Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Οχι το κατεβάζω στο mac.Τον torent client ποτέ δεν τον έχω δοκιμάσει ούτε στο center,θα το κάνω όμως αύριο λόγω του τεστ.
Εχει επιλογή στο μενού για full power down or software down(δηλ.standby) από το remote

Reaction score
32

Να το δοκιμάσουμε και με ενισχυτή "νέας τεχνολογίας".

Reaction score
1.458

Δεν είμαι σίγουρος,θυμάμαι τον κωδικό 309 και νομίζω έλεγε pioneer.
Τώρα μεταφέρω τους transformers στο mybookworld,το αρχείο βγήκε 47 giga σχεδόν είναι κανονικό bluray με μενού υπότιτλους κλπ.Θα αρχίσω την προβολή και θα γράψω εντυπώσεις με φωτό.Να δούμε πως παίζει από δίκτυο.
Μετά θα το ανοίξω πάλι το prime και βγάζοντας μόνο τα καλώδια sata & sata power από το bd rom θα τον συνδέσω μέ αντάπτορα sata to usb στο mac να δω αν παίζει τους δίσκους.Αν παίζει σημαίνει ότι πιθανότατα είναι πρόβλημα software ή ελαττωματικού καλωδίου sata,θα το δοκιμάσω και με άλλο καλώδιο να δούμε.
Θα ενημερώσω με φωτό για το αποτέλεσμα.
Στο μεταξύ κάποιος εχθές στο mpcclub έγραψε ότι είχε ξεχάσει το prime 3.0 ανοιχτό με ένα cd μέσα (κι αυτός με προβληματικό bd rom που δεν του διάβαζε τίποτα μέχρι τότε) και μετά από 3 ώρες αναγνώρισε το δίσκο και άρχισε να παίζει!!!
Μετά και πάλι σιωπή,δεν του ξαναέπαιξε τίποτα.
Μυστήρια πράγματα...:133:

Reaction score
1.458

Λοιπόν το transformers το έπαιξε νεράκι,το φόρτωσε σε χρόνο dt με μενού υπότιτλους και όλα,ενσύρματη σύνδεση και smb.Αργότερα θα δοκιμάσω με ασύρματη και θα δω πως το παίζει και το center.Εικόνα κίνηση και ήχος όλα άψογα δεν κόμπιασε ούτε μια στιγμή!Με chapters κανένα πρόβλημα!

Reaction score
1.458

Οι φωτογραφίες μου δεν είναι καλές,αδικούν και το prime και την tv μου!

Reaction score
1.458

Επίσης όσον αφορά το bd rom δεν ταίριαζε το ένα καλώδιο ήταν πολύ διαφορετικό και έτσι δεν το σύνδεσα με το mac,παρότι το άνοιξα πάλι.Τώρα μάρκα του player δεν μπόρεσα να δω,μόνο ένα κωδικό bdd390...μήπως είναι LG?

Reaction score
0

Μπορεις να τσεκαρεις τι διαμεταγωγη σου δινει αν κάνεις read test στο κύριο m2ts file του transformers με smb και nfs?

Reaction score
1.458

Μπορεις να τσεκαρεις τι διαμεταγωγη σου δινει αν κάνεις read test στο κύριο m2ts file του transformers με smb και nfs?
Ok θα το δω φίλε μου αργότερα το βράδυ

Με flac θέλετε να δω κάτι παιδιά ή τι άλλο να δοκιμάσω?
Αύριο θα πάει στον επάνω όροφο στην κρεβατοκάμαρα και θα συνδεθεί με το router μέσω powerline.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Τελικά αναπαράγει πολυκάναλα flac?Κσι ναι,μέχρι τι ανάλυση?
Πολυκαναλα δεν έχω,θα βρω ομως μεχρι αυριο.Οποιος έχει κάνα link ας στείλει pm

Reaction score
0

Επίσης στο streaming των transformers τι γίνεται όταν κάνεις popup το menu ή το info window? είμαι άμεσο? κάνει shuttering όταν δώσεις γρήγορα δυο-τρια συνεχόμενα next chapter? και το dune 1.0 νεράκι το παίζει το transformers (ειδικά αυτή την ταινία την έχω δει πάμπολες φορές σε raw bluray λόγω παιδιών και γαλλικού audio), σε αυτά που σου περιέγραψα "κολωνει"

Πολυκάναλα FLAC μπορείς να καταβάσεις (και καλά π.χ. PINK FLOYD DARK SIDE OF THE MOON) στο HD-TORRENTS.ORG αν έχεις account

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Πολυκάναλα FLAC μπορείς να καταβάσεις (και καλά π.χ. PINK FLOYD DARK SIDE OF THE MOON) στο HD-TORRENTS.ORG αν έχεις account
Λιγοι οι εκλεκτοι, Δημο μου...:121::137:

Reaction score
4.250

Απ οτι καταλαβα απο τον προκατοχο του εχει διαφορα τιμης προς τα κατω, στον ηχο ειναι λιγο-πολυ ιδια, στην εικονα ακομα δεν καταλαβα ειναι ιδια η καποιο υπερτερει? Φυσικα μιλαμε παντα για αρχεια που εχουμε στον σκληρο ειτε απο αντιγραφες η κατεβασμενα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

στην εικονα ακομα δεν καταλαβα ειναι ιδια η καποιο υπερτερει?
To εχει ηδη πει καθαρα
Πρώτη εντύπωση:Η εικόνα του πολύ καλύτερη από το Dune HD Center, η διαφορά φάνηκε αμέσως.Περισσότερη φωτεινότητα και κυρίως καλύτερη ευκρίνεια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab