Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Κατ' αρχήν, καλώς ήρθες στο AVsite! Καλή συνέχεια!παιδια εχω παρει το Memphis MP66 και ειμαι ιδιατερα ικανοποιμενος. εχω ωμος μια ερωτηση. εχει δοκιμασει κανιες σκληρους δισκους στο USB και εαν ναι ποιο δουλευουν? εχω διαβασε σε ξενα φορουμ οτι δεν λειτουργουν οι πιο πολυ δισκοι.
Να σε ρωτησω κατι ρε φιλε μου ?? Επειδη το πηρα και εγω το συγκεκριμενο radiocd και εχω ενα προβλημα... μεγαλο θα ελεγα! Στην χειροκινητη αναζητηση του ραδιοφωνου πως παει εσενα ? Το βημα του δικου μου ειναι 200Κhz ανα πατημα ενω θα επρεπε να ειναι 100Khz οπως λεει στις οδηγιες χρησεως. Και ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ πιανει και κλειδωνει σταθμους που ληγουν σε 1 , 3 , 5 ,7 ,9 δλδ 88,1 88,3 88,5 88,7 88,9 MHz.Εγω που ειμαι αθηνα δλδ ΔΕΝ μπορω να πιασω με τιποτα τον John Greek που ειναι στους 88,6 .Πραγματικα το εχω μετανιωσει που το πηρα:110::110::110:Ο ραδιοφωνικός δέκτης του Blaupunkt είναι άριστος.....
Ή μάλλον ΑΡΙΣΤΟΣ!!!!
Ήταν η πρώτη φορά που στο αυτοκίνητό μου άκουσα πολύ ραδιόφωνο.
Έχει τρομερή ευαισθησία, πιάνει παντού τουλάχιστον σε αξιόλογο επίπεδο και εντός πόλης χτυπάει 10/10.
Αν κάποιος ακούει πολύ ραδιόφωνο, το Memphis είναι άριστη επιλογή!
Να σε ρωτησω κατι ρε φιλε μου ?? Επειδη το πηρα και εγω το συγκεκριμενο radiocd και εχω ενα προβλημα... μεγαλο θα ελεγα! Στην χειροκινητη αναζητηση του ραδιοφωνου πως παει εσενα ? Το βημα του δικου μου ειναι 200Κhz ανα πατημα ενω θα επρεπε να ειναι 100Khz οπως λεει στις οδηγιες χρησεως. Και ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ πιανει και κλειδωνει σταθμους που ληγουν σε 1 , 3 , 5 ,7 ,9 δλδ 88,1 88,3 88,5 88,7 88,9 MHz.Εγω που ειμαι αθηνα δλδ ΔΕΝ μπορω να πιασω με τιποτα τον John Greek που ειναι στους 88,6 .Πραγματικα το εχω μετανιωσει που το πηρα:110::110::110:
Oχι το πληκτρο tuner ! Το on -off ( το στρογγυλο μπλε):107:Διόρθωσα την φωτό παραπάνω.....
Άλλη μια φορά ας δούμε τα πλήκτρα...
![]()
Ώχουυυ προσπαθούσα τόση ώρα να μπω στο "Area" μενου. Από τις οδηγίες καταλάβαινα πως έπρεπε να πατήσω συγχρόνως αυτά τα δύο πλήκτρα μαζί με το "On" και δε γινόταν με τίποτα! Θα ξαναπροσπαθήσω αύριο με το "Radio" αντί για το "On".Ασφαλέστερη επιλογή είναι το πλήκτρο Tuner.
Γιατί μπαίνει απ' ευθείας στο ραδιόφωνο που ψάχνουμε τη ρύθμιση.
Αν πχ κάποιος άκουγε cd πριν τη ρύθμιση και πατήσει το μπλε, θα ενεργοποιήσει την πηγή στο CD και ίσως να μην ανοίξει το κρυφό μενού!
Έλεγξέ το σε παρακαλώ για να είμαστε 100% σίγουροι και για τους υπόλοιπους!
Πριν ξεκινησεις να πατας τα κουμπια, πρεπει απαραιτητως να σβησεις την συσκευη (Switch off)Ώχουυυ προσπαθούσα τόση ώρα να μπω στο "Area" μενου. Από τις οδηγίες καταλάβαινα πως έπρεπε να πατήσω συγχρόνως αυτά τα δύο πλήκτρα μαζί με το "On" και δε γινόταν με τίποτα! Θα ξαναπροσπαθήσω αύριο με το "Radio" αντί για το "On".
Παλαιοτερα τα Blaupunkt ειχαν πολυ καλα μπασα. Τωρα πλεον, ολα τα καινουρια radio-cd, ανεξαρτητου μαρκας, δινουν μαλλον βαρυτητα στην σωστοτερη αποδοση των μεσουψηλων.Έχω βέβαια μηδαμινό μπάσο, αλλά θα δω τι μπορώ να κάνω σιγά σιγά...
Ναι έτσι το έκανα, αλλά δε γινόταν επειδή είχα ενεργοποιημένη την επιλογή "Off Clock", με αποτέλεσμα η συσκευή να μη σβήνει πραγματικά.Πριν ξεκινησεις να πατας τα κουμπια, πρεπει απαραιτητως να σβησεις την συσκευη (Switch off)
Τα λίγα μπάσα μου πιστεύω πως οφείλονται περισσότερο στα μικρά μεγάφωνα (10") και στην έλλειψη ενός σωστού κουτιού για να δημιουργηθεί ηχείο, και λιγότερο στο Blaupunkt.Παλαιοτερα τα Blaupunkt ειχαν πολυ καλα μπασα. Τωρα πλεον, ολα τα καινουρια radio-cd, ανεξαρτητου μαρκας, δινουν μαλλον βαρυτητα στην σωστοτερη αποδοση των μεσουψηλων.
Εννοώ 10cm ή 4"Τα λίγα μπάσα μου πιστεύω πως οφείλονται περισσότερο στα μικρά μεγάφωνα (10") και στην έλλειψη ενός σωστού κουτιού για να δημιουργηθεί ηχείο, και λιγότερο στο Blaupunkt.
Και εγώ από e-shop το πήρα!Το δικο μου εχει τηλεχειριστηριο [τυπου καρτας] αλλα χωρις καλωδιο-ματακι.Δουλευει απευθειας.Αγορα απο e-shop.Θα κοιταξω τι γινεται και με το ραδιοφωνο [σταθμους] οταν εχω χρονο.Πολυ μαλακος,μουσικος ηχος και ωραια αναλυση στο χαμηλο.Πιο πολυ μπασο απο προηγουμενο Pioneer.Aμμεσοτητα στο ραδιοφωνο σε στουντιο εκπομπες.Χαιρεσαι να το ακους.Ενα στικακι 1gb που δοκιμασα δεν ειχε κανενα προβλημα.Σκληρο δεν εχω δοκιμασει ακομα.Νεοτερα στην πορεια.