- Μηνύματα
- 58.151
- Reaction score
- 143.621
Αυτή τη δικαιολογία φίλε μου τη χαίρομαι και τη δέχομαι 200%.Είμαι φετιχιστής ο άτιμος. Βλέπω Bryston στη μουτσούνα του και μου τρέχουν τα σάλια. αααχ, έρωτας!!!![]()
![]()
![]()
Να κάνεις το γούστο σου, με τα χίλια.
Μια ζωή την έχουμε, καταπίεση δε χρειάζεται.
Χαίρομαι ιδιαιτέρως που έχεις ένα πολύ οικονομικό ενεργό σεταπ, που σε αφήνει ικανοποιημένο, ιδιαίτερα για το κόστος του.Αλήθεια είναι αυτό που είπες Κώστα, ότι με λίγα λεφτά μπορείς να πάρεις μεγάλο ήχο πλεον (έχω ένα ζευγάρι μπεριγκερ ενεργά τα οποία συνδέω με ένα chromecast audio και στρημάρω σποτιφαη, εξαιρετικά.)
Το όμοιο ισχύει, για κάθε κόστος.
Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Το "1,5 χρόνο" δε μου λέει τίποτα.Εδώ και εναμιση χρόνο περίπου συμβιώνω με έναν Musical Fidelity A1000 ο οποίος με τα 50 βατ του οδηγεί εξαιρετικά τα Chario και είμαι ιδιαίτερα τρελλαμένος με αυτό που ακούω
Τα τσαριο, ξέρω πόσο τα γουστάρεις, άλλωστε πρόκειται μάλλον για αυτά που εγώ τους έβαλα χέρι στα υλικά του κρος, ώστε να σου αρέσουν ακόμα περισσότερο.
Με τα σημερινά δεδομένα, τα θεωρώ βρακιά, ανάξια λόγου. Δε θα τα ήθελα στο χώρο μου ούτε ζωγραφιστά.
Για να σου "χρυσώσω" αυτό το πικρό χάπι, να σου πω ότι ούτε τα μαγκνεπαν δε θα ήθελα στο χώρο μου, ούτε ζωγραφιστά. Και είμαι βλαμμένος μαγκνεπανάκιας, ξέρεις...
Αλλά προχώρησα. Υπάρχει κι άλλος κόσμος πέραν της "βλάβης" με ένα χαρακτηριστικό άκουσμα, όσο έρωτα κι αν είχαμε κάποτε με αυτό. Και ξέρεις κάτι κουλό; Αυτός ο δρόμος οδηγεί σε τραγικά πιο "αρεστό" άκουσμα, ακόμα και σε μας τους βλαμμένους. Άμα θες το πιστεύεις, μα έτσι είναι.
Συμφωνούμε με την ανωτερότητα των μετρήσεων.Φυσικά και δεν αμφισβητώ την ανωτερότητα των μετρήσεων των class d ενισχυτών και το ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζούνε με αυτούς, απλά...not my piece of cake.
Διαφωνώ με το συμπέρασμα που έχεις για πάρτη σου "not your piece of cake" διότι πιστεύω πως πρόκειται για απλό εμπειρικό συμπέρασμα από λάθος συνδυασμούς.
Υπάρχει ενδεδειγμένη κλίμακα, επιστημονικά φτιαγμένη, όσο πιο αντικειμενική γίνεται, και άμα θες μπορείς να τη δεις, την χρησιμοποιεί ο Αμίρ.Με ποια κλίμακα μπορούμε να μετρήσουμε την απόλαυση?
Last edited: