Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Κι εδώ μερικές φωτό του prime 3.0 και του center στη sharp 52dh65e πάλι με blu ray disc
Prime

Center

Reaction score
1.458

Mε το νεο firmare δουλέουν torrent , internet browsing?
Βάλε καμία photo. Mπορείς να βάλεις usb ποντίκι & πλκτρολόγιο?
Torrent δεν έχω δοκιμάσει ποτέ,internet browsing το έχουν αφαιρέσει από το prime 3.0 δεν ξέρω αν θα το βάλουν πάλι σε κάποιο update

Reaction score
1.458

Προσπάθησα με το Mymovies,Dune Explorer και iDune να τα εγκαταστήσω στο mac,σε partition με windows xp και μόνο με το iDune τα κατάφερα.Τα άλλα μου έβγαζαν ένα μήνυμα error.Με το idune τόσο στο prime όσο και στο center φαίνονται οι εικόνες.Εχω πολύ δουλειά για να φτιάξω την βιβλιοθήκη μου βέβαια,σιγά σιγά θα γίνει.Ιδού το δείγμα από το prime 3.0

Reaction score
32

Torrent δεν έχω δοκιμάσει ποτέ,internet browsing το έχουν αφαιρέσει από το prime 3.0 δεν ξέρω αν θα το βάλουν πάλι σε κάποιο update
Aντρέα,
Δεν θα έχει internet browsing to prime?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Aντρέα,
Δεν θα έχει internet browsing to prime?
Δεν γνωριζω, Γιωργο.
Παντως, εαν θυμαμαι καλα, ουτε το 1.0 ειχε και εμφανιστηκε μετα
την 2-3η αναβαθμιση...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Κι εδώ μερικές φωτό του prime 3.0 και του center στη sharp 52dh65e πάλι με blu ray disc
Prime

Center
Λεωνιδα, αν και οι φωτο θα επρεπε να ειχαν βγει στο ιδιο
ακριβως καρε, για την ιδια ταινια, και εαν και δεν ειναι
οτι καλυτερο απο την στιγμη που φαινονται τηλεορασεις κλπ κλπ,
δεν σου κρυβω πως διακρινω και εγω μια σημαντικη
διαφορα η οποια ομως δεν γνωριζω απο που προερχεται.

Εκτος εαν ετσι θελω να τα δω...:120:

Reaction score
1.458

Φωτογράφος δεν είμαι καθόλου καλός το ξέρω,αν θέλετε να ξαναδοκιμάσω πάλι με digital zoom ώστε να φαίνεται μόνο η εικόνα της tv αλλά φοβάμαι μήπως δεν είναι καθαρή η φωτό.Πάντως τα χρώματα του prime 3.0 είναι πιο φυσικά,πιο ζωντανά.

Σχετικά με το torrent δουλεύει κανονικά,το δοκίμασα εχθές το βράδυ.
Για τον internet browser στο mpcclub ο εκπρόσωπος της hdi είπε πως στο prime 3.0 τον αφαίρεσαν γιατί είχε πολύ βασικές λειτουργίες μόνο και δεν τον χρησιμοποιούσε σχεδόν κανείς.Ισως σε επόμενο firmware επανέλθει αναβαθμισμένος και με περισσότερες λειτουργίες,ήταν τα λόγια του.

Reaction score
1.458

Σύμφωνα με το mpcclub πιθανόν την Τετάρτη να βγει νέο διορθωτικό patch για τον optical drive του Prime 3.0 μιας και αυτό που έδωσαν προχθές,στους περισσότερους δεν άλλαξε κάτι.

Reaction score
0

Γεια σας παιδια και απο εμενα. Ειμαι νεος εδω αλλα παρακολουθω την εξελιξη του Popcorn C-200 και του Prime 3.0 για να δω τι θα παρω.
Εχουμε καποια ενημερωση για το ποτε πρακτικα πλεον το περιμενουμε στην Ελλαδα και αν η τιμη θα ειναι 399 ευρω οπως στις προπαραγγελιες στο εξωτερικο?
Ευχαριστω

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.130
Αντρέα, απ' ότι καταλαβαίνω, η παραλαβή των Dune δεν πρόκειται να αρχίσει πριν λυθούν οι "παιδικές ασθένειες" των πρώτων κομματιών. Μήπως έχεις μια κατά προσέγγιση εκτίμηση του πότε θα παραλάβουμε τα Dune?
Θα κάνουμε Χριστούγεννα, θα αλλάξουμε χρόνο, θα ψήσουμε το αρνί (πέφτει και νωρίς το Πάσχα φέτος)....:135::135::135:

ΥΓ. Πλάκα κάνω, έτσι? Μην φοράω και το μαγιώ μου όταν το πάρω στα χέρια μου ως ένδειξη της ...... απέραντης εκτίμησης στο πρόσωπό μου

Και κάτι ακόμα που ξέχασα να ρωτήσω τον Λεωνίδα (δεν βοηθάει και το γ@...νο το Alzheimer), και αν αρχίσω να ξαναδιαβάζω το thread από την αρχή θα ξεχάσω το όνομά μου: αρχεία bluray .iso παίζει με τα μενού, τα έξτρα κλπ?

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Και κάτι ακόμα που ξέχασα να ρωτήσω τον Λεωνίδα (δεν βοηθάει και το γ@...νο το Alzheimer), και αν αρχίσω να ξαναδιαβάζω το thread από την αρχή θα ξεχάσω το όνομά μου: αρχεία bluray .iso παίζει με τα μενού, τα έξτρα κλπ?
Τα πάντα,όλα!

Reaction score
1.458

Δεν έχω βρει αρχεία που να μην τα παίζει.Οπως και το center επίσης.Αντίθετα το hdx 1000 που είχα πριν μερικά αρχεία και απλά .avi ακόμη δεν τα έπαιζε.Τα dune τα έπαιζαν χωρίς πρόβλημα.

Reaction score
1.458

We gave HDI a run for their money back in the days releasing the HDI Dune BD Prime 1.0 and to date still feel somewhat mislead by HDI that caused us to be cautious. They have done their best over the years and with the recent 3.0 version of their Dune BD Prime, they convinced me they can actually impress as well, as it was the "most mature" player we seen upon release in a long times. Too bad some Bdloader issues popped up shortly thereafter but those are being worked out as we speak.

HDI is a brand that can improve on communications and handling the feedback of users despite their voting list and so on. Over the past half year all concentration went down to the 3.0 leaving the earlier customers left out a bit which should be avoided. Growing resources might help HDI grow as well.

Price wise and value for money, easy "all can do" plauyer that does not need too much fiddling convinces me that for regular users, the HDI BD Prime 3.0 is about the easiest and even most complete Hybrid there is today if we stick to looking at abilities for media entertainment. They should however not remain as shy as they are as there's not enough "animo" surrounding the units and that's a crucial part to keep growing in 2010.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88