Σπύρος Μπλάτσιος
Διακεκριμένο μέλος
- Reaction score
- 307
δεν μου λέτε ρε παιδιά, έβγαλε κανείς άκρη για το τι ρόλο παίζει το usb?
Μέχρι πότε μπορούν όσοι ΕΙΝΑΙ στην λίστα να προμηθευτούν τον Humax 2000 από την MSG ?Πάνος Οπλοποιός said:Η τελική λίστα όσων συμμετείχαν στο PowerBuy
ΑΝΔΡΕΑΣΚ 1 1
Π.Οπλοποιός 1
Σπύρος Μπλάτσιος 1 1
spilegou 1 1
Βαγγέλης Λάμπρου 1 1
manos76 1
Χ.Ακρατόπουλος 1 1
chrysos 1
GEO LINKS 1 1
Yiannis.Larissa 1
menelaos 1 1
deliol 1
moonprince 1
stergios 1 1
ezervoud 1
VIDEOMIX 1 1
georg9 1 1
Γ.ΔΟΥΝΑΚΗΣ 1
ak1s 1
nikospandoflas 1 1
healler 1 1
labri 1 1
nick2day 1 1
mygiakis 1 1
N Kanellopoulos 1 1
confil 2 2
TUONOS 1 1
cpapacon 1 1
Φίλιππος Αδαμίδης 1 1
HORTMAN 1 1
craneboy 1 1
Vangelis 1 1
fpetros 1 1
nemesis000 1 1
peterpan 1 1
aragorn 1 1
ΜΑΣΧΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1 1
----------------------------------------------------------
ΣΥΝΟΛΟ 36 31
To powerbuy έλειξε. Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν και πιστεύω ότι ήταν μια ακόμη καλή κίνηση του AVsite.
Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τις συνδρομές.
Με ένα τηλεφώνημα στο 210 9858807, είμαι σίγουρος πως θα μάθεις!menelaos said:Μέχρι πότε μπορούν όσοι ΕΙΝΑΙ στην λίστα να προμηθευτούν τον Humax 2000 από την MSG ?
Τηλεφώνησα στις 7 το απόγευμα (χθές) , συμφώνησα μέσα σε 2 λεπτά , έκανα την κατάθεση στα επόμενα 2 μέσω e-banking της Εθνικής και σήμερα στις 10 το πρωί είχα τον Humax 2000 στα χέρια μου !!!!!!!!!!!aragorn said:Με ένα τηλεφώνημα στο 210 9858807, είμαι σίγουρος πως θα μάθεις!menelaos said:Μέχρι πότε μπορούν όσοι ΕΙΝΑΙ στην λίστα να προμηθευτούν τον Humax 2000 από την MSG ?
Εσύ είσαι τυχερός.Εγώ όταν πήρα μου είπαν οτι λείπει ο υπεύθυνος, μου ζήτησαν το τηλέφωνό μου να επικοινωνήσουν και... εδώ και μέρες ακόμη περιμένω. :?menelaos said:Τηλεφώνησα στις 7 το απόγευμα (χθές) , συμφώνησα μέσα σε 2 λεπτά , έκανα την κατάθεση στα επόμενα 2 μέσω e-banking της Εθνικής και σήμερα στις 10 το πρωί είχα τον Humax 2000 στα χέρια μου !!!!!!!!!!!aragorn said:Με ένα τηλεφώνημα στο 210 9858807, είμαι σίγουρος πως θα μάθεις!menelaos said:Μέχρι πότε μπορούν όσοι ΕΙΝΑΙ στην λίστα να προμηθευτούν τον Humax 2000 από την MSG ?![]()
![]()
![]()
μαζί με ένα Δεινοσαυράκι δώρο στο εαυτό μου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τώρα αρχίζει το ψάξιμο και μέχρι την άλλη Κυριακή που θα εγκαταστήσω το καινούργιο μου 1,40 Gibertini , θα ΄έχω γίνει expert. Ισως χρειαστώ λιγάκι την βοήθεια των πιό έμπειρων για κανένα "δύσκολο" κανάλι :twisted: :twisted: :twisted:
lakiss51 said:Υπαρχει κανενας δορυφορακιας που να εχει τον Humax 5400Z και να πηρε και τον 2000 ωστε να μας πει τις δαφορες σε εικονα για να αρχισουμε να το...σκεφτομαστε;
Eγώ!lakiss51 said:Υπαρχει κανενας δορυφορακιας που να εχει τον Humax 5400Z και να πηρε και τον 2000 ωστε να μας πει τις δαφορες σε εικονα για να αρχισουμε να το...σκεφτομαστε;
Άκη , και γώ μια βδομάδα έχω τον Δεινόσαυρο και το CAS3 , αλλά δεν έχω κάνει τίποτα. Ούτε την νόμιμη κάρτα της Νόβα δεν μπορώ να κάνω να παίξει. Έχω μπλέξει με τον προγραμματισμό του Δεινόσαυρου και δεν βγάζω άκρη. Αύριο θα πάρω τον Κώστα τον τεχνικό την MSG για κάποια βοήθεια , αλλά αν δεν δώ και κεί φως , τα παρατάω. Δεν γίνεται όλη μέρα να ασχολούμαι με τον Humax 2000 και τα "παραφερνάλιά" του . Βαρέθηκα ειλικρινά . Ας πάει στο καλό και το Μουντιαλ σε υψηλή ανάλυση και όλα. :x :x :xak1s said:Λοιπόν πήρα και εγώ σήμερα (...και καταϊδρωμένος) τον δέκτη από την MSG. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια του Πάνου και όλων των εμπλεκομένων.
Άντε τώρα να βρω άκρη με τα δεινοσαυράκια, τα cas3 και δεν ξέρω και γω τι άλλο...θέλω 2 εβδομάδες διάβασμα...ούτε εξεταστική να είχα...