Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Επίσης στο streaming των transformers τι γίνεται όταν κάνεις popup το menu ή το info window? είμαι άμεσο?
Αμεσότατο,κανένα απολύτωςπρόβλημα

κάνει shuttering όταν δώσεις γρήγορα δυο-τρια συνεχόμενα next chapter?

Εδώ τι ακριβώς εννοείς γιατί δεν το πολυκαταλαβαίνω...

Reaction score
0

είσαι σε κάποιο σημείο και θες να πας 1 chapter πιο κάτω, πατάς το next (όχι FF) και το αφήνεις, η ταινία ξεκινάει άμεσα και κανονικά χωρίς σπάσιμο για 1-2 δευτερόλεπτα? επίσης δοκίμασε το όχι με ένα πάτημα αλλά με 2, 3, 4 πατήματα και προς τα μπρος και προς τα πίσω.

Reaction score
0

To εχει ηδη πει καθαρα
Σε ταινίες ή στο menu του? Γιατί αν είναι σε ταινίες παρόλο που με χαροποιεί ιδιαίτερα (καθότι το έχω ήδη παραγγείλει) δυσκολεύομαι να πιστέψω τέτοιου είδους διαφορά.

Reaction score
1.458

Μπορεις να τσεκαρεις τι διαμεταγωγη σου δινει αν κάνεις read test στο κύριο m2ts file του transformers με smb και nfs?
smb:maximum 53 Mbit/sec
nfs:μέχρι 49 Mbit/sec μπόρεσα να δω

Reaction score
1.458

είσαι σε κάποιο σημείο και θες να πας 1 chapter πιο κάτω, πατάς το next (όχι FF) και το αφήνεις, η ταινία ξεκινάει άμεσα και κανονικά χωρίς σπάσιμο για 1-2 δευτερόλεπτα? επίσης δοκίμασε το όχι με ένα πάτημα αλλά με 2, 3, 4 πατήματα και προς τα μπρος και προς τα πίσω.
Κανονικά,κόβει κλάσματα του δευτερολέπτου ίσα για να αλλάξει chapter.Ξεκινάει να παίζει αμέσως χωρίς κανένα σπάσιμο.

Reaction score
0

Είναι πολύ λιγο. 49/8 = 6ΜΒ/sec. Είσαι με GBit switch? NAS είναι το MyBook World I ή ΙΙ? Tο read test όμως δίνει αποτελέσματα σε MB όχι σε Μbit

Reaction score
1.458

Σε ταινίες ή στο menu του? Γιατί αν είναι σε ταινίες παρόλο που με χαροποιεί ιδιαίτερα (καθότι το έχω ήδη παραγγείλει) δυσκολεύομαι να πιστέψω τέτοιου είδους διαφορά.
Στις ταινίες βέβαια,αν ήταν στο μενού δε θα το συζήταγα καν.Ισως είναι και θέμα firmware βέβαια γιατί το center έχει άλλη έκδοση και άλλη το prime 3.0
Τώρα που αναμένονται νέα firmware ίσως δούμε και διαφορά και στα προγούμενης γενιάς dune

Reaction score
1.458

Είναι πολύ λιγο. 49/8 = 6ΜΒ/sec. Είσαι με GBit switch? NAS είναι το MyBook World I ή ΙΙ? Tο read test όμως δίνει αποτελέσματα σε MB όχι σε Μbit
Megabytes=MB ? αν ναι,ορθογραφικό λάθος.Το ίδιο λέμε.Οχι με Gbit switψh με 100αρι κατευθείαν στο router.Το ΜyΒοοκ World είναι το II και κάνει το NAS.

Reaction score
1.458

Επίσης με το WiFi usb,bd rip 1:1 από δίκτυο ξεχάστε το,δε βλέπετε με τίποτα.Για ματρόσκες όπως έγραψα πιο πάνω μια χαρά είναι όμως.

Reaction score
0

Κάτσε γιατί κάτι δεν λέμε σωστά. Αν έχεις συνδέσει το dune κατευθείαν με το NAS τότε είσαι σε Gbit, αν το έχεις συνδέσεις μέσω router 100Mbit αποκλείεται να παίρνεις μέτρηση 49ΜΒ/sec=49X8=392Mbit/sec!!

Για το wifi σας το είχα πει δεν υπάρχει περίπτωση εκτός και αν κάποιος ενδιαφέρεται να ξοδέψει 500€ για WIFI router

Μάλλον κατάλαβα τι κάνεις! διαβάζεις την ταχύτητα με Mbit από το info. Εγώ σου είπα να κάνεις "read test" δηλαδή βρίσκεις το αρχείο m2ts και εκεί popup menu button > info > read test και σου δίνει την ταχύτητα σε ΜΒ/sec

Reaction score
1.458

Κατάλαβα τι μου λες το κάνω τώρα και θα ποστάρω σε λίγο.

Κατέβασα το 1o sample για τα 5καναλα flac και δεν ακούγονται καλά ούτε στον ενισχυτή με coaxial ούτε στην tv.Παραμόρφωση μεγάλη.

Reaction score
0

Αν είσαι στα 100Mbit όμως δεν θα καταλάβουμε ιδιαίτερα πράγματα απλά μάλλον θα τερματίσει η γραμμή, δηλαδή θα πάρεις ~10ΜΒ/sec. Αν θες συνέδεσε κατευθείαν το dune με το NAS με Cat5e ή 6 για να έχουμε Gbit σύνδεση και κάνε τις ίδιες μετρήσεις, εκεί θα δούμε διαφορά, αν θα τερματίσει το NAS ή το Dune. Για το World Book II έχω μετρήσεις max. transfer rate με NFS οπότε θα συγκρίνουμε.

Reaction score
1.458

switch δεν έχω όμως και το mybook έχει 1 ethernet,θα δουλέψει χωρίς switch?

Reaction score
0

Φυσικά. Το ΜyBook έχει Gbit ethernet όπως και το dune άρα θα κάνεις P2P. Απλά θα πρέπει να δώσεις manual την IP, δηλαδή π.χ. 192.168.1.1 ο NAS 192.168.1.2 το DUNE. Βεβαιώσου ότι στο dune έχεις διαλέξει gigabit wired connection. Βεβαιώσου ότι το NAS έχει static address που την γνωρίζεις και "πείραξε" αυτή του dune, είναι πιο εύκολο

Reaction score
1.213

Κατάλαβα τι μου λες το κάνω τώρα και θα ποστάρω σε λίγο.

Κατέβασα το 1o sample για τα 5καναλα flac και δεν ακούγονται καλά ούτε στον ενισχυτή με coaxial ούτε στην tv.Παραμόρφωση μεγάλη.
Aυτο συμβαινει με (ολα) τα συγκεκριμενα samples , γενικοτερα με τα flac ,ειδικοτερα με τα πολυκαναλα , μπορουμε να ξερουμε τι ακριβως ?

Επισης το παλιο που εχεις στην κατοχη σου τα παιζει απροβληματιστα αυτα η παρουσιαζει τα ιδια ? :121:

Reaction score
1.213

Σορρυ ,τωρα ειδα το ''1 sample'' που εγραφες.

Περιμενουμε περισσοτερες δοκιμες επ'αυτου λοιπον..:107:

Reaction score
1.213

Επισης μπορεις να κανεις αναλογα τεστ απο την οπτικη αλλα και απο το hdmi ?

Mε πολυκαναλα 24/96 αλλα και 24/192 ?
:107:

Reaction score
1.458

Aυτο συμβαινει με (ολα) τα συγκεκριμενα samples , γενικοτερα με τα flac ,ειδικοτερα με τα πολυκαναλα , μπορουμε να ξερουμε τι ακριβως ?

Επισης το παλιο που εχεις στην κατοχη σου τα παιζει απροβληματιστα αυτα η παρουσιαζει τα ιδια ? :121:
Τα ίδια ακριβώς και το center

Επισης μπορεις να κανεις αναλογα τεστ απο την οπτικη αλλα και απο το hdmi ?

Mε πολυκαναλα 24/96 αλλα και 24/192 ?
:107:
Θα γίνει αργά το βράδυ ή αύριο το μεσημέρι

Reaction score
1.458

Φυσικά. Το ΜyBook έχει Gbit ethernet όπως και το dune άρα θα κάνεις P2P. Απλά θα πρέπει να δώσεις manual την IP, δηλαδή π.χ. 192.168.1.1 ο NAS 192.168.1.2 το DUNE. Βεβαιώσου ότι στο dune έχεις διαλέξει gigabit wired connection. Βεβαιώσου ότι το NAS έχει static address που την γνωρίζεις και "πείραξε" αυτή του dune, είναι πιο εύκολο
ο NAS απαραίτητα 192.168.1.1 και το dune 192.168.1.x(ότι θέλω?)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88