- Reaction score
- 15.548
λες να μην το εχει κανει αυτος !!!γιατί δεν δοκίμασες να τις χαμηλώσεις από το app?
λες να μην το εχει κανει αυτος !!!γιατί δεν δοκίμασες να τις χαμηλώσεις από το app?
γιατί να παιδεύομαι? αλλάζω μικ και μετράω 3db κάτω.γιατί δεν δοκίμασες να τις χαμηλώσεις από το app?
Μήπως με τον τελικό έχεις καλύτερη διαύγεια στον ήχο και είναι καθαρά θέμα των ηχείων πλέον;Για μένα όλα ξεκίνησαν αλλάζοντας τελικό ο οποίος μου δημιούργησε ένα θέμα το οποίο μπορεί να υπήρχε αλλά όχι σε βαθμό ώστε να με κάνει να το παρατηρήσω.
Το λεγόμενο sibilance.
Δλδ να μου ακούγονται πιο τονισμένα τα σσσ τσσσ.
Διαβάζοντας και χρησιμοποιώντας rta έμαθα ότι μιλάμε για συχνότητες από 6 έως 10κ.
Αυτές είναι και οι συχνότητες που το ένα με το άλλο μικ αγγίζουν έως 3db διαφορά.
Από εκει άρχισε το ψάξιμο......
φυσικά και το έκανα. άρχισα να κόβω .... τελικά το έκανα ένα μουντό πράγμα, ε το σσσ ήταν εκεί.γιατί δεν δοκίμασες να τις χαμηλώσεις από το app?
σίγουρα παίζει ρόλο η ανάλυση σε συνδυασμό με την κόρνα των rp klipsh.Μήπως με τον τελικό έχεις καλύτερη διαύγεια στον ήχο και είναι καθαρά θέμα των ηχείων πλέον;
Τι ηχεία έχεις ;
Πάντως όπως και να έχει σίγουρα με κάποιο καλώδιο θα το φέρεις εύκολα. Το θέμα είναι με ποιο.
Λέανδρος ακούει ; οβερ !
έπρεπε να αλλάξεις καλώδια τότεςφυσικά και το έκανα. άρχισα να κόβω .... τελικά το έκανα ένα μουντό πράγμα, ε το σσσ ήταν εκεί.
σίγουρα παίζει ρόλο η ανάλυση σε συνδυασμό με την κόρνα των rp klipsh.
απλά όταν τα οδηγούσα με τελικούς του κιλού με πολλά watt βλέπε crown δεν το είχα παρατηρήσει.
ή ήρθε η ώρα να δακτυλώσει τα κλιπς σε γνωστό επανακάμψοντα μέλοςΉρθε η ώρα να πάρεις κανένα JBLακι!![]()
φίλε μου τα jbl είναι για χώρους σαν τον δικό σου. εκεί μάλιστα. !!! όταν φέρω τέτοιο jbl στο σαλόνι, θα φύγω από το παράθυρο. και είναι και 3ος όροφος.Ήρθε η ώρα να πάρεις κανένα JBLακι!![]()
οοοοχι, χέρι σε μηχάνημα - ηχείο ΔΕΝ μπαίνει. ίσως βγουν σε αγγελία να πάμε σε άλλαή ήρθε η ώρα να δακτυλώσει τα κλιπς σε γνωστό επανακάμψασα μέλος![]()
κιλού με πολλά watt βλέπε crown δεν το είχα παρατηρήσει.
σε τρωει ε !!!Μιας και είμαι ευχαριστημένος από τα sub και την ποιότητα και απόδοσή τους να πάω σε arendal ηχεία.
υπάρχουν κριτικές πάνω σε αυτό...ψάξε λίγο να δεις....οοοοχι, χέρι σε μηχάνημα - ηχείο ΔΕΝ μπαίνει. ίσως βγουν σε αγγελία να πάμε σε άλλα
Σςςςς μην γράφεις τέτοια και τα δει η ανάλογη αστυνομίαφυσικά και το έκανα. άρχισα να κόβω .... τελικά το έκανα ένα μουντό πράγμα, ε το σσσ ήταν εκεί.
απλά όταν τα οδηγούσα με τελικούς του κιλού με πολλά watt βλέπε crown δεν το είχα παρατηρήσει.
Πολυ πιθανον να φταινε τα ηχεια.Ποια εχεις;Εχεις μετρησεις ανηχοικου να δουμε;φυσικά και το έκανα. άρχισα να κόβω .... τελικά το έκανα ένα μουντό πράγμα, ε το σσσ ήταν εκεί.
ΟΧΙ.η να παρεις παλι του
δεν νομίζω να διαφωνήσει κανένας.....Σςςςς μην γράφεις τέτοια και τα δει η ανάλογη αστυνομία![]()
![]()
Για τα λεφτά του (300 ευρώ) ναι είναι κορυφαίος, απλά ήθελα να πάω σε κάτι σοβαρό - ποιοτικό.Πολυ πιθανον να φταινε τα ηχεια.Ποια εχεις;Εχεις μετρησεις ανηχοικου να δουμε;
Ο Crown φημιζεται εδω στο φορουμ σαν κορυφαιος ενισχυτης.Ο λογος που τον αλλαξες;
MARANTZ AV7705 - Sherbourn 7/200 - KLIPSCH RP280F - 450C - 250S - 160M - 2 x Arendal sub 2 - cables mogami, supra, pangea, audioquestΠολυ πιθανον να φταινε τα ηχεια.Ποια εχεις;Εχεις μετρησεις ανηχοικου να δουμε;
Ο Crown φημιζεται εδω στο φορουμ σαν κορυφαιος ενισχυτης.Ο λογος που τον αλλαξες;
Οι καμπύλες που έχεις βάλει δεν υποστηρίζουν αυτό που λες, είναι ταυτόσημες μέχρι τα 5Κ περίπου και μετά πάνε παράλληλα με ένα μικρό shift μέχρι τέλους.Δεν αναφέρομαι σε χώρο και απόλυτες μετρήσεις.
Καθαρά να δούμε πόση διαφορά μπορεί να υπάρξει απο μικ σε ίδιο μίκ.
Οταν μετράμε μήκος με ένα μέτρο δεν μπορούμε να λέμε με αυτό το όργανο είναι 3 μέτρα ένας τοίχος ενώ με το άλλο 3.3.
Τότε όσοι χρησιμοποιούν μέτρο θα έπρεπε να στηρίζονται μόνο σε ένα.
Το ίδιο και εδώ.
Φτιάχνω ένα α target curve και θεωρώ ότι πέφτω πχ 0.9db ανά οκτάβα.
Έρχεται ο καλυμπρατορας με το δικό του mic και μου λέει, τι λες βρε καραμήτρο, εγώ μετράω 0.5 db.
Οπότε στο σύνολο αυτά τα 2-3 db μπορούν να αλλοιώσουν πολύ το αποτέλεσμα.
Για τα λεφτά του (300 ευρώ) ναι είναι κορυφαίος, απλά ήθελα να πάω σε κάτι του Στάθη