EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
0
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

μόλις τον έκανα NTFS και δουλεύει κανονικά...
θα με τρελλάνει

Reaction score
19
Τώρα που τον έχεις στο pc σου ξεκίνα να τον γεμίζεις ώστε να χρησιμοποιηθεί όλη η επιφάνεια.

Οι ήχοι που κάνει δηλώνουν χαλασμένο δίσκο και κατά την αντιγραφή θα πρέπει κάποια στιγμή να τους ξανακάνει και να διακοπεί.

Reaction score
0

αν μείνει σε ntfs μπορω να τον δω μέσω δικτύου?θα μπορω να μεταφέρω και αρχεια?

Reaction score
19
Μέσω του egreat όχι, δεν θα μπορείς να του γράψεις.

Ψάξτον όμως για πρόβλημα, για να τον πας πίσω αν χρειαστεί. Το format που έκανες σε ntfs δεν κάνει έλεγχο για προβλήματα.

Reaction score
0

πώς μπορώ να τον ψάξω για πρόβλημα?
υπάρχει κάποιο προγραμματάκι...αν ναι να το κάνω να δω και αν είναι να τον πάρω πισω..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Κατέβασε το HDDScan:
http://hddguru.com/download/software/HDDScan/HDDScan_v28.zip

Διάλεξέ το δίσκο, άσε επιλεγμένο το Verify, πάτα Start και κάνε υπομονή... Αν είναι χτυπημένος κάπου και δεν μπορεί να διαβάσει θα σου εμφανίσει κόκκινες περιοχές.
σε ευχαριστ¨ω για τη βοήθεια...θα το κάνω και θα δούμε

Reaction score
0

τελικά άλλαξα δισκο και όλα οκ
τον αλλο θα τον κάνω εξωτερικο....ntfs ...φένεται δεν ταιριαζε..

Reaction score
0

παιδία έβαλα ταινείες σε avi ...εκτός του ότι έχει κολλήματα δεν έχει ουτε ήχο....καλά νιωθω βλάκας που ρωτώ συνέχεια αλλά ...αρχάριος :)))

Reaction score
0
Όσων αφορά το θορυβώδη (όχι βέβαια υπερβολικά) ανεμιστήρα:

1. Εσωτερικός δίσκος 2,5''

2.Αλλαγή του ανεμιστήρα με έναν silent 60άρη της akasa.

3. Αλλαγή της θέσης του ανεμιστήρα: τρύπα στο πάνω μέρος και στερέωση με ελαστικά τύπου ''βίδας'' (ο ανεμιστήρας να πατά κι αυτός σε ελαστική βάση).

4. Χρησιμοποίηση του ρυθμιστικού της Zalman (5v-11v).

Δε θα ακούγεται θόρυβος και στις περισσότερες στροφές του ανεμιστήρα.

Reaction score
0

Φίλε chrisgats, μια ερώτηση:
Αφού ο ανεμιστήρας είναι 5.0v, σε τι χρησιμεύει το ποτενσιόμετρο της akasa?
Πέραν αυτού βέβαια, αφού κάνεις την τρύπα από πάνω και επομένως χάνεις την εγγύηση, γιατί δεν έβαλες 80άρι ανεμιστήρα; Σίγουρα καλύτερο airflow και λιγότερος θόρυβος.

Reaction score
0
Ο 60άρης είναι 12volt. Δεν είχα 5volt. Όσο για 80άρη , αν ταίριαζε στο ύψος θα μπορούσε να μπει. Αν το ακούσεις όμως , στις λιγότερες στροφές μάλιστα , θα δεις ότι δε χρειάζεται!!!

Reaction score
1

Υπάρχει κάποιο μέλος που να έχει συνδέσει το egreat σε AV ενισχυτή;
Εάν ναι, μπορεί να μας πληροφορήσει συνοπτικά, εάν η οπτική (και η HDMI) έξοδός του βγάζει τα HD audio σήματα κανονικά (δηλ. 44.1-88.2-96-172KHz) ή τα κάνει downsample στα 44.1KHz;

Reaction score
1
Kαλησπερα σε ολους! Μια και απεκτησα καινουριο pc αποφασισα να συνδεσω το egreat με esata! Το προβλημα ειναι οτι δεν γινεται τιποτα
Δεν εμφανιζεται ο σκληρος πουθενα(του egreat).
Χρησιμοποιω win vista 32 sp1 και ο σκληρος του egreat ειναι φορμαρισμενος σε ext !

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους.
Μια ερώτηση που έχω , είναι εάν μπορούν να εγκατασταθούν σε εξωτερικό δίσκο(δεν έχω βάλει εσωτερικό)_ τα NMT Applications.
Ευχαριστώ

Reaction score
2
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Καλησπέρα σε όλους.
Μια ερώτηση που έχω , είναι εάν μπορούν να εγκατασταθούν σε εξωτερικό δίσκο(δεν έχω βάλει εσωτερικό)_ τα NMT Applications.
Ευχαριστώ
Δεν μπορούν.

Reaction score
2
Kαλησπερα σε ολους! Μια και απεκτησα καινουριο pc αποφασισα να συνδεσω το egreat με esata! Το προβλημα ειναι οτι δεν γινεται τιποτα
Δεν εμφανιζεται ο σκληρος πουθενα(του egreat).
Χρησιμοποιω win vista 32 sp1 και ο σκληρος του egreat ειναι φορμαρισμενος σε ext !
Σε ext! τι;

Αν έχεις φορμάρει σε ext2 και έχεις περάσει και τους IFS drivers που έχει στο cd,πρέπει να το βλέπει, ως τρία partitions(κοίταξε αν έχεις τσεκάρει την επιλογή να δίνει αυτόματα γράμματα ο driver στους σκληρούς).Δοκίμασε και με USB να δεις αν το βλέπει.

Αν έχεις φορμάρει σε ext3, με τους drivers που έχει στο cd, δεν θα λειτουργήσει.

Reaction score
1
Ειναι ext2 , με συνδεση usb δεν εχω κανενα προβλημα τοσο καιρο ετσι το δουλευω. Απλα επειδη δεν εχω ξαναδουλεψει esata συσκευη ρωταω μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο(drivers πχ).
Χρησιμοποιω το καλωδιο που ειχε μεσα το egreat.Mπορει να ειναι θεμα καλωδιου?

Reaction score
1

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς εννοείς.
α) προσπαθείς να συνδέσεις φορμαρισμένο δίσκο σε ext2/3 ως εξωτερικό στο egreat, μέσω e-Sata
β) προσπαθείς να συνδέσεις τον εσωτερικό φορμαρισμένο δίσκο του egreat (αφού τον βγάλεις) στο PC σου
γ) ή προσπαθείς να συνδέσεις το egreat ως συσκευή στο PC σου μέσω e-Sata

Τέλος, επαναλαμβάνω την πρωτύτερη ερώτησή μου: έχει συνδέσει κάποιος το egreat σε AV ενισχυτή ή DAC που να δείχνει το κλείδωμα συχνότητας και να έχει εξακριβώσει εάν η έξοδος ήχου μέσω optical ή hdmi εάν κάνει downsample (μιλάω κυρίως για flac αρχεία ήχου).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster