- Reaction score
- 92.117
Εφόσον εχεις κρατημένες τις προηγούμενες μετρήσεις, ανέβασέ συγκριτικά spectrogram απο την αρχή.Επειδη ξεκινησα με waterfall, θα τα συνεχισω για να ειναι ευκολοτερη η συγκριση.
Ειναι πολύ πιο εύκολα στο μάτι.
Εφόσον εχεις κρατημένες τις προηγούμενες μετρήσεις, ανέβασέ συγκριτικά spectrogram απο την αρχή.Επειδη ξεκινησα με waterfall, θα τα συνεχισω για να ειναι ευκολοτερη η συγκριση.
οι προηγουμενες δεν ηταν σε spectrogram εαν καταλαβα σωστα..
Με βλέπω να μένω έτσι για κανένα χρόνο...
Τα ηχεία δεν κάνουν για το δωμάτιο, φακτ. Αναγκαστικά η θέση πάει πίσω που σακς. Πίσω από τον καναπέ έχω βάλει BAD που είναι απορροφησοδιάχυση.Θέση ακρόασης με πλάτη τοίχο, μήπως να βάλεις απορρόφηση;
Δεν θα ήθελα διάχυση. Σκέτη απορρόφηση. Ειναι κολλητά.Τα ηχεία δεν κάνουν για το δωμάτιο, φακτ. Αναγκαστικά η θέση πάει πίσω που σακς. Πίσω από τον καναπέ έχω βάλει BAD που είναι απορροφησοδιάχυση.
Προσπάθησε να τα φέρεις με καλώδια,ρεύματος για αρχή και βλέπεις-ακούςΤα ηχεία δεν κάνουν για το δωμάτιο, φακτ.
Δε μετρησα, δε θα μεινει ετσι δωματιο. Τα εβαλα για να βγαλω φωτο για διαφημιση των αγγελιων μου με τα υλικα ακουστικης και τα ηχεια ;-)Και?
Τι ακους?
(Για τα νεα μελη, αυτο σημαινει «ανεβασε διαγραμματα»)
Στην αλλη διευθυνση δεν εβγαινε τελικα?
Σαμπ(ζ)?
Ιιιιι!!ηχεια

Atc? Τα με;![]()
![]()
Ξεχασες τον τιτλο του νηματος: "απλα πραγματα"Πού είναι η τιβί, το προβόλι, οι πουτ@νες, κάτι; Μόνο μουσική θα ακούς, μόνος; Θέλεις να ξεχάσεις Δημητρέλο; Τι;
Έχω κι άλλες πολλές ερωτήσεις αλλά ντρέπομαι.
Για πτάνες ούτε λόγος όμωςΞεχασες τον τιτλο του νηματος: "απλα πραγματα"
Νετφλιξ βλεπω οριζοντιος στο κρεβατι. Αλλα θα βαλω προβολι και στο δωματιο. Μπορει και καποιο ασυρματο σετ 5.1.