Προϊόντα ακουστικής φροντίδας χώρου σε πολύ καλές τιμές.

Reaction score
1.789
@vastsar εγώ πιστεύω ότι έχεις δίκιο. Φτιάχνονται και μάλιστα εύκολα αρκεί να έχεις κάποια εργαλεία, χώρο και χρόνο. Για τις διαστάσεις και την τυχαιότητα υπάρχει πολύ υλικό στο internet.

Reaction score
4.250
Εργαλεία? Νομιζω ότι απ εκει που θα παρεις τα καδρονια αν του πεις να σου τα κοψει, δεν χρειαζεσαι κατι άλλο. Ακομη κι από το πρακτικερ η το Leroy κανουν τετοια πραγματα. Μεχρι και το πλαισιο σου κανουν με ότι υλικο θελεις.

Βαψιμο εχεις δυο τροπους, η τα πας σε καποιον που εχει πιστολι και τα κανει στο πικεφι η πινελακι και ...υπομονή. Μπορεις να αγορασεις πιστολακι βαφης, δεν είναι ακριβο. Μπογια δεν χρειαζεσαι πολύ, απλα παιζεις με τα χρωματα.

Τωρα πως θα βιδωσεις το καδρονακι στη βαση? Εχεις διαφορους τροπους. Με κόλα δεν είμαι σιγουρος αν υπαρχει τετοια που να κραταει για χρονια. Αλλα νομιζω ότι υπαρχουν βιδες διπλης οψης. Το άλλο είναι να στηριχεις στην φιλοσοφια της ντουλάπας. Δηλαδη από την πισω πλευρα του πανελ (πχ mdf η σανιδι) με ηλεκτρικο κατσαβιδι βιδωνεις τα κομματια καδρονιού.

Επομένως παιρνεις πχ νοβοπάν (εχω μπολικο τωρα!). Βαζεις και τον πετροβαμβακα (κι απ αυτόν εχω μπολικο). Παιρνεις φυλλα φιλιζολ 2-3 εκατοστα παχος, είναι πάμφθηνα. Ετσι φυλακίζεις τον πετροβαμβακα να μη σου φυγει. Αγοράζεις και μια ταινια led με 5-6 ευρω Και μετα κανεις τα υπολοιπα. Αντε γεια!

Μ ολις τελειωσω Κοτσιδης για φωτο (είναι πολύ καλος στο φωτομοντάζ! :headbang:) και Κωστας για μετρήσεις (ευτυχως δεν εχει τι να του φυγει από το κεφελι του :roflmao:) Τον Dimifoot δεν τον φωνάζω. Θα μου πει που πας ρε χωρις dirac, τζαμπα ματωνεις και θα μου χαλασει την ευτυχια!

Προσωπικα εχω κανει στον υπολογιστη μου δυο τρια σχεδια. Μ αρεσει παρα πολύ να σχεδιάζω πραγματα που εχουν να κανουν με το χομ σινεμά. Με χαλαρωνει. Βεβαια πολυ περισσοτερο με χαλαρωνει οταν καποιος αλλος παει να υλοποιησει το σχεδιο για λογαριασμο μου. Αλλα...για να δουμε ποιος εχει μερακι για μαστορεματα.

Παρακαλω τον διαχειριστη να μου κατοχυρωσει το σχεδιο.

Reaction score
1.789
Θέλει δουλίτσα. πχ. τα καδρονάκια θέλουν φάλτσα κοψίματα, μετά βερνίκια κτλ. Αν είναι να τα "αναθέσεις" σε επαγγελματίες θα σου πάει ο κούκος αηδόνι. Πάρε με 70 ευρώ από τον Ούγγρο και τελείωσες. Πολύ παραπάνω θα σου στοιχίσει αν δεν το κάνεις μόνος σου.

Reaction score
4.250
Αυτά που εχει ο Ουγγρος είναι μικρα. Δεν θα παρεις ένα αλλα δυο τρια. Επομένως δεν θα είναι 70 ευρω.

Reaction score
1.238
:focus::focus::focus:

Άααιιι καλα, το'χετε τερματισει!! :gotcha:

Ετσι οπως το πατε, θα παρετε πλακετες, θα καρφωνετε πανω τσιπακια και θα τα λετε... ντακ!:gotcha:

Ημαρτον!

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.914
:focus::focus::focus:

Άααιιι καλα, το'χετε τερματισει!! :gotcha:

Ετσι οπως το πατε, θα παρετε πλακετες, θα καρφωνετε πανω τσιπακια και θα τα λετε... ντακ!:gotcha:

Ημαρτον!
Και το μικρόφωνο από το karaoke και τσουπ.

Να και ο Trinov (Με ένα Ν καθώς ένα μικρόφωνο). :lol:

Reaction score
6.236
Αν μου πει κάποιος πως ενα πάνελ 13cm πάχους εχει μέγιστη απορρόφηση στους 30Hz, θα παω να αγοράσω 10 τεμάχια. Και μετα απο τους 500Hz δεν απορροφάει τίποτα. Μάλιστα.
Τι εχει μεσα; Κρυπτονίτη;

Και που έκαναν τις μετρήσεις; Συνηθίζεται να αναγράφεται ο ανεξάρτητος φορέας (κάποιο πανεπιστήμιο συνήθως) που τις έκανε.

View attachment 142092

Τσου ρε λάκη, 1,1s στους 30Hz :lolsign:
Μπορείς να επιτύχεις κάτι τέτοιο με μια μεμβράνη μήκους 6 μέτρων εύκολα. :tongue:

Reaction score
12.543
Οταν ψάχνουμε διαχυτές, να θυμόμαστε πως θέλουμε τυχαιότητα στα κυβάκια. Υπάρχουν και υπολογισμοί τυχαιότητας.
Οταν βλέπετε απλά επαναλαμβανόμενα συμμετρικά patterns να είστε επιφυλακτικοί.
Τoυλάχιστον απαιτήστε βιβλιογραφική τεκμηρίωση για το από που υπολογίσθηκε το συγκεκριμένο pattern.

Οταν νομίζετε πως βρήκατε το απόλυτο vfm, και πως οι άλλοι που αγοράζουν ακριβότερα είναι μ@λάκες, ξανασκεφτείτε το δυο φορές. Συνήθως δεν ισχύει. (Εξαιρείται η ηλιθιότητα του χάλι εντ)

;)
Θέλει δουλίτσα. πχ. τα καδρονάκια θέλουν φάλτσα κοψίματα, μετά βερνίκια κτλ. Αν είναι να τα "αναθέσεις" σε επαγγελματίες θα σου πάει ο κούκος αηδόνι. Πάρε με 70 ευρώ από τον Ούγγρο και τελείωσες. Πολύ παραπάνω θα σου στοιχίσει αν δεν το κάνεις μόνος σου.
Το να τα κόψεις δεν είναι και τίποτα. Τα φάλτσα επίσης δεν είναι τίποτα. Ένα καθιστό δισκοπρίονο και τη κάνεις τη δουλειά άνετα ( με τα καδρονάκια ). Το χρώμα το δίνεις με το βερνίκι ( λογικά του ρίχνεις και ένα γυάλισμα με τριβείο, καλό δεν θα κάνει; ). Το πρόβλημα για εμένα είναι η τυχαιότητα ( αν και οι QRD δεν έχουν τυχαιότητα, έχουν συγκεκριμένη τοποθέτηση σύμφωνα με τις συχνότητες που θέλουμε να επηρεάζει, έχω βρει υπολογιστή που βγάζει τις διαστάσεις ). Επίσης, αυτό που θέλω να βρω σαν πληροφορία είναι το πως αποφασίζουμε ποιες είναι οι συχνότητες στις οποίες θα παρέμβουμε. Πως δηλαδή διαπιστώνουμε που πάσχουμε.

Reaction score
12.543
Εντάξει, δεν είναι τραγική η κατάσταση. Προσωπικά δεν με ενοχλεί να τους φτιάξω σαν ασχολία για τον ελεύθερό μου χρόνο.
Post automatically merged:

Ε, στείλε μου το λινκ!

Last edited:

Reaction score
1.789
Το να τα κόψεις δεν είναι και τίποτα. Τα φάλτσα επίσης δεν είναι τίποτα. Ένα καθιστό δισκοπρίονο και τη κάνεις τη δουλειά άνετα ( με τα καδρονάκια ). Το χρώμα το δίνεις με το βερνίκι ( λογικά του ρίχνεις και ένα γυάλισμα με τριβείο, καλό δεν θα κάνει; ). Το πρόβλημα για εμένα είναι η τυχαιότητα ( αν και οι QRD δεν έχουν τυχαιότητα, έχουν συγκεκριμένη τοποθέτηση σύμφωνα με τις συχνότητες που θέλουμε να επηρεάζει, έχω βρει υπολογιστή που βγάζει τις διαστάσεις ). Επίσης, αυτό που θέλω να βρω σαν πληροφορία είναι το πως αποφασίζουμε ποιες είναι οι συχνότητες στις οποίες θα παρέμβουμε. Πως δηλαδή διαπιστώνουμε που πάσχουμε.
Συμφωνώ και για αυτό είπα και παραπάνω ότι θέλει εργαλεία, χώρο και χρόνο. Διαφώνησα με το να τα δώσεις όλες αυτές τις εργασίες σε τρίτους/ μάστορες. Τότε θα σου πάει ακριβότερα από το να αγοράσεις έτοιμα.

Reaction score
3.486
Leroy praktiker δεν θα κάνουν καμία τέτοια δουλειά.
Δεν κόβουν κάτω από 20 πόντους.
Το έχω κάνει στο παρελθόν και δεν.
Πάρα πολύ δουλειά με αμφίβολα αποτελέσματα για τα 20 30 ευρώ που θα γλιτώσεις.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.005
Υπάρχει software που του λες τη θες να κάνεις (διάσταση, συχνότητες κ.α.) και σου βγάζει σχέδιο τη και πώς.
Μη ρωτάς πως το λεν. Δεν θυμάμαι.

Οταν ψάχνουμε διαχυτές, να θυμόμαστε πως θέλουμε τυχαιότητα στα κυβάκια. Υπάρχουν και υπολογισμοί τυχαιότητας.
Οταν βλέπετε απλά επαναλαμβανόμενα συμμετρικά patterns να είστε επιφυλακτικοί.
Τoυλάχιστον απαιτήστε βιβλιογραφική τεκμηρίωση για το από που υπολογίσθηκε το συγκεκριμένο pattern.

Οταν νομίζετε πως βρήκατε το απόλυτο vfm, και πως οι άλλοι που αγοράζουν ακριβότερα είναι μ@λάκες, ξανασκεφτείτε το δυο φορές. Συνήθως δεν ισχύει. (Εξαιρείται η ηλιθιότητα του χάλι εντ)

;)
Θα μου φαινόταν πάντως πολύ...αυτοκαταστροφικό να είχαν εμπορεύσιμες και μελετημένες υποτίθεται κατασκευές σφάλμα στις αναλογίες των φρεατίων ή την τυχαιότητα,αφού δεν...θα κόστιζε κάτι ιδιαίτερο σε αυτό το επίπεδο η εφαρμογή δεδομένων αποτελούντων κοινό κτήμα για όλους τους ενδιαφερομένους.
Κοιτα, μ ένα δυο καδρονια πχ 3 μετρα μηκος. Το κοβεις μικρα κομματια ανομοια στο μηκος. Πχ αλλα 10 εκ αλλα 8 αλλα 6 αλλα 12. Τα βαφεις διαφορετικα χρωματα (ότι θελεις βασικα). Κανεις ένα πλαισιο (μπορεις και απ ευθειας στον τοιχο) και τα κολάς στο πλαισιο. Το πλαισιο μπορει να ειναι από σανιδια, νοβοπάν φιλιζολ η κατι παρομοιο. Το βαζεις στον τοιχο και τελος.

Μετα το κανεις και μια μετρηση. Κατι θα δειξει διαφορετικο από αυτό που ειχες πιο μπροστα. Οποτε λες, βουλα! Δες τε το εκανε αμεσως διαφορά!
Αν μαλιστα το κανει παρουσιαση Μπουτιας ΤΕΛΟΣ. Το μοσχοπουλάμε!!
Οι δικες μου διαστασεις πλαισιου που εχω είναι και μεγαλες.
Πεστε μονο καλο λογο να μ ενθαρυνετε, γιατι ξερω ποιος θα μ αποριψει με τη μια.
Post automatically merged:
Και ιδού το θεμελιώδες στοιχείον : εφόσον οι αναλογίες ακολουθούν τα δεδομένα,δεν θα χρειαζόταν κάποια προώθηση ή επιβεβαίωση από διάφορες αυθεντίες,πραγματικές ή εικονικές.
Δεν έχουμε εδώ να κάνουμε με...καλώδια τροφοδοσίας...;Α

Μοναδικό διακύβευμα θα ήταν το αισθητικόν αποτέλεσμα και η διακοσμητική συνάφεια προς δεδομένο χώρο.

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis