Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Πρεπει να ακουσεις H.T. setup με πεντε Avantagrde Solo & sub της ιδιας εταιρειας...Tixaio einai oti ta kalitera home cinema xrisimopoioun energa ixeia kai kiriws Genelec isws i pio dianti etaireia se active speakers gia spiti twra gia studio einai me makra ta kalitera
Αυτά μάλιστα για όσους δεν έχουν προκαταλήψεις και γνωρίζουν. Το μόνο μειονέκτημα η εμφάνιση κατά τα άλλα έχουν λίγους αντίπαλους ηχητικά.Tixaio einai oti ta kalitera home cinema xrisimopoioun energa ixeia kai kiriws Genelec isws i pio dianti etaireia se active speakers gia spiti twra gia studio einai me makra ta kalitera
Φυσικά. μην παρεξηγηθώ κιόλας απλά όπως και να το δεις πρέπει να εχεις μία άνεση οικονομική....Αν διαβασεις προσεκτικα θα δεις οτι ολοι συμφωνουμε οτι ειναι ακριβα, αλλα αυτο δεν μας εμποδιζει να συζηταμε.
Δε νομιζω. Μπορεις να βρεις ενεργα ηχεια απο 300 ευρο. Απλα ακριβοτερα μοντελα, προσφερουν περισσοτερα.Φυσικά. μην παρεξηγηθώ κιόλας απλά όπως και να το δεις πρέπει να εχεις μία άνεση οικονομική....Αν διαβασεις προσεκτικα θα δεις οτι ολοι συμφωνουμε οτι ειναι ακριβα, αλλα αυτο δεν μας εμποδιζει να συζηταμε.
Ενταξει, μη τα παραλεμε. Αν υπολογισεις τα υλικα, θα δεις οτι παλι ονομα και R&D πληρωνεις. Και τα μεταφορικα, και το κερδος του dealer και διαφορα αλλα.Τα 12.000 χιλιάρικα είναι τελικά πολύ λίγα για ένα καλό ηχείο, όταν ένα μέτριο CD player έχει 3.000 Ευρώ και μία καλή κεφαλή της ClearAudio ή της VDH για πικάπ έχει γύρψ στα 5.000 Ευρώ.
Αυτο προσπαθω να εξηγησω τοσο καιρο. Οταν το καιριο προβλημα της σωστης οδηγησης εχει λυθει μετα κοιτας τα υπολοιπα. Σε περιπτωση μιας πηγης, εγω δεν θα εβαζα προ. Το εχω δοκιμασει και δουλευει αψογα.Κατά τα άλλα έχω βρει την ησυχία μου με αυτά τα ηχεία και το μόνο που ασχολούμαι είναι η πηγή και ο προενισχυτής (+ καλώδια). Δυστυχώς τα ATC δεν χαρίζονται σε χαμηλής ποιότητας μηχανήματα και καλώδια, αλλά αν πετύχεις καλό συνδυασμό τότε το απολαμβάνεις πραγματικά. Η προτίμησή μου ως τώρα είναι προενισχυτής και DAC της Goldmund σειράς SR με καλώδια VDH First Ultimate και Second.