Ποδήλατο

Reaction score
25.474
Ρε συ @bretsos μάναμ, ενώ έχω αντοχές να πατήσω ανάσες καρδιά κλπ τα ποδαριαμ εν πάνε βήμα μετά από λίγη ώρα. Δεν λαχανιάζω ούτε για αστείο αλλά δεν μπορώ να πατήσω παραπάνω.
Θέλω πχ να ρίξω ένα πάτημα δυνατό να ανεβάσω σφυγμούς αλλά πριν φτάσω στους 170κάτι αρχίζω και κόβω.
Αν κόψω πχ για πολύ λίγο , ξαναπατώντας πάω σα να με βάλεις νέφτι στο φιστινγκ , σηκώνεται το τιμόνι κλπ αλλά μετά από λίγο πέφτει κόφτης.
Ήντα να κάμνω;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.832
Σήμερα έκανα μ@λακι@... Δεν έφαγα καλό πρωινό και στο δρόμο ξέχασα να φαω... Όταν το κατάλαβα ήταν πλέον αργά :(
Αδυναμίες, ζαλάδες κτλ, ευτυχώς όταν το ένιωσα ήμουν έξω από το Καραϊσκάκη, σταμάτησα και τσίμπησα κάτι αλλά από εκεί μέχρι το σπίτι (10km) βάρεσα καλό κουπί...
Πως τη έπαθα έτσι εγώ...? :idk:

Κατά αλλά η παραλιακή σήμερα ήταν μαγεία, η χαρά του ποδηλάτη, έχασα το μέτρημα..., πρέπει να συνάντησα και 100 ποδήλατα!!
IMG_20201115_134030.jpg

MVIMG_20201115_125744.jpg

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.249
Ρε συ @bretsos μάναμ, ενώ έχω αντοχές να πατήσω ανάσες καρδιά κλπ τα ποδαριαμ εν πάνε βήμα μετά από λίγη ώρα. Δεν λαχανιάζω ούτε για αστείο αλλά δεν μπορώ να πατήσω παραπάνω.
Θέλω πχ να ρίξω ένα πάτημα δυνατό να ανεβάσω σφυγμούς αλλά πριν φτάσω στους 170κάτι αρχίζω και κόβω.
Αν κόψω πχ για πολύ λίγο , ξαναπατώντας πάω σα να με βάλεις νέφτι στο φιστινγκ , σηκώνεται το τιμόνι κλπ αλλά μετά από λίγο πέφτει κόφτης.
Ήντα να κάμνω;
Υπομονή ένα 3μηνο.
Μετα θα στρώσει

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.832
Ήντα να κάμνω;
Να κάνεις υπομονή και πολύ ποδήλατο, δεν υπάρχουν μαγεία κόλπα ώστε να αποκτήσεις δύναμη.
Εντατικές προπονήσεις, καλή διατροφή και αργότερα διαλλειματικες και ανήφορο, προς το παρόν μόνο ποδήλατο.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.648
Ήντα να κάμνω;
Δύο είναι οι βασικοί τομείς του οργανισμού μας που συνεισφέρουν στην απόδοση:

* το καρδιοαναπνευστικό σύστημα
* το μυϊκό σύστημα

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός ως προς το σημείο έναρξης από το μηδέν και ως προς τη γενετική του προδιάθεση.

Αυτό που περιγράφεις είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο. Το παθαίνω κι εγώ όταν αρχίζω προπόνηση μετά από πολύ μεγάλο διάστημα απραξίας. Το καρδιοαναπνευστικό είναι σε καλύτερη κατάσταση από τα πόδια, τα οποία τα φτύνουν πρώτα. Αριθμός τριχοειδών αγγείων και μιτοχονδρίων, νευρική λειτουργία, ενεργειακή κατάσταση και άλλοι παράγοντες, θέλουν χρόνο για να "φτάσουν" την παροχή του καρδιοαναπνευστικού. Κάποια στιγμή, μετά από πολλή προπόνηση συνήθως το ξεπερνάνε.

Σε άλλους ανθρώπους συμβαίνει το αντίθετο. Αν είναι απροπόνητοι εκ γενετής, καπνίζουν, έχουν πολλά περιττά κιλά κτλ. το καρδιοαναπνευστικό τους είναι σε χειρότερη κατάσταση από το μυϊκό.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.832
Εν ολιγης πανάγο γαλακτωνεις από τη κορφή έως τα νύχια :lolsign:
Βρες το εύρος που συνεργάζονται τα ποδάρια, αναπνοές και παλμοί και παίξε εκεί μπαλίτσα.
Ο οργανισμός σου θα σου πει ποτέ είναι έτοιμος για το next level.

Bretsous θα βρεις πολλούς στο διάβα σου... Εσύ κάνε αυτό που ξέρεις, μη μπεις ποτέ στη διαδικασία να τους κυνηγήσεις.
Όπως σήμερα, ένα γυαλιστερό χαϊβάνι με ένα τριαθλικο του 10 χιλίαρου+, ήθελε ντε και καλά να με ακολουθήσει, αφού δεν τις τρως τις μπάμιες... που πά ρε Καραμήτρο? :roflmao:

Last edited:

Reaction score
2.324
Κοίτα εδώ που πεταλάει ο άλλος, Σάκη λυπήσου μας... 🤣
Μία δική μου από το 2018. Το σημείο είναι σούπερ.

View attachment 186951
Μετά την τρύπα έχει ανηφόραααα
αααααα.....
ααα....

(Και μια καλή ταβέρνα με 3-4 αρνιά να γυρίζουν στάνταρ Κυριακή μεσημέρι στην ψησταριά)
Καλή ήταν για πρώτη προσπάθεια με τα κουμπωτά....
View attachment 186952
Τραυματίστηκες τελικά :p

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Δεν κατάλαβα τπτ....νομίζω πως τα έχω βάλει λάθος πάντως τα σχαράκια.
Σα να κοιτάνε έξω οι φτέρνες...τεσπά σιγά σιγά
Ρε συ, μην κάνεις ποδήλατο με μη ρυθμισμένα πετάλια. Θα πάθεις ζημιά.

Reaction score
5.502
Καλά ντε δε θα το ξανακάνω. Θα βάλω τα παλιά πεταλ και θα κάνω με αθλητικό παπούτσι...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis