- Reaction score
- 14
Θα απαντήσω κυρίως για το σχόλιο 7...panagiotisK said:Οι πρώτες μου εντυπώσεις απο το egreat είναι ότι πέταξα τα λεφτά μου.
Και εξηγούμαι:
1. Άθλιο manual με άσχημα αγγλικά που κάνει μπαμ ότι είναι από κινέζους άσχετους. Μου θύμισε ταινία καράτε παραγωγής Hong-Kong. Για τα ελληνικά δεν το συζητώ.
2. Ο ήχος των mp3 είναι άθλιος.
3. Δεν έχει καθόλου επιλογές στην αναπαραγωγή mp3. Ούτε καν shuffle ρε παιδιά; Ξεφτίλα. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να υποστηρίζει playlists από winamp, WMP, itunes.
4. Ξανά στο manual. Δεν σου λέει πουθενά τι είναι το software στο CD. Δεν λέει τι είναι αυτά τα format του δίσκου που πρέπει να κάνεις (ext2,ext3). Σε παραπέμπουν συνέχεια στα forum. Τι βλακείες είναι αυτές;
5. Δεν λέει στο κουτί ότι το μοναδικό wireless adapter που υποστηρίζει είναι το 821Ν. Την πάτησα στο eshop και μου πουλήσανε ένα που δεν κάνει και τώρα κάνουν τους ανύξερους. ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ.
6. Η οθόνη υποδοχής είναι κινέζικη και αντιαισθητική μέχρι αηδίας.
7. Για να το λειτουργήσεις και να το "σετάρεις" πρέπει να είσαι ειδικός ή να κωλοβαράς συνέχεια στα forum.
Το egreat (ή καλύτερα eshit) δεν έπρεπε να κάνει πάνω από 30 Euro και πολλά του είναι. Μεγάλη πατάτα.
Οι επίδοξοι αγοραστές ας το ξανασκεφτούν.
Δυστυχώς για κάποιους ή ευτυχώς για κάποιους άλλους , στις μέρες μας έχουν αρχίσει να μπαίνουν στα σαλόνια μας συσκευές από τα "χωράφια" των PC με ότι συνεπάγεται αυτό...
Συσκευές STB που τις βάζεις στην πρίζα , πατάς το play και παίζει , θα τις βλέπουμε με το κυάλι.Ήδη οι τηλεοράσεις ενσωματώνουν υπηρεσίες internet και σε λίγο καιρό θα πρέπει να έχεις αρκετές γνώσεις για να στήσεις ένα απλό home cinema.
Η συσκευή έρχεται από το χώρο των PC κυρίως οπότε δεν είναι κάτι που το βάζουμε στην πρίζα και παίζει έτσι απλά.Για αυτούς που δεν τα γουστάρουν αυτά υπάρχουν τα επιτραπέζια blu-ray , dvd player κλπ,κλπ.
Συνήθως αυτοί που αγοράζουν συσκευές στυλ egreat , HTPC κλπ γνωρίζουν εκ των προτέρων οτι θα παιδευτούν και λιγάκι παραπάνω.Αυτή είναι και εαν θες η ικανοποίηση (για άλλους μαζχισμός) όταν ρυθμίσεις κάτι σωστά να το δεις να δουλεύει όπως πρέπει.
Αυτή τη στιγμή αυτά τα προιόντα υπάρχουν στην αγορά,καλώς ή κακώς.Εαν σε κάποιον δεν αρέσουν τα παιδέματα ή περιμένει για βγεί κάτι πιο απλό ή δεν αγοράζει τίποτα.
Ο κάθε πωλητής δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει ποια ασύρματη κάρτα συνεργάζεται με ποιο προιόν.Εαν το ξέρει και σε ενημερώσει τότε καλώς.Εαν το ξέρει και δεν σε ενημερώσει ε είναι κουφάλα...
Η άποψή μου για τη συσκευή είναι οτι για τα λεφτά της σε σχέση πάντα με αυτό που πρσφέρει είναι best value for money.
Φάουλ έχει πολλά.Το manual όπως είπες είναι χάλια και στο πόδι γραμμένο.Ποσώς όμως με ενδιαφέρει.
Το ότι κάνει 5 μέρες να ανοίξει σαν συσκευή ε είναι λίγο εκνευριστικό.Το ότι δεν έχει επιλογές για να κάνεις πρόγραμα με mp3 ε είναι σοβαρή έλλειψη.
Αλλά τη βασική δουλειά που έχει,να παίζει ταινίες HD (γιατί αυτό φαντάζομαι θέλουν οι περισσοτεροι και όχι να ακούνε mp3) την κάνει άψογα.