DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Reaction score
0
Re: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Τα αρχεια ανοιγουν με Excel αλλα προσοχη θελει Extract το Rar και μετα ανοιγμα του αρχειου αν προσπαθησεις να τα ανοιξεις κατευθειαν απο το Rar χωρις Extract βγαζει κινεζικα

Reaction score
0
Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Καλημερα παιδια Καλως σας βρηκα, και Καλη Χρονια.

Σκεφτομαι να παρω το Philips DVP5990 75€ απο το avoutlet.gr . Βεβαια η τηλεοραση ειναι CRT και δεν υποστηριζει HDMI, αλλα λεω καποια στιγμη να παρω και καλυτερη tv.

Τι λετε για την αγορα, αξιζει..?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Καλημερα παιδια Καλως σας βρηκα, και Καλη Χρονια.

Σκεφτομαι να παρω το Philips DVP5990 75€ απο το avoutlet.gr . Βεβαια η τηλεοραση ειναι CRT και δεν υποστηριζει HDMI, αλλα λεω καποια στιγμη να παρω και καλυτερη tv.

Τι λετε για την αγορα, αξιζει..?
Έχει και HDMI και USB , είναι και επώνυμο , αν παίζει σωστά και ελληνικούς υπότιτλους , τότε είναι άψογο ! :126:

Reaction score
0

Αυτο ειναι το θεμα φιλε Didimos_GR, γιατι καπου διαβασα οτι θελει κατι mods του στυλ αναβαθμιση Firmware κλπ για να παιξει ελλ υποτιτλους.

Βασικα θελω να μπορω να "πεταξω" το avi + srt στο flashακι, και να τους διαβαζει ανετα, η ακομα καλυτερα απο τον εξ σκληρο (διαβαζει κ σκληρο λενε).

Reaction score
0

Ναι το ειδα, και γιαυτο το επιλεγω μεταξυ αλλων (USB 2.0, DivX Ultra, HDMI,) μεχρι και mp3 φτιαχνει απο cdακια..!

Thanks men..!:615::615:

Reaction score
0

Τα αρχεια ανοιγουν με Excel αλλα προσοχη θελει Extract το Rar και μετα ανοιγμα του αρχειου αν προσπαθησεις να τα ανοιξεις κατευθειαν απο το Rar χωρις Extract βγαζει κινεζικα
Ετσι κανω και εγω αλλα εξακολουθει να τα βγαζει σουαχιλι.Τι αλλο να κανω.Μπορει καποιος να μου το στειλει σε αλλη μορφη στο
[email protected] ?

Reaction score
0

Εδώ λέει ωραία πράγματα , απ'ότι κατάλαβα παίζει σωστά τα ελληνικά μετά από κάποιο τροποποιημένο firmware που έφτιαξε ένας φίλος !
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=270456&page=2
Απο το post του δημιουργού vb6rocod του firmware στις Sep 04, 2008 16:21

Update:
* New "File Cutter", number of character in FileBrowser is limit now to length of "yellow" band.(More than 40 char.)
* Fix "Display" "Folder/Single/Repeat" , change color to white, now is visible.
* Change OSD font, fix Language problem.

# 1250 — East European Latin
# 1251 — Cyrillic
# 1252 — West European Latin
# 1253 — Greek
# 1254 — Turkish

DVP5990_12_vb6_v4.rar
http://rapidshare.com/files/142603316/DVP5990_12_vb6_v4.rar.html

και απο το post του στις Oct 07, 2008 16:27

Update:
Full color for subtitles (outline, text and background)
16 levels (4px/step) for vertical position.
"Load Original subtitle, if not, load all"
New OSD font with outline for better contrast.
Some picture:
FileBrowser and setup

Vertical position: Level1 and Level 16

For CP 1250,1251,1252,1253,1254
DVP5990_12_vb6_v6.rar
http://rapidshare.com/files/151859868/DVP5990_12_vb6_v6.rar.html

Reaction score
0

οκ με το αρχειακι.Να ρωτησω και κατι αλλο.Χvid και dvix ειναι ο ιδιος τυπος αρχειου?Σας ρωταω γιατι σκεφτομαι να αγορασω αντιγραφικο της lg και γραφει οτι υποστηριζει αρχεια dvix ενω xvid δε γραφει...

Reaction score
39

Καλησπέρα σε όλους. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Θέλω κάτι τις μικρό για να το συνδέσω με την τηλεόραση της κρεβατοκάμαρας με HDMI. Βρήκα το Lacie LaCinema 500GB External HDD (HDMI, 301395E) στο Πλαίσιο στα 166 ευρώ και με βολεύει που έχει ενσωματωμένο σκληρό 500GB. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πως δουλεύουν αυτές οι συσκευές. Μέχρι τώρα (στο σαλόνι) μεταφέρω στον εξ. σκληρό FAT32 που έχω συνδέσει στο PS3 ταινίες, κυρίως 720p και 1080p αφού τις μετατρέπω με το mkv2vob σε MPEG-2 για να είναι με υπότιτλους κτλ.. Το παραπάνω μηχάνημα το ξέρει κάποιος; Υπάρχει περίπτωση να παίζει hd αρχεία σε mkv (με υπότιτλους που θα είναι ξεχωριστό srt) ή έστω σε ΜPEG-2με ενσωματωμένους υπότιτλους; Αν όχι, υπάρχει κάτι άλλο που να παίζει τέτοια αρχεία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
0

Τσέκαρε το Western Digital HD TV... Εϊναι στα θέματα αυτής της κατηγορίας. Εμένα πια δε βγαίνει το συγκεκριμένο μπιμπλίκι απο την κρεβατοκάμαρα... Με 100 το πολύ ευρουλάκια καθάρισες!

Reaction score
0

Aγόρασα το Hyundai 3630 και προσπαθώ να συνδέσω εξωτερ. δίσκο 2,5" στο usb. Ό δίσκος (σε case) έχει 2 partition: το 1ο σε ntfs όπου βρίσκεται και το λειτουργικό (XP) και το 2ο το διαμόρφωσα σε fat32 για να το βλέπει το Hyundai. Πράγματι το βλέπει αλλά δεν βλέπει σωστά τα αρχεία μέσα σε αυτό: βγάζει τις ονομασίες με "κινέζικα" και εμφανίζει τους φακέλους κενούς! πρέπει να φταίει κάτι με την κωδικοποίηση μάλλον.
Το usb flash το βλέπει κανονικά.
Καμμια βοήθεια?
Ευχαριστώ

Reaction score
0

Aγόρασα το Hyundai 3630 και προσπαθώ να συνδέσω εξωτερ. δίσκο 2,5" στο usb. Ό δίσκος (σε case) έχει 2 partition: το 1ο σε ntfs όπου βρίσκεται και το λειτουργικό (XP) και το 2ο το διαμόρφωσα σε fat32 για να το βλέπει το Hyundai. Πράγματι το βλέπει αλλά δεν βλέπει σωστά τα αρχεία μέσα σε αυτό: βγάζει τις ονομασίες με "κινέζικα" και εμφανίζει τους φακέλους κενούς! πρέπει να φταίει κάτι με την κωδικοποίηση μάλλον.
Το usb flash το βλέπει κανονικά.
Καμμια βοήθεια?
Ευχαριστώ
Δοκίμασε ένα partition και πάντα σε fat32.
Αν δεν το δει δημιούργησε ένα μικρότερο σε χωρητικότητα partition.

Reaction score
0

Δοκίμασε ένα partition και πάντα σε fat32.
Αν δεν το δει δημιούργησε ένα μικρότερο σε χωρητικότητα partition.
Τώρα βλέπει αλλά μόνο μέχρι 2 Partition και μέχρι 4gb έκαστο.
Δεν μπορώ να το κάνω δει περισσότερα Partition ή μεγαλύτερη χωρητικότητα.
Καμμιά ιδέα??

Reaction score
0

Τώρα βλέπει αλλά μόνο μέχρι 2 Partition και μέχρι 4gb έκαστο.
Δεν μπορώ να το κάνω δει περισσότερα Partition ή μεγαλύτερη χωρητικότητα.
Καμμιά ιδέα??
Σ'ενα απο τα DVD μου (Silvercrest (LIDL) ) που έχει USB, δοκίμασα κάποια στιγμή 2 εξ. δίσκους.
Και οι 2 ήταν 120GB, ένα partition ο καθένας και σε FAT32.
H διαφόρα τους ήταν η διαφορετικής μάρκας θήκες.
Ο ένας δούλεψε κανονικά, ο άλλος όχι.

Το μόνο που μπορώ να σου πω, δοκίμασε κάποιας άλλης μάρκας θήκη ή άλλο εξ.δίσκο.

Reaction score
0

Eχω 2 εξωτ. θήκες διαφορετικής μάρκας, αλλά βλέπει μόνο τη μια και αυτή... όπως τα λέω παραπάνω.
Ευχαριστώ πάντως φίλε Asxetius

Reaction score
0

Geia xara se olous. Extes pira apo Media Markt to Hyuindai HHHD-3630UC 39 euros gia opoion endiaferetai. Paizei ta sxedon ta panta exei usb, card reader, hdmi kalodio klp. To provlima mou exei na kanei me tous ypotitlous pou nai men paizei ellinikous ta grammata einai psila kai se arketi apostasi to ena apo to allo. Exei dokimasei kapoios na allaxei th grammatoseira h to paxos tis (bold) apo to srt arxeio kai na dei prokopi, den anaferomai mono sto diko mou player milaw genika kai gia ayta pou exete eseis.

Reaction score
0
Καλησπερα εχω το Lacinema Classic
εχω δοκιμασει σχεδον οσα εχω διαβασει στο φορουμ ...
κωδικοποιηση σε ainsi, unicode, utf-8 ...εχω φτιαξει και φακελο Font στο Update και εχψ βαλει γραματοσειρα εκει μεσα ελληνικη ...
εχω κατεβασει και το firmware 1.10 ...
δεν γινεται τιποτα ομως .. ακομα δεν μπορω να παιξω τους ελληνικους υποτιτλους ...
please help !!!

Reaction score
0
Καλησπερα εχω το Lacinema Classic
εχω δοκιμασει σχεδον οσα εχω διαβασει στο φορουμ ...
κωδικοποιηση σε ainsi, unicode, utf-8 ...εχω φτιαξει και φακελο Font στο Update και εχψ βαλει γραματοσειρα εκει μεσα ελληνικη ...
εχω κατεβασει και το firmware 1.10 ...
δεν γινεται τιποτα ομως .. ακομα δεν μπορω να παιξω τους ελληνικους υποτιτλους ...
please help !!!
Καλημέρα.

Προσωρινή λύση μέχρι να λυθεί το πρόβλημα σου, το προγραμματάκι του φίλου dhmk(greektvsubs) για ενσωμάτωση υποτίτλων.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988