CD from MP3, ομαδικό test...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Χαχα! Αγαπητέ Παπαδενξέρωναδιαβάζω, αν διάβαζες το post μου θα καταλάβαινες ότι αναφέρομαι σε αυτό ακριβώς το πράγμα.

Να το πω και πιο αναλυτικά:
Γιατί να περιμένεις απο άλλους να σου στείλουν τα δισκάκια τους ενώ μπορείς μόνος σου να αποδείξεις πόσο δίκιο έχεις (και με τρόπο που δε χωράει αμφισβήτηση).
Για να σου αποδειξω οτι και αυτα μπορω να τ αναγνωρισω . :happy_4:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Πως δεν χωράει, χωράει. Τα αυτιά του. Είναι πάνω από όλα, μεγάλα και σίγουρα, σαν την interamerican. Ποιός είναι ο audiograbber, είναι χαϊεντάς, ξέρει από ακριβά καλώδια, μήπως τα πουλάει κιόλας? Άσε μας ρε πτωχέ... "happy_1"
Δυο φορες το ιδιο post ;;;; Πω πω νευρα !!! Τσαταλια ! :happy_8:

Εκτιθεσαι ανεπανορθωτα με αυτα που γραφεις :bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
5

Πως δεν χωράει, χωράει. Τα αυτιά του. Είναι πάνω από όλα, μεγάλα και σίγουρα, σαν την interamerican. Ποιός είναι ο audiograbber, είναι χαϊεντάς (του γλυκού νερού), ξέρει από ακριβά καλώδια? Άσε μας ρε πτωχέ... "happy_1"
Τα μεγάλα και σίγουρα αυτιά τα έχει ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σε αυτό το site και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές με διάφορες εμφανίσεις του σε φωτογραφικό υλικό στις σελίδες του site.

. & -

σιχτίρ... είπαμε... μπορεί να είναι πιο χαιεντάς απο μένα αλλά όχι να μου πάρει και τα αυτιά μου...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Εκτιθεσαι ανεπανορθωτα με αυτα που γραφεις :bravo: :bravo: :bravo:
Εγώ βρε εκτίθεμαι? Καλά δεν διαβάζεις κανέναν άλλον εκτός από εμένα?
Ψιτ, Μαρίνε δεν βρέχει βρε, πως αλλιώς να σου το πούνε όλοι?... :cool_11::cool_11::cool_11:

Τελικά θα μας πεις? Τα αυτιά σου είναι καλύτερης ποιότητας από τον audiograbber? Εσύ είσαι φαινόμενο και μάλιστα ανεκμετάλλευτο... :cool_11::cool_11:

Reaction score
2
Τι σημαίνει "Παπατρέχας" κύριε ΜΑΡΙΝΕ ΝΤΟΚΟ-KOSMAS Hi-Fi , ULTRALINK/XLO & AUDIO NEMESIS & WESTERN ELECTRIC 2103811720,2103828281, MASTER OF THE UNIVERSE, SUPER ΑΥΤΙΑ?... )(

Αλήθεια μήπως είσαι από τον Κρύπτον? Στον Κρύπτον έχει audiograbber? :happy_9:
Δεν μας λες,δεν εχεις να ασχοληθεις με τιποτα αλλο????Σταματα πια αυτον το ειρωνικο τροπο γραφης......Ετσι οπως γραφεις δινεις το δικαιωμα σε ολους να γραφουν οτι μπουρδα θελουν.

Reaction score
1.213
Αγαπητε Μανο, θα μπορουσες σε παρακαλω να μου διευκρινησεις ποιοι ακριβως ειναι οι "εσεις", "εισαστε" κλπ?

Μετα, εαν εχεις την καλωσυνη και υπομονη βεβαια, θα ηθελα να μου πεις τι ειναι αυτο που διαχωριζει τους ανθρωπους οταν αυτοι εχουν διαφορετικες αντιληψεις στον χωρο του hi fi(hi end) και μονο?

Αγαπητε Ανδρεα ειναι ξεκαθαρο ποιο ειναι το ''εσεις'' ''εισαστε'' ..αν και ειχα μεγαλη περιεργεια για το αποτελεσμα του τεστ...τωρα τα γραφομενα ειναι το λιγοτερα λυπηρα.....και μπορει ο τροπος του τεστ να ηταν πανεξυπνος (δεν ξερω ,δεν εχω γνωσεις ) αλλα ο σκοπος του τελικα αρχιζω να πιστευω οτι ηταν το ξεμπροστιασμα καποιων (παρολο που το ξεσπασμα του φιλου ειναι εξωφρενικο ) και προσωπικες ''εχθρες''. Ετσι δειχνει ο τροπος γραφης...τουλαχιστον ετσι φαινεται σε καποιον ''ασχετο'' αναγνωστη....

Κριμα για το επιπεδο του σαιτ......περαστικα σας !!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αγαπητε Ανδρεα ειναι ξεκαθαρο ποιο ειναι το ''εσεις'' ''εισαστε'' ..αν και ειχα μεγαλη περιεργεια για το αποτελεσμα του τεστ...τωρα τα γραφομενα ειναι το λιγοτερα λυπηρα.....και μπορει ο τροπος του τεστ να ηταν πανεξυπνος (δεν ξερω ,δεν εχω γνωσεις ) αλλα ο σκοπος του τελικα αρχιζω να πιστευω οτι ηταν το ξεμπροστιασμα καποιων (παρολο που το ξεσπασμα του φιλου ειναι εξωφρενικο ) και προσωπικες ''εχθρες''. Ετσι δειχνει ο τροπος γραφης...τουλαχιστον ετσι φαινεται σε καποιον ''ασχετο'' αναγνωστη....

Κριμα για το επιπεδο του σαιτ......περαστικα σας !!!
Αγαπητε meletov, ειλικρινα δεν καταλαβα την τοποθετηση σου σχετικα με το "εμεις" και το "ειμαστε". οσο ξεκαθαρη και εαν φαινεται σε εσενα.
Αυτο που μπορω να ξεκαθαρισω απο την δικη μου μερια ομως, ειναι πως ορισμενοι απο εμας γνωριζαν την ακριβη διαδικασια του τεστ και κανεις μας δεν εξεφρασε την παραμικρη αντιρρηση.Επισης μπορω να διαβεβαιωσω με το χερι στην καρδια(οποις θελει με πιστευει, οποιος δεν θελει...δεν πειραζει, για αυτο θα χαλασουμε τις καρδιες μας?) πως τα κομματια ειναι ακριβως οπως τα εχει περιγραψει ο Νικος και στην περιπτωση του Ρενου το 1 και το 5 ειναι ακριβως ιδια.
Απο εκει και περα, ουτε εμενα μου αρεσουν οι αποτομες εκφρασεις και ανταλλαγες χαρακτηρισμων.Θα προτιμουσα στην θεση τους να υπηρχαν πειραγματα η αστεια.
Πρεπει ομως να καταλαβουμε ολοι μας πως εγινε μια σοβαρη και επιπονη εργασια η οποια περιμεναμε πως θα συναντουσε καποιες αντιρρησεις.
Παντα υπαρχουν αντιρρησεις σε ενα φορουμ οσο και εαν προσπαθεις να τους ικανοποιησεις ολους.Παντα!

Περαστικα μας?
Γιατι καλε μου φιλε?Δεν αισθανομαι καθολου αρρωστος, το αντιθετο μαλιστα!

Reaction score
1.213
Αγαπητε meletov, ειλικρινα δεν καταλαβα την τοποθετηση σου σχετικα με το "εμεις" και το "ειμαστε". οσο ξεκαθαρη και εαν φαινεται σε εσενα.
Αυτο που μπορω να ξεκαθαρισω απο την δικη μου μερια ομως, ειναι πως ορισμενοι απο εμας γνωριζαν την ακριβη διαδικασια του τεστ και κανεις μας δεν εξεφρασε την παραμικρη αντιρρηση.Επισης μπορω να διαβεβαιωσω με το χερι στην καρδια(οποις θελει με πιστευει, οποιος δεν θελει...δεν πειραζει, για αυτο θα χαλασουμε τις καρδιες μας?) πως τα κομματια ειναι ακριβως οπως τα εχει περιγραψει ο Νικος και στην περιπτωση του Ρενου το 1 και το 5 ειναι ακριβως ιδια.
Απο εκει και περα, ουτε εμενα μου αρεσουν οι αποτομες εκφρασεις και ανταλλαγες χαρακτηρισμων.Θα προτιμουσα στην θεση τους να υπηρχαν πειραγματα η αστεια.
Πρεπει ομως να καταλαβουμε ολοι μας πως εγινε μια σοβαρη και επιπονη εργασια η οποια περιμεναμε πως θα συναντουσε καποιες αντιρρησεις.
Παντα υπαρχουν αντιρρησεις σε ενα φορουμ οσο και εαν προσπαθεις να τους ικανοποιησεις ολους.Παντα!

Περαστικα μας?

Σαν τριτος ανεξαρτητος παρατηρητης-αναγνωστης λεω παντως οτι τετοια ειρωνικη σταση απο Γ.διαχειριστη ειναι απο υπερβολικη εως ανεπιτρεπτη ακομα και αν εχει προκληθει εν μερει....αυτο μονο...και σταματαω γιατι δεν θελω να θεωρηθω οτι γραφω μονο και μονο να προκαλεσω.. (δεν αμφισβητω επ ουδενι και δεν ειμαι αρμοδιος...την διαδικασια του τεστ....)

Απλως το υφος ηταν δικαιολογημενο στην αρχη αλλα ενοχλητικα επιθετικο στη συνεχεια....
Αμα νομιζεις οτι ηταν μονο φιλικες αντιρρησεις φορουμιτων ...ξανασκεψου το η μαλλον ξανασκεψου τι εικονα δινει αυτο το πραγμα ....φιλικα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Σαν τριτος ανεξαρτητος παρατηρητης-αναγνωστης λεω παντως οτι τετοια ειρωνικη σταση απο Γ.διαχειριστη ειναι απο υπερβολικη εως ανεπιτρεπτη ακομα και αν εχει προκληθει εν μερει....αυτο μονο...και σταματαω γιατι δεν θελω να θεωρηθω οτι γραφω μονο και μονο να προκαλεσω.. (δεν αμφισβητω επ ουδενι και δεν ειμαι αρμοδιος...την διαδικασια του τεστ....)

Απλως το υφος ηταν δικαιολογημενο στην αρχη αλλα ενοχλητικα επιθετικο στη συνεχεια....
Αμα νομιζεις οτι ηταν μονο φιλικες αντιρρησεις φορουμιτων ...ξανασκεψου το η μαλλον ξανασκεψου τι εικονα δινει αυτο το πραγμα ....φιλικα
Για αρχη, χαιρομαι ειλικρινα που μιλαμε με αυτο το υφος:cool_4:
Για να μπουμε στο ζουμι τωρα, ειδες τι λες απο μονος σου?
"Ηταν δικαιολογημενο στην αρχη"
Αρα, αυτο που πρεπει να ψαξουμε να βρουμε ηταν τι τον οδηγησε να αντιδρασει ετσι.Σωστα?
Μηπως καποιος εθιξε την αξιοπρεπεια του?
Δεν ξερω, εγω ερωτησεις κανω και περιμενω απαντησεις.
Δεν δικαιολογω κανενα, απλα εχω μαθει στην ζωη μου πως οι ανθρωποι αντιδρουν διαφορετικα και αναλογα με την πιεση που δεχονται.
Δεν σου κρυβω πως καποτε οταν με εθιξαν και εμενα δεν ειχα την υπομονη να αντιδρασω και με τον καλυτερο δυνατο τροπο.Αρα πως μπορω να κατηγορησω την μια η την αλλη πλευρα για τις αντιδρασεις της εαν θεωρουν εαυτους θιγμενους?
Απο εκει και περα πως ειναι δυνατον 2+2=5?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Το κακο ειναι πως με ολα αυτα δημιουργειται ενα "δεδικασμενο"
Καποιος καθεται , τρωει 3-4 ημερες, μια εβδομαδα η δεν ξερω εγω ποσο του πηρε, ξοδευει καποια χρηματα απο την τσεπη του, δημιουργει προβλημα με την εργασια του διοτι φτιαχνει CD στα κρυφα, ο ηλιθιος, για να κανει το κεφι του.
Το χομπυ του.Και να μοιραστει μαζι μας καποια πραγματα.
Και βγαινουν καποιοι και τον αμφισβητουν.
Εχει κανεις αλλος το δικαιωμα να οργιστει περα απο αυτον?

Θελω να δεις και κατι αλλο.
Ειμαι ιδιοκτητης αυτου του φορουμ(απολαυσε το που το γραφω διοτι δεν θα το δεις πολλες φορες γραμμενο)
Τυγχανει να ασχολουμαι και επαγγελματικα και με τον χωρο αυτο, γεγονος που δινει στους ανικανους που δεν μπορουν να με αντιμετωπισουν στα ισια κατι να μιλουν.
Πως κινω νηματα και καταστασεις ταχα μου.
Ε λοιπον θα επρεπε να ειναι προφανες σε ολους πως δεν με συμφερει να βγει το αποτελεσμα που βγηκε.
Το καταλαβαινετε επιτελους?
Πως θα πουλησω τις hi end συσκευες που περιμενουν και μου ερχονται και καινουργιες?
Εδω μαζευτηκαμε για να σας περασουμε πεντε πραγματακια που θεωρουμε σωστα.
Εαν θελετε τα ακουτε, εαν οχι....ουου μπολικες οι παραλιες για να ακουσετε αυτο που θελετε να ακουσετε.
Γιατι να βασανιζομαστε και να χαλαμε την καλη μας διαθεση?:happy_4:

Reaction score
3.484
To MP3 κατά τη γνώμη μου δεν κάνει κακό στους επαγγελματίες του χώρου ούτε κινδυνεύουν οι πωλήσεις συσκευών HI-FI (Hi-End).

Μάλιστα έχω την αίσθηση ότι με το MP3 θα ανέβουν κατακόρυφα οι πωλήσεις συσκευών υψηλής ποιότητας την επόμενη δεκαετία. Ολοι από κάπου ξεκινάνε και είναι πολλοί αυτοί που σήμερα ακουνε μόνο MP3 από ένα φτηνό μηχανάκι.
Πάρα πολλοί θα είναι και οι μελλοντικοί υποψήφιοι πελάτες συσκευών υψηλής ποιότητας (και αισθητικής). Ολοι μια μέρα, όταν θα έχουν βέβαια και την οικονομική άνεση, θα θελήσουν να πάνε σε κάτι πιο ακριβό που θα τους καταξιώσει και κοινωνικά, i.e. το τελευταίο μετράει περισσότερο από την ικανότητα ή το θείο χάρισμα να αναγνωρίζει κάποιος με το αυτί ποιο είναι το wav και ποιο είναι το MP3.
Διαβάσατε ποτέ στο περιοδικό status για κανένα τύπο με χρυσά αυτιά ?
Εγώ ποτέ δεν είδα να δημοσιεύεται κάτι τέτοιο.

Ενα πράγμα δεν διορθώνεται με τίποτα, η ημιμάθεια, ο εγωϊσμός και το να είσαι κοντός (edit- φτωχός κοντός).

Reaction score
5
σταματω ομως εδω αφου ο κ. αναπληρωτης θεωρει οτι το να ανταλλασουμε αποψεις και εμπειριες που δεν εγκρινει ειναι κατακριταιο....

Μ' άρεσε ο τρόπος αποτύπωσης σκέψης σου, εγώ λέω να τον στείλουμε φαντάρο να βγάζει σκοπιά γερμανικό νούμερο κάθε βράδυ μπας και στρώσει, γιατί πολύ χαλάρωσε στην ανέμελη φορουμήτικη ζωή. "happy_1" :happy_9: :crazy_3:

Reaction score
5

Περαστικα μας?
Έλα ρε Αντρέα που έγινε μια πολύ καλή και επίπονη εργασία, εδώ η προσπάθεια ήταν να φανούν Τσαρουχάς και Κόγιας ημίθεοι, σαν και οι υπόλοιποι εδώ μέσα δεν είχαν ακούσει και δεν ήξεραν να κάνουν mp3 πρώτης ποιότητας.
Όμως εδώ τι έγινε, αντί να βγει ο πριν 6 μήνες Κόγιας και να πει παιδία ξέρετε υπάρχει και η άλλη όψη του mp3 με την ασύγκριτα καλύτερη ποιότητα και μπορώ να το αποδείξω με ένα τεστ, βγαίνει και προκαλεί με το ύφος και τις δηλώσεις του ότι είσαστε όλοι κούφοι και εγώ με ένα τυφλό τεστ μπορώ να σας το αποδείξω.

Ήρθε ο Τσαρουχάς και αντί να κάνει ένα τεστ όπως εγώ το υποστήριζα με 7-8 συνηθισμένα κομμάτια και να διαλέξουμε ποιο είναι το wav, ήρθε και έβαλε ένα κομμάτι από όπερα με περιορισμένη έκταση σε υψηλές συχνότητες, διάλεξε και τους codec που αντί για 16 κάνει αποκοπή στους 19Hz παρέβηκε τους κανόνες και την συμφωνία του τεστ και αντί για ένα καθαρό κομμάτι έβαλε 2 για να έχει να κατηγορεί ειρωνικά και να αμφισβητεί το αποτέλεσμα όπως το κάνει τώρα καλή ώρα με τον Μαρίνο. Ήξερε ευθύς εξαρχής ότι το τεστ κάπου θα είχε υποκλοπές αλλά αντί να το σταματήσει και πει παιδία ξέρετε λόγω του γεγονότος ότι ένα τεστ στο σπίτι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος υποκλοπής των αποτελεσμάτων, καλύτερα να το διακόψουμε, προτίμησε την άλλη οδό και φιλοσοφία που λέει, άσε τα κορόιδα να ασχολούνται με το cd και σαν από μηχανής θεός που είμαι όταν δω ότι τα κορόιδα βρουν τις σωστές απαντήσεις το τεστ διακόπτεται και κατηγορώ τους πάντες και τα πάντα για υποκλοπή. Και το κυριότερο αντί να βγει στο τέλος και να πει καλά ρε εσείς μας περάσατε για αμερικανάκια? βγαίνει και κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα με αποδείξεις και χωρίς αποδείξεις και με ειρωνικό τρόπο κατηγορεί τους πάντες για υποκλοπή.

Άσε δηλαδή που ήταν απόλυτα σίγουρος και με ισχυρή άποψη ότι δεν πρόκειται να βρει κανείς την σωστή απάντηση και το διατυμπάνιζε με ειρωνικό τρόπο στα μέσα του τεστ. Και ξέρεις γιατί? Γιατί ο σκοπός του δεν ήταν αγνός και με αντικειμενικά κριτήρια ώστε με ένα mp3 test με διάφορα κομμάτια να δούμε σε τι ποσοστό μπορούν οι ακροατές να εντοπίσουν τις διαφορές, αλλά ένα τεστ που οι ακροατές θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποτύχουν.

Θαύμασε τώρα τον αναπληρωτή γενικό διαχειριστή σου και μην μου λες εμένα έκανε μια σοβαρή και επίπονη δουλεία.

Περαστικά μας.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ψαχνω εναγωνιως να ανακαλυψω αυτον που ξερει να χανει τιμια και αντρικια σε αυτη την ερημη χωρα.
Αυτο που δεν γνωριζουν οι περισσοτεροι ειναι πως μερικες φορες η ηττα ειναι γλυκυτερη απο την νικη.
Αφηνεις τον "εισβολεα" να σε παρασυρει και ζεις μαζι του το μεθυσι των λαφυρων.

Οι συντονιστες του AVSite εχουν μονο μια αρχη:"Ολα στην φορα!"
Αυτο και κανουν και το κανουν σωστα.

Απο εκει και περα αναλογα με τα γυαλια που φοραει ο καθενας μας βλεπει, ετσι δεν ειναι?

Και εγω θα προτιμουσα να ειμαι περισσοτερο αντικειμενικος οπου αφορα ανθρωπους που αγαπουν αυτο το site και να τους εξισωσω με αλλους που διαδιδουν τα χειροτερα μεσω των κρυφων τους συνομιλιων.Πως μπορω να ειμαι ομως?

Αυτη ειναι ισως και η μονη κατηγορια που μπορεις να μου προσαψεις αγαπητε μου Αντωνη.Ειναι επισης ο ιδιος λογος που δεν θα μπορεσω ποτε να θυμωσω μαζι σου φιλε:happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ήρθε ο Τσαρουχάς και αντί να κάνει ένα τεστ όπως εγώ το υποστήριζα με 7-8 συνηθισμένα κομμάτια και να διαλέξουμε ποιο είναι το wav, ήρθε και έβαλε ένα κομμάτι από όπερα με περιορισμένη έκταση σε υψηλές συχνότητες, διάλεξε και τους codec που αντί για 16 κάνει αποκοπή στους 19Hz παρέβηκε τους κανόνες και την συμφωνία του τεστ...
Χαίρομαι που αποφάσισες να μας πεις την αλήθεια, ότι δηλαδή για να δώσεις το αποτέλεσμα χρησιμοποίησες αναλυτική φάσματος και άλλα κόλπα (εξ ου και οι ανησυχίες σου - που δεν επιβεβαιώνω - με τα Ηz?). Τελικά είδες? Δεν ήταν τόσο δύσκολο. Ήσουν ο μόνος που δεν το είχες πει. Όλοι οι άλλοι το είχαν παραδεχθεί και δεν το είχαν μυστικό για να πείσουν την παρέα ότι έχουν βιονικά αυτιά. Δεν κατηγόρησα κανέναν, πλην εσού. Οι άλλοι μου το είπαν λέμε, πόσες φορές να το πω? Ο τρόπος που εσύ υποστήριζες ότι πρέπει να γίνει το test, είναι λανθασμένος. Το ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις τις μεθοδολογίες συγκριτικών όπως αυτές εφαρμόζονται παγκοσμίως, δεν είναι πρόβλημά μου. Διάβασε, μάθε και μετά μίλα.
...να αμφισβητεί το αποτέλεσμα όπως το κάνει τώρα καλή ώρα με τον Μαρίνο.
Αμφισβητώ ευθέως την ικανότητα τόσο την δική σου όσο και του Μαρίνου, να βρείτε αυτά που έπρεπε να βρείτε. Δηλαδή τι νομίζεις ότι είστε οι μοναδικοί στους 40, οι μοναδικοί στους 100 ή οι μοναδικοί στον κόσμο?
Για την αμφισβήτηση αυτή δε, έχω ισχυρή επιχειρηματολογία και φυσικά τα αποτελέσματα όλων των παιδιών, τους οποίους δεν έχετε κανένα δικαίωμα να βγάζετε κουφούς. Εσύ τι έχεις?
Άσε δηλαδή που ήταν απόλυτα σίγουρος και με ισχυρή άποψη ότι δεν πρόκειται να βρει κανείς την σωστή απάντηση και το διατυμπάνιζε με ειρωνικό τρόπο στα μέσα του τεστ.

Ανέκαθεν έλεγα μόνον αυτό που πίστευα και όπως είδες, δικαιώθηκα πλήρως. Ούτε μισός στους 40, δεν είπε τις απίστευτες κοτσάνες που εσύ κάποτε έλεγες για ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζεις. Να σου θυμίσω μερικές?:
Τι ακούω τι ακούω!! Καταφέρετε τελικά να εντοπίσετε διαφορές ανάμεσα στα δύο format???? WoWwW!!! Επιτέλους!!! :crazy_3:

Το ότι υπήρχαν ακροατές έστω οι δύο στους τέσσερις που προτίμησαν το mp3 δεν με ξενίζει ούτε με εκπλήττει είναι θέμα προσωπικής εμπειρίας στον σωστό ήχο. wall_2
Αντί λοιπόν να βγεις και... ας μην ζητήσεις συγνώμη, να πεις όμως ότι ρε παιδιά ήμουν υπερβολικός, κατάλαβα τι εννοούσατε, γράψε λάθος, επιμένεις στην παιδική νοοτροπία σου, προσπαθώντας να αποδείξεις ότι έχεις τα καλύτερα αυτιά σε Ελλάδα (και Κύπρο). :happy_9:

Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν και για τον Μαρίνο:
Αμα δεν μπορει να ξεχωρισει καποιος το mp3 ειναι κουφος με διπλωμα !!
(και ο ίδιος δεν το ξεχώρισε)...ο οποίος υποτίθεται ότι επειδή ζει από αυτή τη δουλειά, θα έπρεπε να είναι ακόμη περισσότερο μετριοπαθής. Αλλά είναι κι αυτός... μπέμπης.

Προφανώς, με αυτήν την παιδιάστικη λογική, θα εξακολουθήσω να σου φταίω εγώ, ο Καφάτος, ο Κόγιας και όλος ο κόσμος.
Περαστικά και σε εσένα και στο alter ego σου... :happy_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos