- Reaction score
- 1.815
Re: Απάντηση: LENCO L-75 Vintage Turntable. Ο Θρύλος!!
Από την άλλη όμως είναι κρίμα να μην είναι το original μηχάνημα...
Αποφάσισα τελικά να το βελτιώσω οπτικά, όπως το γνήσιο μαμίσιο και αν δεν μου πετύχει, φτιάχνω καινούριο.. Ούτως ή άλλως απλή κατασκευή τελάρου είναι το plynth της μαμάς.
Μπορεί να φτιάξω ένα με καρυδιά μασίφ και ένα μαύρο έτσι ακριβώς που το πρότεινε ο Coyas ...για να αλλάζω βρε παιδί μου ανάλογα με την ψυχολογία!!
(Πωπω θα αισθάνομαι σαν τον Έλληνα ψηφοφόρο που αλλάζει σαν πουκάμισα τους πολιτικούς!:143::139::140
Γιάννη μου άρεσε πολύ η ιδέα του Coyas! Δεν είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο και μόλις το διάβασα, άρχισα να το "δουλεύω"!Μπράβο μάναμ , πολύ τυχερός .Το λάστιχο που ενώνει το πίσω μέρος,που εδράζεται το αντίβαρο με τον βραχίονα μην σε ανησυχεί.
Η ιδέα του κόγια είναι πολύ έξυπνη και εφαρμόσιμη.Αν θες ξυλουργό με μεράκι , ο Μάνος58 , είναι οτι πρέπει, για να ασχοληθεί με το plinth, και μάλλον θα μπορέσει να το φέρει , αν το θες να είναι opriginal. Οσο αφορά στο shel που εχει δεν νομίζω να μπορέσεις να προσαρμόσεις την 881, χρειάζεσαι άλλο shell, ακόμα και απο sl μπορεί να κάνει, απο οτι βλέπω είναι universal.
Aκυρο για το shell μόλις το είδα , προσαρμόζεις όποια κεφαλή θες.
Από την άλλη όμως είναι κρίμα να μην είναι το original μηχάνημα...
Αποφάσισα τελικά να το βελτιώσω οπτικά, όπως το γνήσιο μαμίσιο και αν δεν μου πετύχει, φτιάχνω καινούριο.. Ούτως ή άλλως απλή κατασκευή τελάρου είναι το plynth της μαμάς.
Μπορεί να φτιάξω ένα με καρυδιά μασίφ και ένα μαύρο έτσι ακριβώς που το πρότεινε ο Coyas ...για να αλλάζω βρε παιδί μου ανάλογα με την ψυχολογία!!
(Πωπω θα αισθάνομαι σαν τον Έλληνα ψηφοφόρο που αλλάζει σαν πουκάμισα τους πολιτικούς!:143::139::140