τα εβαλε σε εκεινο το χωρο ηξερε τοσο απο στησιμο οσο εγω απο νευροχειρουργικη.
πες μου οτι δεν εχεις δεν ουτε μια φορα ηχεια 20Κ ευρω να ειναι το ενα σε γωνια και το αλλο μπροστα απο τζακι (πχ) η πες μου οτι δεν εχεις δει ενισχυταρες να χαραμιζονται οδηγοντας αναισθητα η απαιτητικα ηχεια με καλωδια καρε 0.75.

το συστηματακι μου δεν εχει να αποδειξει τιποτα . παιζει οσο αξιζει να παιξει και οταν το ξανασυνδεσω στον καινουριο χωρο μπορεις να το ακουσεις (και οποιοσδηποτε αλλος). αλλωστε δεν φιλοδοξω το συστημα μου να αποτελει προεκταση του ανδρισμου μου.
Αγαπητε Παναγιωτη,

Αν ποτε μπορουσες φιλε μου να αναλογιστεις το τι εχουν δει τα ματια μου....θα αρρωσταινες! Εμεις οι εμποροι του χωρου παρ'ολο που ειμαστε λιγοστοι σε σχεση με τους πελατες μας.....τραβαμε....πολλα, και ακουμε ακομα χειροτερα...Μιλαμε οτι πρεπει να εχεις ΠΟΛΥ γερο στομαχι σε αυτη την δουλεια!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κυριε Τσαρουχα ,,αυτο ειναι το προβλημα σας? ...συνεχιστε με το πληκτρολογιον, πειτε και αλλα..
Πω, πω, πω... Τι σου κάναμε βρε giannis39? Το δικό σας πρόβλημα ποιό είναι?

...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Γελοίοι vs. σοβαροί

Επιστρέφω κι εγώ στο malt μου....
Σπυρο πραγματι νομιζω οτι εισαι ο μεγαλυτερος μου πολεμιος εως τωρα και δεν μπορω να κατανοησω τον λογο...Ισως να μην γνωριστηκαμε οντως κατω απο τις καλυτερες συνθηκες. Τωρα ομως που εχουμε...κατεβασει και μερικα malt ποτηρακια (αληθεια τι πινεις? εγω Glenroth) νομιζω οτι ειναι μεγαλη ευκαιρια να δοθουν καποιες εξηγησεις. Εγω φιλε ειμαι διατεθειμενος να βαλω νερο στο κρασι μου και να τα ξεχασω ολα. Εσυ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.023
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos