EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
1
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Η απάντηση ήρθε και μεταξύ άλλων έλεγε "ουσιαστικά το firmware παραμένει το V1023, απλώς στο V1024 πρόσθεσαν 4 γλώσσες: Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Σλοβένικα".

Φυσικά, ρωτήθηκε εκ νέου εάν θα αναμένουμε κανονικό firmware εντός του Φεβρουαρίου ή εάν το αναμενόμενο firmware του Φεβρουαρίου ήταν αυτό με την προσθήκη 4άρων γλωσσών!

Επιπρόσθετα, ζητήθηκε να ανεβάζουν τις αλλαγές μεταξύ των firmware στον ιστότοπό τους (τόσο δύσκολο είναι τα αυτονόητο...)

Ελπίζω να έχουμε και εδώ γρήγορη απάντηση.

Reaction score
0
Συγχωρέστε μου το off topic.
Επειδή η ανορθογραφία είναι ανθρώπινη, αλλά πολλές φορές είναι εξίσου δύσκολη να αναγνωσθεί με τα greeklish, (κάποιος φίλος μού είχε πει πως καταφεύγει στην τελευταία για να αποφύγει την πρώτη). Θα πρότεινα αυτό που με βοήθησε πολύ να την αποφεύγω γράφοντας σε φόρουμ και μπλογκ στο firefox:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3439

Για όποιον ενδιαφέρεται για rip blueray σε mkv (ή ακόμα και mkv σε mkv), εγώ βρήκα την υγειά μου με το ripbot264
http://forum.doom9.org/archive/index.php/t-127611-p-5.html

Lemon, ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Reaction score
0
Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορούμε να εξάγουμε τους υπότιτλους απο ένα δισκάκι blue Ray και να τους κάνουμε να παίζουν αυτόματα στον EGREAT EG-M31B ? γιατί ριπάρισα ένα έργο με το any dvd στον σκληρό και όταν έβαλα το έργο στον EGREAT EG-M31B μου το έπεζε χωρίς τους υπότιτλους.
Κάποιος ας μου πεί τι να κάνω.
Ευχαριστώ .!!!!!!!

Reaction score
0
Για να εξαγάγουμε τους υπότιτλους από ένα δισκάκι, χρησιμοποιούμε στο .m2ts αρχείο της ταινίας το tsMuxeR (με το αντίστοιχο GUI)
Input xyz.m2ts
tracks: ell
Αφαίρείς με το remove όλα τα άλλα tracks
και στο κάτω μέρος επιλέγεις το demux.
Το αποτέλεσμα, ένα αρχείο .sup.
Μέτα, χρησιμοποιόντας το SupRip, μπορείς να μεταμορφώσεις το sup αρχείο σε srt.
Η αλήθεια είναι πως πιθανότατα υπάρχει και άλλος τρόπος, ίσως πιο σύντομος, αλλά το OCR δεν το γλιτώνεις.

http://www.videohelp.com/tools/tsMuxeR
http://www.videohelp.com/tools/SupRip

Το περίεργο είναι το ότι στην διαδικασία που σου περιέγραψα, δημιουργήθηκαν και κάποια αρχεία png...
Τέλος πάντων.
Ήθελες έναν τρόπο, αυτός είναι ένας τρόπος.
Αν και χρησιμοποιώ κάποιον παρόμοιο όταν κάνω rip σε mkv BD δίσκους, νομίζω ότι είναι καλύτερα να βρεις τους υπότιτλους στο internet...
;)

Reaction score
1

Dreamliner, καλά έκανες και έδωσες το σύνδεσμο στο rapidshare για το firmware - αν και το firmware είναι άνευ σημασίας!

Το σύνδεσμο στο networkmediatank κακώς το έβαλες, γιατί η συζήτηση έχει ένα σωρό ανακρίβειες, ενώ σε εμάς στα μηνύματα 837-841 υπάρχει η ακριβής απάντηση που μας έδωσε η εταιρία.

Συνίσταται να μην εγκατασταθεί το V1024, εκτός και αν θέλετε και τις παραπάνω γλώσσες που ενσωματώνει. Πάντως το firmware στην Egreat αφαιρέθηκε, γιατί μάλλον δημιούργησε "πανικό" και τα email έπεσαν "βροχή".

Reaction score
0
Για να εξαγάγουμε τους υπότιτλους από ένα δισκάκι, χρησιμοποιούμε στο .m2ts αρχείο της ταινίας το tsMuxeR (με το αντίστοιχο GUI)
Input xyz.m2ts
tracks: ell
Αφαίρείς με το remove όλα τα άλλα tracks
και στο κάτω μέρος επιλέγεις το demux.
Το αποτέλεσμα, ένα αρχείο .sup.
Μέτα, χρησιμοποιόντας το SupRip, μπορείς να μεταμορφώσεις το sup αρχείο σε srt.
Η αλήθεια είναι πως πιθανότατα υπάρχει και άλλος τρόπος, ίσως πιο σύντομος, αλλά το OCR δεν το γλιτώνεις.

http://www.videohelp.com/tools/tsMuxeR
http://www.videohelp.com/tools/SupRip

Το περίεργο είναι το ότι στην διαδικασία που σου περιέγραψα, δημιουργήθηκαν και κάποια αρχεία png...
Τέλος πάντων.
Ήθελες έναν τρόπο, αυτός είναι ένας τρόπος.
Αν και χρησιμοποιώ κάποιον παρόμοιο όταν κάνω rip σε mkv BD δίσκους, νομίζω ότι είναι καλύτερα να βρεις τους υπότιτλους στο internet...
;)[/QUte]

Ευχαριστώ πολυ γιαυτά που μου έγραψες.
Εκανα ότι μου εγραψες. Εκανα εξαγωγή των υποτίτλων , τους μετέτρεψα σε srt και τους έβαλα μέσα στον ίδιο φάκελο με το έργο.
Ομως πάλι δεν μου βγάζει τους υπότιτλους όταν πάω να τους πέξω με τον EGREAT EG-M31B . ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ή ΤΙ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ¨?
Θα σε παρακαλουσα να μου πείς.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!

Reaction score
0
Για το θέμα των υποτίτλων
Ευχαριστώ πολυ γιαυτά που μου έγραψες.
Εκανα ότι μου εγραψες. Εκανα εξαγωγή των υποτίτλων σε sup, τους μετέτρεψα σε srt και τους έβαλα μέσα στον ίδιο φάκελο με το έργο.
Ομως πάλι δεν μου βγάζει τους υπότιτλους όταν πάω να τους πέξω με τον EGREAT EG-M31B . ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ? ή ΤΙ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ¨?. Χρειάζεται μήπως κάποια άλλη διαδικασία ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!

Reaction score
1

Η απάντηση ήρθε και μεταξύ άλλων έλεγε "ουσιαστικά το firmware παραμένει το V1023, απλώς στο V1024 πρόσθεσαν 4 γλώσσες: Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Σλοβένικα".

Φυσικά, ρωτήθηκε εκ νέου εάν θα αναμένουμε κανονικό firmware εντός του Φεβρουαρίου ή εάν το αναμενόμενο firmware του Φεβρουαρίου ήταν αυτό με την προσθήκη 4άρων γλωσσών!

Επιπρόσθετα, ζητήθηκε να ανεβάζουν τις αλλαγές μεταξύ των firmware στον ιστότοπό τους (τόσο δύσκολο είναι τα αυτονόητο...)

Ελπίζω να έχουμε και εδώ γρήγορη απάντηση.
Μας απάντησαν και εδώ:
α) δεσμεύτηκαν ότι θα προσθέσουν τις αλλαγές σε κάθε firmware (release note) - επιτέλους!
β) μας προτρέπουν να μη βάλουμε την 1024 γιατί δεν περιλαμβάνει αλλαγές (εκτός από τις γλώσσες) από την 1023
γ) από τα συμφραζόμενα μάλλον να μην περιμένουμε άλλο fw εντός Φεβρουαρίου, πιο συγκεκριμένα λέει "New function, you need wait the new version FW..."

Αυτά προς ενημέρωση.

Reaction score
0

Ενώ το μηχανάκι παίζει 'σχεδόν' τα πάντα,σε ορισμένα αρχεία (Movies) σε μορφή Divx,βλέπω εικόνα αλλά δεν ακούω ήχο (μόνο εναν διακεκομένο ήχο κάθε 2sec).
Σημειωτέων στο PC παίζει καλά.
Στις ιδιότητες βλέπω οτι είναι κανονικά 128 kbps MPEG Layer-3.
Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ.

Reaction score
0
γεια σε ολους
μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να μεταφερω αρχεια απο τον Η/Υ στο egreat μεσω δικτυου
(μου βγαζει μηνυμα οτι δεν εχω προσβαση)
Eχω οn συνδεση(ΟΝΤΕLECOMS)
Eχω εγκαταστησει εφαρμογεσ ΝΜΤ, egreat_ext3,myiHome-v4.9.1.
ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
Bλεπω τον Η/Υ απο το EGREAT.
Bλεπω απο το EGREAT τον H/Y.

Reaction score
0
Για το θέμα των υποτίτλων
Ευχαριστώ πολύ γιαυτά που μου έγραψες.
Εκανα ό,τι μου εγραψες. Εκανα εξαγωγή των υποτίτλων σε sup, τους μετέτρεψα σε srt και τους έβαλα μέσα στον ίδιο φάκελο με το έργο.
Ομως πάλι δεν μου βγάζει τους υπότιτλους όταν πάω να τους παίξω με τον EGREAT EG-M31B. ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ή ΤΙ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ?. Χρειάζεται μήπως κάποια άλλη διαδικασία?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
Είχα μέρες να μπω στο φόρουμ και μόλις διάβασα τα νεότερα.

Από ό,τι γράφεις, καταλαβαίνω πως θέλεις να κάνεις αναπαραγωγή του αρχείου .m2ts και να χρησιμοποιήσεις τους υπότιτλους που έχεις κάνει ριπ.
Κάτι τέτοιο ο ίδιος δεν έχω δοκιμάσει, και θα γράψω αυτά που έχω διαβάσει κι εγώ στο φόρουμ. Ίσως κάποιος άλλος εδώ να είναι πιο κατατοπιστικός.
Το αρχείο .m2ts και το αρχείο .srt θα πρέπει να έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα. Π.χ. 00146.m2ts - 00146.srt. Να είναι στον ίδιο φάκελο (αν έχει τη δομή ενός BD, για παράδειγμα, στον φάκελο STREAM) και εν τέλει, να επιλεχθούν κατά την αναπαραγωγή του αρχείου με το τηλεχειριστήριο. (Με συγχωρείς για το τελευταίο που είναι αυτονόητο, αλλά καμιά φορά τα αυτονόητα είναι αυτά που μας διαφεύγουν)

Θα ήθελα κι εγώ να κάνω μια ερώτηση προς τους φίλους που χρησιμοποιούν το transmission.
Επειδή έχω ενεργά κάποια torrents, αν ακολουθήσω την προτεινόμενη διαδικασία για να κάνω αναβάθμιση από τον 1.22 που υπήρχε εξ αρχής στον νεότερο (νομίζω , τα επί του παρόντος ενεργά torrents θα υφίστανται, ή θα πρέπει να τα ξαναφορτώσω;

Reaction score
0
Είχα μέρες να μπω στο φόρουμ και μόλις διάβασα τα νεότερα.

Από ό,τι γράφεις, καταλαβαίνω πως θέλεις να κάνεις αναπαραγωγή του αρχείου .m2ts και να χρησιμοποιήσεις τους υπότιτλους που έχεις κάνει ριπ.
Κάτι τέτοιο ο ίδιος δεν έχω δοκιμάσει, και θα γράψω αυτά που έχω διαβάσει κι εγώ στο φόρουμ. Ίσως κάποιος άλλος εδώ να είναι πιο κατατοπιστικός.
Το αρχείο .m2ts και το αρχείο .srt θα πρέπει να έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα. Π.χ. 00146.m2ts - 00146.srt. Να είναι στον ίδιο φάκελο (αν έχει τη δομή ενός BD, για παράδειγμα, στον φάκελο STREAM) και εν τέλει, να επιλεχθούν κατά την αναπαραγωγή του αρχείου με το τηλεχειριστήριο. (Με συγχωρείς για το τελευταίο που είναι αυτονόητο, αλλά καμιά φορά τα αυτονόητα είναι αυτά που μας διαφεύγουν)

Θα ήθελα κι εγώ να κάνω μια ερώτηση προς τους φίλους που χρησιμοποιούν το transmission.
Επειδή έχω ενεργά κάποια torrents, αν ακολουθήσω την προτεινόμενη διαδικασία για να κάνω αναβάθμιση από τον 1.22 που υπήρχε εξ αρχής στον νεότερο (νομίζω , τα επί του παρόντος ενεργά torrents θα υφίστανται, ή θα πρέπει να τα ξαναφορτώσω;
Σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.
Ομως εγώ θά ήθελα να μάθω πώς εξάγουμε τους υπότιτλους απο τα ριπαρισμενα BD ?
Για να μήν τους κατεβάζω απο το διαδίκτυο που τις περισσότερες φορές δεν είναι συγχρονισμένοι με την ταινία .
Ευχαριστώ !!!!!!

Reaction score
0
Κάτι που με βασανίζει τον τελευταίο καιρό είναι τα torrens.
Πως γίνεται η διαδικασία και απο που μπαίνουν οι διευθύνσεις.?
Εψαξα μεσα στόν EGREAT EG-M31B αλλά δεν κατάλαβα.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ?
Ευχαριστώ..

Reaction score
0
Γεια σας και απο μένα...
Σκεφτόμουν να φτιάξω ενα HTPC αλλά λόγο κόστους συνεχώς το ανέβαλα μέχρι που έπεσα πάνω σε αυτο το μαραφέτι το οποίο φαίνεται οτι τα κάνει όλα και συμφέρει.
2 ερωτήσεις έχω
1. Αν έχεις 2 τετοια μπορεί το ένα να δεί τις ταινίες που έχει το άλλο στον δίσκο του
2. Επειδή δίκτυο στο σπίτι δεν παίζει (εννοώ εγκατάσταση καλωδίων) για να βλέπω τις ταινίες απο το pc μου τι προτείνετε? WiFi (και αν ναι τι χρειάζομαι - έχω ενα linksys router που έδινε η forthnet) ή δίκτυο μέσο ρεύματος ?

ευχαριστώ

Reaction score
19
1. Αν έχεις 2 τετοια μπορεί το ένα να δεί τις ταινίες που έχει το άλλο στον δίσκο του
Ναι!
2. Επειδή δίκτυο στο σπίτι δεν παίζει (εννοώ εγκατάσταση καλωδίων) για να βλέπω τις ταινίες απο το pc μου τι προτείνετε? WiFi (και αν ναι τι χρειάζομαι - έχω ενα linksys router που έδινε η forthnet) ή δίκτυο μέσο ρεύματος ?
Για την απροβλημάτιστη μετάδοση HD θες περίπου 60-70Mbit δίκτυο. Σε ασύρματο θα πρέπει να το κάνεις με Wifi 802.11n (θεωρητικό 300Mbit) που σημαίνει έξτρα κόστος σε sticks και router παρόμοιο.
Μέσω ρεύματος πιθανότατα να πιάσεις τις απαιτούμενες ταχύτητες αλλά εξαρτάται άμεσα από την υποδομή του δικτύου ρεύματος του σπιτιού σου.

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά.

Αύριο το πρωί παραλαμβάνω και εγώ το 31Β, δε σας κρύβω πως το περιμένω πως και πως!!!!

Επειδή το Post όμως ετούτο είναι τεράστιο (857 απαντήσεις....) και δεν είναι καθόλου απλό να βρω αυτά που χρειάζομαι, θέλω να σας ρωτήσω κάποια πράγματα και θα ήθελα να παρακαλέσω κάποιον να μου απαντήσει...

Λοιπόν, first think first, θα συνδέσω το μηχάνημα σε δίκτυο (ενσύρματο) μέσω του router της hol, του NETFASTER. Θα βάλω εσωτερικό δίσκο έναν 120άρι 2,5 ιντσών και δύο εξωτερικούς, έναν 1000άρι και έναν 250άρι.

Θέλω από τα δύο pc του σπιτιού (φορητός και desktop, και τα δύο με vista) να μπορώ να στέλνω στους δίσκους αρχεία, εικόνες, μουσική, ταινίες.
Τι σύστημα αρχείων θα πρέπει να έχω στους δίσκους έτσι ώστε να μπορώ να έχω πλήρη πρόσβαση (εγγραφή/μετακίνηση/διαγραφή αρχείων) από τα pc μου? Θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά ext2/ext3; Μπορώ να τους έχω σε NTFS;
Ξέρω πως θα πρέπει να εγκαταστήσω οδηγούς στα vista για να μπορώ να δω τα ext2/ext3 partitions αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, το θέμα είναι να μπορώ να τους χρησιμοποιώ και από τα pc και από το egreat.

Το άλλο μεγάλο ερώτημα είναι το εξής:
Είδα εδώ μέσα από πολλούς φίλους να γίνεται λόγος για χρήση του firmware του Popcorn στο egreat.
Γιατί το κάνουν αυτό όσοι το κάνουν;
Τα firmware του Popcorn είναι καλύτερα από του δικού μας;
Είναι μια ασφαλής διαδικασία η εγκατάσταση αυτού;
Σε τελική, αν συγκρίνουμε τα δύο firmware, τα δύο "μανίσια", ποιες είναι οι διαφορές τους?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά όλους!!!!

Reaction score
164

Από πείρα, θα σου πρότεινα το αντίστροφο:
Να συνδέσεις τους δίσκους στο desktop PC και από εκεί να κάνεις streaming στο Egreat. Πολύ πιο βολική λύση, πολύ πιο ευέλικτη, πολύ πιο απροβλημάτιστη. Φορτώνεις στο PC το Myihome, και ξεμπέρδεψες.

Reaction score
0

Αν έχεις ενσύρματο δίκτυο, η πρόταση του ασυγχώρητου είναι η πιο ανώδυνη. Από την άλλη, όταν σε φωνάξει ο φίλος σου να δείτε την super-duper tv που μόλις αγόρασε, δεν μπορείς να πάρεις μαζί σου το κουτάκι για να δείτε 1080p. Θα χρειαστεί να κουβαλήσεις και το laptop. :105:

Το firmware του popcorn υποστηρίζει αποκωδικοποίηση DTS, αλλά αν το εγκαταστήσεις δεν υπάρχει γυρισμός, άρα αντίο εγγύηση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis