Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Το έκανες ext3? Δυστυχώς όχι. Format σημαίνει ολική διαγραφή των περιεχομένων του δίσκου. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος μετάβασης από ext3 σε ext2, το ext3 υποτίθεται πως είναι backward compatible και υπερσύνολο του ext2 αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά δεν δούλευε οπότε το ξήλωσα.Μπορει να γινει φορματ σε ext2 χωρις να χαθουν αρχεια;
Να διευκρινήσω: Δεν φαίνεται το ext3 filesystem με τον driver που δίνει μαζί και ο οποίος είναι freeware. Προφανώς υπάρχουν προϊόντα που σου το επιτρέπουν, αν ψάξεις στο Google (ext3 windows) θα βρεις πολλά, δεν ξέρω αν θα είναι και ελεύθερα.Ελεγα μπας και εχει καμια ιδιοτροπια στο φορματ και να μην χανονται δεδομενα (ηδη εχω καμια 50αρια φιλμς + μουσικη). Δεν φαινεται στο πισι ο δισκος του με συνδεση usb - λογω ext3;
Να ρωτησω και εγω.Για να γίνει η αναβάθμιση firmware και εφαρμογών σωστά πρέπει να περαστούν στο USB stick τα εξής αρχεία:
1. Το .bin αρχείο με το firmware
2. Ένα αρχείο HTML που μέσα θα έχει link στο παραπάνω .bin αρχείο για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.
3. Το αρχείο .nmt που θα έχει αλλαχτεί το όνομά του σε syb8634.nmt για να γίνει το setup του NMT.
Σωτηρη κατεβασε απο το λινκ που δινω σε προηγουμενο μηνυμα μου το νεο σοφτ (των 57ΜΒ) και κανε το απ΄ευθειας εγκατασταση/αναβαθμιση.Να ρωτησω και εγω.
Αν δεν εχεις βαλει σκληρο δισκο χρειαζεται να περασεις και το NMT ?
Αν εχει παλιο firmware το EG-M31B παμε αμεσως στο καινουργιο η σε καποιο ενδιαμεσο?
Εμενα μου τα βγαζει ταινιες και μουσικη φυρδην - μιγδην, αλλα παιζει μονον αυτα που δινεις σε καθε επιλογη (δηλ στις ταινιες παιζει ταινιες κι οχι τη μουσικη κλπ). Αλλα ειναι ενοχλητικο ολο αυτο το μπερδεμα. ΠΩΣ θα τα βαλω σε καθε φακελλο ξεχωριστα παιδες;Παιδιά, Καλημέρα,
Αγόρασα και εγώ το M31B, του έχω βάλει εσωτερικό σκληρό και έχω κάνει upload διάφορα multimedia. Όταν πηγαίνω σε φάκελο που έχω μουσική (mp3) μου γράφει "Δεν βρέθηκε περιεχόμενο".
Ξέρετε κάτι? Μήπως δεν έχω κάνει κάτι σωστά??
Τ.
Οκ εγινε η αναβαθμιση firmware.Σωτηρη κατεβασε απο το λινκ που δινω σε προηγουμενο μηνυμα μου το νεο σοφτ (των 57ΜΒ) και κανε το απ΄ευθειας εγκατασταση/αναβαθμιση.