H ζυγαριά...

Reaction score
164
Έτσι... έτσι... :)
Φτού! Ξέχασα να ζυγιστώ το πρωί! ή μήπως να αρχίσω να μετράω το ύψος μου; :lol:

Reaction score
7
Τελικα... απο τα 68 κιλα εφτασα 72!!!!!

Τι σκ@τ@ φαγαμε στο κουκλακι;
Εσεις φταιτε... ειχατε πιασει την παρλα και θαυμαζατε τη διακοσμηση, και εγω ειχα πεσει στο φαι....

Αρχιζω διαιτα απο μεθαυριο και γυμναστηριο απο την αλλη βδομαδα...

V

VIDEOMIX

Guest
Και εγώ έχασα κάποια γραμμάρια μετά το Κουκλάκι. Θα φταίνε τα λαζάνια διαίτης που έφαγα.

Reaction score
7
Εγώ, όμως, 3-4 κιλά τα έχασα............:D:D:D
Τελικα λες να ισχυει, οτι τα παιρνει καποιος αλλος;;;
Σαν τις μορφες ενεργειας στο συμπαν που δε χανεται καμια μορφη ... αλλα μετασχηματιζεται...

ημουν 68-69 κιλα πριν....

Δεν κοβεις τη διαιτα καλυτερα;

Reaction score
3
Και εγώ έχασα κάποια γραμμάρια μετά το Κουκλάκι. Θα φταίνε τα λαζάνια διαίτης που έφαγα.
Σίγουρα τα πήρε κάποιος άλλος βάσει του θεωρήματος ότι τίποτα δεν χάνεται στο σύμπαν... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Μιας και πλησιάζει το Πάσχα,τα αρνάκια,τα κοκορέτσια και τα υπόλοιπα διαιτητικά,με έπιασε μια μικρή κακία και σκέφτηκα να επαναφέρω το θέμα της ζυγαριάς!!!!
Προτείνω λοιπόν να δούμε τον εαυτό μας πριν και μετά το θείον Πάσχα και να δούμε πόσο ανέμακτο ήταν το φετινό δικό μας Πάσχα!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Έτσι ίσως γλιτώσει τις υπεριωρίες ο αγαπητός μας Sampalis και ίσως προλάβει να βρεθεί εγκαίρως στο δικό του γύρισμα!!!!!
Εξάλλου, θα δούμε πάλι αν επαληθευτεί η αρχή διατήρησης της ενέργειας στο σύμπαν!!!!!
Ποιοι θα επιστρέψουν ποιο ψηλοί και ποιο πιο κοντοί!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Λοιπόν τι λέτε?????

Reaction score
3
Εσύ πάντως έγραψες ότι δεν θα φάς,αλλά θα τσιμπήσεις... :)
Να πω την κακιά αλήθεια και εγώ ποτέ δεν τρώω,μόνο τσιμπάω συνέχεια,όσο κάθομαι στο τραπέζι και υπάρχει φαγητό φυσικά.
Αυτό βέβαια δεν με εμποδίζει να το κάνω και στα όρθια εκτός τραπεζιού,μέχρι να τελειώσει το φαγητό... :) :lol: :lol:

Αχ βρε Λουκία,άφησε τον κόσμο στην ησυχία του να ευχαριστηθεί τον οβελία με τα παρελκόμενά του... :) :lol: :lol:,μέρες που έρχονται... :mrgreen: :lol: :lol:

George Doc,δεν μπορείς να πείς ότι δεν σε σκέφτηκε κάποιος... :)

Εγώ πάντως θέλω να δω τον Γενικό μετά το Πάσχα,όταν θα έχει γυρίσει απο το "αγαπημένο του" νησί... :twisted: :wink: :lol: :lol: πόσο ψήλωσε... :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
7
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Εγώ πάντως θέλω να δω τον Γενικό μετά το Πάσχα,όταν θα έχει γυρίσει απο το "αγαπημένο του" νησί... :twisted: :wink: :lol: :lol: πόσο ψήλωσε... :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Γιατι; Προκειται να ψηλωσει; Θα τον κυνηγαει κανενας και θα προσπαθει να ξεφυγει (ουπς, σκονταψα!)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.047
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Grigoris1966