PS3 Media Server

Reaction score
4
Απάντηση: PS3 Media Server

με ασυρματη συνδεση θα κανει δουλεια ή θα εχει σπασιματα στις ματροσκες;

Reaction score
4
Re: Απάντηση: PS3 Media Server

με ασυρματη συνδεση θα κανει δουλεια ή θα εχει σπασιματα στις ματροσκες;
Για ματροσκες παντα επιλεγουμε με καλωδιο συνδεση.

jds

Reaction score
0
καλησπερα ριξτε μια ματια sto read me to PMS

Δηλαδη:
B) Using Avisynth/FFDshow. Paired with CoreAVC, it's quite efficient with multi cores.
1- If not already done, get and install a codec pack with ffdshow (VSfilter must be included for subtitles).
My favorite is CCCP Codec Pack [http://www.cccp-project.net/download.php?type=cccp]
2- Get and install AVISynth 2.5.7 (I've met some framerate problems with 2.5.8 betas)
[http://downloads.sourceforge.net/avisynth2/Avisynth_257.exe?modtime=1168199840&big_mirror=0]
3- Set up the FFDShow Audio Mixer to 5.1 (3/0/2 LFE)
4- Set "Autoload VS Filter" to true
5- Configure Haali Splitter (audio/subtitles language priorities)

Optional Codecs: CoreAVC is a good choice for H264 decoding, Quicktime Alternative and Real Alternative are also useful

Προσωπικα με το Avisynth μου δουλευει αψογα και με ασυρματο
φτανω μεχρι 720p χωρις σπασιματα.
Τωρα mkv (Iron Man 1080) μου δουλεψε χωρις σπασιματα ΜΟΝΟ
με καλωδιο .
Ο ηχος τον εφτασα μεχρι 684 k/bs και αρχισαν τα σπασιματα.!!
To bitrate σε 1080p φτανει μεχρι 40 - 50 M/bs αρα το καλωδιο
εινια μονοδρομος.:144::144:

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους!!

Το δοκιμασα χτες. Το PC μου ειναι αρκετα καινουργιο, τετραπηρυνο, με 4GB RAM, αρα με πολυ καλες προδιαγραφες. Κι ομως παιζουν τα αρχεια - ακομα και τα 720p - με πολλα κολληματα/σπασιματα. Μπορει κανεις να μας πει τις ρυθμισεις για audio/video? Συμφωνα με το Readme του ιδιου του προγραμματος εγκαθιστας και τα Avisynth/FFDshow με τα οποια συνεργαζεται, αλλα και παλι δεν ειδα καμμια διαφορα.

Help pleaaaaaaseeeeee!!!
Η λυση ειναι μια.
Media player classic home cinema + matroska splitter και ΤΕΛΟΣ.
mpchc απο εδωκαι το splitter απο εδω

Reaction score
0
Φιλε Andriko, μπορεις να μας εξηξγησεις με λιγα λογια πως χρησιμοποιεις τα προγραμματα που προτεινεις?

Reaction score
0
Kυκλοφορησε και η καινούργια έκδοση του PMS v1.04!

. New option to enable video copy on ps3
. RAW images thumbnail support: CR2/CRW/PEF/NEF/ORF/SRF/MRW/DNG/ARW/RAF
. New extensions supported: SHN/M2V/M2P
. tsMuxer engine can now mux or reencode in AC3/PCM all audio tracks in real time
. Add the experimental mencoder build for multicore on OSX
. DVR-MS remuxer now included by default in Windows package
. New translations: Spanish, Dutch, German, Russian, Polish, Greek, Portuguese, Finnish, Norwegian, Swedish and Japanese

- Fixes

. tsMuxer's AC3/LPCM encode/muxing + Mencoder's LPCM remuxing now working on Linux
. Fixed LPCM seeking issue
. Fixed regression with PicasaWeb images feed
. Changes in subtitles loading / Fonts support (Default/ASS/Embedded Fonts)
. Fixed channels order with tsMuxer engine's DTS->AC3 option
. Transcode buffer wasn't fully released after end of video
. Fixed bug with shared folders selection on Windows
. Fixed periodic alive messages sent to ps3
. Better dvr-ms media info retrieval
. Updated ffmpeg/mplayer/mencoder/mt builds on Windows and OSX (slight H264 speedup for singlecore)
. Buffer issues with transcoded audio files lasting more than 10 minutes
. Fixed RSS parsing with some feeds

http://ps3mediaserver.org/forum/viewtopic.php?f=2&t=427

Την δοκίμασα και είμαι πολύ ικανοποιημένος.. Αν και υποστηρίζει κανονικά τους ελληνικούς υπότιτλους.. δεν ανοίγει το GUI στα ελληνικά ):

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 Media Server

Καλημερα σε ολους!!

Το δοκιμασα χτες. Το PC μου ειναι αρκετα καινουργιο, τετραπηρυνο, με 4GB RAM, αρα με πολυ καλες προδιαγραφες. Κι ομως παιζουν τα αρχεια - ακομα και τα 720p - με πολλα κολληματα/σπασιματα. Μπορει κανεις να μας πει τις ρυθμισεις για audio/video? Συμφωνα με το Readme του ιδιου του προγραμματος εγκαθιστας και τα Avisynth/FFDshow με τα οποια συνεργαζεται, αλλα και παλι δεν ειδα καμμια διαφορα.

Help pleaaaaaaseeeeee!!!

Δοκίμασε να την ανοιξεις από τον φάκελο #TRANSCODΕ# που συνοδεύει την ταινία και περιέχει την ίδια μέσω [MEncoder]. Είχα το ίδιο πρόβλημα σε 720p, και την έτρεξα από εκεί χωρίς πρόβλημα..
Και πέρνα την έκδοση PMS 1.04.. read me file που συνοδεύει το πρόγραμμα θα βρείς όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείς..

Reaction score
4
Καλό αλλά όχι τέλειο. Πολύ καλό χρώμα, ωραία κίνηση αλλά πρόβλημα στα σκοτεινά πλάνα (πολύ θόρυβο). Επίσης ξεχνάμε για την ώρα το DTS. (Δοκιμή σε SONY 55A2000 SXRD)

Reaction score
0
Να υποθέσω πως ειναι αποκλειστικα για PS3 και οτι δεν προκειται να γινει δουλεια σε xbox360?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 Media Server

Καλό αλλά όχι τέλειο. Πολύ καλό χρώμα, ωραία κίνηση αλλά πρόβλημα στα σκοτεινά πλάνα (πολύ θόρυβο).
Ποιό πρόβλημα? δεν το έχω προσέξει.. έχεις κανένα screenshot?

Να προσθέσω πως με την καινούργια έκδοση βλέπω και avi, wmv & wma αρχεία χωρίς πρόβλημα..

Reaction score
0

Καλό είναι να αναφέρω πως το PMS παίζει τα πάντα άψογα και σε Linux Ubuntu 8.10.
Αυτό που πρόσεξα είναι πως στο Ubuntu 8.10, το PMS παίζει χωρίς σπασίματα την ίδια ταινία, που στα Windows αναγκαζόμουν να την δω απο τον φάκελο #TRANSCODE#, λόγω σπασίματος εικόνας και ήχου.

Δεν ξέρω αλλά μήπως το θέμα αξίζει να γίνει sticky και να αντικαταστήσει το ¨Lan και PS3¨?

Reaction score
1

παιδες,ασυρματα τις ματροσκες 1080 και σε μενα σπασμενες τις παιζει,οποτε ενσυρματα...αλλα τι?
συνδεω το ps3 ενσυρματα με το router, ή το ps3 με το pc???
οταν συνδεω ενσυρματα το ps3 με το pc,μου σταματαει να παιζει και μου βγαζει το ps3 DLNA PROTOCOL ERROR

Reaction score
0

οταν συνδεω ενσυρματα το ps3 με το pc,μου σταματαει να παιζει και μου βγαζει το ps3 DLNA PROTOCOL ERROR
Τι ακριβώς εννοείς σταματάει να παίζει?
Κατ΄αρχήν εγκατέστησε την τελευταία έκδοση (1.04). Μετά σύνδεσέ τα μεταξύ τους με ένα καλώδιο δικτύου (χωρίς router) και απενεργοποίησε το firewall στο pc (για να είσαι σίγουρος).
Στο PS3 πήγαινε στο Network Settings/Internet Connection Settings και κάνε disconnect για να περάσεις τις ρυθμίσεις του ενσύρματου δικτύου. Λογικά αφού πριν έπαιζες ασύρματα έχει κρατήσει τις ρυθμίσεις του wireless, οπότε τώρα θα πρέπει να του δηλώσεις wired connection.. (Η default ΙΡ του PMS είναι 10.0.0.19, οπότε στο PS3 βάλε πχ.10.0.0.10..με ίδιο Subnet mask και Default router)
Μόλις το κάνεις αυτό λογικά θα συνδεθείς..

Reaction score
0

μονο την ip του PMS πρεπει να βαλω?
ολα τα αλλα ειναι τα ιδια?
Στο PS3 αφου πας Network Settings/Internet Connection Settings και κάνεις disconnect, ξεκινάς τον οδηγό και επιλέγεις wired connection.. εκεί πχ. θα βάλεις:
IP 10.0.0.10
Subnet mask 255.255.255.0
Default router 10.0.0.1 (Αυτή κανονικά είναι η IP του modem/router σου)
Primary DNS & Secondary DNS γράψε οτι θες (δεν παίζει ρόλο) πχ.195.170.0.2 και στα δυο πεδία
Μόνο όταν ολοκληρώσεις όλα τα πεδία προχωράς στο επόμενο βήμα του οδηγού.. τον ολοκληρώνεις κάνοντας apply.

Στο PC πηγαίνεις Control Panel/Network Connections/Local Area Connection/Διπλό κλικ Properties/Internet Protocol (TCP/IP) και στην καρτέλα που ανοίγει βάζεις ότι έβαλες στο PS3 με την μόνη αλλαγή στην ΙΡ. Εδώ (ΙΡ 10.0.0.19) Αποθηκεύεις και τέλος

Reaction score
0

Τελικά λύση βρέθηκε για το πώς να παίζουμε 1080p με καλώδιο χωρίς να κάνει σπασίματα??

Reaction score
0

Τελικά λύση βρέθηκε για το πώς να παίζουμε 1080p με καλώδιο χωρίς να κάνει σπασίματα??
Δοκίμασες να το δείς απο τον φάκελο #TRANSCODE#?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67