jpaudio
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 1.579
Εντάξει, λέμε και κάτι παραπάνω, μην τσιμπάς. Πως θα μάθουμε (όλοι) άλλωστε. Αλλά δεν μιλάμε για Hi-end ηχείο; Γιατί να μην είναι έτσι από όλες τις απόψεις;
Θα βαλω καπλαμα. ιδηξεκινησαΤο μδφ είναι άτιμο υλικό, το τριβείο μπορεί να σου κάνει λακουβίτσες που θα φανούν στο βάψιμο και αφού στεγνώσει.
Καλό είναι να κάνεις και ένα χέρι με ένα τεράστιο φύλλο κολλημένο σε επίπεδη επιφάνεια.
Λύσε μου μια απορία...Περιμενοντας τα υλικά ( και τισ διακοπες απο την δουλεια...) ξεκινησα να φτιξω τα πηνία των crossover μου. Πρωτη φορα φτιαχνω , αλλα πετυχα ακριβως τις μετρησεις που ηθελα . Mην ειστε αυστηροι , πρωτη φορα ειπαμε... τα επομενα θα ειναι ακομα καλυτερα...Θα σας βαλω και βιντεακι απο την κατασκευη
0.25mH - 0.1Ω - 15 AWG Ξεκινησα με τα μικροτερα πηνία που θα χρειαστω
Εντομεταξυ ηρθαν και τα Tweeter ... View attachment 336562 View attachment 336563 View attachment 336564
Ναι . Απο εκει ειναι 0,27 ειναι, αλλα εμενα ειναι 0,25 , αμελληταιο . Μπορει και να προσθεσω μερικες σπειρες να το κανω 0.27 , αν και δεν νομιζω οτι χρειαζεται . Καμια αλλαγη δεν ειδα στο γραφικοΛύσε μου μια απορία...
Το 0,25 mH με αντίσταση 0,1 πως προέκυψε; Είναι από το crossover που έχει σχεδιάσει ο Troels;
.... μου αρεσει το φυσικο , της αρεσει το σκουρο , ταιριαζει το σκουρο με τα υπολοιπα.... suport εψαχνα , να πω : να και οι αλλοι το φυσικό λενε ..... χαχαχαχαΤζων μη βασίζεσαι στο γούστο των άλλων. Συνεννοήσου με τη γυναίκα σου και αποφάσισε.
Αυτό είναι το πιο σημαντικό, οπότε θα πάρω το μέρος της συζύγου.ταιριαζει το σκουρο με τα υπολοιπα....
Το θεμα του καπλαμα εχει τελειωσει και ειναι ετοιμος προς βαφη...αν θες σκούρο βρες καρυδια καπλαμά
πάλι με διάφανο βερνίκι θα βάψεις αλλά θα έχεις αυθεντικότερο αποτέλεσμα