Σιγανά και ταπεινά, στήσιμο hc ξανά (DimitrisTop)

Reaction score
1.391
Ευχαριστώ πολύ!
Καλά ακόμη και πριν βάλω τα ηχεία ύψους μιλαμε το μηχανάκι δίνει ρέστα..
Και δεν εχω τρέξει καν το σύστημα ισοσταθμισης ..
Όλα μανιουαλ
Με το μέτρο κ το ντεσιμπελομετρο...
Επίσης οδηγεί καλύτερα από τελικό 100αρη..

Αυτό που δεν μου άρεσε είναι οι μπορνες..
Με Τοσα λεφτά που ζητάει έπρεπε να είχε αυτες του 6400..

Reaction score
1.438
συμφωνω για τις μπορνες. ειναι το μονο αρνητικο του σημειο..ηθελα να σου το πω και εγω. θα μποσουσε ενα τετοιο μηχανακι να εχει καλυτερες και πιο ποιοτικες μπορνες...κανανε τσιγκουνιες τωρα...ουφ... αλλα τεσπα...

Reaction score
6.655
:rolleyes:γιαυτο μου φαινεται οτι εχει καλυτερη ισοσταθμιση ο 6400..
Καλοριζικος!

Reaction score
1.391
Επίσης ένα βιβλιαράκι με τις οδηγίες ρύθμισης χρήσης και λοιπά..λείπει...
Αν δεν είσαι λίγο εξοικειωμένος δε το καταφέρνεις.

Δε βρίσκω και το Spotify..

Reaction score
1.391
Είδα εχθές ταινία μετά από τοποθέτηση των L R χαμηλα και ΜΟΝΟ των 2 εμπροσθιων ύψους κ έκανα κακακια...
Συν την ισοσταθμιση που έκανα..
Αποστάσεις κλπ τα βρήκε οκ με την πρώτη..
Και το κεντρικό το έκοψε στα 100 που δεν το περίμενα..
Παρ'όλα αυτά το έβαλα στα 110.. :)
Δεν ξέρω αν έκανε και κάποιο εκουαλαιζινκ αλλα έκοψε λίγο όγκο σε σχέση με την μανιουαλ ρύθμιση που ριχα κάνει...
Και το Σάμπ Επίσης ήταν ποιο διακριτικό αλλα σωστότερο..
Έφυγαν κάτι μπουμαρισματακια
[DOUBLEPOST=1513586483][/DOUBLEPOST]
Mεγειά και auro3dρύθμιστος!
Ευχαριστώ Στάθη!
[DOUBLEPOST=1513586879][/DOUBLEPOST]
συμφωνω για τις μπορνες. ειναι το μονο αρνητικο του σημειο..ηθελα να σου το πω και εγω. θα μποσουσε ενα τετοιο μηχανακι να εχει καλυτερες και πιο ποιοτικες μπορνες...κανανε τσιγκουνιες τωρα...ουφ... αλλα τεσπα...
Πάλι καλά να λες που παίρνει κ μπανάνα..
[DOUBLEPOST=1513587104][/DOUBLEPOST]Αυτό κ μενα με "έκαψε "..
:)
Ευχαριστώ soco!
:rolleyes:γιαυτο μου φαινεται οτι εχει καλυτερη ισοσταθμιση ο 6400..
Καλοριζικος!
Λόγο μπορνας;;;; χαχα

Reaction score
1.391
Τα L R μπήκαν χαμηλά στο ύψος του C περίπου κ όλα έχουν μια κλίση μικρή προς τη θέση ακρόασης..
Τα HLF HRF τα 2 Δηλαδή ύψους μπήκαν στο κούτελο όπως δείχνει η φώτο πάλι με μια κλίση προς τη θέση αλλα περίπου μισό μέτρο πανω απο το επίπεδο του αυτιού..
Τα SL SR πήγαν ακόμη 30 πόντους πίσω όπου βρήκαν τοίχο κ αναγκαστικά σε ύψος 1.10 λόγω καλοριφέρ..
Το SUB τοποθετήθηκε δίπλα πλάι στον καναπέ..
Επίσης να αναφέρω ότι τα πουφ είναι για πούλημα.. Όλα poofomania... :)

Attachments

Reaction score
1.391
Το στήσιμό σου είναι κάτι ανάμεσα σε Atmos και Auro. Atmauro! :D
Δεν εχεις πολυ αδικο.
Όμως το ατμος θέλει το ηχείο σε άλλες μοίρες εμπρός ψηλά από το κεφάλι κ να κοιτούν από τελείως άλλη γωνία..
Αυτά είναι εμπρός ψηλά ακριβώς πάνω από τα κύρια που όμως είναι 1 μέτρο ποιο κοντά στον ακροατή..

Το μικρόφωνο κατά την ισοσταθμιση βρήκε την απόσταση των L R και HL HR ακριβώς στην ίδια απόσταση
[DOUBLEPOST=1513670878][/DOUBLEPOST]Επίσης ήταν ευκολότερο να μπουν επάνω από την οθόνη εκεί που ήταν πριν τα main..
Φοβάμαι τις ανακλασεις εκεί..

Reaction score
1.391
όπως φαινεται και στις φωτο του 133 ποστ, η αποσταση των main με τα high front καθ ύψος ειναι στα 2.20-2.30

τα surround λογω καλοριφέρ ειναι ποιο ψηλα απο τα main...

οπότε...
βάζω τα high back στο ίδιο ύψος με τα εμπρός αντίστοιχα ?
ποιο πάνω ?
ποιο κάτω.. ? :p
υγ
με βολεύει ποιο κάτω.. :)

οποτε η αποσταση των surround απο τα high back θα ειναι στα 1,50 στην καλύτερη περίπτωση

Reaction score
6.655
Nομιζω μονο με πειραματισμο μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα, αλλα δε ξερω αν αξιζει η διαφορα που θα παρεις σε σχεση με την πρακτικοτερη θεση...
Θα σου πω να κανεις κατι που θα κανει τη διαφορα ομως...αν υπαρχει η δυνατοτητα να προσθεσεις εστω μελλοντικα αλλο ενα κεντρικο ομοιο πανω απο την οθονη απλα θα χρειαστεις και εξτρα δαπανη ενισχυτη, mini dsp ...μετα ελα να μου πεις απο που θα βγαινουν οι φωνες....8-)

Reaction score
1.391
Nομιζω μονο με πειραματισμο μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα, αλλα δε ξερω αν αξιζει η διαφορα που θα παρεις σε σχεση με την πρακτικοτερη θεση...
Θα σου πω να κανεις κατι που θα κανει τη διαφορα ομως...αν υπαρχει η δυνατοτητα να προσθεσεις εστω μελλοντικα αλλο ενα κεντρικο ομοιο πανω απο την οθονη απλα θα χρειαστεις και εξτρα δαπανη ενισχυτη, mini dsp ...μετα ελα να μου πεις απο που θα βγαινουν οι φωνες....8-)
είμαι τυχερός γιατι ήδη βγαίνουν από την οθόνη !! :);):)

Reaction score
6.655
Νομιζεις...μονο οι ηχοπερατες και αυτο που λεω εγω κατα αντιστοιχη σειρα μπορει να το πετυχει.Εαν το τοποθετησεις σε ιση αποσταση εισε οκ,χωρις dsp-ενισχυτη...αν ειναι 4ωμο το υπαρχον, μπορει με αναλογη συνδεσμολογια να ανεβασεις και την αντισταση του αλλα θα ειναι ασχημο οπτικα φανταζομαι για να βγουν τα ιδια μετρα...
Ο εχθρος του καλου παντα υπαρχει..μην κοιτας δεν το εχω κανει εγω ουτε κανενας αλλος φανταζομαι αλλα ειδα οτι τα εχεις τα κρεμασματα , μια προταση εκανα... κεντρικα που ειναι λεπτα στενομακρα δε ειναι ασχημα κολλητα στον τοιχο ομως..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.894
Members
38.628
Νεότερο μέλος
hatzopou