Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 44.859
...βρε Spendorius ... δεν εχω ισ(χι)ουζ -> ειμαι τευχος (issue).
Τουναντιον, εμπιστευομενο τη ροπη-προν-την-ηλιθιοτητα των διποδων εξαιρετικα ευκολα για εξισου ηλιθια θεματα / λες και υπαρχει κανενα θεμα που εχει σοβαροτητα σημερα.
Τσαστ μπικοζ σαμπαντυ ιζ συμπαθετικ, νταζντ μιν α γουιλ συμπαθαιζ.
ιτσολαμπαου sympathy.
-δε λειτουργω με συμπαθειες ή εμπαθιες, περισσοερο με απαθεια καθοτι καπου πολυπαθης παντως-
-τι μου ερικσαν στο γκαιφε...καρβουνο!?
-για να κλεισω με τη προταση, the monkey called Dec.

Τουναντιον, εμπιστευομενο τη ροπη-προν-την-ηλιθιοτητα των διποδων εξαιρετικα ευκολα για εξισου ηλιθια θεματα / λες και υπαρχει κανενα θεμα που εχει σοβαροτητα σημερα.
Τσαστ μπικοζ σαμπαντυ ιζ συμπαθετικ, νταζντ μιν α γουιλ συμπαθαιζ.
ιτσολαμπαου sympathy.
-δε λειτουργω με συμπαθειες ή εμπαθιες, περισσοερο με απαθεια καθοτι καπου πολυπαθης παντως-
-τι μου ερικσαν στο γκαιφε...καρβουνο!?
-για να κλεισω με τη προταση, the monkey called Dec.

, δεν φτάνει μόνο αυτό για να παίξει μουσική. Θέλει κάτι ακόμα που μόνο συγκεκριμένοι άνθρωποι με μουσική παιδεία μπορούν να φέρουν ως αποτέλεσμα. Τα DSP και τα subs δεν κάνουν τίποτα μόνα τους, συμφωνεί και ο Μουτσόπουλος που εκτός από καθηγητης είναι και μουσικός (τζαζίστας), δες το video.
, δεν φτάνει μόνο αυτό για να παίξει μουσική. Θέλει κάτι ακόμα που μόνο συγκεκριμένοι άνθρωποι με μουσική παιδεία μπορούν να φέρουν ως αποτέλεσμα. Τα DSP και τα subs δεν κάνουν τίποτα μόνα τους, συμφωνεί και ο Μουτσόπουλος που εκτός από καθηγητης είναι και μουσικός (τζαζίστας), δες το video. 

. Τα βασικό ρουμ μόουντ από το ταβάνι που το έχουμε όλοι.
. Τα βασικό ρουμ μόουντ από το ταβάνι που το έχουμε όλοι.