New PS3 update

Reaction score
49
Απάντηση: Re: New PS3 update

Μα σου είπα, είναι ωραίο παιχνίδι... Φέρνει σε κάτι ανάμεσα σε συγκρουόμενα και καρουζέλ: Όρμορφα και τακτοποιημένα, ο ένας πίσω από τον άλλο, και γύρω-γύρω όλοι... :142: Χωρίς αναλογικό γκάζι και φρένο μάλιστα...

Αν το αγόρασες παλικάρι μου διάβασε και αυτό!!

Οπωσδήποτε......
Αν δεν κατεβαίνει το αρχείο στείλε μου σε πμ ένα email σου Billάκο να στο στείλω!!!

Reaction score
5
Πάντως χτες νοίκιασα το GT. Ωραίο παιχνίδι. Σκέφτομαι να ανοίξω ένα θέμα με τις πρώτες μου εντυπώσεις, να γίνει λίγο χαμός όπως παλιά... :138:
Ελα ελα! Θα κάνω εγώ τον blizard!

Reaction score
164
Την πάτησες! Τα κουμπιά στο χειριστήριο είναι pressure sensitive :136:
Αν δε σε βολεύουν πάντως μπορείς να βάλεις γκάζι-φρένο στα R2-L2 όπως στο Forza.
Όταν μιλάμε για αναλογικά πλήκτρα, μιλάμε για τις "σκανδάλες" του 360. Όχι για κουμπιά με διαδρομή 0,01mm :136:

Reaction score
0
Όταν μιλάμε για αναλογικά πλήκτρα, μιλάμε για τις "σκανδάλες" του 360. Όχι για κουμπιά με διαδρομή 0,01mm :136:
marvin: Την πάτησες! Τα κουμπιά στο χειριστήριο είναι pressure sensitive
Αν δε σε βολεύουν πάντως μπορείς να βάλεις γκάζι-φρένο στα R2-L2 όπως στο Forza.
...

Reaction score
0
Την πάτησες! Τα κουμπιά στο χειριστήριο είναι pressure sensitive :136:

απο το ps2 ειναι pressure sensitve το θεμα ειναι πως τα trigger εχουν δυναμικο πατημα ενω τα κουμπια εχουν μονο δυο pressure points

Reaction score
4
απο το ps2 ειναι pressure sensitve το θεμα ειναι πως τα trigger εχουν δυναμικο πατημα ενω τα κουμπια εχουν μονο δυο pressure points
Αμα υπηρχε χειριστηριο με τα triggers του 360 και τον σταυρο του ps3 θα ειχαμε το τελειο!!
Για το "πιασιμο" δεν το συζηταω γιατι εκει πραγματικα ειναι θεμα γουστου και συνηθειας.
Με βολευει παρα πολυ του 360 αλλα δυσκολα μπορω να ξεχασω τα 10 χρονια που εχω στα χερια μου αυτα του playstation.

Reaction score
0
εγω τι να πω που επαιξα ξανα ολα τα mgs εν οψει του 4, και επαιξα ολο το mgs1 σε χειριστηριο gamecube :140:

ναι ειμαι καμμενος με τα mgs εξου και snake

Reaction score
164
Καλά, τα Triggers γιατί τα σχεδίασαν ανάποδα; Σκοπός τους είναι να γλυστράει το δάκτυλο;

Reaction score
0
ναι και σε μενα ετσι μου φανηκε στην αρχη αλλα το συνηθισα...

δεν εισαι ο μονος παντως που εχει το προβλημα, εχουν βγει ειδικα προσθετα για τα τριγγερ αλλα στο ebay κανουν 15 ευρω περιπου και ειναι δυο κομματια πλαστικο:111:

Reaction score
4
ναι και σε μενα ετσι μου φανηκε στην αρχη αλλα το συνηθισα...

δεν εισαι ο μονος παντως που εχει το προβλημα, εχουν βγει ειδικα προσθετα για τα τριγγερ αλλα στο ebay κανουν 15 ευρω περιπου και ειναι δυο κομματια πλαστικο

Τι ειπες τωρα βρε Δημητρη?
Θα τα παραγγειλω σιγουρα!!!

Πιστευω παντως οτι το κανουν επιτηδες με τα χειριστηρια.
Ετσι εσυ τα τριγγερς ? Αναποδα εμεις.
Το Χ το κουμπι εκει εσυ? Αλλου εμεις.
Νομιζω οτι θελουν απαξ και συνηθισεις να μην μπορεις να μεταβεις σε κατι αλλο γρηγορα και ολα να σου φταινε.
Σε ενα βαθμο το πετυχαινουν.

Reaction score
0
http://cgi.ebay.co.uk/BNIP-Gioteck-...yZ147177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

οχι νταξει εγω τα παω καλα και με τα δυο χειριστηρια.

μοναδικο προβλημα που ειχα στο ps3 ειναι σε ραλακι τυπου motorstorm που πρεπει να πατας συνεχεια το τριγγερ για το γκαζι. απο την αλλη το γκαζι-φρενο με το δεξι στικ στο prologue ειναι ιδανικο!

Reaction score
4
http://cgi.ebay.co.uk/BNIP-Gioteck-...yZ147177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

μοναδικο προβλημα που ειχα στο ps3 ειναι σε ραλακι τυπου motorstorm που πρεπει να πατας συνεχεια το τριγγερ για το γκαζι. απο την αλλη το γκαζι-φρενο με το δεξι στικ στο prologue ειναι ιδανικο!

Thanks για το link :615:

Reaction score
0

Τους καλύτερους χρόνους μου στο Prologue έχω παρατηρήσει ότι τους πετυχαίνω με X & [] αλλά μετά από κανένα δίωρο πονάει ο αντίχειράς μου... :142:

Στην αρχή δεν μου πολυάρεσαν τα triggers στο PS3 αλλά τα συνήθισα και σίγουρα τα προτιμώ σε σχέση με τα παλιά R2/L2.
Η αλήθεια να λέγεται όμως, του 360 έχουν πολύ καλύτερη αίσθηση. Αντίστοιχα με ενοχλούν λίγο τα bumpers του 360 σε σχέση με τα L1/R1 του PS3.

Reaction score
49
Απάντηση: Re: New PS3 update

Τους καλύτερους χρόνους μου στο Prologue έχω παρατηρήσει ότι τους πετυχαίνω με X & [] αλλά μετά από κανένα δίωρο πονάει ο αντίχειράς μου...

Μιλάμε για πολύ μούδιασμα.....
Λες και τους έχω κάνει τοπική αναισθησία.....

Το καλό είναι ότι ο αντίχειράς μου μπορεί να κάνει σχεδόν ορθή γωνία και με βολεύει αφάνταστα πολύ στο "γκάζι-φρένο"

Reaction score
0
Ανακοινώθηκε το 2.40 με in-shirt XMB :136: και trophies. Δεν αναφέρεται ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά υποθέτω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα βγει.

Reaction score
0
επικρατεστερη ημερομηνια ειναι τελη ιουλη...

δεν θα ηταν λογικο να βγαλουν δυο update σε τοσο μικρο διαστημα

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.000
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos