- Reaction score
- 4
Απάντηση: PS3 Media Server
με ασυρματη συνδεση θα κανει δουλεια ή θα εχει σπασιματα στις ματροσκες;
με ασυρματη συνδεση θα κανει δουλεια ή θα εχει σπασιματα στις ματροσκες;
Για ματροσκες παντα επιλεγουμε με καλωδιο συνδεση.με ασυρματη συνδεση θα κανει δουλεια ή θα εχει σπασιματα στις ματροσκες;
Η λυση ειναι μια.Καλημερα σε ολους!!
Το δοκιμασα χτες. Το PC μου ειναι αρκετα καινουργιο, τετραπηρυνο, με 4GB RAM, αρα με πολυ καλες προδιαγραφες. Κι ομως παιζουν τα αρχεια - ακομα και τα 720p - με πολλα κολληματα/σπασιματα. Μπορει κανεις να μας πει τις ρυθμισεις για audio/video? Συμφωνα με το Readme του ιδιου του προγραμματος εγκαθιστας και τα Avisynth/FFDshow με τα οποια συνεργαζεται, αλλα και παλι δεν ειδα καμμια διαφορα.
Help pleaaaaaaseeeeee!!!
Καλημερα σε ολους!!
Το δοκιμασα χτες. Το PC μου ειναι αρκετα καινουργιο, τετραπηρυνο, με 4GB RAM, αρα με πολυ καλες προδιαγραφες. Κι ομως παιζουν τα αρχεια - ακομα και τα 720p - με πολλα κολληματα/σπασιματα. Μπορει κανεις να μας πει τις ρυθμισεις για audio/video? Συμφωνα με το Readme του ιδιου του προγραμματος εγκαθιστας και τα Avisynth/FFDshow με τα οποια συνεργαζεται, αλλα και παλι δεν ειδα καμμια διαφορα.
Help pleaaaaaaseeeeee!!!
Ποιό πρόβλημα? δεν το έχω προσέξει.. έχεις κανένα screenshot?Καλό αλλά όχι τέλειο. Πολύ καλό χρώμα, ωραία κίνηση αλλά πρόβλημα στα σκοτεινά πλάνα (πολύ θόρυβο).
Τι ακριβώς εννοείς σταματάει να παίζει?οταν συνδεω ενσυρματα το ps3 με το pc,μου σταματαει να παιζει και μου βγαζει το ps3 DLNA PROTOCOL ERROR
Τι ακριβώς ζητάς? που είναι το πρόβλημα?αν μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος θα το εκτιμουσα:103:
μονο την ip του PMS πρεπει να βαλω?Τι ακριβώς ζητάς? που είναι το πρόβλημα?
Στο PS3 αφου πας Network Settings/Internet Connection Settings και κάνεις disconnect, ξεκινάς τον οδηγό και επιλέγεις wired connection.. εκεί πχ. θα βάλεις:μονο την ip του PMS πρεπει να βαλω?
ολα τα αλλα ειναι τα ιδια?
Δοκίμασες να το δείς απο τον φάκελο #TRANSCODE#?Τελικά λύση βρέθηκε για το πώς να παίζουμε 1080p με καλώδιο χωρίς να κάνει σπασίματα??