- Reaction score
- 5.502
Ωραίος!
Check out my activity on Strava: https://strava.app.link/6EHuuHvEqbb
Check out my activity on Strava: https://strava.app.link/6EHuuHvEqbb
Υπομονή ένα 3μηνο.Ρε συ @bretsos μάναμ, ενώ έχω αντοχές να πατήσω ανάσες καρδιά κλπ τα ποδαριαμ εν πάνε βήμα μετά από λίγη ώρα. Δεν λαχανιάζω ούτε για αστείο αλλά δεν μπορώ να πατήσω παραπάνω.
Θέλω πχ να ρίξω ένα πάτημα δυνατό να ανεβάσω σφυγμούς αλλά πριν φτάσω στους 170κάτι αρχίζω και κόβω.
Αν κόψω πχ για πολύ λίγο , ξαναπατώντας πάω σα να με βάλεις νέφτι στο φιστινγκ , σηκώνεται το τιμόνι κλπ αλλά μετά από λίγο πέφτει κόφτης.
Ήντα να κάμνω;
Να κάνεις υπομονή και πολύ ποδήλατο, δεν υπάρχουν μαγεία κόλπα ώστε να αποκτήσεις δύναμη.Ρε συ @bretsos μάναμ, ενώ έχω αντοχές να πατήσω ανάσες καρδιά κλπ τα ποδαριαμ εν πάνε βήμα μετά από λίγη ώρα. Δεν λαχανιάζω ούτε για αστείο αλλά δεν μπορώ να πατήσω παραπάνω.
Θέλω πχ να ρίξω ένα πάτημα δυνατό να ανεβάσω σφυγμούς αλλά πριν φτάσω στους 170κάτι αρχίζω και κόβω.
Αν κόψω πχ για πολύ λίγο , ξαναπατώντας πάω σα να με βάλεις νέφτι στο φιστινγκ , σηκώνεται το τιμόνι κλπ αλλά μετά από λίγο πέφτει κόφτης.
Ήντα να κάμνω;
Δύο είναι οι βασικοί τομείς του οργανισμού μας που συνεισφέρουν στην απόδοση:Ρε συ @bretsos μάναμ, ενώ έχω αντοχές να πατήσω ανάσες καρδιά κλπ τα ποδαριαμ εν πάνε βήμα μετά από λίγη ώρα. Δεν λαχανιάζω ούτε για αστείο αλλά δεν μπορώ να πατήσω παραπάνω.
Ήντα να κάμνω;
Μία δική μου από το 2018. Το σημείο είναι σούπερ.
Κοίτα εδώ που πεταλάει ο άλλος, Σάκη λυπήσου μας...![]()
Μετά την τρύπα έχει ανηφόραααα
Τραυματίστηκες τελικάΚαλή ήταν για πρώτη προσπάθεια με τα κουμπωτά....
View attachment 186952
Δεν κατάλαβα τπτ....νομίζω πως τα έχω βάλει λάθος πάντως τα σχαράκια.Τραυματίστηκες τελικά![]()
Ρε συ, μην κάνεις ποδήλατο με μη ρυθμισμένα πετάλια. Θα πάθεις ζημιά.Δεν κατάλαβα τπτ....νομίζω πως τα έχω βάλει λάθος πάντως τα σχαράκια.
Σα να κοιτάνε έξω οι φτέρνες...τεσπά σιγά σιγά
Ρε συ, μην κάνεις ποδήλατο με μη ρυθμισμένα πετάλια. Θα πάθεις ζημιά.
Αδιάφορο. Τη ζημιά εσύ θα την "πληρώσεις".Ο bretsos και ο από πάνω φταίνε....