Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Και το μικρόφωνο από το karaoke και τσουπ.
Άααιιι καλα, το'χετε τερματισει!!
Ετσι οπως το πατε, θα παρετε πλακετες, θα καρφωνετε πανω τσιπακια και θα τα λετε... ντακ!
Ημαρτον!
Μπορείς να επιτύχεις κάτι τέτοιο με μια μεμβράνη μήκους 6 μέτρων εύκολα.Αν μου πει κάποιος πως ενα πάνελ 13cm πάχους εχει μέγιστη απορρόφηση στους 30Hz, θα παω να αγοράσω 10 τεμάχια. Και μετα απο τους 500Hz δεν απορροφάει τίποτα. Μάλιστα.
Τι εχει μεσα; Κρυπτονίτη;
Και που έκαναν τις μετρήσεις; Συνηθίζεται να αναγράφεται ο ανεξάρτητος φορέας (κάποιο πανεπιστήμιο συνήθως) που τις έκανε.
View attachment 142092
Τσου ρε λάκη, 1,1s στους 30Hz![]()
Οταν ψάχνουμε διαχυτές, να θυμόμαστε πως θέλουμε τυχαιότητα στα κυβάκια. Υπάρχουν και υπολογισμοί τυχαιότητας.
Οταν βλέπετε απλά επαναλαμβανόμενα συμμετρικά patterns να είστε επιφυλακτικοί.
Τoυλάχιστον απαιτήστε βιβλιογραφική τεκμηρίωση για το από που υπολογίσθηκε το συγκεκριμένο pattern.
Οταν νομίζετε πως βρήκατε το απόλυτο vfm, και πως οι άλλοι που αγοράζουν ακριβότερα είναι μ@λάκες, ξανασκεφτείτε το δυο φορές. Συνήθως δεν ισχύει. (Εξαιρείται η ηλιθιότητα του χάλι εντ)
![]()
Το να τα κόψεις δεν είναι και τίποτα. Τα φάλτσα επίσης δεν είναι τίποτα. Ένα καθιστό δισκοπρίονο και τη κάνεις τη δουλειά άνετα ( με τα καδρονάκια ). Το χρώμα το δίνεις με το βερνίκι ( λογικά του ρίχνεις και ένα γυάλισμα με τριβείο, καλό δεν θα κάνει; ). Το πρόβλημα για εμένα είναι η τυχαιότητα ( αν και οι QRD δεν έχουν τυχαιότητα, έχουν συγκεκριμένη τοποθέτηση σύμφωνα με τις συχνότητες που θέλουμε να επηρεάζει, έχω βρει υπολογιστή που βγάζει τις διαστάσεις ). Επίσης, αυτό που θέλω να βρω σαν πληροφορία είναι το πως αποφασίζουμε ποιες είναι οι συχνότητες στις οποίες θα παρέμβουμε. Πως δηλαδή διαπιστώνουμε που πάσχουμε.Θέλει δουλίτσα. πχ. τα καδρονάκια θέλουν φάλτσα κοψίματα, μετά βερνίκια κτλ. Αν είναι να τα "αναθέσεις" σε επαγγελματίες θα σου πάει ο κούκος αηδόνι. Πάρε με 70 ευρώ από τον Ούγγρο και τελείωσες. Πολύ παραπάνω θα σου στοιχίσει αν δεν το κάνεις μόνος σου.
Ε, στείλε μου το λινκ!έχω βρει υπολογιστή που βγάζει τις διαστάσεις )
Εντάξει, δεν είναι τραγική η κατάσταση. Προσωπικά δεν με ενοχλεί να τους φτιάξω σαν ασχολία για τον ελεύθερό μου χρόνο.
Ε, στείλε μου το λινκ!
Συμφωνώ και για αυτό είπα και παραπάνω ότι θέλει εργαλεία, χώρο και χρόνο. Διαφώνησα με το να τα δώσεις όλες αυτές τις εργασίες σε τρίτους/ μάστορες. Τότε θα σου πάει ακριβότερα από το να αγοράσεις έτοιμα.Το να τα κόψεις δεν είναι και τίποτα. Τα φάλτσα επίσης δεν είναι τίποτα. Ένα καθιστό δισκοπρίονο και τη κάνεις τη δουλειά άνετα ( με τα καδρονάκια ). Το χρώμα το δίνεις με το βερνίκι ( λογικά του ρίχνεις και ένα γυάλισμα με τριβείο, καλό δεν θα κάνει; ). Το πρόβλημα για εμένα είναι η τυχαιότητα ( αν και οι QRD δεν έχουν τυχαιότητα, έχουν συγκεκριμένη τοποθέτηση σύμφωνα με τις συχνότητες που θέλουμε να επηρεάζει, έχω βρει υπολογιστή που βγάζει τις διαστάσεις ). Επίσης, αυτό που θέλω να βρω σαν πληροφορία είναι το πως αποφασίζουμε ποιες είναι οι συχνότητες στις οποίες θα παρέμβουμε. Πως δηλαδή διαπιστώνουμε που πάσχουμε.
Υπάρχει software που του λες τη θες να κάνεις (διάσταση, συχνότητες κ.α.) και σου βγάζει σχέδιο τη και πώς.
Μη ρωτάς πως το λεν. Δεν θυμάμαι.
Θα μου φαινόταν πάντως πολύ...αυτοκαταστροφικό να είχαν εμπορεύσιμες και μελετημένες υποτίθεται κατασκευές σφάλμα στις αναλογίες των φρεατίων ή την τυχαιότητα,αφού δεν...θα κόστιζε κάτι ιδιαίτερο σε αυτό το επίπεδο η εφαρμογή δεδομένων αποτελούντων κοινό κτήμα για όλους τους ενδιαφερομένους.Οταν ψάχνουμε διαχυτές, να θυμόμαστε πως θέλουμε τυχαιότητα στα κυβάκια. Υπάρχουν και υπολογισμοί τυχαιότητας.
Οταν βλέπετε απλά επαναλαμβανόμενα συμμετρικά patterns να είστε επιφυλακτικοί.
Τoυλάχιστον απαιτήστε βιβλιογραφική τεκμηρίωση για το από που υπολογίσθηκε το συγκεκριμένο pattern.
Οταν νομίζετε πως βρήκατε το απόλυτο vfm, και πως οι άλλοι που αγοράζουν ακριβότερα είναι μ@λάκες, ξανασκεφτείτε το δυο φορές. Συνήθως δεν ισχύει. (Εξαιρείται η ηλιθιότητα του χάλι εντ)
![]()
Και ιδού το θεμελιώδες στοιχείον : εφόσον οι αναλογίες ακολουθούν τα δεδομένα,δεν θα χρειαζόταν κάποια προώθηση ή επιβεβαίωση από διάφορες αυθεντίες,πραγματικές ή εικονικές.Κοιτα, μ ένα δυο καδρονια πχ 3 μετρα μηκος. Το κοβεις μικρα κομματια ανομοια στο μηκος. Πχ αλλα 10 εκ αλλα 8 αλλα 6 αλλα 12. Τα βαφεις διαφορετικα χρωματα (ότι θελεις βασικα). Κανεις ένα πλαισιο (μπορεις και απ ευθειας στον τοιχο) και τα κολάς στο πλαισιο. Το πλαισιο μπορει να ειναι από σανιδια, νοβοπάν φιλιζολ η κατι παρομοιο. Το βαζεις στον τοιχο και τελος.
Μετα το κανεις και μια μετρηση. Κατι θα δειξει διαφορετικο από αυτό που ειχες πιο μπροστα. Οποτε λες, βουλα! Δες τε το εκανε αμεσως διαφορά!
Αν μαλιστα το κανει παρουσιαση Μπουτιας ΤΕΛΟΣ. Το μοσχοπουλάμε!!
Οι δικες μου διαστασεις πλαισιου που εχω είναι και μεγαλες.
Πεστε μονο καλο λογο να μ ενθαρυνετε, γιατι ξερω ποιος θα μ αποριψει με τη μια.
Post automatically merged:
Tι είναι αυτό το Α βρε ψυχούλα μου ,γιατί έχω χάσει επεισόδια?