POWER BUY - HUMAX HDCI-2000 & HD WorldCup 2006


Μηνύματα
35
Reaction score
0
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:
Θέλω κι εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου, πως μπορώ να ξέρω τελικό κόστος για Humax HDCI 2000 & την συνδρομή Euro1080, δηλαδή το πόσο θα κοστίσει με την εγκατάσταση (πιάτο κλπ) και επίσης αν γίνεται να μπει το πιάτο σε μπαλκόνι 3ου ορόφου.
δυσκολο να μπει πιατο στο μπαλκονι λογω του οτι δεν μπορει να στηριχθει σωστα αν το μπαλκονι σου βλεπει νοτο δηλαδη προς Ανω Γλυφαδα , Βουλα και το καγκελο σου ειναι μασιφ τοτε μεχρι 1 μετρο μπορει παλι υπο προυποθεσεις μπορει να μπει οχι ομως το γαιδουρι πολλαπλων ληψεων.

φιλικα danos
 

Μηνύματα
35
Reaction score
0
VIDEOMIX said:
Ναι αλλα θέλω να ρυθμίσω το πιάτο, τα lnb's, καλωδιώσεις, να δω με τι καλώδια θα παίξει και σε ποιές πηγές, να δούμε τι θα γίνει με την συνδρομή, να δω σε ποιόν εγγραφέα θα μπορώ να ενώσω για να γράφω τους αγώνες σε απόλυτη ποιότητα, να δούμε τι θα γίνει με την καθυστέρηση ήχου σε σχέση με τα προγράμματα κεραίας της ΕΡΤ, και διάφορα άλλα που δεν θυμάμαι τώρα πρόχειρα.
πολλα θεματα οποτε οι απαντησεις εχουν ως εξης :

1. να ρυθμισεις τα lnbs και το πιατο ? πως με τι οργανο αυτο δεν γινετε με το ματι μονο απο τεχνικους δορυφορικων εγκαταστασεων.
2. καλωδια ειναι το hdmi για τα HD καναλια και το χρωματικο για υπολοιπα.
3. εγγαφεα αναμονη μεχρι την εμφανιση των HD recorders για τα υπολοιπα σε ενα κανονικο DVDR
4. καθυστερηση του ηχου δεν εχεις λυση ειναι φυσιολογικο διοτι το ενα ειναι επιγειο και το αλλο μεσω δορυφορου μονο αν ο ενυσχιτης σου εχει delay οποτε μπορεις να ρυθμισεις τον ηχο μονο δεν ξερω αν εχει delay για την εικονα.

danos
 

panosop

Συστημικός
Μηνύματα
5.570
Reaction score
668
εκ παραδρομής... nick2day... εκτός εαν θές 2 ...!!! 8)
 

V

VIDEOMIX

Guest
Πάνος Οπλοποιός said:
Να η τελευταία λίστα...


Επειδή η συμμετοχή πρός το παρόν δεν ολοκλήρωσε την δεκάδα, να περάσουμε στα επόμενα

VIDEOMIX
georg9                       
ak1s                   
nikospandoflas     
healler                 
labri                   
nick2day             
mygiakis             
labri       
nick2day

Παιδιά την Παρασκευή θα γνωρίζουμε μετα την συσκεψη τι θα γίνει με το Euro1080.
Πρός το παρόν πάντως είναι ολα θετικά.

VIDEOMIX forza HD...!!!  :D :D :D
Οι δέκτες δεν είναι πάρα πολλοί παντως.
Σπεύσατε.
Όπα, ήρθε η ώρα; :D
Πάνο, που θα πάω; Θα το βρώ εύκολα; Θα μου λύσουν τις απορίες μου οι ανθρώποι εκεί ωστε να μην έχω πρόβλημα στην εγκατάσταση; Θα ρωτήσω εκεί και για την συνδρομή; Εγώ βασικά ήθελα να τα πάρω όλα πακέτο. Υπάρχει η δυνατότητα για αγορά και της συνδρομής τώρα η οχι ακόμα;
 

Μηνύματα
35
Reaction score
0
dream_GR said:
moonprince said:
1. Υπάρχουν ελεύθερα κανάλια HD που πιάνουμε από Ελλάδα;
Δες εδώ: http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=10484.0

2. Με τη συνδρομή στο Euro1080 που αναφέρετε, πόσα HD κανάλια θα βλέπουμε (π.χ με πιάτο 1,20μ);
Δες πιο πάνω στο ίδιο θέμα. Απ' ότι καταλαβαίνω δεν είναι σίγουρο τίποτε ακόμη, γιατί δεν είναι γνωστό αν θα μεταδίδεται από δορυφόρο που θα μπορεί να τον δει κανείς στην Ελλάδα (Sirius) , αλλά γι' αυτό θα σου απαντήσουν άλλοι, πιο γνώστες από εμένα.

3. Παρακάτω γίνεται λόγος για το πιάτο της Wave Frontier (MSG). Κάνουμε δουλειά με αυτό στο δάπεδο του μπαλκονιού μας για παράδειγμα ή θέλει σταθερή βάση, ρυθμίσεις, γωνίες κτλ;
Αυτό με ενδιαφέρει κι' εμένα πάρα πολύ. Να προσθέσω και άλλο ένα ερώτημα (για Πάνο, dream, danos κλπ.): Το wave frontier είναι, δηλαδή καλύτερο από ένα απλό κάτοπτρο 1,20? (Τώρα με κάτοπτρο 1 μ. δεν βλέπω π.χ. TAQUILLA. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω 1,20. Το WF το καλύπτει αυτό?)

4. Πόσα και τι LNB χρειάζονται;
Φαντάζομαι ένα ανά δορυφόρο. Το wave frontier παίρνει μέχρι 5. Δεν νομίζω ότι είναι εφικτή η λήψη 2 δορυφόρων από ένα NLB. Τώρα για τις μάρκες των NLB και το ποιό είναι το καλύτερο, επίσης παραπέμπω την ερώτηση σε πιο αρμόδιους, και την έχω και εγώ.

5. Με την έξοδο USB γράφουμε πρόγραμμα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο (π.χ WD, USB-Firewire);
Φαντάζομαι ναι, αλλά και πάλι ας απαντήσουν οι ειδήμονες
1) Το έχω καλύψει εκτενώς
2) Ανεβάινουν νεοι Hotbird 13E (σήμερα έχει πρεμιέρα και έχει πάρει και HD channels πάνω του) ανεβαίνει νέος ASTRA 19E, που θα είναι ευκολότερος σε λήψη. Ιδομεν
3) Μόνο αν εχεις ταρατσούλα μια σταλια 2 χ 3αααα που λέει και το τραγούδι. Αν εχεις χωρο βάζεις 2 3 πιάτα 120μ και εισαι καλυμενος για όλους τους καιρούς. το Toroidal wavefrontier είναι μαλακία και μισή. αποδίδει σαν ενα 80-90 εκατοστά πιάτο στην καλίτερη του. και είναι μια καλή λύση για κεντρική ευρώπη. Εχει σχεδιαστεί με γνώμονα το apex του δορυφορικού arc (τόξου) να είναι στις 5 μοίρες. Εδώ στην Ελλάδα το apex (κορυφή) του τόξου μας έιναι στις 26μοίρες Ανατολικά Αυτό σημαίναι ότι το πιάτο θεωρητικά πιάνει 20 μοίρες εκατέρωθεν. Αρα πιθανό τόξο 46Ε - 6Ε κάτι που δεν μας πιάνει σωστά ειδικά αν βάλουμε τον Hotbird ή τον Astra σαν κέντρο. Τεσπα είναι μακρυ το θέμα, τεχνικό και γενικά δύσκολο να το αναλύσουμε δώ με 2-3 λόγια.
4) Αρκετά LNB 0.2, 0.3 και κάτι νέα 0.1db κυκλοφορούν στην αγορά. Αξιόλογα με τιμές αρκετά καλές, Μαγαζιά δεν θα πώ, διαφήμηση δεν κάνω αλλά απλά σε ένα πιάτο 1.20χ1.40 μπορείς άνετα να βάλεις βάση με τρία LNB. το ένα κεντρο εστίαση και τα άλλα δυο με παράκεντρη εσ΄τιαση.
5) Νομιζω, χωρίς να κόβω κεφάλι (ουτε το πάνω όυτε το κάτω,...!!!) ότι είναι είσοδος USB για firmware updates, και γενικά service port. Νομίζω ότι επειδή πολλά λαπτοπ δεν έχουν σειριακή ποιά, ο Humax εβαλε USB connection για PC-STB connectivity.

Αυτά τα ολιγα
Φιλε μου dream   ημιμαθεια ειναι  χειροτερη της αμαθειας.

Το Torodial αποδιδει 90 εκατοστα οταν το στηνει καποιος ασχετος με το θεμα και δεν εχει τοποθετηθει σωστα στο τοξο του πχ 42 ανατολικα - 1 δυτικα.

Οταν στηθει στο μαξιμουμ 3 μοιρες κλιση δυτικα αποδιδει ακριβως σαν ενα πιατο 110 στο κεντρο του και σαν 1 μετρο στα ακρα του.
Ηδη ο hotbird ερχετε full  με sky italia ολο το πακετο

Στην Αθηνα δεν φερνει τα τακιλλα ακομα αλλα μετα το Ξυλοκαστρο ανατολικα και την Λαμια βορεια ερχοντε FULL

Το πιατο δεν στηνετε ποτε κεντρο οπως αναφερεις με βαση το hotbird ή τον Astra  αλλα βαση των ακριανων δορυφορων  του.

Το 20 + 20 εχει ανεβει στα 22,5 + 22,5 εδω και κατι χρονια με αλλαγη της μπαρας των LNB -αν εχεις παλια μπαρα ελα να σου δωσω μια δωρεαν.

Τα LNB  με 0.2 και 0.1 πιο πολλα προβληματα δημιουργουν παρα λυνουν - εξηγω σε καποιες συχνοτητες δουλεουν σωστα και σε καποιες αλλες οχι.....
το σημαντικο ειναι να εχει χαμηλο θορυβο σε ολο το φασμα των συχνοτητων  πχ αν βαλεις ενα 0.2 στον ASTRA2  δεν θα δεις ποτέ σωστα μονο τα 0.6 δουλεουν σωστα λογω καλλιτερης ισοσταθμισης των συχνοτητων φυσικα παιζει ρολο κα  ο δεκτης - και οι ασυμβατοτητες μεταξυ δεκτων και LNB  -

danos
 


Μηνύματα
91
Reaction score
0
Δηλαδή Dano, με wave frontier και 4 lnbs πιάνω ΚΑΛΑ τα high definition κανάλια των εξής δορυφόρων :
13E Hot Bird
19E Astra
28,2 Eurobird 1 & Astra
39E Hellas Sat

και ίσως με 5o lnb 5E Sirius ???

Σε παρακαλώ απάντησε μου για να τελειώνω...
 

Μηνύματα
16.004
Reaction score
14
danos said:
Φιλε μου dream   ημιμαθεια ειναι  χειροτερη της αμαθειας. Το Torodial αποδιδει 90 εκατοστα οταν το στηνει καποιος ασχετος με το θεμα και δεν εχει τοποθετηθει σωστα στο τοξο του πχ 42 ανατολικα - 1 δυτικα.

Οταν στηθει στο μαξιμουμ 3 μοιρες κλιση δυτικα αποδιδει ακριβως σαν ενα πιατο 110 στο κεντρο του και σαν 1 μετρο στα ακρα του. Ηδη ο hotbird ερχετε full  με sky italia ολο το πακετο Στην Αθηνα δεν φερνει τα τακιλλα ακομα αλλα μετα το Ξυλοκαστρο ανατολικα και την Λαμια βορεια ερχοντε FULL Το πιατο δεν στηνετε ποτε κεντρο οπως αναφερεις με βαση το hotbird ή τον Astra  αλλα βαση των ακριανων δορυφορων  του. Το 20 + 20 εχει ανεβει στα 22,5 + 22,5 εδω και κατι χρονια με αλλαγη της μπαρας των LNB -αν εχεις παλια μπαρα ελα να σου δωσω μια δωρεαν.
Τα LNB  με 0.2 και 0.1 πιο πολλα προβληματα δημιουργουν παρα λυνουν - εξηγω σε καποιες συχνοτητες δουλεουν σωστα και σε καποιες αλλες οχι..... το σημαντικο ειναι να εχει χαμηλο θορυβο σε ολο το φασμα των συχνοτητων  πχ αν βαλεις ενα 0.2 στον ASTRA2  δεν θα δεις ποτέ σωστα μονο τα 0.6 δουλεουν σωστα λογω καλλιτερης ισοσταθμισης των συχνοτητων φυσικα παιζει ρολο κα  ο δεκτης - και οι ασυμβατοτητες μεταξυ δεκτων και LNB  -

danos
Φίλε danos, Ημιμαθής είμαι γιατί δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου. Ομως ασχολούμαι με το αντικέιμενο ερασιτεχνικά απο το 1995 και 11 χρόνια είναι αρκετά να σου δώσουν αρκετές γνώσεις του τί γίνεται και τι οχι. Το σιγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα. Για το torroidal για να τα λές κάτι θα ξέρεις, διατηρώ επιφυλάξεις απο αυτά που έχω ακούσει και δει. Ας είναι όπως τα λές. Εχω εγκαταστήσει στην σκεπή μου 5 πιάτα, 1 στις 30W, 1 7E/Hotbird/16E/Astra άλλο ένα 26Ε/28Ε άλλο ένα 39Ε/42Ε και ένα 3μετρο κινητό που πάει απο 64Ε-30W. Οπότε το Wave Frontier δεν μου χρειάστηκε ποτέ σαν λύση.

Είναι όμως η εύκολη λύση για κάποιον που θέλει ενα για όλα. Οσο για την απόδοση του σαν 1.1μ με εκπλήσει αυτό που λές, αλλά so be it, το δέχομαι

Για τα LNB Που λές το έχω αναφέρει και εγώ εδω μέσα ίσως δεν το εχεις διαβάσει. δες εδώ http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=11185.msg108548#msg108548
Μερικά LNB (τα περισότερα) δεν εχουν γραμμική απώλεια του θορύβου σε όλο το φάσμα συχνότητας απο τα 9750-12750Mhz. Πολλά για να σου δώσουν καλό noise figure είναι tuned σε μια μικρή γκάμα συχνότητας ας πούμε στα 10750-11200 όπου δίνει 0.2db και σε όλο το άλλο φάσμα ότι θελουν.
Ετσι είναι τα τεστ που περνουν είναι αρκετά πουσαρισμένα σε συγκεκριμένη μπάντα συχνότητας. Εδω εχω δεί στην πράξη ότι πολλά LNB και της ίδιας μάρκας να βάλεις δίπλα δίιπλα θα δείς μερικές διαφορές με το πεδιόμετρο. Για αυτό προτιμώ τις καλές μάρκες του είδους που εχουν καλό ελεγχο πριν φύγουν απο το εργοστάσιο. MTI high gain πχ για μένα το τέλειο LNB Που κυκλοφορεί τώρα.

φιλικά
 

Μηνύματα
8.256
Reaction score
4
Dream_gr, δηλαδή αν πάμε κατά Κεφαλάρι μεριά, το δικό σου σπίτι είναι αυτό που μοιάζει με σταθμό της NSA;;; :lol:
 

Μηνύματα
16.004
Reaction score
14
ak1s said:
Dream_gr, δηλαδή αν πάμε κατά Κεφαλάρι μεριά, το δικό σου σπίτι είναι αυτό που μοιάζει με σταθμό της NSA;;; :lol:
αμα σου πώ ότι απο τον δρόμο δεν φαίνεται όυτε ένα απο τα πιάτα? Ουτε το 3μετρο δεν φάινεται!!!!! Χωρίς πλάκα
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
danos said:
dream_GR said:
moonprince said:
1. Υπάρχουν ελεύθερα κανάλια HD που πιάνουμε από Ελλάδα;
Δες εδώ: http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=10484.0

2. Με τη συνδρομή στο Euro1080 που αναφέρετε, πόσα HD κανάλια θα βλέπουμε (π.χ με πιάτο 1,20μ);
Δες πιο πάνω στο ίδιο θέμα. Απ' ότι καταλαβαίνω δεν είναι σίγουρο τίποτε ακόμη, γιατί δεν είναι γνωστό αν θα μεταδίδεται από δορυφόρο που θα μπορεί να τον δει κανείς στην Ελλάδα (Sirius) , αλλά γι' αυτό θα σου απαντήσουν άλλοι, πιο γνώστες από εμένα.

3. Παρακάτω γίνεται λόγος για το πιάτο της Wave Frontier (MSG). Κάνουμε δουλειά με αυτό στο δάπεδο του μπαλκονιού μας για παράδειγμα ή θέλει σταθερή βάση, ρυθμίσεις, γωνίες κτλ;
Αυτό με ενδιαφέρει κι' εμένα πάρα πολύ. Να προσθέσω και άλλο ένα ερώτημα (για Πάνο, dream, danos κλπ.): Το wave frontier είναι, δηλαδή καλύτερο από ένα απλό κάτοπτρο 1,20? (Τώρα με κάτοπτρο 1 μ. δεν βλέπω π.χ. TAQUILLA. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω 1,20. Το WF το καλύπτει αυτό?)

4. Πόσα και τι LNB χρειάζονται;
Φαντάζομαι ένα ανά δορυφόρο. Το wave frontier παίρνει μέχρι 5. Δεν νομίζω ότι είναι εφικτή η λήψη 2 δορυφόρων από ένα NLB. Τώρα για τις μάρκες των NLB και το ποιό είναι το καλύτερο, επίσης παραπέμπω την ερώτηση σε πιο αρμόδιους, και την έχω και εγώ.

5. Με την έξοδο USB γράφουμε πρόγραμμα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο (π.χ WD, USB-Firewire);
Φαντάζομαι ναι, αλλά και πάλι ας απαντήσουν οι ειδήμονες
1) Το έχω καλύψει εκτενώς
2) Ανεβάινουν νεοι Hotbird 13E (σήμερα έχει πρεμιέρα και έχει πάρει και HD channels πάνω του) ανεβαίνει νέος ASTRA 19E, που θα είναι ευκολότερος σε λήψη. Ιδομεν
3) Μόνο αν εχεις ταρατσούλα μια σταλια 2 χ 3αααα που λέει και το τραγούδι. Αν εχεις χωρο βάζεις 2 3 πιάτα 120μ και εισαι καλυμενος για όλους τους καιρούς. το Toroidal wavefrontier είναι μαλακία και μισή. αποδίδει σαν ενα 80-90 εκατοστά πιάτο στην καλίτερη του. και είναι μια καλή λύση για κεντρική ευρώπη. Εχει σχεδιαστεί με γνώμονα το apex του δορυφορικού arc (τόξου) να είναι στις 5 μοίρες. Εδώ στην Ελλάδα το apex (κορυφή) του τόξου μας έιναι στις 26μοίρες Ανατολικά Αυτό σημαίναι ότι το πιάτο θεωρητικά πιάνει 20 μοίρες εκατέρωθεν. Αρα πιθανό τόξο 46Ε - 6Ε κάτι που δεν μας πιάνει σωστά ειδικά αν βάλουμε τον Hotbird ή τον Astra σαν κέντρο. Τεσπα είναι μακρυ το θέμα, τεχνικό και γενικά δύσκολο να το αναλύσουμε δώ με 2-3 λόγια.
4) Αρκετά LNB 0.2, 0.3 και κάτι νέα 0.1db κυκλοφορούν στην αγορά. Αξιόλογα με τιμές αρκετά καλές, Μαγαζιά δεν θα πώ, διαφήμηση δεν κάνω αλλά απλά σε ένα πιάτο 1.20χ1.40 μπορείς άνετα να βάλεις βάση με τρία LNB. το ένα κεντρο εστίαση και τα άλλα δυο με παράκεντρη εσ΄τιαση.
5) Νομιζω, χωρίς να κόβω κεφάλι (ουτε το πάνω όυτε το κάτω,...!!!) ότι είναι είσοδος USB για firmware updates, και γενικά service port. Νομίζω ότι επειδή πολλά λαπτοπ δεν έχουν σειριακή ποιά, ο Humax εβαλε USB connection για PC-STB connectivity.

Αυτά τα ολιγα
Φιλε μου dream ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.

Το Torodial αποδιδει 90 εκατοστα οταν το στηνει καποιος ασχετος με το θεμα και δεν εχει τοποθετηθει σωστα στο τοξο του πχ 42 ανατολικα - 1 δυτικα.

Οταν στηθει στο μαξιμουμ 3 μοιρες κλιση δυτικα αποδιδει ακριβως σαν ενα πιατο 110 στο κεντρο του και σαν 1 μετρο στα ακρα του.
Ηδη ο hotbird ερχετε full με sky italia ολο το πακετο

Στην Αθηνα δεν φερνει τα τακιλλα ακομα αλλα μετα το Ξυλοκαστρο ανατολικα και την Λαμια βορεια ερχοντε FULL

Το πιατο δεν στηνετε ποτε κεντρο οπως αναφερεις με βαση το hotbird ή τον Astra αλλα βαση των ακριανων δορυφορων του.

Το 20 + 20 εχει ανεβει στα 22,5 + 22,5 εδω και κατι χρονια με αλλαγη της μπαρας των LNB -αν εχεις παλια μπαρα ελα να σου δωσω μια δωρεαν.

Τα LNB με 0.2 και 0.1 πιο πολλα προβληματα δημιουργουν παρα λυνουν - εξηγω σε καποιες συχνοτητες δουλεουν σωστα και σε καποιες αλλες οχι.....
το σημαντικο ειναι να εχει χαμηλο θορυβο σε ολο το φασμα των συχνοτητων πχ αν βαλεις ενα 0.2 στον ASTRA2 δεν θα δεις ποτέ σωστα μονο τα 0.6 δουλεουν σωστα λογω καλλιτερης ισοσταθμισης των συχνοτητων φυσικα παιζει ρολο κα ο δεκτης - και οι ασυμβατοτητες μεταξυ δεκτων και LNB -

danos
Αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα... Ένα lnb 0,6 αποδίδει καλύτερα από ένα lnb 0,2; Ένα invacom 0,2 π.χ. που σου δίνει και εκτυπωμένο το φάσμα του δημιουργεί προβλήματα σε σχέση με το humax 0,6 που ήδη έχω;
 


Μηνύματα
16.004
Reaction score
14
Χρήστο για αυτό είπα HelenBee (sic ΛΝΒ) με όνομα και καλή ποιότητα. Τα Invacom είναι ΟΚ και απο τα λίγα που περνάνε τεστ σωστά. Για αυτό και η εκτυπωση της ολησ του γκάμας είναι και αληθινή.

Μερικοί δορυφοράδες, επαγγελματίες εχουν κόλλημα ότι το 0.6 είναι το καλίτερο κλπ κλπ, και ότι όλα τα νεα 0.2 είναι μαρκετινγκ τρικς.

Η αλήθεια είναι κάπου στην μεση ότι δηλαδή ή εχουν στοκάρει αρκετά απο τα παλιά κα πρέπει να σε πείσουν να το παριες εσυ, ή αυτά ξέρουν αυτά εμπιστεύονται, ή όντως τα δοκίμασαν και τα είδαν ότι είναι καλίτερα απο τα νέας γενιάς.

Εγώ επειδή δεν γνωρίζω πολλά απλά αναφέρω τις προσωπικές μου απόψεις και ανακαλύψεις οφείλω να πώ ότι άλλαξα στο πιάτο στις 30W το sharp 0.6 (3 χρόνων τώρα) με το MTI High Gain και στο πεδιόμετρο έβγαλα απο 7.2db 8.6db. Οχι δεν ανέβασα τον θόρυβο καθώς τα corrective bytes που είχα ήταν λιγότερα απο πρίν. Επίσης το constellation ήταν καλίτερα συγκεντρωμένο αρα το LNB ηταν αποδοτικότερο. Το λέω αυτό γιατί στο πιάτο δεν άλλαξα τίποτε απολύτως αρα όλη η διαφορά ήταν στο LNB. Μετά στον dreambox το επίπεδο σήματος ήταν ανεβασμένο κατά 10% απο το Sharp.

Το LNB θέλει ψάξιμο και πάιζει ρόλο σημαντικό  
 

N Kanellopoulos

Επίτιμο Μέλος
Μηνύματα
1.047
Reaction score
77
Όπως έγραψα παρακάτω, πήρα το δέκτη "Humax2000"+τη συνδρομή στο Εuro1080, και είμαι έτοιμος να παραγγείλω το πιάτο. Σύμφωνα με όσα μου είπαν στην MSG, προτείνουν το WaveFrontier με 4 LNB.
Σε ποιους δορυφόρους προτείνετε να ζητήσω συντονισμό και τι είδους LNB, με δεδομένο οτι:
1. Με ενδιαφέρουν γενικώς τα κανάλια HD
2. Κυρίως ελεύθερα κανάλια (μουσικά, κλασική, ταινίες), πλην του Euro1080 που ήδη αποφάσισα
3. Δεν με ενδιαφέρει η Nova κτλ (γι αυτό ως τώρα δεν έβαλα)
4. Μένω στην Άνω Γλυφάδα και έχω ανοιχτό οπτικό πεδίο προς τη θάλασσα (Πειραιά, Αίγινα, Σούνιο)

Περιμένω τις προτάσεις σας για να το παραγγείλω.
Ευχαριστώ
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
N Kanellopoulos said:
Όπως έγραψα παρακάτω, πήρα το δέκτη "Humax2000"+τη συνδρομή στο Εuro1080, και είμαι έτοιμος να παραγγείλω το πιάτο. Σύμφωνα με όσα μου είπαν στην MSG, προτείνουν το WaveFrontier με 4 LNB.
Σε ποιους δορυφόρους προτείνετε να ζητήσω συντονισμό και τι είδους LNB, με δεδομένο οτι:
1. Με ενδιαφέρουν γενικώς τα κανάλια HD
2. Κυρίως ελεύθερα κανάλια (μουσικά, κλασική, ταινίες), πλην του Euro1080 που ήδη αποφάσισα
3. Δεν με ενδιαφέρει η Nova κτλ (γι αυτό ως τώρα δεν έβαλα)
4. Μένω στην ¶νω Γλυφάδα και έχω ανοιχτό οπτικό πεδίο προς τη θάλασσα (Πειραιά, Αίγινα, Σούνιο)

Περιμένω τις προτάσεις σας για να το παραγγείλω.
Ευχαριστώ
Eutelsat (euro1080) Hotbird - Astra

Aν σου κάνει την εγκατάσταση η msg τσέκαρε αν βλέπεις το euro1080 με το wave frontier...
 

Μηνύματα
1.901
Reaction score
6
Ναι, διπλοτσέκαρε ότι θα μπορείς να δεις το Euro1080 με το Wavefrontier.... γιατί τελικά ενώ ο W3A είναι πολύ εύκολος στη λήψη , ο πομπός του καναλιού δεν είναι και τόσο εύκολος....
Η μόνη αναφορά σωστής λήψης μέχρι στιγμής είναι από τον φίλο sakis με 1.80μ πιάτο !!! (και τον Humax HD1000)
Εγώ με 1,10μ κινητό πιάτο το πιάνω, αλλά μάλλον οριακά απ'ότι φαίνεται καθώς η εικόνα έχει πάρα πολλά σπασίματα....
Πάντως έχω στείλει mail και στο Euro1080 και περιμένω να δω τι θα μου πούνε και αυτοί.....
 

Μηνύματα
146
Reaction score
445
σε τηλεφωνικη εποικοινωνια που ειχα μαζι τους ειπαν οτι φταιει το χαμηλο sumbol rate αι οτι αυτο θα διορθωθει συντομα!εγω μενω λουτρακι και τισ τελευταια βραδυα το πιανω χωρις σπασιματα!μονο βραδυα !
 

Μηνύματα
19
Reaction score
0
Πάνο συγχαρητήρια!! και απο εμενα τον νεο.
Δηλώνω συμμετοχή σε όλο το πακέτο.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.889
Μηνύματα
2.880.383
Members
37.960
Νεότερο μέλος
Paixtis25
Top