- Reaction score
- 20.812
Απάντηση: Επίγεια ψηφιακή σε mpeg4 στην Ελλάδα!
Θέλει και μια ...τηλεόραση! :116:
Θέλει και μια ...τηλεόραση! :116:
Το εχουμε αυτο.....:138:Θέλει και μια ...τηλεόραση! :116:
Φούστα-μπλούζα ένα πράμα...!!!Έχω ένα δέκτη terrestial mpeg2 Daewoo, δεν θυμάμαι μοντέλο, αγορά πριν ~2 χρόνια ~60 ευρώ. Με κουτί, οδηγίες χρήσης, ταπανταολα! Τον πακετάρω και τους προσφέρουμε μαζί, είναι πιο ελκυστική η προσφορά, πρώτη κατοικία και εξοχικό, σε σετάκι! :119:
Εάν πιάνεις τώρα έστω μέτρια από Ξυλόκαστρο, θα είσαι μια χαρά.Indy μιας και είμαστε γείτονες (Λουτράκι...) πως πας με το σήμα, βελτιώθηκε καθόλου η ακόμα έχεις προβλήματα; Επίσης αν σου είναι εύκολο πες με τι κεραία "παίζεις" μιας και εγώ είμαι σε πολυκατοικεία με κεντρική εγκατάσταση (η κεραία πάντως κοιτάει Ξυλόκαστρο) και φοβάμαι πως δε θα πιάνω τίποτα...
Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει , έχω δική μου κεραία televes DAT 45, αν και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ιδιαίτερα. Αυτό που με προβληματίζει ότι η TV πιάνει τα ψηφιακά της ΕΡΤ που έχουν μάλιστα ασθενέστερο σήμα.Indy μιας και είμαστε γείτονες (Λουτράκι...) πως πας με το σήμα, βελτιώθηκε καθόλου η ακόμα έχεις προβλήματα; Επίσης αν σου είναι εύκολο πες με τι κεραία "παίζεις" μιας και εγώ είμαι σε πολυκατοικεία με κεντρική εγκατάσταση (η κεραία πάντως κοιτάει Ξυλόκαστρο) και φοβάμαι πως δε θα πιάνω τίποτα...
Τελικά έχει διευκρινιστεί αν η Digea θα εκπέμπει progressive ή interlaced;Άρχισε να γελάς (ή να κλαις) από τώρα...
Το σήμα που θα δώσουνε θα είναι SD, στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ περίπτωση ανάλυσης 720x576 και με "αξιοπρεπές" για mpeg-4 bitrate της τάξης των 2-4MBps(μάξιμουμ) , άντε να είναι και progressive (576p δηλαδή)....
Στην χειρότερη, θα δούμε και κανάλια με 544x576 (ή και χαμηλότερα) , interlaced, με bitrate 1-2Mbps....
Για HD εκμπομπές, θα περιμένεις , όπως όλοι μας...:121:
50 interlaced fields per second αντιστοιχούν σε 25 frames per second (fps) :126:Interlaced & 25Hz; Δεν νομίζω ότι γίνεται... (Πρέπει η συχνότητα να είναι άρτια).
Μάλλον θα είναι στα 50Hz αν είναι πεπλεγμένο...