Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.
V

VIDEOMIX

Guest
Είδα χθές στο star τον σωματοφύλακα με τον Κόστνερ και την Γουίτνευ. Τόσα χρόνια ταινία και δεν το είχα δεί.
Καλή ήταν έως μέτρια.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Stay

Αρκετά καλό, αλλά θέλω να το ξαναδώ άλλη μια φορά για να αποκρυσταλλώσω γνώμη.

Reaction score
4.428
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ Ι
Mε τον ARNI και την παρέα του.
Δράση αγωνία και ένα ωραίο αηδιαστικό εξωγήινο τέρας... :) :lol:
Πολύ καλή περιπέτεια...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Stay

Αρκετά καλό, αλλά θέλω να το ξαναδώ άλλη μια φορά για να αποκρυσταλλώσω γνώμη.
Quote τον εαυτό μου: Τελικά το ξαναείδα με προσοχή, και είναι όντως καλό. Όχι κορυφή, αλλά καλό.
Περιέχει μια απ' τα συνηθισμένα :roll: - μη γραμμική αφήγηση, εναλλαγές πραγματικότητας και φαντασίας, ασάφεια ταυτοτήτων. Επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Αν σας άρεσε το (πολύ καλύτερ, καμιά σύγκριση) Jacob's Ladder, μάλλον θα το βρείτε ενδιαφέρον.
Αν το δείτε, προσοχή στο background των σκηνών, δίνει πολλά clues.

Reaction score
427
Το είδα κι εγώ χθες.
Ήταν καλογυρισμένο με καλή μουσική, αλλά το τέλος με ψιλοχάλασε. Απλώς με αυτά που γίνονταν το περίμενα πιο δυνατό.

Reaction score
0
Προχθές το Night Watch, το οποίο είναι διαφορετικό, πρωτότυπο (παρόλο ππου έχω ακούσει πως είναι κάτι σαν μεταφορά Ρωσσικού μύθου) Βιντεοκλιπίστικη σκηνοθεσία, που σε τέτοιου είδους έργα είναι πλεονέκτημα...
Χθες το Day Watch... Καλύτερο απ'το Night, πιο έντονο και από εφέ πάει καλά και σε εικόνα και ήχο... τα surround δηλώνουν παρόντα πολύ συχνά...

Reaction score
130
WOOLF CREEK

WOLF CREEK. Αρκετά καλό θρίλλερ, εμένα μου έρεσε, το ξεχωρίζω μέσα απο τις πολλές σαβούρες που φάγαμε φέτος απο αυτό το είδος ταινιών.

Reaction score
7
Zathura...Χμμμ.Εντάξει μέτριο.Για να περνάει η ώρα καλό είναι.Καμμία σχέση με το Jumaji βέβαια αφού έλειπε ο ηθοποιός που θα κρατήσει το έργο όπως ο Robin Williams και ο Tim Robbins δεν έπαιξε πολύ ώρα...

Reaction score
7
Καθόλου....Πολύ φτωχό σενάριο και όπως και να το κάνουμε ο Danny Glover δεν είναι Arni...;)

Εγώ ξανάδα χθές το Mr & Mrs Smith...Παίζανε κάτι άσχημοι ηθοποιοί....Ε βλεπότανε.Ειδικά αυτή η ξερακιανή η πρωταγωνίστρια...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Πολύ φτωχό σενάριο και όπως και να το κάνουμε ο Danny Glover δεν είναι Arni.
Οπως επανειλημμένα έχει πει κι ο ίδιος, he's too old for this shit. :lol:

Reaction score
0
DERAILED με Owen και Aniston.Εχει την αγωνια του και τις νατροπες του
Εναλλακτικος τιτλος.
Η κουτσουκελα πληρωνεται :wink:
Εμενα μου αρεσε.

Reaction score
59
the constant gardener

kali sovari tainia pou asxoleite me ta pexnidia ton farmakeftikon etairion.

oraia mousiki alla exei polla flash back.

Reaction score
7
SuperSize Me

Θεέ και κύριε τα έπαιξα σε σημείο που να ορκίζομαι δεν ξανατρώω junk food.Όποιος έχει extra κιλά δείτε το...Λειτουργεί καλύτερα από την καλύτερη δίαιτα...ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ....

Εραστές Μετ' Εμπορδίων (Laws Of Attraction)

Ερωτική κομεντί (σικ...) με τους Πήρς Μπρόσναν,Τζούλιαν Μούρ να υποδύονται δυο ανταγωνιστές δικηγόρους διαζυγίων που αρχίζουν και αισθάνονται έλξη ο ένας για τον άλλο.Χαλαρή ταινία,περνάει ωραία η ώρα.Θα αρέσει στις κυρίες...(Όταν βλέπω τον Μπρόσναν σκέφτομαι ότι ο Θεός είναι κακός μερικές φορές.Όταν βλέπω εμένα στον καθρέφτη αμέσως μετά σκέφτομαι οτι δεν υπάρχει θεός...)

Reaction score
6
Μάριος Λαζάρου said:
Όταν βλέπω τον Μπρόσναν σκέφτομαι ότι ο Θεός είναι κακός μερικές φορές.Όταν βλέπω εμένα στον καθρέφτη αμέσως μετά σκέφτομαι οτι δεν υπάρχει θεός...)
Μαριε το παραπανω ειναι η επομενη υπογραφη σου.
Βαλτο τωρα... :D

Reaction score
427
Proof
Με το ζόρι δεν την πέταξα από το dvd.
Μ΄αρέσει που είχε και κομμένες σκηνές. Δεν μπορούσε να ήταν κομμένη η ταινία;

Reaction score
7
Cinemusic - Ανδρεας said:
Μάριος Λαζάρου said:
Όταν βλέπω τον Μπρόσναν σκέφτομαι ότι ο Θεός είναι κακός μερικές φορές.Όταν βλέπω εμένα στον καθρέφτη αμέσως μετά σκέφτομαι οτι δεν υπάρχει θεός...)
Μαριε το παραπανω ειναι η επομενη υπογραφη σου.
Βαλτο τωρα... :D
Αφού ξέρεις οτι δεν μπορώ να σου χαλάσω χατήρι...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988