HUMAX iCord HD PVR 160GB... έρχεται σε λίγο...

Reaction score
1
Απάντηση: HUMAX iCord HD PVR 160GB... έρχεται σε λίγο...

Conax είναι και το αλβανικό και κλείδωσε χωρίς να επιτρέπεται σε άλλο δέκτη πέρα από τον ιδιοκτησιακό ... είμαι στην αναμονή , αλλά όχι για euro2008 ούτε για Ολυμπιακούς Αγώνες ...

Reaction score
0

Μήπως ξέρει κανεις από όσους έχουνε τον δεκτη icore πως παίρνουνε κάτι που έχουμε γράψει στο σκληρό δίσκο στο pc;;
το να βγάλω τον σκληρό από το δεκτη το ξέρω αλλα λέω μήπως έχουμε κανένα πιο εύκολο τρόπο.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: HUMAX iCord HD PVR 160GB... έρχεται σε λίγο...

Μήπως ξέρει κανεις από όσους έχουνε τον δεκτη icore πως παίρνουνε κάτι που έχουμε γράψει στο σκληρό δίσκο στο pc;;
το να βγάλω τον σκληρό από το δεκτη το ξέρω αλλα λέω μήπως έχουμε κανένα πιο εύκολο τρόπο.
Μέχρι να ενεργοποιηθεί η Ethernet, γίνεται με USB εξωτερικό σκληρό δίσκο ο οποίος πρέπει νάναι φορμαρισμένος σε EXT2 (Linux)
NTFS & FAT δεν αναγνωρίζονται.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: HUMAX iCord HD PVR 160GB... έρχεται σε λίγο...

Μέχρι να ενεργοποιηθεί η Ethernet, γίνεται με USB εξωτερικό σκληρό δίσκο ο οποίος πρέπει νάναι φορμαρισμένος σε EXT2 (Linux)
NTFS & FAT δεν αναγνωρίζονται.
thanks Babis !!:112::112:

Reaction score
0
Όχι FAT & FAT32 τ'αναγνωρίζει, απλά αντιγράφει μόνο αρχεία μέχρι 4gb (fat περιορισμός). Για sd μεταδώσεις είναι οκ αλλά για hd είναι πρόβλημα. Τότε χρησιμοποιείς linux EXT.

Μόνο πρόβλημα που έχω δει μέχρι στιγμής είναι το αδικαιολόγητο πάγωμα (τελείως όμως, θέλει σβήσιμο από το διακόπτη πίσω) όταν χρησιμοποιώ το 2ο CI Slot.

Reaction score
1
Σου παγώνει σε ποιά περίπτωση με το δεύτερο slot, πότε συμβαίνει;

Reaction score
0
Και ο δικός μου παγώνει οταν εχω το Aston SECA DUAL 1.07 CAM στο δεύτερο slot και βλέπω κάποιο HD κανάλι που δουλεύει με αυτό το cam. Eπείσης αν κοιταζω τον Al Jazeera Eng. Παρόλο που ο δεκτης εχει το τελεύταιο firmware το 1.00.08

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

αυτό το πρόβλημα με 2 modules και στα δύο CI να κολλάει, το έχει και ο HUMAX 2000. Μάλλον η Humax δεν κατάφερε να βρεί λύση σε αυτό.

Reaction score
0
Τελικά δοκίμασα μόνο του στο 2ο CI και Irdeto Access και Di@blo Light και πάλι κολλάει ενώ στο 1ο μόνο του όχι, οπότε κάτι συμβαίνει με το 2ο (άρα δεν φταίει που χρησιμοποιούνται και τα 2 CI ταυτόχρονα).

Reaction score
26
Επειδή είμαι ανάμεσα σε Humax iCord και DreamBox DM800 θα ήθελα να μου πει καποιος που τον έχει χρησιμοποιήσει αρκετά αν τελικά ο iCord μπορεί να δουλέψει καθημερικά απροβλημάτιστα.
Η χρήση για την οποία προορίζεται είτε ο ένας είτε ο άλλος είναι απλά για να μπει στην πρίζα και να δουλέψει με τα ελεύθερα κανάλια αρχικά και αργότερα βλέπουμε για τη συνδρομή.
Δεδομένου οτι θα τον χρησιμοποιούν οι γονείς μου θα ψάχνω για κάτι με Ελληνικό -σχετικά εύχρηστο- μενού και αυτό θεωρώ οτι είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του iCord σε σχέση με τον DreamBox.
Από εκεί και πέρα από εικόνα κιαι από ταχύτητα στην αλλαγή των καναλιών πως πάει;
(Τα βασικά κρητήρια για την αναζήτηση κατα σειρά είναι:
1. Όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα - αν είναι δυνατόν ψάχνω το καλύτερο, συνεπώς πάμε μόνο για HD
2. Γρήγορο zapping
3. Ελληνικό μενού)
O iCord καλύπτει τις ανάγκες μου;

Reaction score
0
1. Όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα - αν είναι δυνατόν ψάχνω το καλύτερο, συνεπώς πάμε μόνο για HD

Αν το συνδέσεις μέσω HDMI, το upscaling που κάνει είναι πολύ καλό (στη nova δεν θα δεις τρελές διαφορές αλλά ότι έχει διαφορές έχει από απλό scart rgb).

2. Γρήγορο zapping

Ναι είναι πολύ γρήγορο, ειδικά στα free-to-air (που δεν χρειάζονται cam για να εμφανιστούν).

3. Ελληνικό μενού

Aπό τα καλύτερα που έχω δει, γνώμη μου καλύτερο από το Dreambox (το 800 δεν το έχω δει), με το info και το guide των προγραμμάτων να είναι ευανάγνωστο και από τις μεγαλύτερες ηλικίες. Πρόβλημα το teletext, δεν υποστηρίζει ελληνικά.

O iCord καλύπτει τις ανάγκες μου;

Ότι τις καλύπτει, τις καλύπτει, εγώ το έχω 3 μήνες και δουλεύει καθημερινά χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής (για να δούμε και στις μεγάλες ζέστες :114:). Το μόνο που θα πρέπει να συνηθίσουν-μάθουν οι γονείς σου είναι το πως να μεταβαίνουν στο συγκεκριμένο αγαπημένο μπουκέτο που θα τους φτιάξεις (π.χ. με όλα τα κανάλια που βλέπουν συνήθως) γιατί με τη συνολική λίστα των καναλιών που θα βρει από το δορυφόρο, σίγουρα θα χάσουν τη μπάλα !

Reaction score
26
Αν θες την αλήθεια μερικές φωτογραφίες που είδα από το μενού με έχουν εντυπωσιάσει.
Γενικά κλείνω προς τη λύση Humax.
Με προβληματίζουν διάφορα προβληματάκια που έχουν αναφερθεί στα forum όπως κολλήματα.
Θα προσπαθήσω να βρω περισσότερες πληροφορίες για Vantage 7100S και HomeCast 5101 και σύντομα θα προχωρήσω σε αγορά.

Reaction score
0
Ανέβασα κάποιες φώτο για να δεις το μενού στα ελληνικά. Η ποιότητα είναι μέτρια - τραβηγμένος από κινητό.

Reaction score
0
Pedia kalispera exo agorasi ton icord kai 8a i8ela na rotiso pos metafero apo ton skliro kati pou exo grapsi se usb stik pou pigenno se pio menou giati den gnorizo kai den brisko kai kati
efxaristw

Reaction score
0

αν κάποιος μπορεί να μας το μετάφραση ας το κάνει, είναι αναφορά από επίσημο forum του icore για το νέο firmware που περιμένουνε.
Liebe User,

hier eine kurze Info zur Weiterentwicklung des iCord:

Seit Ende letzter Woche haben wir die Prerelease Beta der nächsten FW.

Einige auserwählte Leute vom Team testen diese Software bereits. D.h. wir prüfen die neue FW anhand unserer Bug- und Verbesserungsliste.
Soviel darf ich verraten: das Warten hat sich gelohnt, es hat sich einiges getan.
Und ja, die LAN Schnittstelle wird endlich freigeschaltet! :gut:

Aber bitte keine Anfragen an uns, ob wir die Beta-FW weitergeben. Wir dürfen es nicht, und wir tun es nicht!!!

Ich kann euch auch nicht sagen, wann diese Software freigegeben wird, wir hoffen aber alle, dass es bald ist!

Wir werden euch natürlich auf dem Laufenden halten

Reaction score
1

αν κάποιος μπορεί να μας το μετάφραση ας το κάνει, είναι αναφορά από επίσημο forum του icore για το νέο firmware που περιμένουνε.
Με δυό λόγια Ζώη
Εχουν στην διάθεσή τους την beta version της αναβάθμισης η οποία επιτέλους ενεργοποιεί την LAN του δέκτη και μας λύνει τα χέρια......
Και φυσικά ζητούν από τους χρήστες να μην ζητούν το update, γιατί δεν επιτρέπεται να το δώσουν.......
Μόλις έχουν κάτι επίσημο θα το ανακοινώσουν...

Αμήν και πότε!!!

Reaction score
0

Dear users,

As of today the new firmware 1.00.13 is available for download.

Please don't forget to unzip the file and rename it to hdpvr.hmx as usual.
The update is also available for OTA update.

Humax did not succeed in solving the problem of the ccorrupted MAC address, but you will find a solution provided by our board's developers here: Recover MAC-Address
(For the moment the description is in german, translation will follow later)

Humax provides a documentation for setting up the network interface
(For the moment the description is in german, translation will follow later)

Here is what the board team found out when testing the firmware:

Bugs fixed
Corrupt export of channel list and settings (Bug No. 2)
Information about programme not available during timeshift (Bug No. 16)
Unreliable decryption (Bug No. 17)
No scheduled recording during decryption (Bug No. 18)
Naming of groups of favorites (Bug No.25)
Disappearing of "Premiere Direkt" portal from channel list (Bug No. 26)

Bugs not fixed
Optical connector always active (Bug No. 5)
EPG looses focus to current programme (Bug No. 12)
V-Format 'Original' not available (Bug No. 15)

New Bugs
No timeshift for 'Premiere Direkt'

About the ethernet connector
Restriction: if the MAC address was reset to "FF:FF:FF:FF:FF:FF" nether the iCords FTP server nor DHCP will work. (solution is mentioned earlier in this post)
DHCP works (without router IP and DNS IP)
Missing entry for Router-IP not important in local network, icord unaccessable from adjacent networks
FTP-Server works, no further LAN functionality
Upload working
Download working

Other improvment suggestions realized
Global puffer time for start and finish of recordings (suggestion No. 14)
All audio options available after decryption
Improved SD and HD picture (suggestion No. 3)
Fast forward and reverse as fast as displayed for HD recordings also

Other changes
Column width for channel names in the guide enhanced
No trashcan animation during deletion of recordings
Chapter thumbnails with timecode

Reaction score
453

καλημερα!πως μπορουμε να παμε τα αρχεια στο pc?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.189
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe