POWER BUY - HUMAX HDCI-2000 & HD WorldCup 2006

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
VIDEOMIX αν ειναι και οι...αδελφες (ψυχες) μαλλον θα κλεισει θεση ο Α.Κ>!!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Παιδιά την Κυριακή το βράδυ 21 Μαίου το PowerBuy κλείνει....

Οσοι δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τότε είστε μέσα στη λίστα...

Reaction score
1
Άντε να μπω κι εγώ στη λίστα λίγο πριν κλείσει!
Τόσες μέρες το σκέφτομαι!
ΥΓ
Μόνο για τον δορυφορικό δέκτη, αλλά συζητώ όμως και τη συνδρομή στο TPS αν είναι να δούμε μουντιάλ HD

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Η τελική λίστα όσων συμμετείχαν στο PowerBuy

ΑΝΔΡΕΑΣΚ 1 1
Π.Οπλοποιός 1
Σπύρος Μπλάτσιος 1 1
spilegou 1 1
Βαγγέλης Λάμπρου 1 1
manos76 1
Χ.Ακρατόπουλος 1 1
chrysos 1
GEO LINKS 1 1
Yiannis.Larissa 1
menelaos 1 1
deliol 1
moonprince 1
stergios 1 1
ezervoud 1
VIDEOMIX 1 1
georg9 1 1
Γ.ΔΟΥΝΑΚΗΣ 1
ak1s 1
nikospandoflas 1 1
healler 1 1
labri 1 1
nick2day 1 1
mygiakis 1 1
N Kanellopoulos 1 1
confil 2 2
TUONOS 1 1
cpapacon 1 1
Φίλιππος Αδαμίδης 1 1
HORTMAN 1 1
craneboy 1 1
Vangelis 1 1
fpetros 1 1
nemesis000 1 1
peterpan 1 1
aragorn 1 1
ΜΑΣΧΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1 1
----------------------------------------------------------
ΣΥΝΟΛΟ 36 31

To powerbuy έλειξε. Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν και πιστεύω ότι ήταν μια ακόμη καλή κίνηση του AVsite.
Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τις συνδρομές.

Reaction score
0
Πάνος Οπλοποιός said:
Η τελική λίστα όσων συμμετείχαν στο PowerBuy

ΑΝΔΡΕΑΣΚ             1                       1
Π.Οπλοποιός           1                 
Σπύρος Μπλάτσιος   1                       1
spilegou                 1                       1
Βαγγέλης Λάμπρου  1                       1
manos76               1
Χ.Ακρατόπουλος     1                       1
chrysos                 1
GEO LINKS            1                        1
Yiannis.Larissa        1                       
menelaos              1                        1
deliol                    1                         
moonprince                                    1
stergios                 1                        1
ezervoud               1                       
VIDEOMIX             1                        1
georg9                 1                         1
Γ.ΔΟΥΝΑΚΗΣ                                   1
ak1s                     1
nikospandoflas       1                         1
healler                  1                         1
labri                     1                        1
nick2day               1                        1
mygiakis               1                        1
N Kanellopoulos     1                        1
confil                    2                        2
TUONOS              1                        1
cpapacon             1                        1
Φίλιππος Αδαμίδης 1                        1
HORTMAN            1                        1
craneboy              1                        1
Vangelis                1                        1
fpetros                 1                        1
nemesis000           1                        1
peterpan               1                       1
aragorn                 1                        1
ΜΑΣΧΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1                     1
----------------------------------------------------------
ΣΥΝΟΛΟ            36                      31

To powerbuy έλειξε. Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν και πιστεύω ότι ήταν μια ακόμη καλή κίνηση του AVsite.
Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τις συνδρομές.
Μέχρι πότε μπορούν όσοι ΕΙΝΑΙ στην λίστα να προμηθευτούν τον Humax 2000 από την MSG ?

Reaction score
1
menelaos said:
Μέχρι πότε μπορούν όσοι ΕΙΝΑΙ στην λίστα να προμηθευτούν τον Humax 2000 από την MSG ?
Με ένα τηλεφώνημα στο 210 9858807, είμαι σίγουρος πως θα μάθεις!

Reaction score
0
aragorn said:
menelaos said:
Τηλεφώνησα στις 7 το απόγευμα (χθές) , συμφώνησα μέσα σε 2 λεπτά , έκανα την κατάθεση στα επόμενα 2 μέσω e-banking της Εθνικής και σήμερα στις 10 το πρωί είχα τον Humax 2000 στα χέρια μου !!!!!!!!!!! :) :) :) :) μαζί με ένα Δεινοσαυράκι δώρο στο εαυτό μου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τώρα αρχίζει το ψάξιμο και μέχρι την άλλη Κυριακή που θα εγκαταστήσω το καινούργιο μου 1,40 Gibertini , θα ΄έχω γίνει expert. Ισως χρειαστώ λιγάκι την βοήθεια των πιό έμπειρων για κανένα "δύσκολο" κανάλι :twisted: :twisted: :twisted:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
θα πάρετε την βοήθεια του κοινού , το τηλέφωνο ή το 50/50 ????

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Υπαρχει κανενας δορυφορακιας που να εχει τον Humax 5400Z και να πηρε και τον 2000 ωστε να μας πει τις δαφορες σε εικονα για να αρχισουμε να το...σκεφτομαστε;

V

VIDEOMIX

Guest
menelaos said:
aragorn said:
menelaos said:
Τηλεφώνησα στις 7 το απόγευμα (χθές) , συμφώνησα μέσα σε 2 λεπτά , έκανα την κατάθεση στα επόμενα 2 μέσω e-banking της Εθνικής και σήμερα στις 10 το πρωί είχα τον Humax 2000 στα χέρια μου !!!!!!!!!!! :) :) :) :)  μαζί με ένα Δεινοσαυράκι δώρο στο εαυτό μου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τώρα αρχίζει το ψάξιμο και μέχρι την άλλη Κυριακή που θα εγκαταστήσω το καινούργιο μου 1,40 Gibertini , θα ΄έχω γίνει expert. Ισως χρειαστώ λιγάκι την βοήθεια των πιό έμπειρων για κανένα  "δύσκολο"  κανάλι :twisted: :twisted: :twisted:
Εσύ είσαι τυχερός.Εγώ όταν πήρα μου είπαν οτι λείπει ο υπεύθυνος, μου ζήτησαν το τηλέφωνό μου να επικοινωνήσουν και... εδώ και μέρες ακόμη περιμένω. :?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
lakiss51 said:
Υπαρχει κανενας δορυφορακιας που να εχει τον Humax 5400Z και να πηρε και τον 2000 ωστε να μας πει τις δαφορες σε εικονα για να αρχισουμε να το...σκεφτομαστε;
lakiss51 said:
Eγώ!

Υπάρχουν διαφορές προς το καλύτερο με την ΑΜΟΙ αλλά το software του 5400 το αναπολώ...

Reaction score
1
Εσύ είσαι τυχερός.Εγώ όταν πήρα μου είπαν οτι λείπει ο υπεύθυνος, μου ζήτησαν το τηλέφωνό μου να επικοινωνήσουν και... εδώ και μέρες ακόμη περιμένω. :?
Κάνε ένα κόπο και ξαναπάρε τους τηλέφωνο γιατί μάλλον ξέχασαν να ενημερώσουν τον Κώστα.

Reaction score
0
Eγώ!

Υπάρχουν διαφορές προς το καλύτερο με την ΑΜΟΙ αλλά το software του 5400 το αναπολώ...
etsi..vevaia o dekths einai neos kai pistevo oti syntoma tha exoume "lyseis:sta xeria mas..pantos se kathe periptosh to soft.toy 5400 einai "baroutokapnismeno"edo kai 10 xronia opote einai sigouro oti o 2000 exei arketo dromo na dyanisei akomh.

Reaction score
1
Κι εγώ... είμαι ΠΟΛΥ πιο ευχαριστημένος με τον 2000.

Η εικόνα είναι πιο καλή, ο δέκτης πιο γρήγορος, επιτέλους βλέπω ολόκληρα τα ονόματα των καναλιών και το EPG στα Ελληνικά, δεν κολλάμε όπως πριν, κλπ.

Επίσης δεν κατανοώ που υπάρχει η υστέρηση του software όταν έχουμε τα τερατάκια!.

Εγώ τουλάχιστον, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αλλαγή.

Α! το μόνο είναι η κάκιστη εικόνα στην έξοδο HDMI σε SD κανάλια (σε HD είναι από άλλο πλανήτη...). Ελπίζεται ότι αυτό θα είναι από τα πρώτα που θα φτιαχτούν με upgrades.

Reaction score
5
Λοιπόν πήρα και εγώ σήμερα (...και καταϊδρωμένος) τον δέκτη από την MSG. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια του Πάνου και όλων των εμπλεκομένων.
Άντε τώρα να βρω άκρη με τα δεινοσαυράκια, τα cas3 και δεν ξέρω και γω τι άλλο...θέλω 2 εβδομάδες διάβασμα...ούτε εξεταστική να είχα...

Reaction score
0
ak1s said:
Λοιπόν πήρα και εγώ σήμερα (...και καταϊδρωμένος) τον δέκτη από την MSG. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια του Πάνου και όλων των εμπλεκομένων.
Άντε τώρα να βρω άκρη με τα δεινοσαυράκια, τα cas3 και δεν ξέρω και γω τι άλλο...θέλω 2 εβδομάδες διάβασμα...ούτε εξεταστική να είχα...
Άκη , και γώ μια βδομάδα έχω τον Δεινόσαυρο και το CAS3 , αλλά δεν έχω κάνει τίποτα. Ούτε την νόμιμη κάρτα της Νόβα δεν μπορώ να κάνω να παίξει. Έχω μπλέξει με τον προγραμματισμό του Δεινόσαυρου και δεν βγάζω άκρη. Αύριο θα πάρω τον Κώστα τον τεχνικό την MSG για κάποια βοήθεια , αλλά αν δεν δώ και κεί φως , τα παρατάω. Δεν γίνεται όλη μέρα να ασχολούμαι με τον Humax 2000 και τα "παραφερνάλιά" του . Βαρέθηκα ειλικρινά . Ας πάει στο καλό και το Μουντιαλ σε υψηλή ανάλυση και όλα. :x :x :x

Μόνο τα κοντά 600 Ευρουλάκια που έχω δώσει σε όλα αυτά κλαίω λιγάκι :( :(

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound