Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Αν και έχει από ώρες ανοιξει το νήμα για το νέο firmware στο public forum των Mede8er,προφανώς κάποιο bug της τελευταίας στιγμής το καθυστερεί λίγο!
Υπομονή μέχρι αύριο λοιπόν και ελπίζω να μη βγω ψεύτης αυτή τη φορά!:107:

Reaction score
1.458

Βγήκε και η 2.0.4

The V2 Music Jukebox has been a big challenge and I can tell you that we have been through tons and tons of internal Alpha and Beta releases to get it to this point. I am personally using the Jukebox and the in my case it has been like a key unlocking a treasure trove of fantastic music that is now well organized and easy to find. I must caution you that it is critical that you read the Online User Guide for correct System operation.

V2.0.4
http://www.mede8er.org/beta/Firmware_Final/MED500X2/Mede8er_V2.0.4_for_X2 Series_29Feb2012.rar

http://www.mede8er.org/beta/Firmware_Final/MED500X2/Mede8er_V2.0.4_for_X2 Series_29Feb2012.zip

Music Jukebox User Guide
http://www.mede8er.com/mede8er_music_jukebox_user_guide.html

ChangeLog V2.0.4

1) Added V2 Music Jukebox
2) Added Title Search on Movie Jukebox -- NB This works on the Folder Name and you will need to rescan your collection
3) Improved the 'Scan' time on HDD/USB
4) Scan function Inhibit if NAS enabled ---> Warning Message shown
5) Added a 'Warning Dialogue' when a function such as 'Scan' or 'Add Skin' is going to end in a Auto Reboot
6) Fixed Slideshow and Background Music crash problem ---> NB: Music must be on the same drive as the images
7) Fixed NAS enabled and HDD Spin Down conflict
Added Realtek SATA HDD patch
9) Added 'Kopia' text string

AFTER THE UPDATE WE SUGGEST YOU UNPLUG AND REBOOT THE X2 AND THEN CONTINUE

If you installing a new Hard Drive then it should be formatted in the X2 for correct operation. After the format the Hard Drive should be shown as HDD: in the Media Library. (Not the Devices Page) If it not shown as HDD then you must format the Hard Drive a second time)

USER MANUALS
MED500X2
http://www.mede8er.com/images/USER_INSTRUCTIONS/Mede8er_med500x2_user_rev5.0.7_24Dec2011.pdf
MED450X2
http://www.mede8er.com/images/USER_INSTRUCTIONS/Mede8er_med450x2_user_rev1.05_24Dec2011.pdf
MED400X2
http://www.mede8er.com/images/USER_INSTRUCTIONS/Mede8er_med400x2_user_rev2.5_24Dec2011.pdf

Reaction score
1.458

Το έχω περάσει,αλλά δεν το είδα καθόλου,αφού είχα βγει εχθές το βράδυ.Απόψε θα το δοκιμάσω αναλυτικά!

Reaction score
50

Καλησπέρα,
λοιπόν, πέρασα και εγώ σήμερα και στα 2 med το νεο fw. Στο 400 δεν είδα καμια αλλαγή, έτσι και αλλιώς δεν έχω μουσική εκεί, μου φάνηκε ίσως λιγο πιο γρήγορη η πλοήγηση στα μενού.

Στο 500 έβαλα το fw, έκανα edit με το tagscanner και scan το φάκελο Music.
Αν έχετε μεγάλη δισκοθήκη ενδέχεται να φάτε πολύ ώρα στην κατηγοριοποίηση που παρέχει το tagscanner, πολύ καλό εργαλείο (ρίξτε μια ματιά στις οδηγίες πρώτα)

Δεν ασχολήθηκα πολύ ώρα, απλά βεβαίωσα ότι κάνει search ανά album, artist κλπ. και όλα φαίνονται καλά!

Ενα περίεργο που κάνει είναι ότι όταν ανοίγεις τον φάκελο music που έχεις κάνει scan, τα περιεχόμενα εμφανίζονται με εικονίδια, αν μπεις σε κάποιο φάκελο και μετά πας ένα βήμα πίσω, η εμφάνιη αλλάζει σε "λίστα".

Reaction score
20

το πέρασα κι εγώ , όλα καλά μέχρι στιγμής . Να ρωτήσω και κάτι άλλο . 3D mkv παίζει κανονικά ( SBS)
αλλά έχει θέμα με τους υπότιτλους που δεν εστιάζουν στην TV όπως γίνετε με το video . Προφανώς δεν έχει κάποια ρύθμιση γι αυτό. Υπάρχει περίπτωση με κάποιο μελλοντικό update να διορθωθεί η είναι αδυναμία του Player αυτό ?

Reaction score
1.458

Δε νομίζω σε μελλοντικό update να κάνουν κάτι γι αυτό το θέμα.Δεν αναφέρεται και στις προδιαγραφές του player!
Μάλλον στα επόμενης γενιάς Mede8er θα υπάρχει επίσημη υποστήριξη για 3D.

Reaction score
50

Λεωνίδα, μέχρι τώρα μπορούσες να ακούς μουσική και παράλληλα να πλοηγήσαι στους φακέλους σου, τώρα δεν γίνεται, σταματάει η μουσική, αυτό πιστεύω χρειάζεται διόρθωση, εκτός αν έχω κάνει κάποια λάθος ρύθμιση.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
200

Παιδια ο medether παιζει bdmv?
Δηλαδη αν εχω ριπαρει στο σκληρο του δισκο ενα bluray disk και εχει τους κλασσικους δυο φακελους εναν bdmv και εναν certificate,μπορει να μου παιξει την ταινια με μενου κανονικα;

α και μια δευτερη ερωτηση, υποστηριζει HD ηχο το medether?

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Ναι και στις δύο σου ερωτήσεις . Ρίξε μια ματιά στην αρχή του θέματος όπου ο Λεωνίδας έχει κάνει το review του μηχανήματος και θα σου λυθούν όλες οι απορίες...

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
200

Οκ ευχαριστω παρα πολυ.
Τελικα, υστερα απο 50 σελιδες με διαφορους κατοχους και διαφορα firmware updates, αξιζει το medether?
Επισης καποιος κοντινος αντιπαλος του ποιος ειναι;

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
200

Επισης παιδια, παιζει 3D αυτο; γιατι βλεπω λεει για 1.3 HMDI μονο.

Reaction score
0

Επισης παιδια, παιζει 3D αυτο; γιατι βλεπω λεει για 1.3 HMDI μονο.
Παιζει side by side 3d το οποιο υπολειπετε ελαφρως σε βαθος 3d οταν το συγκρινεις με 1 3d blu ray player με hdmi 1.4 και το αυθεντικο δισκακι ,επισης πεφτει κατα το ημισυ η ποιοτητα της εικονας(χωρις να ενοχλει αυτο ακομα και σε βιντεοπροβολεα).

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
200

Υπαρχει καποιος αντιπαλος του mede8er με ιδια χαρακτηριστικα που ομως να υποστηριζει κανονικα 3D me 1.4 ΗDMI?

Reaction score
122

Παιζει side by side 3d το οποιο υπολειπετε ελαφρως σε βαθος 3d οταν το συγκρινεις με 1 3d blu ray player με hdmi 1.4 και το αυθεντικο δισκακι ,επισης πεφτει κατα το ημισυ η ποιοτητα της εικονας(χωρις να ενοχλει αυτο ακομα και σε βιντεοπροβολεα).
φιλε hamurabi παιζει το 3d .... ειναι τι ζητας στο internet θα βρεις αρχεια sbs ειναι συμπιεσμενα ...οποτε το αποτελεσμα ειναι οπως σου το λεει και ο johnnyr αν θες και παλι να δωσεις βαση στο 3d καλυτερα απο δισκάκι σε blue-ray player και θες και καλη οθονη αλλα συμβουλη μου μια ταινια το μηνα.. και μακρια απο τα παιδια ... δεν ειναι και οτι καλυτερο.... καλυτερα προβολες σε 2d..

εχω και το 500χ2...οποιος θελει βοηθεια για τους sub εδω ειμε :109:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.221
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος