- Reaction score
- 104.806
Απάντηση: πρότζεκτ LED
Μιχάλη, αντίστοιχη μεταλλική κατασκευή αποκλείεται?
Μιχάλη, αντίστοιχη μεταλλική κατασκευή αποκλείεται?
Σιγουρα περισσοτερο δυσκολα απο οτι φαινονται. Ισως η καλυτερη λυση ειναι να κατασκευαστουν τμηματα ξεχωριστα και μετα να συναρμολογηθουν δινοντας τη τελικη μορφη του προτοτυπου.Παιδιά τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα.
Θα μπορούσα ίσως να φτιάξω από πλαστικό Acetal ένα ίδιο κομμάτι αρκεί να το έχω στα χέρια μου να το μετρήσω με ακρίβεια και με την προϋπόθεση ότι δεν έχει μικρές πολύπλοκες λεπτομέρειες που είναι εύκολο να γίνουν σε χυτό πλαστικό (όπως αυτό) μέσα σε ένα καλούπι.
Γιαννη δεν ειναι το υλικο που δημιουργει προβλημα στην επεξεργασια του αλλα η πιστη αντιγραφη καθε λεπτομερειας σε μια κατασκευη που εχει δημιουργηθει μεσα σε ενα καλουπι.Μιχάλη, αντίστοιχη μεταλλική κατασκευή αποκλείεται?
Το καταλαβαίνω Στέλιο. Απλά ρωτάω τον Μιχάλη επειδή έχει τεράστια εμπειρία στην επεξεργασία μετάλλου.Γιαννη δεν ειναι το υλικο που δημιουργει προβλημα στην επεξεργασια του αλλα η πιστη αντιγραφη καθε λεπτομερειας σε μια κατασκευη που εχει δημιουργηθει μεσα σε ενα καλουπι.
:402:Στο σημείο που ξεκινάει το οπτικό του προβολέα(μετά την λάμπα) τα πλαστικά του έχουν πάθει τόσο μεγάλη διάβρωση απο την θερμοκρασία που σε κάθε επαφή μαζί τους γίνονται στην κυριολεξία σκόνη.
![]()
δεν παίζεσαι...:402:
Με τέτοια ζέστη λιώσαμε εμείς,αυτό θα άντεχε;
Ζόρικα τα πράγματα...και δεν έχω άλλο διαθέσιμο προβολέα να σου στείλω:105:
Ναι άλλα τι βάζο...Αυτό με τη σκόνη μου θυμίζει... αποτέφρωση. :402:
Πες του Μανωλιού ότι ο μακαρίτης ο Sony θα επιστρέψει στην Κρήτη σε...βάζο. :138:
Στην κόκκινη γραμμή μπαίνει το πρώτο φίλτρο ,στην μπλε το δεύτερο και στην κίτρινη τα τελευταία δύο. Στο ροζ πλαίσιο στηρίζεται και βιδώνει μια πλαστική βάση ,αρκετά μεγάλη σε όγκο,αφού μέσα της πάει και κουμπώνει η λάμπα.για να καταλαβω...το 1ο φιλτρο τοποθετειται στην εσοχη 1(κοκκινη γραμμη) και τα υπολοιπα 2 στις αντιστοιχες μπλε και πρασινη γραμμες?..μεχρι ποιο σημειο θα μπορουσες θεωρητικα να αφαιρεσης-κοψεις το πλαστικο?
![]()
πανω στο ροζ πλαισιο ακουμπαει-στηριζεται κατι? ή απλα εισερχεται η λάμπα?
τα σημεια Χ ειναι απολύτως απαραιτητα για καποια στηριξη ?
![]()
και βέβαια μπορεί να βρεθεί. Πωλείται σαν ολόκληρο οπτικό με κόστος τελευταία φορά που είχα ρωτήσει για έναν 60άρη 2250+φπα.Μπορεί τώρα να έχει πέσει η τιμή του...Σαν ανταλλακτικό δε μπορεί να βρεθεί πουθενά; Να μάθουμε το κόστος του;