- Reaction score
- 29.631
Μάλλον . Αν είναι αυτό voltage selector.
Μπορώ αν γίνεται αυτό να το κάνω μόνος μου;;;;ή θέλει να έχεις ηλεκτρολογική εμπειρία;;;;;
Μια χαρά ήταν κι η γριά πριν πεθάνει.Τα subs τι να τα κάνω από μπασσο είμαι μια χαρά
Αυτό κοιτούσα μόλις τώρα;Έχει λέει τα θεματάκια του με τις θερμοκρασίες.Ηια αυτό και οι πολλές ψύκτρες.![]()
Service Rotel RB 960 BX
Ενα απο τα πραγματα τα οποια βλεπουμε συχνα σε εταιριες μαζικης παραγωγης ειναι οτι σε μια σειρα που υπαρχουν 10 μοντελα για παραδειγμα, συνηθως αρχιζουν με ενα μικρο και φτηνο και το εξελισουν σχεδιαστικα ,κοστολογικα, εμφανισακα και σε ισχυ σε τουλαχιστον αλλα 5 μοντελα προς τα επανω...www.eastelectronics.gr
όπως φαίνεται στην φωτό κάτω δεξιά, η ROTEL συνιστά τεχνίτη (λογικόν)
ΟκJohn markou να βγάλω το loudness λες?
Μου αρέσει πολύ το άτιμο , τα μπάσα τα έχω κόψει γιατί με loudness έχει ολλα
Τα subs τι να τα κάνω από μπασσο είμαι μια χαρά
Ισα ισα που οι πολλές ψύκτρες εδώ κάνουν δουλειά , γιατί φοράει μία μικρή σε κάθε driver , έχοντας ένα driver για κάθε ισχύος. Πολύ καλή σχεδιαστική επιλογή.Αυτό κοιτούσα μόλις τώρα;Έχει λέει τα θεματάκια του με τις θερμοκρασίες.Ηια αυτό και οι πολλές ψύκτρες. View attachment 296486 View attachment 296487 View attachment 296488 View attachment 296489
Και που να το συνδέσω στον μπάρμπαsansui τότε δεν είχαν τέτοια μπιχλιμπίδιαΜια χαρά ήταν κι η γριά πριν πεθάνει.
Πέθανε λέμε.
ΥΓ
Μπάσο "μια χαρά" χωρίς σαμπ, δεν υπάρχει στο γνωστό σύμπαν.
Σε πια είσοδο? Και 2 ?Και που να το συνδέσω στον μπάρμπαsansui τότε δεν είχαν τέτοια μπιχλιμπίδια
Να πετάξω τον μπαρμπαsansui δεν παίζει μια . Είχα δοκιμάσει class d και στο μισάωρο ήθελα deponΘα σου πεί να τον πετάξεις και να πάρεις class D hypex.
Ναι, δεν είχε λαουντνες.Είχα δοκιμάσει class d και στο μισάωρο ήθελα depon![]()
sansui δεν είναι όμως.Εκείνος όμως, μια χαρά μπορεί να συνδυαστεί με σαμπ. Υπάρχουν σύγχρονες λύσεις με όλα τα κομφορ.