NEOTION POCKET FTA NP4+

Reaction score
8
Απάντηση: NEOTION POCKET FTA NP4+

Εντάξει παιδιά, αλλά αυτό δεν είναι blister, με την έννοια του ότι δε μπορεί να ανοιχθεί χωρίς να φανεί.
Προς τι λοιπόν αυτό "Σε άλλη περίπτωση, τα προϊόντα είναι αμφιβόλου συμβατότητας, προέλευσης και γνησιότητας." ?

Reaction score
3

Έχεις κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα με εμένα?

Και τελικά να πω το μαγαζί ρε παιδιά που πήρα τα 2 αυτά modules?

Reaction score
8
Απάντηση: Re: NEOTION POCKET FTA NP4+

Δεν νομιζω να εχει σχεση αν ειναι παραεισαγωγη ή οχι. Η καρτα ειναι ιδια, το τσιπακι ειναι ιδιο.

Και εγω πηρα την NP4+ μεσα σε ενα σκετο σακουλακι (απο πολυ γνωστο μαγαζι) και παιζει μια χαρα σε μια Philips 9732 που εχω.
+1.

Κάποιος μάγκας έκανε παραεισαγωγή, ο.κ.
Σε κάποιες παίζει, σε άλλες όχι και σε κάποιες παίζει με προβλήματα.

Reaction score
3

Πάντως από την αντιπροσωπεία που πήρα μου ειπανε αυτά που παραθέτω σε προηγούμενο ποστ μου.
Επίσης μου ειπανε ότι όλα τα καταστήματα γερμένος έχουν τα αυθεντικά προϊόντα neotion.

Και τις μαϊμού - παραεμπόριο κάρτες τις αγόρασα από το κατάστημα σεηος euronics και λογικά όλη η αλυσίδα σεηος euronics θα έχουν τις παραεισαγωγής κάρτες.

Reaction score
752
Και εγω πηρα την NP4+ μεσα σε ενα σκετο σακουλακι απο το E-shop και απο το PC1.
Δηλαδή είναι παραεισαγωγής ?

Ας μας ενημερωσει καποιος.

Προσωπικά πιστεύω ότι η Neotion μας δουλεύει.

Reaction score
8

Έχεις κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα με εμένα?

Και τελικά να πω το μαγαζί ρε παιδιά που πήρα τα 2 αυτά modules?
Ναι είχα πρόβλημα, ότι δε δούλευε καθόλου.:114:

Δεν είναι αυτό το θέμα, οκ δε δούλεψε...μπορεί να φταίει η tv,την άλλαξα λοιπόν και έχω ένα ακόμη κοντρόλ στο ράφι.
Και εδώ που τα λέμε θα τον πάω αποθήκη, γιατί δεν είδα διαφορά, στην εικόνα.
Αλλά όταν βγάζεις λίστες με τηλεοράσεις που δουλεύει και βάζεις από κάτω με ψηλά γραμματάκια ότι μπορεί η tv σου να θέλει αναβάθμιση για να δουλέψει...και παίρνω μετά το service και από τα δύο που πήρα το ένα μου είπε "δεν είναι σίγουρο" και το άλλο "ναι σίγουρα"....αλλά πρέπει να τη φέρεις από εδώ και να μου δώσεις και 40-60ευρώ....

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που αναφέρονται μονέλα tv στη λίστα και η επίσημη αντ/πεία της tv, λέει όχι δε δουλεύει.

Μεγάλο μπέρδεμα για το τίποτα!!!!

Reaction score
1

Και εγω πηρα την NP4+ μεσα σε ενα σκετο σακουλακι απο το E-shop και απο το PC1.
Δηλαδή είναι παραεισαγωγής ?

Ας μας ενημερωσει καποιος.

Προσωπικά πιστεύω ότι η Neotion μας δουλεύει.

Όπως καταλαβαίνεις κάτι γίνετε εσένα σου παίζει καλά ?έχεις προβλήματα ?απλό είναι αν έχεις πες το εδώ για να αρχίσουμε να βγάζουμε μια άκρη
Μονό έτσι γιατί από διαφημίσεις και καταστήματα είμαστε full

Reaction score
0
Το θέμα μας μάλλον είναι στη εγγύηση (2 χρόνια η original,πόσα ???? η παραεισαγωγής???

Reaction score
0

Επιβεβαιώνω οτι η εξωτερική συσκευασία είναι αυτή (δεν γράφει απ'εξω NP4+ αλλα σκέτο NP4 και η κάρτα που έχει μέσα ειναι αυτή με την διαφορά οτι γράφει NP4+ και όχι σκέτο NP4. Απο την άλλη μεριά έχει ένα αυτοκόλητο της Majar που καλύπτει ολόκληρη την κάρτα. Μέσα στην συσκευασία είναι σε ένα σακουλάκι κόκκινο με προστατευτικές φουσκαλίτσες χωρίς να είναι σφραγισμένο. Επίσης έχει και ένα φυλαδιάκι (χαρτάκι) απο την Majar που γράφει τις προηγμένες λειτουργίες της και άλλες τεχνικές πληροφορίες. Δεν περιέχει οδηγείες χρήσης.

Την αγόρασα 49 Ε απο συγκεκριμένο κατάστημα που μου υπέδηξε η Majar στο κέντρο της Αθήνας σε επικοινωνία που είχα μαζί της και μάλιστα όταν της είπα οτι την βρίσκω με 35 Ε μου είπε οτι αυτές είναι παραεισαγωγής και πιθανότατα ειναι και μαιμου και δεν καλυπτεται απο εγγυηση της Majar. Επίσης μου είπε οτι έχουν τιμή χονδρικής 42 ή 43 Ε (δεν θυμάμαι ακριβώς). οπότε αποκλείεται να την βρείς κάτω απο 45 Ε.

Τέλος παρότι που είναι γνήσια έχω όλες τις προαναφερθήσες παρενέργειες τύπου οτι κολάει και μετά δεν γυρνάει απο τα κανάλια της ερτ στις digia και πρέπει να την βγάλω και να την ξαναβάλω. Δοκιμασμένη σε τρεις διαφορετικές τηλεορασεις με τα ιδια συμτώματα.΄Εχτες ημουνα σιγουρος οτι φταίει η κάρτα και ήμουν ετοιμος να την επιστρέψω αλλα μετά που διάβασα οτι και οι άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα νομίζω οτι είναι αδικος κόπος και οτι μάλλον και άλλη να πάρω θα έχω τα ίδια προβλήματα. Μάλλον είναι θέμα firmware ή software της κάρτας και δεν είναι θέμα παραεισαγωγής ή γνήσιας.

Reaction score
0
Απο e-shop που την πηρα σε σακουλακι (δεν ξερω αν ειναι παραεισαγωγη, το τονιζω), γραφει 2 χρονια εγγυηση.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Επιβεβαιώνω οτι η εξωτερική συσκευασία είναι αυτή (δεν γράφει απ'εξω NP4+ αλλα σκέτο NP4 και η κάρτα που έχει μέσα ειναι αυτή με την διαφορά οτι γράφει NP4+ και όχι σκέτο NP4.
Αν γράφει σκέτο NP4 τότε είναι το παλιότερο μοντέλο κάρτας. Να την επιστρέψεις και να ζητήσεις την NP4+.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Και εγώ παιδιά σε χαρτονάκι με συραπτικό την πήρα 45€ αλλά τουλάχιστον παίζει σε Samsung 23' kai 40' (656)
Για λέγε, γιατί με ενδιαφέρει, πως δουλεύει η NP4+ στην 40Α656;

Reaction score
1

εγω θελω να δω εναν να πει την αγορασα και δεν εχω προβληματα
τωρα ειναι ΝP4 EINAI NP4+ :142:

και φυσικα μεχρι τωρα δεν το εχουμε δει ακομα:130:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: NEOTION POCKET FTA NP4+

εγω θελω να δω εναν να πει την αγορασα και δεν εχω προβληματα
τωρα ειναι ΝP4 EINAI NP4+ :142:

και φυσικα μεχρι τωρα δεν το εχουμε δει ακομα:130:
Εγώ :107:

Έχω την LG 32LG5600, χθες έκανα αναβάθμιση το firmware, έβαλα την NEOTION NP4+ POCKET CAM FTA και με την αναζήτη μου βρήκε όλα τα ψηφιακά κανάλια της Digea και της ERT.

Χρόνος αλλαγής λίγο πάνω από 3,5 sec και λίγο κάτω από 4 sec

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: NEOTION POCKET FTA NP4+

Εγώ :107:

Έχω την LG 32LG5600, χθες έκανα αναβάθμιση το firmware, έβαλα την NEOTION NP4+ POCKET CAM FTA και με την αναζήτη μου βρήκε όλα τα ψηφιακά κανάλια της Digea και της ERT.

Χρόνος αλλαγής λίγο πάνω από 3,5 sec και λίγο κάτω από 4 sec

τα καναλια τα χανεις μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας ??

Reaction score
0
Συνεχόμενης λειτουργίας εννοείς; Επειδή δε βλέπω και πολλές ώρες τηλεόραση, χθες που είδα μια περίπου ώρα συννεχόμενη και σήμερα το πρώι άλλη μία ωρίτσα δεν είδα να έχει χαθεί κανένα κανάλι.

Reaction score
1

Συνεχόμενης λειτουργίας εννοείς; Επειδή δε βλέπω και πολλές ώρες τηλεόραση, χθες που είδα μια περίπου ώρα συννεχόμενη και σήμερα το πρώι άλλη μία ωρίτσα δεν είδα να έχει χαθεί κανένα κανάλι.
καλα παμε απο που αγορασες αν επιτρεπετε ισως καποιοι να θελουν να αγορασουν!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab