AVSite εφ' όλης της ύλης...

Reaction score
385
Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Σχετικά με τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες να πω κι εγώ 2 λογάκια πως το είδα ,τις σκέψεις που έκανα ,τι κατάλαβα και τι μου έμεινε.Μπορεί να κάνω και λάθος όμως!!
Έγινε κάποιο μπαν (πολύ κακώς για μένα).
Το ερώτημα είναι γιατί ένα μπαν που για τον ίδιο λόγο σε ένα απλό μέλος (έστω εμένα με λίγα ποστ εδώ) θα είχε περάσει στα "ψιλά" εδώ, έγινε η μεγαλύτερη εσωτερική διαμάχη που έχει συμβεί.
Διότι αυτό δώθηκε σε κάποιο επιφανές μέλος με αξιοθαύμαστη συμβολή εδώ μέσα (αν και δεν είναι ταυτόσημα τα ενδιαφέροντα μας)!!!
Θεωρώ πως όλα τα μέλη νέα ή παλιά πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση από την διαχειριστική ομάδα για το όποιο παράπτωμα που αντιβαίνει στους κανονισμούς.
Στο κάτω κάτω οι παλιοί έχουν και τηλέφωνα να μιλήσουν μεταξύ τους για τις όποιες παρεξηγήσεις.
Αυτό που συνέβηκε όμως είναι πρωτοφανές.
Μια ολόκληρη ομάδα ατόμων άρχισε να εξαπολύει επίθεση κατά συγκεκριμένων ατόμων στοχευμένα ζητώντας ουσιαστικά την κεφαλή αυτών (απαιτώντας ουυσιαστικα) σαν το φόρουμ να της ανήκει.
Η απάντηση των υπευθύνων ήταν το λιγότερο ανεκτική και συγκαταβατική και αυτό φαινόταν να "ερέθιζε" επιπλέον την παρέα (για να μην κρύβομαι την παρέα της χαι-εντ που είναι πολύ δεμένη όπως φάνηκε όπως και γω έχω την δικιά μου παρέα με άλλο αντικέιμενο βέβαια).
Και βέβαια όσοι βγήκαν και είπαν κάτι αντίθετο φυσικά τα "άκουσε".
Το ποτήρι ξεχύλησε όταν έληξε η τιμωρία και βγήκε ο τιμωρηθέντας με ανεπάλληλα ποστς κατά πάντως υπευθύνου που έλαβε ή δεν έλαβε μέρος στην διένεξη αυτή.
Ποστ τα οποία γραφτήκαν σε περίοδο που ο αρχικός θυμός λογικά πρέπει να είχε καταλαγιάσει , δεν φάνηκε αυτό όμως πουθενά
,αφού το ύφος ήταν καταιγιστικό σε όλες τις καταχωρήσεις.
Αυτό για μένα σημαίνει πως υπήρχαν πολλά από πίσω "κρυμμένα" δεν ξέρω όμως τι.
Και επειδή οι αρχικοί στόχοι είχαν συγκριμενοποιηθεί και βγήκαν ονομαστικά ,υπήρχε και η αντίστοιχη απάντηση από τη άλλη μεριά.
Τι γίνεται ρε παιδιά θέλετε να μας δείξετε ποιος έχει το πάνω χέρι εδώ μέσα;
Υπήρχε μια κατάσταση που δεν σας άρεσε και ψάχνατε αφορμή να ξεσπάσετε;
Βέβαια την φορά αυτή οι άμυνες ήταν λιγότερες αφού η "επίθεση" είχε γίνει εκ των έσω!
Το τι αποτέλεσμα είχε αυτή η κόντρα φάνηκε στην συνέχεια αφού μέλη έχουν αρχίσει και αποχωρούν.
Αυτό ήταν το μόνο σίγουρο από την στιγμή που πήρε τέτοια τροπή το θέμα και έγινε τόσο φανερά.
Φάνηκε ποιοι έχουν περισσότερη δύναμη εδώ μέσα ! Η ζυγαριά μίλησε !
Πιστεύατε πως δεν θα υπάρχουν απώλειες;
Παρόλα αυτά το κάνατε το φόρουμ μαλλιά κουβάρια.
Καλό είναι να μάθετε να κρατάτε τα νεύρα σας πριν βγάλετε κάτι προς τα έξω !
Τα τηλέφωνα για αυτό είναι και φαίνεται ότι μιλάτε σχεδόν καθημερινά και για άσχετα πράγματα!!
Και αφού γίνανε όλα αυτά σε μια μέρα αλλάξαν όλα και γίνατε τα φιλαράκια που είσασταν.
Κάτι έπρεπε να γίνει για να σωθεί το καημένο το φόρουμ.
Σαν να μην έτρεχε τίποτα !
Και είμαι από τα πιο παλιά μέλη εδώ ,και στο avforum (περάσαν σχεδόν 10 χρονια) και στο avclub με ενεργή συμμετοχή σε όλα.
Μπορεί να μην ξέρω πολλά εκ των έσω αλλά παρακολουθώντας όλα αυτά τα χρόνια σε καθημερινή βάση κάτι έχω καταλάβει.
Σας γνωρίζω προσωπικά σχεδόν όλους σας και πάντα τηρούσα low profile σε όλες τις επιμέρους διενέξεις που συνέβησαν.
Δεν μπορώ να διαβάζω όμως για "παραδείγματα φιλίας" από άτομα που έχουν πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε ενδιάμεσες κόντρες.
Δυστυχώς όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση και άστα να πάνε.
Τι έχετε να χωρίσετε δεν κατάλαβα ποτέ , όλοι το χόμπι μας κάνουμε και η γνώση από όπου κι αν προέρχεται είναι θεμιττή.
Αφήστε τους εγωισμούς σας και όταν δεν νοιώθετε καλά μην βγάζετε τα απωθημένα σας στο πληκτρολόγιο, πάτε μια βόλτα, δείτε φίλους -οικογένοια ,πάτε σινεμά , ακούστε μουσική ,βγείτε στην φύση.
Πολύ υποκρισία βρε παιδιά......!
Sorry αν στεναχώρεσα κάποιους αλλά έτσι νοιώθω!

Δυστυχώς όμως όπως έχω ξαναγράψει για μένα πλέον το φόρουμ δεν θα ειναι το ίδιο ή τουλάχιστον δεν θα το βλέπω έτσι.

Μπορείτε να σχολιάσετε ότι θέλετε το πιο πιθανό είναι να μην απαντήσω.

Ευχαριστώ.

sk

Reaction score
499
Απάντηση: Re: Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Οπως πολυ ευστοχα ειχε γραψει καποιος εδω μεσα (δεν θυμαμαι πως το ειχε πει ακριβως , αλλα το νοημα εχει σημασια )..

..στα αθλητικα και στα πολιτικα δεν κανεις διαλογο αλλα παραλληλο μονολογο.

Φορουμ και αντικειμενικοτητα (τετοιων θεματων ) δεν μπορουν μπορουν να πανε παντα παρεα (κατα τη γνωμη μου , ενστασεις δεκτες ).Καφενειο-καφεδακι και αποψεις αυτο μαλιστα ...:) .
Δεν αναφέρομαι στο σύνολο του forum, αλλά στις συγκεκριμένες και εξειδικευμένες κατηγορίες που ασχολούνται με εφαρμοσμένη τεχνολογία. Εκεί οι «υποκειμενικές απόψεις» δεν μπορούν να λειτουργήσουν παρά μόνο συμπληρωματικά ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Εννοώ ακριβώς αυτό: (28/2/10)

Ντάξ' κατανοητόν; :612: Ή μετράει πως τότε που έγραψες το συγκεκριμένο μήνυμα δεν ήσανε διαχειριστής και τώρα που ματάγινες αλλάξανε τα κόζα; :125:
Θεωρώ ότι η συνέπεια και η συνέχεια είναι κυρίαρχα προσόντα διαχείρισης. Εν γένει, όχι μόνο διαχείρισης φόρουμ. Για βάλε τα δυνατά σου. :144:
Μάλιστα. Άρα εμένα περιμένεις να πω ποιά είναι η κρίση και τα προβλήματα. Και καλά κάνεις γιατί, μεταξύ μας, δεν έχεις σωστή άποψη περί αυτών. ΟΚ, όταν πω τις δικές μου προτάσεις και θέσεις θα αναφερθώ και σε αυτά. Τώρα επί προσωπικού για τα "κόζα"... δεν έχω να σου πω τίποτα. Αν μη τι άλλο, δεν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος που να θεωρεί ότι μασάω εγώ τα λόγια μου. Αποδεδειγμένο πολλάκις, δεν χρήζει περαιτέρω συζήτησης.

Εν τω μεταξύ, παρακαλώ όποιον πραγματικά έχει προτάσεις, ιδέες και θέματα προς συζήτηση να τα θέτει άμεσα.

...

Reaction score
1.844

Μάλιστα. Άρα εμένα περιμένεις να πω ποιά είναι η κρίση και τα προβλήματα.
Όχι εσένα, και εσένα.
Και καλά κάνεις γιατί, μεταξύ μας, δεν έχεις σωστή άποψη περί αυτών.
Όταν ζητάω περισσότερη πληροφόρηση και δεν τοποθετούμαι, είναι ολοφάνερο ότι πιστεύω πως δεν έχω ολοκληρωμένη (να διορθώσω) γνώση. Η άποψη έπεται. Πρώτα η γνώση και μετά η άποψη. Το είπα και πριν. Πρόθεσή μου είναι να πάμε τη συζήτηση σε μαθηματικά πλαίσια. Βάζουμε δηλαδή το πρόβλημα στον πίνακα, ξεκινάμε από κάτι κοινώς αποδεκτό και με σαφείς συσχετισμούς καταλήγουμε σε συμπεράσματα.
Για να μην κάνουμε συζήτηση αέναη και ανακατεμένη. Ένα ένα και νοικοκυρεμένα. Γράψτε λοιπόν, εσύ ή όποιος άλλος, ένα πρόβλημα στον πίνακα. Και όποιος ξέρει θα σηκωθεί πάνω να το λύσει. :403:
ΟΚ, όταν πω τις δικές μου προτάσεις και θέσεις θα αναφερθώ και σε αυτά.
Όχι πρώτος, θεωρώ ότι πρέπει να περιμένεις. Αλλιώς δεν θα πάρεις θέσεις άλλων στα ζητήματα, αλλά κριτική των τοποθετήσεών σου.

Αφήνω κατά μέρος τα "επί προσωπικού" για οικονομία της συζήτησης.

Reaction score
1.077
Απάντηση: Re: AVSite εφ' όλης της ύλης...

...Παράκληση: Μη μου ζητάτε να διαθέσω άλλο χρόνο. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, απλά τα είπα.Λ.Σ.
επιτέλους!

----------

Θα ήθελα να προτείνω να "σφίξουν" οι τεχνικές κατηγορίες. Να περιοριστούν τα εκτός θέματος.

Αν κάποια μηνύματα είναι off ας μπαίνουν σε spoiler ή σε κάποια tag τα οποία θα πρέπει να φτιαχτούν (δεν έχει πρόβλεψη η πλατφόρμα). Με τον τρόπο αυτό να έχουν δυνατότητα οι moderators να κάνουν τα μηνύματα έτσι, οπότε δεν θα χάνονται (ώστε να μπορούν να τα δουν όσοι θέλουν και να μπορούν να κρίνουν αν σωστά έγινε η "απόκρυψη" ή όχι.
Αυτό δίνει επίσης τη δυνατότητα "επαναφοράς" αν έγινε από λάθος η μετατροπή σε offtopic.

Οι Moderators να έχουν γνώση του αντικειμένου του φόρουμ.
Ακόμα και οι moderator των εκτός θέματος.

Τα οποία (εκτός θέματος κατηγορίες) δεν είναι κρίσιμο αν μείνουν, δεν χρειάζεται να περιοριστεί η δραστηριότητα εκεί, η επισκεψημότητα που οδήγησαν τα εκτός θέματος βοηθά "οικονομικά" την ανάπτυξη/λειτουργία της πλατφόρμας.

Δεν θέλω να βλέπω στη DIY κατηγορία καλωδιάκι που αλλάχτηκε και έγινε σούπερ ντούπερ ο ήχος, ή τροφοδοτικό με 2-3 εξαρτηματάκια που κάνει παπάδες. Οτιδήποτε δεν συνοδεύεται από τεχνικά στοιχεία (δεν εννοώ απαραίτητα μετρήσεις, αλλά και επισημάνσεις από τα datasheet των εξαρτημάτων) δεν έχει θέση στη DIY audio. Κάντε μια DIY ότι νά 'ναι.

Reaction score
1.213

Δεν αναφέρομαι στο σύνολο του forum, αλλά στις συγκεκριμένες και εξειδικευμένες κατηγορίες που ασχολούνται με εφαρμοσμένη τεχνολογία. Εκεί οι «υποκειμενικές απόψεις» δεν μπορούν να λειτουργήσουν παρά μόνο συμπληρωματικά ...
Εγω παλι εκανα quote συγκεκριμενου μηνυματος για το σημειο κυριως οπου μιλαει για -οχι μονο- τεχνικα θεματα/συζητησεις .Αρα μιλαμε για διαφορετικα πραγματα :)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991

[drift]
Πάρτε ένα πιπεράτο link.

Μιχάληηηηηηη. Έχει και σουβλάκια, στην 3 σελίδα, μετά από μια θεά.

Ωραία. Συνεχίστε τώρα...

[/drift]

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.906

[drift]
Πάρτε ένα πιπεράτο link.

Μιχάληηηηηηη. Έχει και σουβλάκια, στην 3 σελίδα, μετά από μια θεά.

Ωραία. Συνεχίστε τώρα...

[/drift]
αν και δε μπορώ παρά να συμφωνήσω 1000% με το ποστ του Bayern7 (η πρώτη απάντηση στην πρώτη φωτό), σε προειδοποιώ για τις γνωστές "αντιδράσεις", ότι είναι γένους θηλυκού. Όπως η ζήλια. Δε ξέρω γιατί...

Αυτό είναι θέμα προς συζήτηση προφανώς....

ΥΓ
Εσένα ΚΚ σου αφιερώνω από το παραπάλω λινκ αυτή τη φωτό. Χωρίς υπονοούμενα, αλλά με ευκόλως εννοούμενα.

Και ακόμα πιο χρήσιμη για σένα, αυτή. Έτσι, να μπαίνεις στο πνεύμα, μπας και σε παντρέψουμε καμιά φορά...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Σχετικά με τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες να πω κι εγώ 2 λογάκια πως το είδα ,τις σκέψεις που έκανα ,τι κατάλαβα και τι μου έμεινε.Μπορεί να κάνω και λάθος όμως!!
Έγινε κάποιο μπαν (πολύ κακώς για μένα).
Το ερώτημα είναι γιατί ένα μπαν που για τον ίδιο λόγο σε ένα απλό μέλος (έστω εμένα με λίγα ποστ εδώ) θα είχε περάσει στα "ψιλά" εδώ, έγινε η μεγαλύτερη εσωτερική διαμάχη που έχει συμβεί.
Διότι αυτό δώθηκε σε κάποιο επιφανές μέλος με αξιοθαύμαστη συμβολή εδώ μέσα (αν και δεν είναι ταυτόσημα τα ενδιαφέροντα μας)!!!
Θεωρώ πως όλα τα μέλη νέα ή παλιά πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση από την διαχειριστική ομάδα για το όποιο παράπτωμα που αντιβαίνει στους κανονισμούς.
Στο κάτω κάτω οι παλιοί έχουν και τηλέφωνα να μιλήσουν μεταξύ τους για τις όποιες παρεξηγήσεις.
Αυτό που συνέβηκε όμως είναι πρωτοφανές.
Μια ολόκληρη ομάδα ατόμων άρχισε να εξαπολύει επίθεση κατά συγκεκριμένων ατόμων στοχευμένα ζητώντας ουσιαστικά την κεφαλή αυτών (απαιτώντας ουυσιαστικα) σαν το φόρουμ να της ανήκει.
Η απάντηση των υπευθύνων ήταν το λιγότερο ανεκτική και συγκαταβατική και αυτό φαινόταν να "ερέθιζε" επιπλέον την παρέα (για να μην κρύβομαι την παρέα της χαι-εντ που είναι πολύ δεμένη όπως φάνηκε όπως και γω έχω την δικιά μου παρέα με άλλο αντικέιμενο βέβαια).
Και βέβαια όσοι βγήκαν και είπαν κάτι αντίθετο φυσικά τα "άκουσε".
Το ποτήρι ξεχύλησε όταν έληξε η τιμωρία και βγήκε ο τιμωρηθέντας με ανεπάλληλα ποστς κατά πάντως υπευθύνου που έλαβε ή δεν έλαβε μέρος στην διένεξη αυτή.
Ποστ τα οποία γραφτήκαν σε περίοδο που ο αρχικός θυμός λογικά πρέπει να είχε καταλαγιάσει , δεν φάνηκε αυτό όμως πουθενά
,αφού το ύφος ήταν καταιγιστικό σε όλες τις καταχωρήσεις.
Αυτό για μένα σημαίνει πως υπήρχαν πολλά από πίσω "κρυμμένα" δεν ξέρω όμως τι.
Και επειδή οι αρχικοί στόχοι είχαν συγκριμενοποιηθεί και βγήκαν ονομαστικά ,υπήρχε και η αντίστοιχη απάντηση από τη άλλη μεριά.
Τι γίνεται ρε παιδιά θέλετε να μας δείξετε ποιος έχει το πάνω χέρι εδώ μέσα;
Υπήρχε μια κατάσταση που δεν σας άρεσε και ψάχνατε αφορμή να ξεσπάσετε;
Βέβαια την φορά αυτή οι άμυνες ήταν λιγότερες αφού η "επίθεση" είχε γίνει εκ των έσω!
Το τι αποτέλεσμα είχε αυτή η κόντρα φάνηκε στην συνέχεια αφού μέλη έχουν αρχίσει και αποχωρούν.
Αυτό ήταν το μόνο σίγουρο από την στιγμή που πήρε τέτοια τροπή το θέμα και έγινε τόσο φανερά.
Φάνηκε ποιοι έχουν περισσότερη δύναμη εδώ μέσα ! Η ζυγαριά μίλησε !
Πιστεύατε πως δεν θα υπάρχουν απώλειες;
Παρόλα αυτά το κάνατε το φόρουμ μαλλιά κουβάρια.
Καλό είναι να μάθετε να κρατάτε τα νεύρα σας πριν βγάλετε κάτι προς τα έξω !
Τα τηλέφωνα για αυτό είναι και φαίνεται ότι μιλάτε σχεδόν καθημερινά και για άσχετα πράγματα!!
Και αφού γίνανε όλα αυτά σε μια μέρα αλλάξαν όλα και γίνατε τα φιλαράκια που είσασταν.
Κάτι έπρεπε να γίνει για να σωθεί το καημένο το φόρουμ.
Σαν να μην έτρεχε τίποτα !
Και είμαι από τα πιο παλιά μέλη εδώ ,και στο avforum (περάσαν σχεδόν 10 χρονια) και στο avclub με ενεργή συμμετοχή σε όλα.
Μπορεί να μην ξέρω πολλά εκ των έσω αλλά παρακολουθώντας όλα αυτά τα χρόνια σε καθημερινή βάση κάτι έχω καταλάβει.
Σας γνωρίζω προσωπικά σχεδόν όλους σας και πάντα τηρούσα low profile σε όλες τις επιμέρους διενέξεις που συνέβησαν.
Δεν μπορώ να διαβάζω όμως για "παραδείγματα φιλίας" από άτομα που έχουν πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε ενδιάμεσες κόντρες.
Δυστυχώς όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση και άστα να πάνε.
Τι έχετε να χωρίσετε δεν κατάλαβα ποτέ , όλοι το χόμπι μας κάνουμε και η γνώση από όπου κι αν προέρχεται είναι θεμιττή.
Αφήστε τους εγωισμούς σας και όταν δεν νοιώθετε καλά μην βγάζετε τα απωθημένα σας στο πληκτρολόγιο, πάτε μια βόλτα, δείτε φίλους -οικογένοια ,πάτε σινεμά , ακούστε μουσική ,βγείτε στην φύση.
Πολύ υποκρισία βρε παιδιά......!
Sorry αν στεναχώρεσα κάποιους αλλά έτσι νοιώθω!

Δυστυχώς όμως όπως έχω ξαναγράψει για μένα πλέον το φόρουμ δεν θα ειναι το ίδιο ή τουλάχιστον δεν θα το βλέπω έτσι.

Μπορείτε να σχολιάσετε ότι θέλετε το πιο πιθανό είναι να μην απαντήσω.

Ευχαριστώ.
Ήμουν και εγώ στο avforum από πολύ παλιά. Είχα φτάσει μέχρι το σημείο να ήμουν και Συντονιστής. Τεράστιο κατόρθωμα μιας και 2 χρόνια πριν ήξερα ελάχιστα πράγματα για το χόμπυ μας. Ελάχιστα σε σχέση με άλλους ανθρώπους που ήταν ήδη στο avforum.

Τότε ήμασταν λίγοι. Τότε μαθαίναμε. Τουλάχιστον στον τομέα της εικόνας που ασχολούμουν, ήταν τόσα τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα, που ακόμα μαθαίναμε.

Κυρίως όμως ήταν πρωτόγνωρο το γεγονός του φόρουμ. Η ίδια η διαδικασία ήταν πρωτόγνωρη. Όταν έγραφα κάτι και μου απαντούσαν 8-9 άγνωστοι άνθρωποι ένιωθα κάπως. Ήταν κάτι μαγικό να μιλάς στο Internet το 2000 και το 2001. Και αυτό το μαγικό το κράταγα για την τεχνολογία.

Σήμερα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Το Internet και οι "συνήθειές" έχουν αλλάξει. Θυμάμαι τότε με κάθε ευκαιρία προσπαθούσες να γνωρίσεις από κοντά τους ανθρώπους με τους οποίους μίλαγες. Ερχόταν κόσμος από την επαρχία όχι μόνο να δει ένα μηχάνημα αλλά και να γνωρίσει από κοντά τον Νίκο τον Σπύρο τον Μιχάλη.

Σήμερα δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη. Σήμερα είμαστε πάρα πολλοί.

Αυτό από την μία είναι καλό. Αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε.

Δεν είναι λοιπόν ζήτημα πάνω ή κάτω χεριού. Είναι ζήτημα αλλαγών.

Ότι έγινε τις προηγούμενες ημέρες έδωσε σε όλους το έναυσμα ώστε να συζητήσουμε. Να δούμε ποιό είναι το επόμενο επίπεδο που πρέπει να προχωρήσουμε στο avsite.

Δεν ήταν κρίση προσώπων, στρατηγικών, επιδιώξεων, ομάδων ή κάτι άλλο.

Μία ζωντανή κοινότητα προχωράει. Και προχωράει έτσι και αλλιώς από μόνη της αλλά την προχωράει και η διαμόρφωση νέων συνηθειών στο Internet.

Ειδικά οι τελευταίες αλλάζουν καταιγιστικά τον τελευταίο χρόνο. Καταιγιστικά! Πάνω που είχαν παγιωθεί κάποια πράγματα όσον αφορά στα φόρα, τις συμπεριφορές, τις συνήθειες ακόμα και την Διοίκηση τώρα αλλάζουν πάλι.

Τόσα χρόνια το avsite θεωρούταν πολύ ανεκτικό. Σήμερα μίλαγα με έναν φίλο Διαχειριστή από το adslgr. Πολύ σκληρό φόρουμ όσον αφορά την Διοίκηση και τους κανονισμούς του. Εξακολουθεί να πιστεύει ότι είμαστε πολλοί χαλαροί.

Όμως αυτή η ιστορία εμένα μου έδειξε δύο πράγματα:

1. Αλλάζουν πολύ οι συμπεριφορές στα φόρα. Και τις αλλάζουν τα υπόλοιπα μέσα έκφρασης του web 2.0

2. Θέλω να πιστέψεις ότι όπως συμβαίνει σε κάθε "κρίση" εμφανίστηκαν και εδώ πολλές ευκαιρίες. Η συζήτηση αυτή είναι μία από τις ευκαιρίες. Μία δεύτερη ευκαιρία που αξιοποιήθηκε πλήρως ήταν να μιλήσουμε ανοιχτά.

Και μία τρίτη ευκαιρία που επίσης αξιοποιήθηκε πλήρως αφορά τους ανθρώπους. Είτε απλά μέλη είτε Συντονιστές. Δεν ξέρω αν καταλάβατε αλλά τις τελευταίες μέρες λύθηκαν και αρκετές "παρεξηγήσεις" μεταξύ ανθρώπων. Παρεξηγήσεις που είχαν "απομείνει" στο πίσω μέρος του κεφαλιού του καθενός. Μεγάλη πρόοδος αυτή.

Είχα πει πριν λίγες μέρες ότι θα τα πούμε όλα. Είναι η ευκαιρία να τα πούμε όλα.

Και να προτείνουμε. Να πούμε την άποψή μας. Να συζητήσουμε. Ακόμα και τα παράπονά μας να πούμε. Να λυθούν και άλλες παρεξηγήσεις αν υπάρχουν.

Κυρίως όμως πρέπει να πούμε όλοι πως αισθανόμαστε ότι πρέπει να είναι ένα φόρουμ εν έτη 2010. Ξεχνώντας τα πρώτα "αθώα" και "γλυκά" χρόνια του 2001 και 2002. Της απαρχής δηλαδή των φόρουμ και της δημόσιας συζήτησης στο Internet.

Reaction score
1.213

Πιστευω επισης οτι πρεπει να προστεθουν και αλλοι συντονιστες .Σαν βοηθεια των υπαρχοντων.Ξερω (ολοι δηλαδη , αφου υπαρχει ανακοινωση ) οτι εχει γινει προσπαθεια για αυτο .Να γινει καποια συντακτικη ομαδα που θα ασχολειται με αρθρα αλλα και ταξινομηση αυτων.Μου αρεσει πολυ πχ αυτη η οργανωση : http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=67903
Θα ηταν ιδανικο να υπαρχει κατι αναλογο και στις κατηγοριες ηχου οπου υπαρχουν καποια εξαιρετικοτατα τεχνικα αρθρα.

Yπαρχουν κατηγοριες (πολλες ) oπου το αντικειμενο τους ειναι ανακατωμενο .Μedia player με dvd , hardware υπολογιστη με οτι νεα μπορει να φανταστει κανεις απο το χωρο των υπολογιστων.Αυτη η μορφη (σε οποιαδηποτε κατηγορια ) νομιζω ειναι αποτρεπτικη και για την συνταξη ακομα περισσοτερων τεχνικων αρθρων απο ανθρωπους που εχουν γνωσεις .Photo gallery , αλλος παρουσιαζει συστηματα ηχου , αλλος πουλακια :) Λεω τωρα μια κουβεντα βρε αδελφε...Η αυτο θα γινει η το αλλο (δεν σας λεω ποιο , για να εχετε αγωνια :). )

Reaction score
6

Δηλαδή αυτό το τοπικ εχει τιτλο AVSite εφ' όλης της ύλης...;;
Καποια πράγματα τελικα είναι αδύνατον να αλλάξουν…

Reaction score
6
Κάντε τις προτάσεις σας παιδιά. Αυτό έχει σημασία. Αυτές θα ληφθούν υπ' όψη και θα συζητηθούν οι αλλαγές, όχι κάτι άλλο.
Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. :144:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Κάντε τις προτάσεις σας παιδιά. Αυτό έχει σημασία. Αυτές θα ληφθούν υπ' όψη και θα συζητηθούν οι αλλαγές, όχι κάτι άλλο.
Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. :144:

Εγω εκανα καποιες προτασεις ::137:

Kαι ξαναπιανω την photo gallery (για να δουμε ποση σημασια εχουν οι λεπτομερειες)

Υπαρχει ενα θεμα 'φωτογραφιες home cinema μελων '.Λαθος πρωτο που δεν ειναι sticky.Eπισης λαθος για μενα που ειναι ενα θεμα.Παρολο τις θεασεις ,ειναι προτιμοτερο να ανοιχτουν πολλα θεματα.Γιατι κακα τα ψεμματα οταν θελεις να παρουσιασεις κατι για το οποιο εισαι περηφανος , εχεις ξοδεψει ιδρωτα θα προτιμουσες να το κανεις σε καποιο ξεχωριστο θεμα , και οχι εκει οπου θα χαθει απο ποστ τριτων για σχολια προηγουμενων.Θελεις να ακουσεις εντυπωσεις ,συμβουλες κλπ.Το ιδιο θελει και ο αναγνωστης.

Παιρνεις λοιπον , αυτα τα πολλα θεματα , τα βουτας , φτιαχνεις μια κατηγορια 'παρουσιασεις συστηματων ηχου-εικονας' και τα κοτσαρεις στις αντιστοιχες κατηγοριες.Βλεπω εγω , χαζευω,παιρνω ιδεες τι θα κανω στο μελλον η στο παρον , ανοιγω θεματα για τυχον αποριες που μου γεννηθηκαν.Εγω ειμαι το μελος η ο επισκεπτης.Και φυσικα παραπεμπω και αλλους.

Παιρνω επισης τα 'φωτογραφικα' θεματα απο τα 'λοιπα θεματα' και τα κοτσαρω στην photogallery.Γεμιζει ετσι και αυτη η κατηγορια , και συναμα προλαβαινω το 'flame'(σε εισαγωγικα γιατι δεν ηταν αυτη η προθεση) topic για το 'σπαμ' συντονιστη που ειχε στηριξει ιδιαιτερα αυτο το σαιτ.(ενα θεμα που γιναμε μαλλια κουβαρια ) .

Απλα πραγματα.....next.....:138:

Reaction score
1.213

Kατα τα αλλα ασχολουμαστε με το ...σοκ που προκαλεσαν στον επισκεπτη το βυζομπαλο και ο μπιν.:)))

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Δηλαδή αυτό το τοπικ εχει τιτλο AVSite εφ' όλης της ύλης...;;
Καποια πράγματα τελικα είναι αδύνατον να αλλάξουν…
Ε πως αλλιώς να γίνει ρε Ανδρέα;

...

Reaction score
4

AVSite εφ' όλης της ύλης...
Το πρώτο που θα έκανα ήταν μπαν σε όλα τα μέλη.
Θα έπρεπε να διαβάσουν τους κανονισμούς ξανά, και μετά να επέστρεφαν στο σημερινό τους προφίλ. :616:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μήπως τελικά δεν έχουμε και πολλά να συζητήσουμε ρε παιδιά; :121: Πέσανε μερικές ωραίες ιδέες αλλά δεν βλέπω συνέχεια στο έργο...

Πάντως επειδή μερικοί βγάζουν μια... να πω άρνηση, να πω αντίδραση... πριν αρχίσουμε κι εμείς να λέμε τα δικά μας, να ρωτήσω κάτι;
- Σε πόσα φόρουμς των 20.000 μελών (ή και λιγότερων) πιστεύετε ότι θα ανοιγόταν ένα τέτοιο θέμα από την ίδια την ΔΟ για να αναδειχθούν ενδεχόμενα προβήματα; Σε πόσα φόρουμς πιστεύετε ότι θα έμενε ανοιχτό ένα θέμα για να γίνεται κριτική σε πρόσωπα και καταστάσεις και δεν θα έπεφτε άμεσα λογοκρισία, κλειδώματα, διαγραφές κλπ;...

Αυτό απλά για να μην ξεχνάμε όλοι που βρισκόμαστε και με ποιά λογική λειτουργεί ο χώρος αυτός. Συγκρίσεις κοντά μας και δίπλα μας καθημερινά, ουκ ολίγες. Αυτές τις συμπεριφορές δεν θα τις δείτε ποτέ εδώ... :126:

...

Reaction score
6

Ε πως αλλιώς να γίνει ρε Ανδρέα;

...
Εισαι ικανοποιημένος μετα από 14 σελιδες σε αυτό το θεμα;;
Βλέπεις να υπαρχουν προτάσεις ;
Η συλλογή αποψεων χάριν της δημοκρατίας που εχει παραξηλωθεί σε αυτό το site δεν εχει φερει μεχρι τωρα καλα αποτελέσματα και ουτε σε αυτή τη περίπτωση βλεπω να φέρνει…
Τα μελη δυστυχώς λεμε ο καθενας το μακρύ μας και το κοντό μας, αλλα για την ταμπακέρα τιποτα..
Αυτό όμως είναι το λιγότερο..
Είμαι σίγουρος πως παρομοίως και στην κατηγορία των συντονιστών που την πλαισιώνουν 20 ατομα, αντίστοιχες είκοσι σοβαρες και στοιχειοθετημένες προτάσεις δεν έχουν κατατεθεί ακομα ..
Το πείραμα για δημόσια συλλογή προτάσεων ως τωρα δεν βγάζει πουθενα.
Απέτυχε.
Κλείστε το και καθίστε στην κατηγορία των συντονιστών να βρειτε μια νεα φόρμουλα που θα φερει σε ισορροπία το site…
Είκοσι ατομα που ξέρουν να συζητούν ( όπως θελω να πιστευω) είναι αρκετοί για να βγαλουν ένα πόρισμα.

Reaction score
1.213

Εγω παντως χαρηκα που κατεθεσα καποιες αποψεις που στοχο ειχαν την καλυτερη (κατα τη γνωμη μου ) λειτουργια αυτου του χωρου.Οπως θα εκανα και για οποιονδηποτε αλλο χωρο.Στην χειροτερη περιπτωση... περασε και η ωρα :).

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef