Πρόβλημα με περιστέρια

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.307
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με περιστέρια

Εκτός αν τα ακούσει αυτός για μία ώρα:138:
Αυτό είναι καταπάτηση της συνθήκης της Γενεύης.
Να μην πω για τη συνθήκη της Ξυλοκερατιάς Κιλκίς.

Reaction score
16.988
http://www.vogelabwehr.de/

http://www.vogelabwehr.de/spikes.php

Ονομαζονται Taubenspikes και ειναι μια παλια μεθοδος,δοκιμασμενη και πολυ αποτελεσματικη.

Τα παρατηρει κανεις σε ναους και σε προσοψεις κτηριων στο εξωτερικο.Αποτρεπει τα πουλια γενικως ν αναπαυτουν και να χαλαρωσουν στο μπαλκονι ή στον κολοφωνα της στεγης,διχως να τα τραυματισει...:126:

Reaction score
2
Χριστίνα καλή η λύση που προτείνεις αλλά δυστυχώς δεν βολεύει να τοποθετήσω αυτά τα πράγματα στα κάγκελα του μπαλκονιού.Πάνω στην ντουλάπα ναι.Αλλά τώρα στα κάγκελα εκτός του ότι είναι αντιαισθητικό είναι και άβολο αν βγαίνω στο μπαλκόνι και ακουμπάω στα κάγκελα...

Reaction score
2
τα spikes τα έχω δοκιμάσει και δυστυχώς τα πουλιά τραυματίζονται όταν πέφτουν πάνω τους με φόρα...υπάρχουν και πλαστικά που είναι λιγότερο μυτερά...
φυσικά είναι και το αισθητικό κομμάτι που δεν είναι και το καλύτερο...

Reaction score
180
Απάντηση: Πρόβλημα με περιστέρια

Παντως στις μεγαλουπολεις τα περιστέρια τεινουν να γινουν μαστιγα μολυνσης, και εχουν χαρακτηριστει ως ιπταμενοι αρουραιοι, γιατι εισβαλουν και μολυνουν παντου.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Πρόβλημα με περιστέρια

Παντως στις μεγαλουπολεις τα περιστέρια τεινουν να γινουν μαστιγα μολυνσης, και εχουν χαρακτηριστει ως ιπταμενοι αρουραιοι, γιατι εισβαλουν και μολυνουν παντου.
Αυτά εισβάλλουν, ή ο άνθρωπος πήγε και έχτισε εκεί που μένανε? ιδού η απορία.

Και ούτε χωράει κατά τη γνώμη μου σύγκριση με τα ποντίκια... αν μη τι άλλο, το περιστέρι αν μπει μέσα στο σπίτι θα το βρεις αμέσως γιατί πετάει, και δεν θα προλάβει να λερώσει πολύ, ενώ το ποντίκι, ειδικά αν είναι μικρό, μπορεί να το βρεις και μια βδομάδα μετά αφού έχει μαγαρίσει τα πάντα (εντελώς τα πάντα) με τρόπο όχι τόσο εμφανή...

Πάρτε μια γατούλα... τι ζητάει...

Reaction score
62

Εγώ πάντως τσαντίζομαι όταν βλέπω κάτι γριές και γέρουν κυρίως να τα ταϊζουν. Σε πολιτισμένες χώρες απαγορεύεται δια ροπάλου. Τώρα να μου πεις κυκλοφορούν ακόμα αδέσποτα σκυλιά, τα περιστέρια με πείραξαν???:121::121:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με περιστέρια

... αλλά δυστυχώς δεν βολεύει να τοποθετήσω αυτά τα πράγματα στα κάγκελα του μπαλκονιού ...
Να στο ξαναθυμίσω:
Βάλε σε ένα ψεκαστήρι ξύδι και ράντισε εκεί που κάθονται κάθε 2-3 μέρες. Τα ενοχλεί η μυρωδιά και δεν ξανάρχονται ...

Reaction score
2

Βάλε σε ένα ψεκαστήρι ξύδι και ράντισε εκεί που κάθονται κάθε 2-3 μέρες. Τα ενοχλεί η μυρωδιά και δεν ξανάρχονται.
Θα το δοκιμάσω.Να προτιμήσω απλό ή βαλσάμικο?:136:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.307

Μια που θα βάλεις ξύδι δε βάζεις λαδόξυδο και καμιά καυτερή πιπεριά;
Αν θέλεις βάλε και κανένα τυρί με ντοματούλα και μπούκοβο.
Και κανένα κασεράκι, λίγο σαλαμάκι, ελίτσες, αγγουράκι και κανένα τσίπουρο και θα το ευχαριστηθείς.

Reaction score
1.844

Θα το δοκιμάσω.Να προτιμήσω απλό ή βαλσάμικο?:136:
Απλό και παραδοσιακό, από κρασί. Όχι μηλόξυδα ή άλλης προέλευσης.
... και θα το ευχαριστηθείς.
Αν όχι εσύ, θα το ευχαριστηθούν τα περιστέρια! :119:

Reaction score
2
Επαναφέρω το θέμα μιας και "κατάφερα" να βγάλω και φωτογραφίες με τα περιστέρια live στο μπαλκόνι...

Εδώ δυο περιστέρια σε ερωτικές περιπτύξεις:

Ερωτικές περιπτύξεις και πάλι:

Προσγείωση περιστερίου στο κάγκελο:

Ένα περιστέρι απολαμβάνει τη θέα... (παρατηρήστε πόσες κουτσουλιές υπάρχουν στο τσιμέντο από κάτω!!!)

Όπως βλέπετε πλέον έχουν εξοικιωθεί και με τον άνθρωπο και με αφήνουν να βγάζω όσες φωτογραφίες θέλω!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Εκεί που την έχεις την απλώστρα βρε παιδί μου... μονίμως θεσμένη θα είναι...

Reaction score
2
Εκεί που την έχεις την απλώστρα βρε παιδί μου... μονίμως θεσμένη θα είναι...
Σε πληροφορώ πως είναι η τρίτη διαφορετική "στρατηγική" τοποθέτηση της απλώστρας!!!Όπου και να την βάλω προφανώς τους αρέσει να παίζουν πάνω της και μετακομίζουν εκεί!!!

:142::142:

Reaction score
14

τα πιτιτέρια... προφανώς προτιμούν την "απλωστράτη" στάση...

Δοκίμασε να βάλεις την απλώστρα στην πρίζα... με ασφαλεια 16αρα στο πίνακα σου... και βρέξτη λίγο... και ρίξε και λίγο ψωμακι πάνω... της...

Ετσι να είσαι σίγουρος οτι ο Αρσενικός περιστέρης...πάνω στην ερωτική πράξη εν τη απλώστρα... "will "come" and go at the same time...."

Reaction score
14

αα ξέχασα το καμμένο ηλεκτροκαμμένο περιστέρι να το αφήσεις πάνω στην απλώστρα σε σημείο εμφανές... ετσι όποιο αλλο περιστέρι πλησιάζει θα ξέρει τι το περιμένει....

Reaction score
11.684
Ποια θεα και πρασινα αλογα;; Την απεναντι που εχει αφησει ανοικτες τις κουρτινες κοιταει...

Reaction score
173

Εχω ενα φιλο με ωραιες Ιαπωνικες συνταγες με πιτσουνια :138:

Reaction score
40

Έχω την εντύπωση πως τα πουλιά στην φωτό δεν είναι περιστέρια αλλά δεκοχτούρες :121::142:

Reaction score
2

Έχω την εντύπωση πως τα πουλιά στην φωτό δεν είναι περιστέρια αλλά δεκοχτούρες :121::142:
Χαχαχαχαχαχαχα!

Αν και fan του National Geographic δεν έχει τύχει να δώ κατι σχετικό με περιστέρια και δεκαοχτούρες!Αλλά νομίζω πως οι δεκαοχτούρες δεν είναι τόσο μικρες!Δεν αποκλείεται πάντως!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.329
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian