Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Έχει και HDMI και USB , είναι και επώνυμο , αν παίζει σωστά και ελληνικούς υπότιτλους , τότε είναι άψογο ! :126:Καλημερα παιδια Καλως σας βρηκα, και Καλη Χρονια.
Σκεφτομαι να παρω το Philips DVP5990 75€ απο το avoutlet.gr . Βεβαια η τηλεοραση ειναι CRT και δεν υποστηριζει HDMI, αλλα λεω καποια στιγμη να παρω και καλυτερη tv.
Τι λετε για την αγορα, αξιζει..?
Ετσι κανω και εγω αλλα εξακολουθει να τα βγαζει σουαχιλι.Τι αλλο να κανω.Μπορει καποιος να μου το στειλει σε αλλη μορφη στοΤα αρχεια ανοιγουν με Excel αλλα προσοχη θελει Extract το Rar και μετα ανοιγμα του αρχειου αν προσπαθησεις να τα ανοιξεις κατευθειαν απο το Rar χωρις Extract βγαζει κινεζικα
Απο το post του δημιουργού vb6rocod του firmware στις Sep 04, 2008 16:21Εδώ λέει ωραία πράγματα , απ'ότι κατάλαβα παίζει σωστά τα ελληνικά μετά από κάποιο τροποποιημένο firmware που έφτιαξε ένας φίλος !
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=270456&page=2
Δοκίμασε ένα partition και πάντα σε fat32.Aγόρασα το Hyundai 3630 και προσπαθώ να συνδέσω εξωτερ. δίσκο 2,5" στο usb. Ό δίσκος (σε case) έχει 2 partition: το 1ο σε ntfs όπου βρίσκεται και το λειτουργικό (XP) και το 2ο το διαμόρφωσα σε fat32 για να το βλέπει το Hyundai. Πράγματι το βλέπει αλλά δεν βλέπει σωστά τα αρχεία μέσα σε αυτό: βγάζει τις ονομασίες με "κινέζικα" και εμφανίζει τους φακέλους κενούς! πρέπει να φταίει κάτι με την κωδικοποίηση μάλλον.
Το usb flash το βλέπει κανονικά.
Καμμια βοήθεια?
Ευχαριστώ
Τώρα βλέπει αλλά μόνο μέχρι 2 Partition και μέχρι 4gb έκαστο.Δοκίμασε ένα partition και πάντα σε fat32.
Αν δεν το δει δημιούργησε ένα μικρότερο σε χωρητικότητα partition.
Σ'ενα απο τα DVD μου (Silvercrest (LIDL) ) που έχει USB, δοκίμασα κάποια στιγμή 2 εξ. δίσκους.Τώρα βλέπει αλλά μόνο μέχρι 2 Partition και μέχρι 4gb έκαστο.
Δεν μπορώ να το κάνω δει περισσότερα Partition ή μεγαλύτερη χωρητικότητα.
Καμμιά ιδέα??
Καλημέρα.Καλησπερα εχω το Lacinema Classic
εχω δοκιμασει σχεδον οσα εχω διαβασει στο φορουμ ...
κωδικοποιηση σε ainsi, unicode, utf-8 ...εχω φτιαξει και φακελο Font στο Update και εχψ βαλει γραματοσειρα εκει μεσα ελληνικη ...
εχω κατεβασει και το firmware 1.10 ...
δεν γινεται τιποτα ομως .. ακομα δεν μπορω να παιξω τους ελληνικους υποτιτλους ...
please help !!!