POWER BUY - HUMAX HDCI-2000 & HD WorldCup 2006

Reaction score
6
Εγώ πάντως παρέλαβα σήμερα τον HD-CI2000 από την MSG....
Εξυπηρετικότατα τα παιδιά...
Δυστυχώς όμως τους έχουν τελειώσει τα T-REX, οπότε κατέβηκα στο κέντρο στον "προμηθευτή" μου και πήρα ένα (το τελευταίο του ήταν :D) , το προγραμμάτισα με τη σημερινή ολοκαίνουρια Predator 3.41 (με τα νέα κλειδιά για το D+ !!!!) και το απόγευμα έχει δοκιμές...!!!

Reaction score
152
ΠΑΡΑΧΩΡΩ,ΕΥΓΕΝΙΚΑ,ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ,ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΩ ΑΘΗΝΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 18/5-20/6....
:D :D :D :D :D 8) 8) 8) 8) 8)

Reaction score
6
Το D+ είναι φυσικά το Digital+ , το ισπανικό πακέτο που εκπέμπει στον Hispasat 30West αλλά και στον Astra 19.2East.....
Σσσσσστ...

Reaction score
14
deliol said:
Το D+ είναι φυσικά το Digital+ , το ισπανικό πακέτο που εκπέμπει στον Hispasat 30West αλλά και στον Astra 19.2East.....
Σσσσσστ...
φσσσσσστ, τεκίλα!!!

Reaction score
3
Θέλω κι εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου, πως μπορώ να ξέρω τελικό κόστος για Humax HDCI 2000 & την συνδρομή Euro1080, δηλαδή το πόσο θα κοστίσει με την εγκατάσταση (πιάτο κλπ) και επίσης αν γίνεται να μπει το πιάτο σε μπαλκόνι 3ου ορόφου.

Reaction score
3
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:
Θέλω κι εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου, πως μπορώ να ξέρω τελικό κόστος για Humax HDCI 2000 & την συνδρομή Euro1080, δηλαδή το πόσο θα κοστίσει με την εγκατάσταση (πιάτο κλπ) και επίσης αν γίνεται να μπει το πιάτο σε μπαλκόνι 3ου ορόφου.
Σήμερα το πρωί ήμουν στη MSG για να παραλάβω το receiver και έμαθα ότι μέσα στην εβδομάδα περιμένουν νέα για τη διαθεσιμότητα του Euro1080. Κατά πάσα πιθανότητα από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχει, με κάθε επιφύλαξη. Σχετικά με το κόστος είναι αυτό που αναφέρει ο Πάνος. Τέλος όσο αφορά την εγκατάσταση έχει ένα κόστος στα €60, για την ερώτηση του τρίτου ορόφου θα σου πρότινα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο.

V

VIDEOMIX

Guest
Βρε Πάνο η και όποιος άλλος υπεύθυνος, θέλω να τελειώνω με αυτή την αγορά. Τι 10άδα και κουραφέξαλα; Όταν ειναι να κάνει κανείς μια αγορά και τον έχεις προθερμάνει πρώτα, θα πρέπει να φτάνει και στην ολοκλήρωση της αγοράς. Μετά απο καιρό τι να το κάνω; Τώρα είμαι ψημένος. Ας επισπεύσουμε επιτέλους. Τελευταία στιγμή θα κάτσω να μάθω τον δέκτη, τελευταίες μέρρες πριν το mudial; Έχω πάρα πολλά θέματα να επιλύσω εως ότου δω την εικόνα που θέλω. Μα πάρα πολλά. 8)

Reaction score
1
Πάντως ο δέκτης είναι πανεύκολος στον χειρισμό και τις ρυθμίσεις.

V

VIDEOMIX

Guest
Ναι αλλα θέλω να ρυθμίσω το πιάτο, τα lnb's, καλωδιώσεις, να δω με τι καλώδια θα παίξει και σε ποιές πηγές, να δούμε τι θα γίνει με την συνδρομή, να δω σε ποιόν εγγραφέα θα μπορώ να ενώσω για να γράφω τους αγώνες σε απόλυτη ποιότητα, να δούμε τι θα γίνει με την καθυστέρηση ήχου σε σχέση με τα προγράμματα κεραίας της ΕΡΤ, και διάφορα άλλα που δεν θυμάμαι τώρα πρόχειρα.

Reaction score
0
Πέρασα σήμερα και πήρα τον δέκτη... ;-)
Αναμένουμε τώρα τα περί της συνδρομής.

Reaction score
77
Πήρα κι εγώ τον δέκτη. Περιμένω τα της συνδρομής.
Ελπίζω με την εγκτατάσταση πιάτου WaveFrontier με 4 LNB να βλέπω και το Euro1080,
Γι αυτό άλλωστε θα κάνουμε και τη συνδρομή, αφού έχει και καλή μουσική
πέρα από το Mundial.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Κι εγώ πήρα τον δέκτη σήμερα και περιμένω να μου περάσουν την κεραία (αύριο-μεθαύριο)

V

VIDEOMIX

Guest
Τελικά Ανδρέα Κ, υπάρχουν λίστες, η να έρθω να αγοράσω εκεί που δουλεύεις; Το έχεις το εν λόγο μηχάνημα για να τελειώνουμε(τελειώνω) ;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Θανο , η διανομη γινεται απο το καταστημα που εχει γραψει ο Πανος και μονο!

Reaction score
0
Θελω να δηλωσω συμμετοχη στο power buy για ενα αποκωδικοποιητη και την αντιστοιχη συνδρομη

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Να η τελευταία λίστα...

ΑΝΔΡΕΑΣΚ 1 1
Π.Οπλοποιός 1
Σπύρος Μπλάτσιος 1 1
spilegou 1 1
Βαγγέλης Λάμπρου 1 1
manos76 1
Χ.Ακρατόπουλος 1 1
chrysos 1
GEO LINKS 1 1
Yiannis.Larissa 1
menelaos 1 1
deliol 1
moonprince 1
stergios 1 1
ezervoud 1
VIDEOMIX 1 1
georg9 1 1
Γ.ΔΟΥΝΑΚΗΣ 1
ak1s 1
nikospandoflas 1 1
healler 1 1
labri 1 1
nick2day 1 1
mygiakis 1 1
N Kanellopoulos 1 1
confil 2 2
TUONOS 1 1
cpapacon 1 1
Φίλιππος Αδαμίδης 1 1
----------------------------------------------------------
ΣΥΝΟΛΟ 28 23

Λοιπόν μέχρι στιγμής πήραν οι παρακάτω,

Χ.Ακρατόπουλος
deliol
ezervoud
stergios
Σπύρος Μπλάτσιος
N Kanellopoulos

Επειδή η συμμετοχή πρός το παρόν δεν ολοκλήρωσε την δεκάδα, να περάσουμε στα επόμενα

VIDEOMIX
georg9
ak1s
nikospandoflas
healler
labri
nick2day
mygiakis
labri
nick2day

Παιδιά την Παρασκευή θα γνωρίζουμε μετα την συσκεψη τι θα γίνει με το Euro1080.
Πρός το παρόν πάντως είναι ολα θετικά.

VIDEOMIX forza HD...!!! :D :D :D
Οι δέκτες δεν είναι πάρα πολλοί παντως.
Σπεύσατε.

Reaction score
1
Ρε παιδιά,μιας και θα περάσετε όλοι από την MSG,δεν περνάτε απέναντι τις γραμμές του Τράμ να μπείτε στην Eurobank που δουλεύω,να γνωριστούμε και από κοντά;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop