Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Εντάξει, μια χαρά είσαι. Θα κοιτάξω να μην σε πονέσω... πολύ. :happy_9:
...
...
Εμείς είμαστε παραδοσιακοί τύποι. Καθαρίζουμε χειροποίητα. High End που λέμε. :cool_4:Καλα εσυ ακομα στα μπουνιδια εχεις μεινει?
Εμεις εκει κατω...οπλοφορουμε βρε..:mad_3:
Δεν γίνεται αυτό. Δεν τα πάμε καλά με τους κατ' απ' τ' αυλάκ. :cool_11::cool_11:Εγώ νομίζω ότι θα γίνετε οι καλύτεροι φίλοι στο τέλος. :crazy_3:
Είναι αργά. Είμαστε ήδη στην 18η έκδοση. :happy_9:Συνεχιστε! συνεχιστε! αυτα γραφονται..και θα βγουν σε βιβλιο με εργα και κατορθωματα μουσικοφιλων χαιενταδων.. μνημειο για τις επομενες γενιες!
Μην πίνεις. Το αλκοόλ σταματάει την ανάπτυξη και δεν θα ψηλώσεις άλλο. Άσε που κάνει κακό και στην ακοή. :happy_9:Παιδια εμενα μην με παρεξηγειτε που....μαλακωσα καπως, καθ'οτι εχω πιει κανα δυο special ουισκακια...
Εγω ακουω με το....μυαλο??!!Μην πίνεις. Το αλκοόλ σταματάει την ανάπτυξη και δεν θα ψηλώσεις άλλο. Άσε που κάνει κακό και στην ακοή. :happy_9:
...
Με τον δε Μπλατσιο αλληλοκατατροπωθηκαμε...Παιδια εμενα μην με παρεξηγειτε που....μαλακωσα καπως, καθ'οτι εχω πιει κανα δυο special ουισκακια...
Με στεναχωρησε ο Νικολακης βλεπετε σημερα...
Αγαπητε Παναγιωτη,προσπαθησε να δεις το θεμα απο την πλευρα της λογικης:
τι πιθανοτητες εχει ενα συστημα 65000 να παιξει την αξια του κλεισμενο σε 10 τετραγωνικα γυψοσανιδα , ψευδοροφη, διφυλλη τζαμαρια και ανυπαρκτο ρευμα ενος δωματιου μερος ενος οροφου του οποιου η μελετη προεβλεπε να καταναλωνονται ταυτοχρονα το πολυ 300w σε καθε δωματιο (φωτα ανοικτα) ενω εκεινη τη μερα στο καθε δωματιο ειχαμε καταναλωσεις απο 500w και πανω (μονο τα δωματια που ειχαν αναμενους λαμπατους ταξη Α ακομα και idling ηταν ηδη αρκετα).
σου ειπα ειμαι μηχανικος τα βλεπω ψυχρα τα θεματα αυτα και στο λεω εξισου ευθεως.
αλλωστε ο ανθρωπος που πηρε 65000 συστημα θα επρεπε να γνωριζει απο πρωτο χερι οτι η γνωμη που μετραει περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο για αυτα τα 65000 εινια Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ για το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 65000 ΕΥΡΩ.
το οτι εγω πιστευω οτι τα 65Κ στην εκθεση επαιζαν το ιδιο η χειροτερα απο τα 5.5Κ σε ενα πιο προσεγμενο χωρο θα επρεπε να του ειναι παγερα αδιαφορο (α πο τη στιγμη που τα 65Κ εινια ηδη σπιτι και οχι στο ξενοδοχειο)
και ειλικρυνα μη μου πεις οτι δεν ειχες την ατυχια να ακουσεις συστηματα οχι 65Κ αλλα 100 και 120Κ (δικα σου μηχανιματα η αλλουνου - ΑΔΙΑΦΟΡΟ) να παιζουν σαν tivoli επειδη απλα αυτος που τα εβαλε σε εκεινο το χωρο ηξερε τοσο απο στησιμο οσο εγω απο νευροχειρουργικη.
πες μου οτι δεν εχεις δεν ουτε μια φορα ηχεια 20Κ ευρω να ειναι το ενα σε γωνια και το αλλο μπροστα απο τζακι (πχ) η πες μου οτι δεν εχεις δει ενισχυταρες να χαραμιζονται οδηγοντας αναισθητα η απαιτητικα ηχεια με καλωδια καρε 0.75.
το συστηματακι μου δεν εχει να αποδειξει τιποτα . παιζει οσο αξιζει να παιξει και οταν το ξανασυνδεσω στον καινουριο χωρο μπορεις να το ακουσεις (και οποιοσδηποτε αλλος). αλλωστε δεν φιλοδοξω το συστημα μου να αποτελει προεκταση του ανδρισμου μου.
Πω, πω, πω... Τι σου κάναμε βρε giannis39? Το δικό σας πρόβλημα ποιό είναι?Κυριε Τσαρουχα ,,αυτο ειναι το προβλημα σας? ...συνεχιστε με το πληκτρολογιον, πειτε και αλλα..
Σπυρο πραγματι νομιζω οτι εισαι ο μεγαλυτερος μου πολεμιος εως τωρα και δεν μπορω να κατανοησω τον λογο...Ισως να μην γνωριστηκαμε οντως κατω απο τις καλυτερες συνθηκες. Τωρα ομως που εχουμε...κατεβασει και μερικα malt ποτηρακια (αληθεια τι πινεις? εγω Glenroth) νομιζω οτι ειναι μεγαλη ευκαιρια να δοθουν καποιες εξηγησεις. Εγω φιλε ειμαι διατεθειμενος να βαλω νερο στο κρασι μου και να τα ξεχασω ολα. Εσυ?Επιστρέφω κι εγώ στο malt μου....