βρε ατιμουτσικο...Ειχα κανει δώρο στον κουμπάρο μου το Ultimate (πριν βγει το Elite) και η γυναίκα του σε κουβέντα που κάναμε, μου λέει πως δεν μπορει να φανταστει τη ζωή της χωρις αυτό.
το ομολογεις κιολας..
βρε ατιμουτσικο...Ειχα κανει δώρο στον κουμπάρο μου το Ultimate (πριν βγει το Elite) και η γυναίκα του σε κουβέντα που κάναμε, μου λέει πως δεν μπορει να φανταστει τη ζωή της χωρις αυτό.
Καλό είναι να υπάρχει ισορροπία. Να δώσεις μέχρι 100€ το καταλαβαίνω, αλλά 300€;αξίζει όμως τα 300 που κάνει? δικαιολογείται η τιμή? τι προτερήματα θα έχω απέναντι στα πιο οικονομικά μοντέλα?
η φωτογραφια είναι παραπλανητική, χωρίς το hub το έχει στα 140!EDIT: Στο Amazon έχει την έκδοση ΧΩΡΙΣ το hub. Αποφυγετέ την σαν τον διάολο το λιβάνι, εκτός αν είστε καλοι στην σκοποβολή! Όλα τα λεφτά ειναι το hub, ωστε να μην κάθεσαι να σημαδευεις!
Δεν ειπα χειροτερο η καλύτερο καποιοΝαι, το έχω το Elite. Eίναι πιο γρήγορα τα transition μεταξύ των οθονών.
Τώρα όσον αφορα την χρήση των κουμπιών, εγώ ανηκω στην κατηγορία που θέλω τα transport να είναι φυσικά κουμπιά, έτσι ώστε να μην φευγει το βλέμμα μου από την οθόνη που παρακολουθω, ειδικά οταν βλεπω στον projector.
Κατα συνέπεια, δεν χρησιμοποιώ ΚΑΘΟΛΟΥ την touch οθόνη, παρα μόνο για την ενεργοποιηση/απενεργοποιηση Activites ή για κατι άλλο πιο εξειδικευμένο. Αν θελησω touch, ΧΙΛΙΕΣ φορες καλύτερο το iOS app.
Οποτε, ΑΝ καποιος θέλει τα κουμπια transport να τα χρησιμοποιει συχνά, τότε καλυτερα το Elite. Το λέω γιατι τα είχα και τα δυο.
Απο εκει και περα, φυσικα και είναι θεμα κόστους και τι θέλει ο καθένας.
Πέραν τούτου, γιατι λες ότι επειδη το Elite είναι μακρύτερο ότι είναι χειρότερο απο το Ultimate? Μην ξεχνας ότι τα κουμπια στο Elite είναι όλα μαζεμένα ΚΑΤΩ από την οθόνη. Τεσπα, εχω το Elite 1 χρόνο και σιγουρα αλλο τόσο είχα το Ultimate. Το Elite το προτιμώ χίλιες φορες. Και δεν το λέω για να δικαιολογήσω την ενδεχόμενη αγορά μου, μιας και το συγκεκριμένο δεν το πλήρωσα, μιας και μου το έστειλαν για beta test.
Ισχυει αυτό, αλλά τότε έχεις μέχρι 6 activities μονο (μιας και έχει 3 κουμπια για activities), το Help του ειναι ακυρο εντελώς (οταν π.χ. δεν ανοιξει ή κλεισει μια συσκευη) και φυσικα αν βλεπεις στο σκοτάδι ταινιες, δεν φωτιζουν τα κουμπια. Πάντως είναι μια τιμια εναλλακτικήαν δε σε νοιάζει το touch, δες αν μπορεις να τη βγάλεις και με το harmony companion
1.30 απο το χωρο ακροασης ,νομιζω ειναι κοντα για αυτα τα ηχεια! ποσο τα πηρες και απο που ?5καναλο κ βλεπουμε.
ναι Γερμανια
Φυσικα και θα ταριαζουν αρκει να εχεις τον χωρο να τα αξιοποιησεις.
Ισως να σου ταιριαζαν κ τα 250 περισσοτερο αναλογα τις διαστασεις σου